Kurtlar Vadisi Darbe

Kurtlar Vadisi Darbe

Son dakika KURTLAR VADİSİ DARBE haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KURTLAR VADİSİ DARBE ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KURTLAR VADİSİ DARBE haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kurtlar Vadisi Darbe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kurtlar vadisi darbe gelişmeleri de dahil olmak üzere 68 kurtlar vadisi darbe haberi bulunmuştur. Tüm kurtlar vadisi darbe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nihat Doğan’a hapis ve para cezası
Nihat Doğan’a hapis ve para cezası Bir televizyon kanalında yayımlanan programda "Kurtlar Vadisi" dizisi hakkında yapılan yorumlarda "iftira" ve "hakaret" suçunu işledikleri iddiasıyla yargılanan programın sunucuları Nihat Doğan ve Ömür Varol ile yayın sorumlusu Cihat Zembat'ın çarptırıldığı birer yıl sekizer ay hapis cezası ertelendi.
30.04.2019 Magazin
Mahkemeden Nihat Doğan'a şok! Zorla getirme kararı...
Mahkemeden Nihat Doğan'a şok! Zorla getirme kararı... Bir televizyon kanalında yayınlanan programda "Kurtlar Vadisi" dizisi hakkında yapılan yorumlarda "iftira" ve "hakaret" suçunu işledikleri iddiasıyla programın sunucuları Nihat Doğan ve Ömür Varol'un da aralarında bulunduğu 5 sanığın 8 yıl 4'er aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanmalarına başlandı.
8.12.2017 Magazin
Kurtlar Vadisi'ni kimse istemiyor!
Kurtlar Vadisi'ni kimse istemiyor! Habertürk gazetesi yazarı Mustafa Doğan, bugünkü yazısında "Kurtlar Vadisi" dizisinin ekrana dönüp dönmeyeceği sorusuyla ilgili önemli bir bilgi aktardı.
14.09.2017 Televizyon
'Kurtlar Vadisi Vatan' filmi geliyor!
'Kurtlar Vadisi Vatan' filmi geliyor! Pana Film, 'Kurtlar Vadisi Vatan' filminin çekimlerine başladı...
17.04.2017 Televizyon
Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda TRT 1'de!
Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda TRT 1'de! Ekranların efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda TRT 1'de mi olacak? Türk televizyonlarının fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu hakkında işte çok konuşulan o iddia.
28.02.2017 Televizyon
Nihat Doğan'a şok! 8 yıl hapis...
Nihat Doğan'a şok! 8 yıl hapis... Nihat Doğan ve Ömür Varol'un da aralarında bulunduğu 5 kişi hakkında 8 yıl 4'er aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi. İşte Nihat Doğan ve Ömür Varol gibi isimler için düzenlenen iddianame'nin detayları...
28.02.2017 Magazin
Savcıdan 'Kurtlar Vadisi Darbe' kararı
Savcıdan 'Kurtlar Vadisi Darbe' kararı 15 Temmuz darbe girişiminden kısa bir süre önce Türk Patent Enstitüsü’ne 'Kurtlar Vadisi Darbe' adıyla marka başvurusunda bulunulmasına ilişkin Pana Film ortakları oyuncu Necati Şaşmaz ve Mehmet Canpolat hakkında yürütülen soruşturmada takipsizlik kararı verildi.
7.02.2017 Magazin
Bomba iddia! Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayın hayatı bitti
Bomba iddia! Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayın hayatı bitti Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayın hayatının bittiği iddiası medya kulislerine bomba gibi düştü.
18.11.2016 Magazin
Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon bölümleri ne zaman başlayacak?
Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon bölümleri ne zaman başlayacak? Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezona hangi tarihte start verecek? Türk televizyonlarının fenomeni haline gelen Kurtlar Vadisi Pusu büyük bir merakla bekleniyor. İşte izleyicilerin geri sayıma başladığı Kurtlar Vadisi Pusu dizisine dair merak edilen soruların ayrıntıları...
29.09.2021 Gündem
Necati Şaşmaz'a darbe filmi sorgusu
Necati Şaşmaz'a darbe filmi sorgusu ETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi öncesinde "Kurtlar Vadisi Darbe" ismi için patent başvurusu yapan Pana Film hakkında TPE'nin başvurusu üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, oyuncu Necati Şaşmaz'ın ifadesi alındı
29.09.2021 Gündem
Kurtlar Vadisi Pusu'ya darbe soruşturması
Kurtlar Vadisi Pusu'ya darbe soruşturması Türk Patent Enstitüsü, 15 Temmuz öncesinde “Kurtlar Vadisi Darbe” markası için başvuruda bulunan Pana Film hakkında savcılığa başvurdu. Konu ile ilgili soruşturma başlatıldı
14.10.2016 Magazin
Kurtlar Vadisi Pusu dizisi bitti mi? Yeni bölüm fragmanı var mı?
Kurtlar Vadisi Pusu dizisi bitti mi? Yeni bölüm fragmanı var mı? Kurtlar Vadisi Pusu dizisi bitti iddiaları ortalığı karıştırdı. Diğer yandan da Kurtlar Vadisi Darbe dizisi çıkacak iddiaları ortalığı kasıp kavurmakta. Peki Kurtlar Vadisi Pusu'nun yapımcısı bakım ne açıklama yapmış...
29.09.2021 Gündem
'Kurtlar Vadisi Darbe' başvurusu reddedildi!
'Kurtlar Vadisi Darbe' başvurusu reddedildi! Pana Film Kurtlar Vadisi Darbe filmini çekeceklerini açıklamasının ardından gündemden düşmedi. Kurtlar Vadisi Darbe patenti için başvuruda bulunan Pana Film olumsuz yanıt aldı. İşte Kurtlar Vadisi Pusu başvurusunun ayrıntıları...
29.09.2021 Gündem
Necati Şaşmaz'a büyük şok
Necati Şaşmaz'a büyük şok Necati Şaşmaz’ın sahibi olduğu Pana Film’in çekeceği “Kurtlar Vadisi Darbe” filmi için Türk Patent Enstitüsü’ne yaptığı başvuru reddedildi.
18.08.2016 Magazin
‘Kurtlar Vadisi Darbe’ FİLMİ geliyor
‘Kurtlar Vadisi Darbe’ FİLMİ geliyor KURTLAR Vadisi Pusu’nun yapımcısı Pana Film yaptığı duyuruyla “Kurtlar Vadisi Darbe” adlı filmi çekeceğini izleyicilerine duyurdu...
15.08.2016 Magazin
Kurtlar Vadisi Darbe geliyor
Kurtlar Vadisi Darbe geliyor Yayın hayatına 2003 yılında giren reyting rekortmeni dizi Kurtlar Vadisi, 15 Temmuz darbe girişimini sinemaya taşıyacak. Pana Film'den yapılan açıklamada kamuoyunun ısrarı üzerine "Kurtlar Vadisi Darbe" filminin çekileceği açıklandı.
15.08.2016 Magazin
'Kurtlar Vadisi' geri mi dönüyor?
'Kurtlar Vadisi' geri mi dönüyor? İki sezondur ekrandan uzak kalan 'Kurtlar Vadisi'nin tekrar başlayacağı haberi, fenomen dizinin hayranlarını heyecanlandırdı.
9.09.2019 Magazin
JÖH’ten o haine bir haftalık takip!
JÖH’ten o haine bir haftalık takip! Teröristlerin bir radyoya şarkı isteği gibi yolladığı şifreli mesajlar çözüldü. PKK ve MLKP’li 5 teröristin Munzur Vadisi’nde buluşacağı tespit edildi. Karadan ve havadan 1 hafta izleme ve takip yapıldı. Mavi listeyle aranan MLKP Tunceli sorumlusu Taylan Kutlar ve 4 terörist ablukaya alınarak öldürüldü.
23.07.2019 Gündem
'Kurtlar Vadisi Vatan' fırtına gibi başladı!
'Kurtlar Vadisi Vatan' fırtına gibi başladı! 29 Eylül Cuma günü vizyona giren 'Kurtlar Vadisi Vatan' filmi 'ilk 3 gün' gişe sonuçları ortaya çıktı.
3.10.2017 Kültür Sanat
Kurtlar Vadisi için flaş karar! Açıklandı...
Kurtlar Vadisi için flaş karar! Açıklandı... 'Kurtlar Vadisi Vatan' filmi, Avrupa’da vizyona girmesinden bir gün önce (27 Eylül Perşembe) Almanya'nın başkenti Berlin’de gala yaptı. Başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, "Dizimiz 'Kurtlar Vadisi Kaos' ocak ayı gibi başlayacak" dedi.
29.09.2017 Televizyon
İtiraf etti: En zor rolüm...
İtiraf etti: En zor rolüm... 'Kurtlar Vadisi Vatan' filminde FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'i canlandıran tiyatrocu Yücel Erten "En zor rolüm. Duruma profesyonel yaklaştım" dedi.
11.09.2017 Televizyon
'Kurtlar Vadisi Vatan'dan çok konuşulacak sahneler!
'Kurtlar Vadisi Vatan'dan çok konuşulacak sahneler! Kurtlar Vadisi Vatan fragmanı düzenlenen gala gecesinde yayınlandı. Kurtlar Vadisi Vatan filminde FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in darbe girişimi sahnelerinin yer aldığı görüldü.
4.08.2017 Televizyon
Kurtlar Vadisi Vatan - Fragman
Kurtlar Vadisi Vatan - Fragman Kurtlar Vadisi Vatan fragmanı düzenlenen gala gecesinde yayınlandı. Filmde FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in darbe girişimi sahnelerinin yer aldığı görüldü.
4.08.2017 Sinema-Dizi
Oynamak yürek ister!
Oynamak yürek ister! 29 Eylül’de vizyona girecek ‘Kurtlar Vadisi Vatan’ın fragmanı özel bir davetle tanıtıldı. Necati Şaşmaz, 15 Temmuz darbe girişimini anlatan film için “Bu hikayeyi canlandırmak, o karakterleri oynamak yürek isterdi” dedi
3.08.2017 Magazin
'Kurtlar Vadisi Vatan' sonbaharda vizyonda!
'Kurtlar Vadisi Vatan' sonbaharda vizyonda! Antalya'nın Korkuteli ilçesine bağlı Dat köyünde çekimleri süren 'Kurtlar Vadisi Vatan' filminin vizyon tarihi belli oldu.
24.04.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Kurtlar Vadisi Darbe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kurtlar vadisi darbe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.