Kürtçe Şarkı

Kürtçe Şarkı

Son dakika Kürtçe şarkı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kürtçe şarkı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kürtçe şarkı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kürtçe Şarkı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kürtçe şarkı gelişmeleri de dahil olmak üzere 228 kürtçe şarkı haberi bulunmuştur. Tüm kürtçe şarkı haberleri aşağıda listelenmiştir.
4 adaylı seçim ikinci tura kalır mı? Bülent Turan'dan 14 Mayıs açıklaması
4 adaylı seçim ikinci tura kalır mı? Bülent Turan'dan 14 Mayıs açıklaması AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CNN TÜRK Ankara temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tura kalıp kalmayacağı ile ilgili soruya Bülent Turan "AK Parti'yi 40'larda Erdoğan'ı 50'lerde görüyorum. Her zamankinden fazla oy alacak. Bizim rakibimiz yok, Erdoğan farkla kazanır." dedi.
26.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eğlence vergisi oranlarının tamamen sıfırlanmasını sağladık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eğlence vergisi oranlarının tamamen sıfırlanmasını sağladık Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Dün gece yayınlanan karar ile eğlence vergisi oranlarının tamamen sıfırlanmasını sağladık. Türkiye'nin Kültür Sanat ikliminin son 20 yılda giderek zenginleşmesinin, başarıdan başarıya koşmasının sebebi budur." dedi.
21.12.2022 Gündem
Ahmet Kaya’nın mezarı nerededir? Ahmet Kaya'nın mezarı Türkiye'ye getirilecek mi?
Ahmet Kaya’nın mezarı nerededir? Ahmet Kaya'nın mezarı Türkiye'ye getirilecek mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Kaya’nın Paris'teki mezarını ailesi izin verdiği takdirde Türkiye’ye getirmek istediklerini açıkladı. Peki, Ahmet Kaya’nın mezarı nerededir, Ahmet Kaya’nın mezarı neden Paris’te?
18.11.2022 Gündem
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan erken seçim tartışmalarına yanıt
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan erken seçim tartışmalarına yanıt AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN Türk canlı yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, erken seçim iddialarıyla ilgili, "Seçim inşallah vaktinde, 2023'ün Haziran ayında gerçekleştirilecektir" dedi.
3.09.2022 Siyaset
Müzisyenin sazını kırıp yüzüne tekme attı! Düğünde ortalık karıştı
Müzisyenin sazını kırıp yüzüne tekme attı! Düğünde ortalık karıştı Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki düğünde istek parçayı hemen çalmayan müzisyen Erdal Erdoğan'ın sazını kırıp yüzüne tekme atan H.K. gözaltına alındı. Olaya ilişkin görüntülerin sosyal medyada 'ırkçı saldırı' olarak paylaşılması üzerine Gaziantep Valiliği açıklama yaptı. Açıklamada, "Kürtçe müzikten kaynaklanan ırkçı bir saldırı olduğuna dair yapılan art niyetli paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.
19.10.2021 Yaşam
Serdar Ortaç'tan 'Adam değilsin' tepkisi!
Serdar Ortaç'tan 'Adam değilsin' tepkisi! Serdar Ortaç ve Seçil Gür önceki akşam Bebek’teki bir mekandaydı.Mekanda kapanış saati olan 19.00’a kadar kalan çift, çıkışta basın mensuplarıyla sohbet etti.
8.04.2021 Magazin
Terör örgütünün planını Batman polisi bozdu
Terör örgütünün planını Batman polisi bozdu Batman'ın Gercüş ilçesinde cinsel istismar sonucu hamile kalan 14 yaşındaki P.Ö. üzerinden terör örgütüne yakın sosyal medya hesaplarından yapılan kara propagandayı, Batman Emniyet Müdürlüğü ekipleri bozdu. Polis, babası güvenlik korucusu olan P.Ö.’nün yaşadığı köyünde, erkek arkadaşı M.A. (19) tarafından evlilik vaadiyle cinsel ilişkiye zorlandığını ortaya çıkardı. P.Ö. hakkında köyde dedikodu çıkardığı da saptanan M.A., sevk edildiği adliyede tutuklandı.
7.12.2020 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten 'Barış Çakan' açıklaması
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten 'Barış Çakan' açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Barış Çakan kardeşimizin hayatını kaybetmesinden çok büyük üzüntü duyduk. Ona hunharca saldıranlar kadar, olayı ırkçı bir istismar haline getirmeye çalışanları da lanetliyoruz" dedi.
1.06.2020 Siyaset
Acun Ilıcalı cevap verdi: Vicdansızlar, vatan hainleri...
Acun Ilıcalı cevap verdi: Vicdansızlar, vatan hainleri... 'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler' çekimleri nedeniyle Türkiye'ye dönemeyen ve Dominik Cumhuriyeti'nde olan Acun Ilıcalı, katıldığı canlı yayında, "TV8'de yarışmacıların Kürtçe konuşmasına karşı" tarzında çıkan söylemlere tepki gösterdi.
28.05.2020 Magazin
YPG/PKK tehdit ettiği sivilleri bombalı araç eylemi için  kullanıyor
YPG/PKK tehdit ettiği sivilleri bombalı araç eylemi için kullanıyor Terör örgütü YPG/PKK'nın Suriye'nin Rakka ilindeki sivilleri Barış Pınarı bölgesine bombalı araç göndermek için kullandığı ortaya çıktı. Örgütün çocuklarına zarar vermekle tehdit ettiği bir sivil, bomba yüklü aracı Tel Abyad'a sokarken teslim olunca örgütün planı ifşa edildi.
27.04.2020 Gündem
Sanatçı cinayetinin zanlısı 9 yıl sonra Kuzey Irak'ta yakalandı
Sanatçı cinayetinin zanlısı 9 yıl sonra Kuzey Irak'ta yakalandı Mersin'de 9 yıl önce bir barda sahneye çıkan Sarp Öztürk'ü(38) Kürtçe şarkı isteğini geri çevirdiği için tabancayla vurarak öldürdükten sonra kaçan ve 7 yıldır kırmızı bülten ile aranan Metin Baydar, Türk Interpolu tarafından Kuzey Irak'ta yakalandı. Baydar, getirildiği Ankara'da tutuklandı.
29.08.2019 Yaşam
Bakan Gül: En fazla Kürt oyunu alan AK Parti'dir
Bakan Gül: En fazla Kürt oyunu alan AK Parti'dir Adalet Bakanı Gül, konuk olduğu Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, soruları yanıtladı. Gül, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin "Kararsız vatandaşlarımız artık 'Maceraya girecek halimiz yok, tecrübe ve istikrarın yanındayız' diye güçlü desteğini ifade ediyor." dedi.
25.03.2019 Gündem
Seda Sayan Kürtçe şarkı söyledi!
Seda Sayan Kürtçe şarkı söyledi! Seda Sayan, dediğini yaptı, eşiyle birlikte TRT Kurdi'de yayınlanan "Mardini Show"a katılıp, Kürtçe türkü söyledi.
27.02.2017 Magazin
Seda Sayan Kürtçe şarkı söyledi!
Seda Sayan Kürtçe şarkı söyledi! Seda Sayan Kürtçe şarkı söyledi!
21.01.2022 Magazin
AK Partililere kesin talimat!
AK Partililere kesin talimat! AK Parti referandum stratejisini belirledi. Terörden ekonomiye kadar birçok konuyu barındırıyor. Ancak kesin bir dille söylenen konu polemiklerden uzak durulması...
17.02.2017 Siyaset
Anayasa Mahkemesi, Şivan Perver'e 14 bin lira tazminat ödenmesine hükmetti
Anayasa Mahkemesi, Şivan Perver'e 14 bin lira tazminat ödenmesine hükmetti ANAYASA Mahkemesi, Kürt sanatçı Şivan Perver ile Türk Halk Müziği sanatçısı sanatçı Güler Işık arasında 12 yıl süren 'şarkının izinsiz kullanılması' davasında, makul surede yargılama hakkının ihlal edildiğine, bu nedenle Perver'e 14 bin lira manevi tazminat ödenmesine karar verdi.
11.01.2017 Yaşam
Yerel sanatçı ölü bulundu
Yerel sanatçı ölü bulundu Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde düğünlerde şarkı söyleyen yerel sanatçı bir aracın Fevzi Bayat ölü bulundu.
10.11.2016 Yaşam
Teröristler Kürtçe şarkı eşliğinde bomba hazırladı
Teröristler Kürtçe şarkı eşliğinde bomba hazırladı Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristlerin, ilk kez el yapımı bomba hazırlarken yansıdığı görüntüleri paylaştı. Teröristlerin Kürtçe şarkılar eşliğinde çaydanlık bombası hazırlarken çekilen görüntüleri, ihanetin boyutunu ortaya koydu.
29.09.2021 Gündem
Başbakan'dan flaş açıklamalar!
Başbakan'dan flaş açıklamalar! Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Şunu açıkça söylüyorum, Türkiye'ye karşı terör saldırıları gerçekleştirenler meşru hedef haline gelirler. PKK, asker ve polisleri öldürürken biz onun Suriye'deki uzantısına hoşgörülü olmayacağız" dedi.
29.09.2021 Gündem
Özcan Deniz Kürtçe şarkıda halay çekti
Özcan Deniz Kürtçe şarkıda halay çekti Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, Kaderimin Yazıldığı Gün ekibiyle halay çekerken videosunu yayınladı.
21.01.2022 Magazin
Davutoğlu: Kandil'i yerle bir ettik!
Davutoğlu: Kandil'i yerle bir ettik! Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul Yenikapı'da gerçekleştirilen "Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses" mitinginde konuştu...
29.09.2021 Gündem
Yenikapı'da teröre karşı miting
Yenikapı'da teröre karşı miting "Milyonlarca Nefes, Teröre Karşı Tek Ses" mitingi İstanbul Yenikapı'da yapılıyor. Mitinge Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis Başkanı Yılmaz ve Başbakan Davutoğlu da katılıyor. Alanda sadece Türk bayrağı taşınmasına izin veriliyor.
29.09.2021 Gündem
Arınç'tan Newsweek'e röportaj!
Arınç'tan Newsweek'e röportaj! Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kürt halkının, AK Parti'ye, HDP'ye güvendiğinden daha fazla güvendiğini belirterek, "Kürt nüfusun az olduğu bölgelerde de her zaman lider parti olduk?. Halkımız, icraatlarımızın doğru olduğuna ve Türkiye'nin bu kronik sorununun liderliğimizde çözüleceğine inanıyor. Bu süreç, HDP'ye bakılmaksızın olumlu şekilde sonuçlanacak" ifadesini kullandı.
29.09.2021 Gündem
Benim adım Hülya değil Malakan
Benim adım Hülya değil Malakan Hülya Avşar, TV’8’deki programına Ersin Korkut’u konuk etti...
26.02.2015 Magazin
Benim adım Malakan!
Benim adım Malakan! İlk kez açıkladı...
26.02.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kürtçe Şarkı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kürtçe şarkı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.