Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası

Son dakika kutlu doğum haftası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kutlu doğum haftası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kutlu doğum haftası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kutlu Doğum Haftası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kutlu doğum haftası gelişmeleri de dahil olmak üzere 215 kutlu doğum haftası haberi bulunmuştur. Tüm kutlu doğum haftası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Peygamber Efendimizin doğum günü ne zaman 2024? Bugün peygamberimizin doğum günü mü, Peygamberimizin doğum günü olan kandil hangisi?
Peygamber Efendimizin doğum günü ne zaman 2024? Bugün peygamberimizin doğum günü mü, Peygamberimizin doğum günü olan kandil hangisi? Peygamberimizin doğum günü ile ilgili aramalar hız kazandı. Ramazan’ı geride bırakırken kutlu doğum haftası tarihi araştırıları arttı. Allah'ın "Sen olmasaydın alemleri yaratmazdım" dediği Hz. Muhammed’in doğum tarihinin 20 Nisan 571 olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, Peygamberimizin doğum günü ne zaman 2024? Bugün peygamber efendimizin doğum günü mü, Peygamberimizin doğum günü olan kandil hangisi?
20.04.2024 Yaşam
20 Nisan kandil mi 2024, bugün ne kandili? 20 Nisan dini olarak ne günü?
20 Nisan kandil mi 2024, bugün ne kandili? 20 Nisan dini olarak ne günü? Bugün 20 Nisan, vatandaşlar bugünün dini olarak ne günü olduğunu kandil olup olmadığını araştırıyor. Müslümanlar için büyük bir öneme sahip olan kandil günlerinin hangi günlere denk geldiği de araştırılan bir diğer konu oldu. Peki, Bugün kandil mi? 20 Nisan ne kandili, 20 Nisan dini olarak ne günü?
20.04.2024 Yaşam
Mevlit Kandili nedir, Mevlit Kandili’nin anlamı ve önemi ne? Mevlid Kandilinde ne oldu, Mevlid Kandili ne demek, peygamberimizin doğum günü mü?
Mevlit Kandili nedir, Mevlit Kandili’nin anlamı ve önemi ne? Mevlid Kandilinde ne oldu, Mevlid Kandili ne demek, peygamberimizin doğum günü mü? Mevlid Kandili yılın son kandili olarak 7 Ekim, yani bugün idrak ediliyor. İslam alemi için önemli olan Mevlid Kandili rebiyülevvel ayının 12'nci günü olan peygamberimizin de doğum günüdür. Müslümanlar, her sene bu geceyi namazlarla, dualarla, zikir ve teşbihlerle kutluyor. Peki, Mevlit Kandili nedir, Mevlit Kandili’nin anlamı ve önemi ne? Mevlid Kandilinde ne oldu, Mevlid Kandili ne demek, kutlu doğum haftasından farkı ne?
7.10.2022 Gündem
Bugün kandil mi, 6 Ekim ne kandili, Mevlid Kandili ne zaman 2022? Diyanet Kandil günleri takvimi 2022
Bugün kandil mi, 6 Ekim ne kandili, Mevlid Kandili ne zaman 2022? Diyanet Kandil günleri takvimi 2022 Mevlid Kandili ne zaman 2022, bugün kandil mi, 6 Ekim ne kandili? Sorularına yanıt arayan vatandaşlar arama motorlarına yöneldi. Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri devam ederken Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Hicri Takvim’e göre belirlediği kandil günleri de merak ediliyor. Mevlid Kandili Rebiülevvel ayı içerisinde idrak ediliyor. İşte Diyanet Kandil günleri takvimi 2022…
6.10.2022 Gündem
Hz. Muhammed ne zaman doğdu, Hicriye göre Peygamber efendimizin doğum günü ne zaman? İşte Hz. Muhammed’in doğum tarihi…
Hz. Muhammed ne zaman doğdu, Hicriye göre Peygamber efendimizin doğum günü ne zaman? İşte Hz. Muhammed’in doğum tarihi… Peygamber Efendimizin doğum günü ne zaman 2022, Hz. Muhammed ne zaman doğdu? Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.S) doğumunu ifade eden Mevlid’i içinde barındıran  rebiyülevvel ayı için az bir süre kaldı. Peki, Hz. Muhammed ne zaman doğdu, Hicriye göre Peygamber efendimizin doğum günü ne zaman?
26.09.2022 Gündem
En yakın kandil ne zaman? 2022 Mevlit Kandili ne zaman idrak edilecek? Mevlit Kandili önemi ve yapılması gereken ibadetler!
En yakın kandil ne zaman? 2022 Mevlit Kandili ne zaman idrak edilecek? Mevlit Kandili önemi ve yapılması gereken ibadetler! Kandil günleri Müslümanlarca mübarek sayılıp kutlanan ve ibadetler geçirilen özel gecelerdir. Diyanet İşleri Başkanlığı da 2022 kandil günlerinin de içinde olduğu dini günler takvimini her yıl yayımlıyor. 2022 yılı içinde Regaip, Miraç ve Berat kandilleri idrak edildi. Hz. Peygamber’in doğumu münasebetiyle kutlanana Mevlid kandili de ekim ayında idrak edilecek. Peki, En yakın kandil ne zaman? Mevlit Kandili ne zaman idrak edilecek? Mevlit Kandili neden kutlanır? Mevlit kandilinde neler yapılır? İşte detaylar…
5.10.2022 Gündem
2022 Mevlid Kandili ne zaman? Mevlid Kandili’nde ne oldu, önemi ne? Diyanet dini günler takvimi ve 2022 Mevlid kandili tarihi!
2022 Mevlid Kandili ne zaman? Mevlid Kandili’nde ne oldu, önemi ne? Diyanet dini günler takvimi ve 2022 Mevlid kandili tarihi! Müslüman alemi için büyük öneme sahip dini günlerin başında Mevlid Kandili geliyor. Hz. Peygamber’in doğumu vesilesiyle Mevlid Kandili’nin denk geldiği hafta Mevlid-i Nebi yani kutlu doğu haftası haftası olarak kutlanıyor. Peki, 2022 Mevlid Kandili ne zaman? Mevlid Kandili’nde ne oldu, önemi ne? Mevlid Kandili'nin anlamı ve önemi!
21.08.2022 Dini Bilgiler
20 Nisan 571 peygamber efendimizin doğumu! Hz. Muhammed doğum günü sözleri ve resimli, kısa Kutlu Doğum Haftası mesajları
20 Nisan 571 peygamber efendimizin doğumu! Hz. Muhammed doğum günü sözleri ve resimli, kısa Kutlu Doğum Haftası mesajları Peygamber efendimizin doğumu için Kutlu Doğum Haftası mesajları araması başladı. Hz. Muhammed’in doğum günü kabul edilen 20 Nisan geldi. Kutlu Doğum Haftası Peygamber Efendimizin hayatının ve hadislerinin anlatıldığı, onu anmak için çeşitli etkinliklerin ve ibadetlerin yapıldığı bir haftadır. Biz de 20 Nisan 571 peygamber efendimizin doğumu nedeniyle Hz. Muhammed doğum günü sözleri ve resimli, kısa Kutlu Doğum Haftası mesajları derledik. İşte Peygamber efendimizin doğum günü mesajları…
20.04.2022 Gündem
Kadir gecesi ne zaman 2022? 20 Nisan ne günü, bugün kandil mi? 2022 kandiller!
Kadir gecesi ne zaman 2022? 20 Nisan ne günü, bugün kandil mi? 2022 kandiller! Bugün ne kandili, 20 Nisan ne günü? Sorularına yanıt aranarak bugün kandil olup olmadığı sorgulanıyor. Ramazan ayı ihya edilirken, öte yandan Kadir gecesi aramaları da artıyor. Peki, Kadir gecesi ne zaman 2022, bugün kandil mi? 2022 Kandilleri…
20.04.2022 Gündem
Peygamber Efendimizin doğum günü ne zaman? Kutlu Doğum Haftası nedir, ne zaman? Peygamber efendimizin doğum günü 2022!
Peygamber Efendimizin doğum günü ne zaman? Kutlu Doğum Haftası nedir, ne zaman? Peygamber efendimizin doğum günü 2022! İslam aleminde Kutlu Doğum Haftası olarak da bilinen, Peygamber Efendimizin doğduğu hafta kutlanan Mevlidi Nebi hafta devam ederken, Peygamber Efendimizin doğum günü için yapılan aramalar arttı. Peki, Peygamber Efendimizin doğum günü ne zaman? Kutlu Doğum Haftası nedir, ne zaman? Peygamber efendimizin doğum günü 2022…
20.04.2022 Gündem
Yarın kandil mi? Pazar günü (yarın) hangi kandil idrak edilecek?
Yarın kandil mi? Pazar günü (yarın) hangi kandil idrak edilecek? Pazar günü kandil mi? Kandil günü merak ediliyor. 2021 dini takvime göre 17 Ekim’de yılın son kandili idrak edilecek. Senenin son kandilini oruç tutarak, namaz kılarak geçirmek isteyenler, yarın kandil mi,pazar günü hangi kandil? gibi sorulara yanıt arıyor.
16.10.2021 Gündem
Mevlid Kandili ne zaman idrak edilecek, ayın kaçında? 2021 Mevlid Kandili tarihi ve günü…
Mevlid Kandili ne zaman idrak edilecek, ayın kaçında? 2021 Mevlid Kandili tarihi ve günü… Mevlid Kandili ne zaman, hangi gün, ayın kaçında idrak edilecek? Hz. Muhammed’in (s.a.v.) doğduğu gün olan Mevlid Kandili, Rebiülevvel ayı içerisinde idrak ediliyor. “Kutlu Doğum Haftası” olarak kutlanan bugün Rebiülevvel ayının ilan edilmesiyle sorgulanmaya başlandı. İşte 2021 Mevlid Kandili tarihi!
8.10.2021 Gündem
AK Partili Özkan: 104 amiralin bildirisine de aynı tepkiyi koymalıyız
AK Partili Özkan: 104 amiralin bildirisine de aynı tepkiyi koymalıyız AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, 27 Nisan 2007'de yayımlanan e-muhtıraya ilişkin, "Geçmişte çıkardığımız dersi eğer hakkıyla almamız gerekiyorsa; 104 amiralin bildiri yayımlamasına da tepkiyi net bir şekilde ortaya koymamız lazım. 15 Temmuz Yurtta Sulh Konseyi'nin yapmış olduğu açıklama gece yarısında olmuş, 27 Nisan e-muhtırası da gece yarısı olmuş 23.15'te, baktığınızda amirallerin bildirisi de gece yarısında 23.15'te gerçekleştirilmiş" dedi.
25.04.2021 Siyaset
Yarın ne kandili? Mevlid Kandili ne zaman başlar ve biter?
Yarın ne kandili? Mevlid Kandili ne zaman başlar ve biter? Mevlid Kandili idrak edilecek. Müslüman alemi tarafından ibadetlerle idrak edilecek Mevlid Kandili tarihini unutan vatandaşlar, ‘’Mevlid Kandili ne zaman?’’ sorusuna yanıt arıyor. Diyanet İşleri, resmi dini günler takviminde 2020 yılının Mevlid Kandili’nin tarihi belirtildi. Peki, yarın ne kandili, Mevlid mi?
27.10.2020 Gündem
Mevlid Kandili 2020: Mevlid Kandili 2020 ne zaman, hangi gün, 28 Ekim mi? Mevlid Kandili orucu tutulur mu, kandilin fazileti ve önemi nedir?
Mevlid Kandili 2020: Mevlid Kandili 2020 ne zaman, hangi gün, 28 Ekim mi? Mevlid Kandili orucu tutulur mu, kandilin fazileti ve önemi nedir? Mevlid kandili nedir? Mevlid kandili fazileti, önemi ve anlamı hakkındaki araştırmalar kandil gününün yaklaşmasıyla arttı. İslam aleminin en önemli günlerinden biri olarak atfedilen Mevlid Kandili günü dualarla, namazlarla idrak edilecek. Peygamber Efendimiz’in doğum yıl dönümü olarak her yıl Rebiülevvel ayının Onbirinci gecesini Onikinci'ye bağlayan gece Mevlid Kandili olarak idrak edilir. Peki, Mevlid Kandili 2020 ne zaman, 28 Ekim mi? Mevlid Kandili’nde neler yapılır, oruç tutulur mu?
18.10.2020 Gündem
Mevlid Kandili ne zaman? Diyanet dini günler takvimi 2020…
Mevlid Kandili ne zaman? Diyanet dini günler takvimi 2020… Mevlid Kandili ne zaman idrak edilecek 2020? Safer ayından sonraki Rebiülevvel ayı içinde idrak edilecek Mevlid Kandili araştırmalar arttı. Namazlarla, dualarla idrak edecek Mevlid Kandili’nin ne zaman?
1.10.2020 Gündem
FETÖ İngiltere’de 73 milyon sterlini kontrol ediyor
FETÖ İngiltere’de 73 milyon sterlini kontrol ediyor Araştırma kurumu SETA’nın raporuna göre, terör örgütü FETÖ İngiltere’de 73 milyon sterlin değerinde kuruluşlara sahip. Bu kuruluşların yönetimini de örgütün Kanada imamı İsmail Nazlı yürütüyor...
28.03.2018 Gündem
En güzel Mevlid Kandili mesajları! Anlamlı Mevlid Kandili mesajları ve duaları
En güzel Mevlid Kandili mesajları! Anlamlı Mevlid Kandili mesajları ve duaları Mevlid Kandili, İslam alemi tarafından Hz. Muhammed (S.A.V.) doğum gecesi olarak kabul ediliyor. Bu değerli gece için en özel ve akılda kalıcı Mevlid Kandili mesajlarını sizler için derledik. İşte en güzel Mevlid Kandili mesaj ve duaları...
29.09.2021 Gündem
'Kutlu Doğum Haftası'nın ismi değişti; “Mevlid-i Nebi”
'Kutlu Doğum Haftası'nın ismi değişti; “Mevlid-i Nebi” Diyanet İşleri Başkanlığı "Kutlu Doğum Haftası Yönetmeliğinde" değişiklik yaptı. Yapılan değişiklikle “Kutlu Doğum” ifadesinin yerini “Mevlid-i Nebi” alırken Hz.Muhammed’in doğduğu günü içine alan hafta Miladi Takvime göre değil, Hicri Takvime göre kutlanacak.
29.09.2021 Gündem
Mevlid Kandili'nde okunacak dualar ve yapılması gereken ibadetler!
Mevlid Kandili'nde okunacak dualar ve yapılması gereken ibadetler! Mevlid Kandili'nde okunacak dualar ve yapılması gereken ibadetler merak edilmeye ve araştırılmaya başlandı. Mevlid Kandili bu yıl 29 Kasım Çarşamba gecesi idrak edilecek. İslamda büyük önemi bulunan Mevlid Kandili'ne ilişkin tüm bilgiler haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Mevlid Kandili ne zaman? Rebiülevvel ayı ne demektir?
Mevlid Kandili ne zaman? Rebiülevvel ayı ne demektir? Mevlid Kandili'nin 2017 yılında hangi tarihe denk geldiği merak edilmeye ve araştırılmaya başlandı. İslamda büyük yeri bulunan bu önemli Mevlid Kandili gecesinde hangi ibadetler yapılmalıdır? Rebiülevvel ayı ne demek? İşte yanıtları...
29.09.2021 Gündem
Mevlid Kandili 2017 yılında ne zaman? Rebiülevvel ayı nedir?
Mevlid Kandili 2017 yılında ne zaman? Rebiülevvel ayı nedir? Mevlid Kandili 2017 yılında ne zamana denk geldiği merak edildi ve araştırılmaya başlandı. Diğer yandan Rebiülevvel ayının ne olduğu da merak konusu... İste İslam aleminde büyük yeri bulunan Mevlid Kandili ve Rebiülevvel ayına ilişkin bilgiler...
29.09.2021 Gündem
Mevlid Kandili ne zaman idrak edilecek? Rebiülevvel ayı nedir?
Mevlid Kandili ne zaman idrak edilecek? Rebiülevvel ayı nedir? Mevlid Kandili, İslam alemi için Hz. Muhammed (S.A.V)'in doğduğu geceyi temsil ediyor. Dünya'nın çeşitli yerlerinde bulunan milyarlarca müslüman Mevlid Kandili'nin ne zaman başlayacağını merak ediyor. Rebiülevvel ayının 19 Kasım tarihinde başlaması Mevlid Kandili'nin yaklaştığının habercisi olarak nitelendiriliyor...
29.09.2021 Gündem
Mevlid Kandili ne zaman idrak edilecek? Rebiülevvel ayı ne zaman başlayacak?
Mevlid Kandili ne zaman idrak edilecek? Rebiülevvel ayı ne zaman başlayacak? Rebiülevvel ayının 19 Kasım tarihinde başlamasıyla beraber Müslümanlar Mevlid Kandili ne zaman idrak edilecek sorusunun yanıtını araştırıyorlar. İslam alemi için en değerli gün ve gecelerden olan Mevlid Kandili 2017'de hangi güne denk gelecek? Mevlid Kandili'nde hangi ibadetlerin yapılması gerekiyor? İşte yanıtı...
29.09.2021 Gündem
Kutlu doğum haftası değişti!
Kutlu doğum haftası değişti! Kutlu doğum haftası değişti. Mevlid kandiline göre ayarlanan hafta bu sene 29 Kasım haftasında kutlanacak.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kutlu Doğum Haftası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kutlu doğum haftası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.