Kuzey Ren-Vestfalya

Kuzey Ren-Vestfalya

Son dakika Kuzey Ren-Vestfalya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kuzey Ren-Vestfalya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kuzey Ren-Vestfalya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuzey Ren-Vestfalya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuzey ren-vestfalya gelişmeleri de dahil olmak üzere 284 kuzey ren-vestfalya haberi bulunmuştur. Tüm kuzey ren-vestfalya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Solingen'de yangın faciası! Biri bebek 4 Türk hayatını kaybetti
Solingen'de yangın faciası! Biri bebek 4 Türk hayatını kaybetti Almanya’nın Solingen kentinde dün gece 02.30 sularında çıkan yangında, biri bebek dört Bulgaristan Türkü hayatını kaybetti, 9'u ağır 21 kişi ise yaralandı. Savcılık faciaya ilişkin soruşturma başlattığını duyurdu.
26.03.2024 Gündem
AK Parti'de yeni görevlendirmeler
AK Parti'de yeni görevlendirmeler AK Parti'de Efkan Ala Genel Başkanvekili, Zafer Sırakaya Dış İlişkiler Başkanı, Mehmet Ali Zengin ise İnsan Hakları Başkanı oldu.
19.06.2023 Gündem
Seçimin ikinci turu için akın ettiler! Rekora gidiyor
Seçimin ikinci turu için akın ettiler! Rekora gidiyor Türkiye siyaset tarihinde bir ilk olarak gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turu için gurbetçi seçmen sandıkta rekora koşuyor. YSK’da alınan bilgiye göre, dün saat 22.00 itibarıyla yurt dışı temsilcilik ve gümrüklerde oy kullanan seçmen sayısı toplam 1 milyon 733 bin 940 oldu.
24.05.2023 Gündem
Almanya'ya giden depremzede anne ve iki kızının evde cesetleri bulundu!
Almanya'ya giden depremzede anne ve iki kızının evde cesetleri bulundu! Almanya'ya gelen Türk vatandaşı depremzede anne ve iki kızı evlerinde ölü bulundu. Olayın ardından yapılan operasyonlarda 35 yaşındaki baba Uğur S. şüpheli olarak gözaltına alındı.
17.05.2023 Dünya
'Bilge Ana' Mevlüde Genç, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı
'Bilge Ana' Mevlüde Genç, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı Almanya'nın Solingen kentinde Neo-Nazilerce kundaklanan evinde kızları dahil 5 yakınını kaybedip, her şeye rağmen hoşgörü mesajları veren, bu nedenle 'Bilge Ana' olarak kabul edilen Mevlüde Genç'in (80) cenazesi, memleketi Amasya'nın Taşova ilçesinde toprağa verildi.
2.11.2022 Gündem
Almanya’da günde yaklaşık 200 kere öten horoz mahkemeye verildi
Almanya’da günde yaklaşık 200 kere öten horoz mahkemeye verildi Almanya’da yaşlı bir çift sabah 08.00’den itibaren günde yaklaşık 200 kere öten horoz nedeniyle komşularını mahkemeye verdi.
9.08.2022 Dünya
Almanya'da doğalgaz sıkıntısına 'Türkiye' önerisi! Emeklilere 500 Euro prim desteği vererek...
Almanya'da doğalgaz sıkıntısına 'Türkiye' önerisi! Emeklilere 500 Euro prim desteği vererek... 24 Şubat'ta başlayan Ukrayna-Rusya savaşı nedeniyle Almanya’nın kış aylarında doğalgazda sıkıntı yaşayacağı tahmin ediliyor. Bu sıkıntının aşılması için bir öneride bulunan Almanya Seyahat Acenteleri Birliği (VUSR) Başkanı Marija Linnhoff, Alman emeklilerin kış aylarında Türkiye’de tatil yaparak, doğalgaz tüketiminin düşmesinde faydası olabileceğini söyledi. Türkiye’deki turizmciler de kış aylarında gelecek turistlerin turizme büyük faydası olacağına dikkat çekti.
10.05.2022 Ekonomi
Gazprom kimin, Gazprom'un sahibi kim? Gazprom nedir?
Gazprom kimin, Gazprom'un sahibi kim? Gazprom nedir? Almanya Bundesliga 2'de mücadele eden Schalke 04, Rusya'nın en büyük şirketlerinden olan Gazprom ile geçen hafta askıya aldığı sözleşmesini sonlandırma kararı aldığını duyurdu. Peki, Almanya Bundesliga 2'de mücadele eden Schalke 04, Rusya'nın en büyük şirketlerinden olan Gazprom ile geçen hafta askıya aldığı sözleşmesini sonlandırma kararı aldığını duyurdu. Peki, Gazprom kimin, Gazprom'un sahibi kim? Gazprom nedir?
28.02.2022 Ekonomi
Avrupa'da 'Zeynep Kasırgası' alarmı! Çok sayıda ölü var
Avrupa'da 'Zeynep Kasırgası' alarmı! Çok sayıda ölü var Cuma günü İngiltere'de başlayan ve Avrupa'nın geniş bir bölümünde etkili olan fırtına sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 16'ya ulaştı. Alman medyasının 'Zeynep Fırtınası' adıyla andığı fırtına ülkede yer yer 170 kilometre hıza ulaştı.
20.02.2022 Dünya
Almanya'da Müslüman mezarlığına çirkin saldırı
Almanya'da Müslüman mezarlığına çirkin saldırı Almanya'nın Iserlohn kentinde kimliği bilinmeyen kişi veya kişilerce Müslüman mezarlığına gerçekleştirilen saldırıda 20 mezarlık tahrip edildi. Iserlohn DİTİB Camisi Dernek Başkanı Doğan Üstün, "Yetkililerle görüştük, araştırmaları sürüyor. Saldırının gece 01.30 veya 02.00 civarında gerçekleştirildiği tahmin ediliyor" dedi.
1.01.2022 Dünya
Almanya’da tarihi seçim: Türkler kime oy verecek?
Almanya’da tarihi seçim: Türkler kime oy verecek? Yarın gerçekleştirilecek seçimlerle Almanya hatta tüm Avrupa siyaseti için bir devir sona erecek. Peki Almanya'da yaşayan Türk vatandaşlar kime oy verecek?
25.09.2021 Siyaset
Almanya'da seçime iki hafta kaldı! Başkan Türklerle buluştu
Almanya'da seçime iki hafta kaldı! Başkan Türklerle buluştu Almanya'da Sosyal Demokrat Parti (SPD) Eş Genel Başkanı Norbert Walter-Borjans, Almanya'ya göç eden Türklerin ülkelerinin bugünkü mevcut ekonomik güce kavuşmasında büyük katkıları olduğunu söyledi.
12.09.2021 Dünya
Almanya'da sel felaketi: Can kaybı 176'ya yükseldi
Almanya'da sel felaketi: Can kaybı 176'ya yükseldi Almanya'da aşırı yağışların neden olduğu su baskınlarında ölenlerin sayısı 176’ya yükseldi. Almanya Meteoroloji Dairesi, selden etkilenen bölgelerde hafta sonunda şiddetli yağışların beklendiği uyarısını yaptı.
22.07.2021 Dünya
Taziyede büyük skandal! Kahkahalar attılar!
Taziyede büyük skandal! Kahkahalar attılar! Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ve başbakan adayı Laschet’in sel felaketinden afet bölgesine ziyareti sosyal medyada tartışılıyor. Bölgede değerlendirmelerde bulunan ve halka destek mesajı veren siyasetçilerin Steinmeier konuşma yaparken arka tarafta neşe içinde güldükleri anlar adeta infial yarattı.
18.07.2021 Gündem
Almanya’da sel felaketi: Hayatını kaybedenlerin sayısı 58’e yükseldi
Almanya’da sel felaketi: Hayatını kaybedenlerin sayısı 58’e yükseldi Almanya'nın batısında bulunan Rheinland-Pfalz ve Kuzey-Ren Vestfalya eyaletlerinde aşırı yağış sele sebep oldu. Ölenlerin sayısı 58'e yükseldi.
15.07.2021 Dünya
9 yıl önceki soygun sosisli sandviçteki DNA ile çözüldü
9 yıl önceki soygun sosisli sandviçteki DNA ile çözüldü Almanya’da 2012 yılında yapılan soygunda olay yerine bırakılan yarım bırakılmış sosisli sandviçteki DNA örneği sayesinde yıllar sonra çözüldü.
12.03.2021 Dünya
PKK Almanya’da gençleri ailelerinden koparıyor
PKK Almanya’da gençleri ailelerinden koparıyor Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinde yaşayan ve terör örgütü PKK yandaşlarınca kaçırılan Neşe O'nun ailesi, kızlarını bulmak için mücadele ediyor.
3.03.2021 Gündem
Alman polisinden Türk aileye şiddet! Kızı konuşamıyor, kendisi...
Alman polisinden Türk aileye şiddet! Kızı konuşamıyor, kendisi... Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyaleti Ennepetal kasabasında polisin kızıyla birlikte şiddet uyguladığı Cemil Başöngen, olay anını ve sonrasında yaşadıklarını anlattı. Başöngen, 17 yaşındaki kızının yüzündeki kırıklar nedeniyle konuşamadığını belirterek, kendisinin de 5 gün iş göremez raporu aldığını söyledi.
7.02.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli Almanya görüşmesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli Almanya görüşmesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti Başbakanı ve Hristiyan Demokrat Birlik Partisi (CDU) Genel Başkanı Armin Laschet ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
30.01.2021 Gündem
Türk Armin'in, Prof. Dr. Uğur Şahin’in başarılarını öven sözleri gündemde
Türk Armin'in, Prof. Dr. Uğur Şahin’in başarılarını öven sözleri gündemde Almanya’da Angela Merkel’in partisi Demokrat Birlik Partisi'nin (CDU) yeni başkanı Armin Laschet’in mecliste Prof. Dr. Uğur Şahin'in başarılarından bahsettiği konuşması gündeme geldi. Birçok kullanıcı "İşte gerçek dost" paylaşımında bulundu.
19.01.2021 Dünya
Merkel'in partisi CDU’nun yeni başkanı Armin Laschet seçildi
Merkel'in partisi CDU’nun yeni başkanı Armin Laschet seçildi Almanya Başbakanı Angela Merkel’in partisi Hristiyan Demokrat Birlik (CDU) yeni liderini seçti. İlk kez online ortamda oy kullanılan seçimde CDU'nun yeni lideri bilinen Armin Laschet oldu. Ilımlı göçmen politikasını savunan siyasetçi, Alman basını ve kimi politikacılar tarafından 'Türklerin Armin'i' olarak adlandırılıyor.
16.01.2021 Dünya
Almanya'da başörtülü kadına polis şiddeti! İnfial yarattı...
Almanya'da başörtülü kadına polis şiddeti! İnfial yarattı... Almanya’nın Wuppertal kentinde polis, başörtülü bir kadına maske takmadığı gerekçesiyle sert müdahalede bulundu.
24.12.2020 Dünya
Alman devlet kanalı ZDF'de rezalet! Skandal haritayı gösterdiler...
Alman devlet kanalı ZDF'de rezalet! Skandal haritayı gösterdiler... Alman devlet televizyonu ZDF skandal bir belgesel yayınladı. Milyonlarca izleyicisine terör örgütü PKK propagandası yapan kanal, Almanya'da terörist elbisesi giydirilmiş çocuklara Kürtçe eğitim verildiği anlara ait görüntüleri yayınladı. Belgeselde ayrıca topraklarımızın sözde Kürt bölgesi haritasına dahil edilmesi de yer aldı.
18.12.2020 Dünya
Almanya'da Gümrük Dairesinden 6,5 milyon euro çalındı
Almanya'da Gümrük Dairesinden 6,5 milyon euro çalındı Almanya'nın Duisburg kentindeki Gümrük Dairesinden 6,5 milyon euro çalındı. Duisburg'daki soygunun aydınlatılmasında yardımcı olacak kişiye 100 bin euro para ödülü verileceği duyuruldu.
11.11.2020 Dünya
Almanya'da alarm verildi! Sayı 30'a yükseldi
Almanya'da alarm verildi! Sayı 30'a yükseldi Almanya'da corona virüs salgının hızla yayılmaya devam etmesi sonucu riskli bölge sayısı 30’a yükseldi.
11.10.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kuzey Ren-Vestfalya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuzey ren-vestfalya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.