Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Baltazar şoku
Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Baltazar şoku Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam yine heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi. Kurtlar Vadisi Pusu hayranları bir haftalık aranın ardından diziyi yine soluksuz izledi. Kurtlar Vadisi Pusu 240.bölümü hakkında merak ettiğiniz her şeyi sizler için derledik.
19.12.2014 Magazin
Kurtlar Vadisi Pusu 240. yeni bölümde Polat harekete geçiyor
Kurtlar Vadisi Pusu 240. yeni bölümde Polat harekete geçiyor Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam 240.bölümü ile ekranlara gelecek. Dizi bir hafta aranın ardından sevenleri ile buluşacak. Peki Kurtlar Vadisi'nde bu hafta neler olacak. Polat yeni görevi için ilk adımı atacaktır. Brandon, Polat Alemdar'ı zor durumda bırakabilecek mi? Baltazar bu bölümde de herkesi şoke edecek bir adım atacaktır.
18.12.2014 Magazin
Kurtlar Vadisi Pusu 240. yeni bölüm fragmanı şoke etti!
Kurtlar Vadisi Pusu 240. yeni bölüm fragmanı şoke etti! Kurtlar Vadisi Pusu bir hafta aranından ardından nefesleri kesecek bir bölümle ekranlara gelecek. Kurtlar Vadisi'nin merakla beklenen fragmanı da dün yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 240. yeni bölüm fragmanını haberimizde bulunan videodan izleyebilirsiniz.
17.12.2014 Magazin
Kurtlar Vadisi Pusu 240. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kurtlar Vadisi Pusu 240. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümüyle büyük beğeni toplayan Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyordu. Kurtlar Vadisi Pusu, Necati Şaşmaz'ın geçirdiği kaza sonrası ekranlara ara vermiş geçen hafta kaldığı yerden devam etmişti. Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarına bugün kötü bir haber geldi. Dizi bu hafta yayınlanmayacak
10.12.2014 Magazin