Kuveyt Emiri

Kuveyt Emiri

Son dakika kuveyt emiri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuveyt emiri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuveyt emiri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuveyt Emiri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuveyt emiri gelişmeleri de dahil olmak üzere 212 kuveyt emiri haberi bulunmuştur. Tüm kuveyt emiri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır İlim Yayma Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kendi evlatlarımızı teknolojiyle birlikte hızla bünyemizi saran yeni iletişim mecralarının sinsi, yıkıcı ve olumsuz etkilerine karşı korumak zorundayız. Artık hem İslam aleminde hem Türk dünyasında geçmişe göre çok daha farklı, çok daha olumlu, çok daha cesur bir hava vardır. Zalim İsrail yönetiminin Batı devletlerinden aldığı destekle sürdürdüğü Gazze’deki katliamların, Kudüs’teki mütecaviz eylemlerinin önüne geçeceğimiz günler de endişe etmeyin, Allah’ın izniyle yakındır" ifadelerini kullandı.
16.12.2023 Gündem
Kuveyt Emiri Şeyh Nevvaf el-Ahmed el-Cabir es-Sabah hayatını kaybetti
Kuveyt Emiri Şeyh Nevvaf el-Ahmed el-Cabir es-Sabah hayatını kaybetti AFP haber ajansı 86 yaşındaki Kuveyt Emiri Şeyh Nevvaf el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Es-Sabah bir süredir sağlık sorunları nedeni ile kaldırıldığı hastanede tedavi görüyordu.
16.12.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan liderlere bayram tebriği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan liderlere bayram tebriği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayram diplomasisi 3. günde de devam ediyor. Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo ve Libya Milli Birlik Hükümeti Başbakanı Abdülhamid Dibeybe ile ayrı ayrı telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.
4.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan liderlerle bayramlaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan liderlerle bayramlaştı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla birçok ülke liderleriyle telefonla görüşerek bayramlaştı.
2.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gece yarısı kritik görüşme!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gece yarısı kritik görüşme! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün Kralı 2. Abdullah ve Kuveyt Emiri es-Sabah ile telefonda görüştü. Her iki görüşmede de, İsrail’in Mescid-i Aksa’ya ve Filistinlilere yönelik saldırıları ele alındı.
10.05.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda döndü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, günübirlik çalışma ziyareti kapsamında gittiği Kuveyt ve Katar temaslarını tamamlayarak yurda döndü.
7.10.2020 Siyaset
Bakan Albayrak'tan, Kuveyt ve Katar ziyareti açıklaması
Bakan Albayrak'tan, Kuveyt ve Katar ziyareti açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kuveyt ve Katar ziyaretlerine ilişkin, "Hayatını kaybeden Kuveyt Emiri Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah için taziyelerimizi ilettik. Katar ile de bölgesel iş birliği noktasında birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bir görüşme yaptık" dedi.
7.10.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kuveyt'ten ayrıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kuveyt'ten ayrıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuveyt ve Katar'a günübirlik ziyaret gerçekleştiriyor. İlk ziyaretini Kuveyt'e gerçekleştiren Erdoğan, Kuveyt Emiri'ne taziyelerini iletti. Erdoğan, özel uçak "TUR" ile saat 13.10'da Katar'a gitmek üzere Kuveyt'ten ayrıldı.
7.10.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kuveyt ve Katar'a gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kuveyt ve Katar'a gitti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt ve Katar'ı kapsayan günübirlik çalışma ziyareti için Ankara'dan hareket etti.
7.10.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt ve Katar'a gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt ve Katar'a gidecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 Ekim Çarşamba günü Kuveyt ve Katar'ı ziyaret edecek.
6.10.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net mesaj! 'Şimdi netice zamanı'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net mesaj! 'Şimdi netice zamanı' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yasama yılının açılış konuşmasını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, "Özellikle Minsk üçlüsü denilen Amerika, Rusya, Fransa ve bunların 30 yıla yakın zamandır bu sorunu ihmal ettikleri için bugünlere yansıyan bu olumsuz durumun karşısında ateşkes arayışı içinde bulunmaları her şeyden önce kabul edilebilir bir şey değildir. Ha bir şey mi isteniyor o zaman işgalcilerin bu topraklardan çıkmaları gerekir ki burada bir çözüme ulaşılsın. İşte şimdi netice zamanı." ifadelerini kullandı.
1.10.2020 Siyaset
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Kuveyt’te
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Kuveyt’te Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 91 yaşında hayatını kaybeden Kuveyt Emiri Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah için Kuveyt'e taziye ziyaretinde bulundu.
1.10.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni Kuveyt Emiri ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni Kuveyt Emiri ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni Kuveyt Emiri Şeyh Nevvaf el-Ahmed el-Cabir es-Sabah ile telefonda görüştü.
30.09.2020 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Ermenistan hukuku hiçe sayıyor, bunun bir karşılığı olmalı
Bakan Çavuşoğlu: Ermenistan hukuku hiçe sayıyor, bunun bir karşılığı olmalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu AA Editör Masası'nda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Çavuşoğlu, "Ermenistan bu saldırılarıyla 'uluslararası sistemi ve hukuku hiçe sayıyorum' diyor. Bunun bir karşılığı olmalı" dedi. Çavuşoğlu, "Ermenistan başka ülkelerden destek bulmasaydı bu cesareti bulamazdı." açıklamasında bulundu.
30.09.2020 Siyaset
Kuveyt'in yeni Emiri Veliaht Prens Nevvaf oldu
Kuveyt'in yeni Emiri Veliaht Prens Nevvaf oldu Kuveyt Bakanlar Kurulu, Veliaht Prens Şeyh Nevvaf el- Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın ülkenin yeni Emiri olduğunu duyurdu.
29.09.2020 Dünya
AK Parti'den sert Ermenistan açıklaması!
AK Parti'den sert Ermenistan açıklaması! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik AK Parti MYK Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunarak, "Ermenistan'ın Azerbaycan'a saldırısını şiddetli bir şekilde kınıyoruz. Bu Azerbaycanlı kardeşlerimizle kendi kaderimizin aynı gördüğümüzün kanıtıdır. Ermenistan ateşkesi ihlal etti. Köylere soykırımvari bir saldırıda bulundu." ifadelerini kullandı.
29.09.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuveyt Emiri için başsağlığı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuveyt Emiri için başsağlığı mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 91 yaşında hayatını kaybeden Kuveyt Emiri Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah için bir başsağlığı mesajı yayımladı.
29.09.2020 Siyaset
Kuveyt Emiri Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah hayatını kaybetti
Kuveyt Emiri Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah hayatını kaybetti Kuveyt Emiri Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah yaşamını yitirdi.
29.09.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
23.05.2020 Siyaset
Umman'ın yeni sultanı Heysem bin Tarık Türk çıktı
Umman'ın yeni sultanı Heysem bin Tarık Türk çıktı Umman'ın yeni sultanı Heysem bin Tarık bin Teymur Al Said'in babasının 1920 yılında İstanbul'da doğduğu açıklandı.
17.01.2020 Gündem
Kuveyt'te hükümet istifa etti!
Kuveyt'te hükümet istifa etti! Kuveyt'te hükümetin istifa ettiği açıklandı.
14.11.2019 Dünya
Kardeşleri birbirine düşüren servet! 22 milyon lira ve arsalar...
Kardeşleri birbirine düşüren servet! 22 milyon lira ve arsalar... Mehmet Nuri Müftüoğlu’nun serveti çocuklarını birbirine düşürdü. Büyük abla ve ağabeye dava açan 3 kardeş, alzheimer olan babalarına ait 22 milyon lira ve arsaların haksız şekilde ele geçirildiğini öne sürdü. Kardeşlerden Hakan Müftüoğlu, "Hesaptan çekilen paralarla ilgili de suç duyurusunda bulunduk. İki yılda toplam 22 milyon lira para çekildi. Daha önce ne kadar çekildiğini bilmiyoruz bile. Babamın sekreteri kendisine 600 bin TL tazminat ödetmiş" dedi.
25.10.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan liderlere bayram tebriği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan liderlere bayram tebriği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı nedeniyle dünya liderleri ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
11.08.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan liderlerle bayramlaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan liderlerle bayramlaştı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bazı ülke liderleriyle bayramlaştı.
4.06.2019 Siyaset
Kuveyt'te en sevilen dünya lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan
Kuveyt'te en sevilen dünya lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD düşünce kuruluşu Washington Institute tarafından Kuveyt halkı üzerinde yapılan kamuoyu yoklamasında, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en sevilen dünya lideri seçildi.
12.03.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kuveyt Emiri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuveyt emiri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.