Kuleli

Kuleli

Son dakika kuleli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuleli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuleli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuleli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuleli gelişmeleri de dahil olmak üzere 377 kuleli haberi bulunmuştur. Tüm kuleli haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB kaynakları açıkladı: Türkiye ve Irak'tan sınırda işbirliği
MSB kaynakları açıkladı: Türkiye ve Irak'tan sınırda işbirliği Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Irak sınır birliklerinin Türkiye’nin operasyon bölgelerine yakın noktalarda üs bölgeleri kurmasına ilişkin, “Bu faaliyetler bizimle koordineli şekilde gerçekleştirilmektedir. Bundan sonraki süreçte; PKK’nın faaliyetlerinin engellenmesi, hudut güvenliğinin sağlanması ve bölgede yaşayan sivil Irak halkının can güvenliğinin korunması maksadıyla Irak ve ülkemiz arasında çalışmalar koordineli olarak devam edecektir.” açıklamasını yaptı.
2.05.2024 Gündem
Saldıray Berk neden öldü? Emekli Orgeneral Saldıray Berk kimdir, nereli, Saldıray Berk’in cenazesi ne zaman?
Saldıray Berk neden öldü? Emekli Orgeneral Saldıray Berk kimdir, nereli, Saldıray Berk’in cenazesi ne zaman? Eski 3'üncü Ordu Komutanı emekli Orgeneral Saldıray Berk (76), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Peki, Saldıray Berk neden öldü? Emekli Orgeneral Saldıray Berk kimdir, nereli?
15.02.2024 Gündem
Eurofighter için kritik açıklama! MSB kaynakları: İkinci el değil, en üst düzey modeli
Eurofighter için kritik açıklama! MSB kaynakları: İkinci el değil, en üst düzey modeli Türkiye’nin Eurofigter tedarikine ilişkin açıklamaya yapan Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, "Tedarik konusunu İngiltere üzerinden ele alıyoruz. İngiltere bu konuda Almanya’nın itirazlarının kaldırılmasına yönelik yardımcı olacaklarını belirtiyorlar. Türkiye olarak ilk aşamada 20 daha sonra da 20 olmak üzere 40 uçak almak isteğimizi ifade ettik. Alacağımız uçaklar kesinlikle ikinci el değil. En üst modelini alma konusunda talebimiz oldu” ifadelerini kullandı.
23.11.2023 Gündem
Selçuk Bayraktaroğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Kara Kuvvetleri komutanı kim oldu 2023, yeni Kara Kuvvetleri Komutanı Selçuk Bayraktaroğlu mu?
Selçuk Bayraktaroğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Kara Kuvvetleri komutanı kim oldu 2023, yeni Kara Kuvvetleri Komutanı Selçuk Bayraktaroğlu mu? Kara Kuvvetleri Komutanlığına Genelkurmay II. Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu oldu. Peki, Selçuk Bayraktaroğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? İşte Yeni Kara Kuvvetleri Komutanı Selçuk Bayraktaroğlu’nun hayatı…
3.08.2023 Gündem
Yozgat Bozok Üniversitesi yeni rektörü Evren Yaşar kimdir? Nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu, branşı ne?
Yozgat Bozok Üniversitesi yeni rektörü Evren Yaşar kimdir? Nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu, branşı ne? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörlüğüne tıp dünyasının ünlü ismi Prof. Dr. Evren Yaşar atandı. Peki, Yozgat Bozok Üniversitesi yeni rektörü Evren Yaşar kimdir? Nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu, branşı ne?
1.08.2023 Gündem
Genelkurmay Başkanı Musa Avsever kimdir? Musa Avsever nereli, kaç yaşında?
Genelkurmay Başkanı Musa Avsever kimdir? Musa Avsever nereli, kaç yaşında? Musa Avsever Genelkurmay Başkanı oldu. Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Genelkurmay Başkanlığı ile görevlendirildi. Yaşar Güler'in Milli Savunma Bakanı olmasından sonra yerine bir isim atanıncaya kadar Genel Kurmay Başkanı olarak Musa Avsever isminde karar kılındı. Peki Musa Avsever kimdir? Musa Avsever nereli, kaç yaşında? İşte detaylar...
6.06.2023 Gündem
Ömer Çelik'ten AK Parti seçim bürosuna silahlı saldırıya ilişkin açıklama
Ömer Çelik'ten AK Parti seçim bürosuna silahlı saldırıya ilişkin açıklama İstanbul Bahçelievler AK Parti seçim bürosuna yönelik düzenlenen saldırı ile ilgili olarak paylaşım yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Lanetliyoruz, her türlü taciz, provokasyon ve saldırının karşısındayız." dedi.
22.04.2023 Gündem
Bakan Soylu: Türkiye'de sandık yolsuzluğunu yapan siyasi partinin adı CHP’dir
Bakan Soylu: Türkiye'de sandık yolsuzluğunu yapan siyasi partinin adı CHP’dir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bahçelievler Kuleli Sosyal Tesisi'nde gençlerle buluştu. Soylu, burada yaptığı konuşmada, "Bunu burada söylemek istiyorum. Türkiye'de sandık yolsuzluğunu yapan siyasi partinin adı Cumhuriyet Halk Partisi'dir" dedi.
19.04.2023 Gündem
İstanbul'da yoğun sis etkili oldu
İstanbul'da yoğun sis etkili oldu İstanbul’da akşam yoğun bir şekilde etkisini gösteren sis sabah saatlerinde de etkisini gösterdi. Yoğun sis boğazda görüş mesafesini düşürdü. Sis nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü adeta gözden kayboldu. Boğazdaki yoğun sis Kandilli ve Kuleli sahilinden görüntülendi.
19.03.2023 Yaşam
Hasan Kundakçı kimdir, kaç yaşında neden vefat etti? Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı
Hasan Kundakçı kimdir, kaç yaşında neden vefat etti? Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı'nın hastanede hayatını kaybettiği bildirildi. Peki, Hasan Kundakçı kimdir, kaç yaşında neden vefat etti?
17.01.2023 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri!
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri! AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintilerini anlık paylaşılıyor. Elektrik kesintisinden etkilenen vatandaşlar, mahallerinde elektriklerin ne zaman geleceğini sorguluyor. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022?
30.11.2022 Gündem
Eski eşinin baltalı saldırısında parmakları kopan İlke: 18 ay hapis az
Eski eşinin baltalı saldırısında parmakları kopan İlke: 18 ay hapis az Aydın'ın İncirliova ilçesinde, eski eşi İsmail Demirci'nin (35) baltalı saldırısında 5 parmağı kopan İlke Kuleli (29), tutuklu sanığa verilen 18 yıl hapis cezasının az olduğunu söyledi. Üst mahkemeye itiraz başvurusu yapacağını belirten Kuleli, "Çok zorlu süreçlerden geçtim hala daha tedavilerim sürüyor. Sol elimi biraz kullanabiliyorum fakat sağ elimi hiç kullanamıyorum" dedi.
18.11.2022 Yaşam
FETÖ itirafçısı anlattı: Evlinin maaşının yüzde 10'u, bekarın ise yüzde 20'si örgüte
FETÖ itirafçısı anlattı: Evlinin maaşının yüzde 10'u, bekarın ise yüzde 20'si örgüte İZMİR merkezli 12 ilde eş zamanlı düzenlenen FETÖ operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerden 2'si, itirafçı olup örgütün bilinmeyenlerini anlattı. İtirafçılardan A.Ö. (27), “Askeri okuldan mezun olunca cemaate mensup kişilerle atandığım yerde beraber kalacağımı, kendilerinin seçtiği kadınlardan biri ile evlenmem gerektiğini, bekarsam alacağım maaşın yüzde 20'sini, evliysem yüzde 10'unu örgüte vermem gerektiğini söylediler" dedi. Diğer itirafçı N.U. (27) ise "İstanbul Kuleli Askeri Lisesi'ndeki mülakatlara gitmeden önce de K. ve Ü., Kuran'a el bastırarak askerlik görevini sadece Allah rızası için yapacağıma dair yemin ettirdiler" dedi.
15.11.2022 Yaşam
Bakanı Akar'dan Kuleli Askeri Lisesi'nin satıldığı iddiasına yalanlama
Bakanı Akar'dan Kuleli Askeri Lisesi'nin satıldığı iddiasına yalanlama Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kuleli Askeri Lisesi'nin satıldığı iddiasıyla ilgili, "Söz konusu iddialar tamamen gerçek dışıdır, böyle bir şey söz konusu değildir" dedi.
15.09.2022 Siyaset
1915 Çanakkale Köprüsü’ne Avrupa Çelik Köprü Ödülü
1915 Çanakkale Köprüsü’ne Avrupa Çelik Köprü Ödülü 1915 Çanakkale Köprüsü, Avrupa Yapısal Çelik Birliği (ECCS) tarafından köprülerde çelik kullanımını teşvik etmek amacıyla her iki yılda bir verilen Avrupa Çelik Köprü Ödülü’nü kazandı.
8.08.2022 Ekonomi
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
İlker Başbuğ kimdir, hakkında kaç yıl hapis istendi? İlker başbuğ biyografisi! Nereli, kaç yaşında?
İlker Başbuğ kimdir, hakkında kaç yıl hapis istendi? İlker başbuğ biyografisi! Nereli, kaç yaşında? Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ'un yargılandığı davada 1 yıldan 3 yıla kadar hapsi istendi. Peki, İlker Başbuğ kimdir, nereli, kaç yaşında, hakkında kaç yıl hapis istendi? İşte İlker başbuğ biyografisi…
9.06.2022 Gündem
EFES-2022 Tatbikatı nefes kesti! Hedefler tam isabet vuruldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan da izliyor
EFES-2022 Tatbikatı nefes kesti! Hedefler tam isabet vuruldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan da izliyor EFES-2022 Tatbikatı Seçkin Gözlemci Günü'nün gündüz safhası başladı. İzmir’de 37 ülkeden 11 bin personelin katılımıyla devam eden tatbikatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de izliyor. Özellikle Yunanistan’da tedirginlik yaratan ve TSK’nın en büyük planlı tatbikatı olan Efes-2022 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı’nın gündüz safhasında nefes kesen görüntüler ortaya çıktı.
9.06.2022 Gündem
Latife Hanım'ın 'Hayatımın sırrı' dediği fotoğraf! 100 yıl sonra ortaya çıktı...
Latife Hanım'ın 'Hayatımın sırrı' dediği fotoğraf! 100 yıl sonra ortaya çıktı... Atatürk, İzmir’de 1922’de karargah olarak kullandığı Uşakizade Ailesi’nin köşkünde Latife Hanım’a evlilik teklifini kendi fotoğrafının arkasına yazarak iletti. Latife Hanım öldükten sonra da bulunamayan bu fotoğrafın eşine 100 yıl sonra ulaşıldı. İşte Latife Hanım’ın ‘Hayatımın sırrı’ dediği fotoğrafın öyküsü...
19.05.2022 Gündem
Aşık Mahzuni Şerif ölüm yıl dönümü! Aşık Mahzuni Şerif kimdir? Aşık Mahzuni Şerif hayatı!
Aşık Mahzuni Şerif ölüm yıl dönümü! Aşık Mahzuni Şerif kimdir? Aşık Mahzuni Şerif hayatı! Halk ozanı Aşık Mahzuni Şerif vefatının 20. yılında anılıyor. 'Deli miyim ben', 'Çeşmi siyahım', 'Mevlam gül diyerek', 'Oy bizim eller', 'Mamudo' ve 'Dom dom kurşunu' gibi türküleriyle tanınan Aşık Mahzuni Şerif, ardında 453 plak, 58 kaset bıraktı. Peki, Aşık Mahzuni Şerif kimdir? Aşık Mahzuni Şerif ne zaman öldü? Aşık Mahzuni Şerif hayatı!
16.05.2022 Kültür Sanat
1915 Çanakkale Köprüsü iki kıtayı altıncı kez birleştirdi! Bakan Karaismailoğlu duyurdu
1915 Çanakkale Köprüsü iki kıtayı altıncı kez birleştirdi! Bakan Karaismailoğlu duyurdu Dünyanın en büyük orta açıklığına sahip asma köprüsü unvanına sahip olan 1915 Çanakkale Köprüsü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldı. Asya ile Avrupa yakalarını birbirine bağlayan boğaz köprüsünde karşıdan karşıya geçiş süresi 6 dakikaya indi.
18.03.2022 Ekonomi
Çanakkale Köprüsü fiyat (geçiş ücreti)! 1915 Çanakkale köprüsü ne zaman açılıyor, uzunluğu kaç km, güzergahı nerede, nereyi bağlıyor?
Çanakkale Köprüsü fiyat (geçiş ücreti)! 1915 Çanakkale köprüsü ne zaman açılıyor, uzunluğu kaç km, güzergahı nerede, nereyi bağlıyor? Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar, Çanakkale Köprüsü ne zaman açılıyor? Çanakkale Köprüsü açılış tarihi merakla takip ediliyor. Temeli 18 Mart 2017'de atılan ve Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında yer alan Çanakkale Köprüsü'nün yapımında sona gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek açılış töreniyle Çanakkale Köprüsü hizmete girecek. Köprü Asya’dan Avrupa’ya geçiş süresini 6 dakikaya indirecek, İstanbul'un, Avrupa ve Anadolu arasında üstlendiği ağır transit trafik yükü hafifletecek ve Marmara Bölgesi ile Kuzey Ege'yi birbirine bağlayacak. Peki, Çanakkale Köprüsü nerede? 1915 Çanakkale Köprüsü kaç km, uzunluğu kaç metre? Çanakkale Köprüsü güzergahı nereler, geçiş garantisi var mı?
16.03.2022 Yaşam
İstanbul programlı su kesintisi listesi! 1-2 Mart İstanbul’da hangi ilçelerde sular kesilecek?
İstanbul programlı su kesintisi listesi! 1-2 Mart İstanbul’da hangi ilçelerde sular kesilecek? İSTANBUL'da bakım onarım çalışmaları nedeniyle 7 ilçede 1 Mart ve 2 Mart tarihlerinde su kesintisi yaşanacak. İşte İstanbul programlı su kesintisi listesi…
28.02.2022 Yaşam
İstanbul'da su kesintisi! İlçe ilçe açıklandı
İstanbul'da su kesintisi! İlçe ilçe açıklandı İstanbul'da bakım onarım çalışmaları nedeniyle 7 ilçede 1 Mart ve 2 Mart tarihlerinde su kesintisi yaşanacak.
28.02.2022 Gündem
Baltalı saldırıda 5 parmağı kopan İlke: Öldürmek için geldiğini biliyordum
Baltalı saldırıda 5 parmağı kopan İlke: Öldürmek için geldiğini biliyordum Aydın'ın İncirliova ilçesinde boşandığı İsmail Demirci'nin (35) baltalı saldırısında kopan sağ elinin 4 parmağı yerine dikilen, sol elinin serçe parmağını ise kaybeden İlke Kuleli (29), "Beni öldürmek için geldiğini biliyordum. Çünkü daha önce attığı tehdit mesajları vardı. O caninin cezaevinden çıkmasını kesinlikle istemiyorum" dedi.
25.02.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kuleli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuleli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.