Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 240. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kurtlar Vadisi Pusu 240. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Son bölümüyle büyük beğeni toplayan Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyordu. Kurtlar Vadisi Pusu, Necati Şaşmaz'ın geçirdiği kaza sonrası ekranlara ara vermiş geçen hafta kaldığı yerden devam etmişti. Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarına bugün kötü bir haber geldi. Dizi bu hafta yayınlanmayacak

Kanal D’nin sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarına kötü haber geldi. Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta yayınlanmayacak. Peki efsane dizi ne zaman yayınlanacak. Kurtlar Vadisi Pusu hakkında merak ettiğiniz her şeyi sizler için araştırdık.

Başarılı dizi bu hafta yayınlanmayacak. Başrolünde Necati Şaşmaz’ın yer aldığı yapımın fragmanı paylaşılmamış ve bu nedenle de yayınlanmayacağı söylentileri ortaya çıkmıştı. Beklenen şey gerçekleşti ve dizinin yeni bölümünün gelecek hafta ekrana geleceği açıklandı. Yapımın yerine ise Ben Bilmem Eşim Bilir’in yeni bölümü yayınlanacak.

Kurtlar Vadisi Pusu, yeni bölümüyle 18 Aralık Perşembe akşamı 20.00′de Kanal D’de!

Kurtlar Vadisi Pusu 239.bölümde neler olmuştu?

Pusat, zehir saçanlara cezasını vermek için tüm ekibini toplar. Baltazar’la büyük kapışma bir adım ötededir. Peki kim kazanacak?

Ekranların rakipsiz dizisi “Kurtlar Vadisi Pusu”, 239.bölümüyle aksiyona kaldığı yerden devam ediyor. Süha, Polat’a büyük sırrı anlatmaya devam eder. Bu kez harekete geçme zamanı gelmiştir. Akif, banka soygununun arkasındaki olan biteni öğrenmek için tüm imkanlarını seferber eder. Soygunun başrolünün işi hala bitmemişe benziyor. Pusat, zehir saçanlara cezasını vermek için tüm ekibini toplar. Baltazar’la büyük kapışma bir adım ötededir. Peki kim kazanacak? Fehmi, konseyi kurmaya hazırlanırken etrafının kimlerle sarıldığının farkına varmamışa benzer. Neyse ki durumu fark edecek birisi yanı başındadır.

Haberin Devamı