Kutlama

Kutlama

Son dakika kutlama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kutlama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kutlama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kutlama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kutlama gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.266 kutlama haberi bulunmuştur. Tüm kutlama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Işıkhan'dan Çalışma Meclisi açıklaması: Çalışma hayatına önemli katkılar getireceğine inanmaktayım
Bakan Işıkhan'dan Çalışma Meclisi açıklaması: Çalışma hayatına önemli katkılar getireceğine inanmaktayım Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TRT Haber’de gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
28.04.2024 Gündem
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu!
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu! Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı final için geri sayıma başladı. Üç sezondur reyting rekorları kıran dizinin final tarihi belli oldu. Peki, Yargı final mi yapıyor, ne zaman bitiyor?
27.04.2024 Magazin
Dünya Pilotlar Günü kutlu olsun | Pilotlar günü kutlama mesajları ve sözleri < Dünya Pilotlar Günü nedir, ne zaman ortaya çıktı? Pilotlar günü sözleri
Dünya Pilotlar Günü kutlu olsun | Pilotlar günü kutlama mesajları ve sözleri < Dünya Pilotlar Günü nedir, ne zaman ortaya çıktı? Pilotlar günü sözleri Dünya Pilotlar Günü her yıl olduğu gibi bu yıl da mesajlar ve etkinliklerle kutlanıyor. Pilot yakınları bu özel günü kutlamak için arama motorlarına yönelerek pilotlar günü kutlama mesajları ve sözleriyle ilgili aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, Dünya Pilotlar Günü ne zaman ortaya çıktı? İşte, Dünya Pilotlar Günü sözleri ve kutlama mesajları...
26.04.2024 Gündem
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi iş birliğinde gerçekleşen “Geleceği Gülümsetecek Hayaller” projesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hataylı çocukların hayalinden çıkan geleceğin icatlarının ilk prototipleri, İTÜ’deki Dijital Fabrikasyon dersi öğrencilerinin elinde 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu.
24.04.2024 Yaşam
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs Taksim kutlamalarıyla ilgili açıklama
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs Taksim kutlamalarıyla ilgili açıklama Bakan Yerlikaya, Taksim'deki 1 Mayıs kutlamalarıyla ilgili açıklama yaptı. İstanbul Valisi Davut Gül geçtiğimiz saatlerde yaptığı açıklamada, 1 Mayıs kutlamalarının Taksim'de yapılıp yapılmayacağına ilişkin, "Taksim sadece 1 Mayıs değil, bu tür etkinliklerin tamamına kapalı. Taksim'in dışındaki herhangi bir alanda kutlanacak" demişti.
23.04.2024 Gündem
RTÜK Başkanı Şahin, 23 Nisan’ı Hataylı depremzede çocuklarla kutladı; Çocuklar bizim kırmızı çizgimizdir
RTÜK Başkanı Şahin, 23 Nisan’ı Hataylı depremzede çocuklarla kutladı; Çocuklar bizim kırmızı çizgimizdir Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hatay’ın Samandağ ilçesinde bir araya geldiği depremzede çocuklara hediye verip, sohbet etti. Şahin, “RTÜK olarak, çocuklar bizim kırmızı çizgimizdir. Sizlerin neşesi ve mutluluğu, umut dolu olması toplumun geleceği için büyük önem taşır” diye konuştu.
23.04.2024 Gündem
Parkta bayram kutlayan çocukları Türk Bayrakları ve pamuk şekerleriyle karşıladılar! Büyük sevinç yaşadılar
Parkta bayram kutlayan çocukları Türk Bayrakları ve pamuk şekerleriyle karşıladılar! Büyük sevinç yaşadılar Adana’nın Kozan ilçesinde Atatürk Parkında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan çocukları Kozan Ülkü Ocakları Türk Bayrakları ve pamuk şekerler ile karşıladı.
23.04.2024 Adana
23 Nisan tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor! İşte renkli görüntüler
23 Nisan tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor! İşte renkli görüntüler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü tüm yurtta coşku ile kutlanıyor. Çocuklar 23 Nisan etkinlikleri ile eğlenirken ortaya renkli manzaralar çıktı.
23.04.2024 Gündem
Zeydan Karalar makamını minik Ata Ergül’e teslim etti! Eğlence kompleksi istedi
Zeydan Karalar makamını minik Ata Ergül’e teslim etti! Eğlence kompleksi istedi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, törenin ardından belediye binasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını Cebesoy İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencisi Ata Kemal Ergül’e teslim etti.
23.04.2024 Adana
Adana’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı! Vatandaşlar ilgiyle izledi
Adana’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı! Vatandaşlar ilgiyle izledi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Uğur Mumcu Meydanı'nda gerçekleştirilen tören ve etkinlikler ile coşkuyla kutlandı. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger'e çocuklar tarafından çiçek takdim edilmesi ile devam etti. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama mesajının da okunduğu programda, çocuklardan oluşan halk oyunları ekibinin zeybek gösterisi vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.
23.04.2024 Adana
Çukurova Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına bu yıl erken başladı! İzleyenler büyülendi
Çukurova Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına bu yıl erken başladı! İzleyenler büyülendi Çukurova Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına bu yıl erken başladı. Belediyenin kreşlerinde eğitim gören minik öğrenciler, düzenlenen görkemli etkinliklerle Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha ölümsüzleştirdi.
22.04.2024 Adana
Peygamber Efendimizin doğum günü ne zaman 2024? Bugün peygamberimizin doğum günü mü, Peygamberimizin doğum günü olan kandil hangisi?
Peygamber Efendimizin doğum günü ne zaman 2024? Bugün peygamberimizin doğum günü mü, Peygamberimizin doğum günü olan kandil hangisi? Peygamberimizin doğum günü ile ilgili aramalar hız kazandı. Ramazan’ı geride bırakırken kutlu doğum haftası tarihi araştırıları arttı. Allah'ın "Sen olmasaydın alemleri yaratmazdım" dediği Hz. Muhammed’in doğum tarihinin 20 Nisan 571 olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, Peygamberimizin doğum günü ne zaman 2024? Bugün peygamber efendimizin doğum günü mü, Peygamberimizin doğum günü olan kandil hangisi?
20.04.2024 Yaşam
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor Türkiye’nin Turkcell’i 30 yaşında. Şirketin gelecek stratejisinin ana ekseninde ‘yenilikçi teknolojiler’ olduğunu söyleyen Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Nasıl ki 30 yıl önce ‘İnsan İçin Teknoloji’ vizyonuyla ülkemizde yeni bir çağ başlattıysak ve döneminin ötesinde bir strateji ortaya koyduysak; 30’uncu yılımızda da yine bugünün ötesinde bir vizyonla, yeni bir stratejiyle ülkemizin toplumsal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlayacağız. ‘Uçtan uca teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonumuzu daha da büyüteceğiz” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Dünya Sanat Günü’ne bağımsız sanatçılarla kutlama
Dünya Sanat Günü’ne bağımsız sanatçılarla kutlama 2021 yılında başlattığı sanat projesi ile sanata ve sanatçılara özel alan açtığını duyuran e-ticaret platformu Trendyol, 15 Nisan Dünya Sanat Günü’nde sanatseverleri bağımsız sanatçıları yakından tanımaya ve eserlerini incelemeye davet etti.
15.04.2024 Vitrin
Galatasaray'ın Süper Kupa'yı kaldıracağı maç belli oldu
Galatasaray'ın Süper Kupa'yı kaldıracağı maç belli oldu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu dün resmi açıklamayı yaptı, Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesi sonrası Süper Kupa’da Galatasaray’ı 3-0 hükmen galip ilan etti. Sarı-kırmızılılar, 21 Nisan’daki Pendik maçında kutlama yapmaya hazırlanıyor.
12.04.2024 Galatasaray
Öğretmene, doktora, hemşireye, bayram tebrik mesajları 2024! Mesleklere göre Ramazan bayramı kutlama mesajları
Öğretmene, doktora, hemşireye, bayram tebrik mesajları 2024! Mesleklere göre Ramazan bayramı kutlama mesajları Öğretmene, doktora, hemşireye bayram tebrik mesajları! Ramazan bayramında bizlerin her daim yanında olan öğretmenimize, doktorumuza ve hemşiremize gönderilecek bayram tebrik mesajları onları unutmadığımızı göstermek adına oldukça önemlidir. Hayata bakışımızı etkileyen öğretmenimizi, sağlığımızı emanet ettiğimiz doktorumuzu ve hemşiremizi bu özel bayram gününde bayram kutlama mesajlarıyla onurlandırmak görevimizdir. İşte mesleklere göre Ramazan bayram tebrik mesajları...
10.04.2024 Yaşam
Belediye Başkanı davullu zurnalı sevgi gösterileriyle karşılandı
Belediye Başkanı davullu zurnalı sevgi gösterileriyle karşılandı Geçmiş dönem Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın devir teslime katılmaması üzerine Atlı, görevi Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Şenoğul'dan devraldı. Atlı, Kozan Belediyesinde düzenlenen törenle kapıda davul zurnalarla yüzlerce kişi tarafından karşılanarak makamında görevi dualarla başladı.
8.04.2024 Adana
Lakabı seçimlerde her şeyi değiştirdi!
Lakabı seçimlerde her şeyi değiştirdi! Bursa'nın Osmangazi ilçesi'nde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yeniden Hürriyet Mahallesi’ne muhtar seçilen Fatma Tunçezer'in muhtarlığı, azalarından birinin lakabı oy pusulasında isminin yanına yazıldığı için İl Seçim Kurulu tarafından düşürüldü. sezer, “Her şey matbaacının broşürde yazan lakabı, pusulaya da yazmasından ibaret. Yüksek Seçim Kurulu'na müracaat edeceğim. Bin 570 vatandaşın iradesi hiçe sayılamaz" dedi.
7.04.2024 Gündem
NATO’nun 75’inci kuruluş yıldönümü, Brüksel’de kutlandı!
NATO’nun 75’inci kuruluş yıldönümü, Brüksel’de kutlandı! Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü'nün (NATO) 75’inci yıldönümü, Belçika’nın başkenti Brüksel’deki NATO Karargahı’nda kutlandı. Kutlamaya, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve Dışişleri Bakanları katılım gösterdi. Ayrıca kutlama kapsamında pasta kesildi.
4.04.2024 Vatan TV
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılacak
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılacak Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 3-4 Nisan tarihlerinde NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere Belçika’nın başkenti Brüksel’e gidecek.
2.04.2024 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
1.04.2024 İddaa
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
1.04.2024 İddaa
CHP ilçe başkanlığında seçim kutlamasında balkon çöktü: 1'i ağır, 4 yaralı
CHP ilçe başkanlığında seçim kutlamasında balkon çöktü: 1'i ağır, 4 yaralı Denizli'nin Tavas ilçesinde CHP ilçe başkanlığı binasında seçim kutlaması sırasında balkon çöktü, 1'i ağır, 4 kişi yaralandı.
31.03.2024 Gündem
Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk yaşandı
Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk yaşandı Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk defa resmi olmayan sonuçlara göre CHP birinci parti oldu.
31.03.2024 Gündem
Denizli CHP ilçe başkanlığında seçim kutlamasında balkon çöktü; 1'i ağır, 4 yaralı
Denizli CHP ilçe başkanlığında seçim kutlamasında balkon çöktü; 1'i ağır, 4 yaralı Denizli'nin Tavas ilçesinde CHP ilçe başkanlığı binasında seçim kutlaması sırasında balkon çöktü, 1'i ağır, 4 kişi yaralandı.
31.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kutlama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kutlama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.