Ku Klux Klan

Ku Klux Klan

Son dakika Ku Klux Klan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ku Klux Klan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ku Klux Klan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ku Klux Klan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ku klux klan gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 ku klux klan haberi bulunmuştur. Tüm ku klux klan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ku Klux Klan örgütüyle  bağlantılı internet sitesi hacklendi
Ku Klux Klan örgütüyle bağlantılı internet sitesi hacklendi İsrail'de bilgisayar korsanları, ABD'deki ırkçı Ku Klux Klan (KKK) örgütüyle bağlantılı gruba ait internet sitesini ele geçirerek grup üyelerinin bilgilerini paylaştı.
4.02.2021 Dünya
Trump kararını verdi! Terör örgütü olarak tanıyacak
Trump kararını verdi! Terör örgütü olarak tanıyacak ABD Başkanı Donald Trump'ın siyahi topluma yönelik açıklayacağı yeni planı kapsamında, beyazların üstünlüğünü savunan ırkçı grup Ku Klux Klan ve ülkedeki sokak eylemlerinde yaşanan şiddetin sorumlusu olarak görülen Antifa'yı "terör örgütü" olarak tanıyacağı belirtildi.
25.09.2020 Dünya
Siyahi Floyd'un öldürüldüğü Minnesota'da acil durum ilan  edildi
Siyahi Floyd'un öldürüldüğü Minnesota'da acil durum ilan edildi ABD'de polis şiddeti sonucu siyahi George Floyd'un hayatını kaybettiği Minnesota eyaletinde Vali Tim Walz acil durum ilan ettiğini ve olayları yatıştırmak için Ulusal Muhafızları bölgeye sevk ettiğini açıkladı.
28.05.2020 Dünya
Bir Amerikalının ırkçılıktan Müslümanlığa uzanan hikayesi
Bir Amerikalının ırkçılıktan Müslümanlığa uzanan hikayesi Gençlik yıllarında beyaz ırkçı iken İslam'la tanışıp Müslümanlığı seçen Yusuf Abdul-Lateef, "Dünyada kendini gittikçe hissettiren beyaz ırkçı hareket yeni bir şey değil, özellikle ABD ve Avrupa gibi yerlerde buna karşı çıkan bir liderlik ve siyaset anlayışı olmayınca önü alınamıyor, aksine gizlice teşvik ediliyor, yeşil ışık yakılıyor." dedi.
21.03.2019 Dünya
Görüntüyü paylaştı! Ortalık yıkıldı!
Görüntüyü paylaştı! Ortalık yıkıldı! Rusya'nın Saint Petersburg kentinde görenleri hayrete düşüren bir 'ırkçı' eylem yaşandı.
28.12.2018 Dünya
Gencin dişlerini pense ile söktüler
Gencin dişlerini pense ile söktüler Rum medyası, Güney Kıbrıs’ta Afrika kökenli bir gencin 5 kişinin saldırısına uğradığını ve 4 dişinin pense ile çekildiğini yazdı.
17.12.2018 Dünya
Çocuklarına 'Adolf' adını veren çift terörden suçlu bulundu
Çocuklarına 'Adolf' adını veren çift terörden suçlu bulundu Çocuklarına Nazi Almanyası'nın lideri Adolf Hitler’in adını veren İngiliz çift, aşırı sağcı terör örgütü Ulusal Eylem'e üye olmaktan suçlu bulundu.
13.11.2018 Dünya
Kuzey İrlanda'da Ku Klux Klan kıyafetli gruba inceleme
Kuzey İrlanda'da Ku Klux Klan kıyafetli gruba inceleme Kuzey İrlanda’da polis, ırkçı örgüt Ku Klux Klan'ın (KKK) kıyafetleri ile bir cami önünde poz veren grupla ilgili inceleme başlattı.
29.10.2018 Dünya
Terör tarlası! Çok sayıda örgüt burada eğitim görüyor
Terör tarlası! Çok sayıda örgüt burada eğitim görüyor PKK işgalindeki bölgede DHKP-C’den TİKKO’ya, MLKP’den Acilciler’e, hatta Ku Klux Klan’dan Pediga’ya onlarca örgüt eğitim görüyor. 80’lerin Beka Vadisi’ni andıran terör tarlası, bizzat ABD eliyle Suriye’yi parçalama amaçlı kullanılıyor.
25.11.2017 Dünya
Yahudiler ayaklandı! Netanyahu'nun oğlu...
Yahudiler ayaklandı! Netanyahu'nun oğlu... İsrail, Başbakan Benyamin Netanyahu'nun oğlunun paylaştığı Yahudi karşıtı karikatürle çalkalanıyor. 26 yaşındaki Yair Netanyahu'ya ABD'de beyazların üstünlüğünü savunan aşırı sağcılardan 'övgü' gelirken, İsrailli siyasetçilerden eleştiri yağıyor.
11.09.2017 Dünya
ABD'de heykellerin üzeri örtülecek!
ABD'de heykellerin üzeri örtülecek! ABD'nin bir süre önce ırkçı gösterilere sahne olan Virginia eyaletinde, konfederasyon generalleri Robert E. Lee ve Thomas "Stonewall" Jackson'ın heykellerinin üzerine siyah kumaş örtülmesi kararlaştırıldı.
22.08.2017 Dünya
ABD'de heykele bomba yerleştirmeye çalışan 1 kişi yakalandı
ABD'de heykele bomba yerleştirmeye çalışan 1 kişi yakalandı ABD'nin Teksas eyaletinin Houston kentinde bir parkta yer alan Konfederasyon dönemine ait heykeli patlayıcı kullanarak yıkmak isteyen kişi yakalandı.
21.08.2017 Dünya
Orduyu da karşısına aldı
Orduyu da karşısına aldı Trump’ın şiddet olaylarından ‘iki tarafı’ da sorumlu tutan açıklamalarından dolayı yoğun eleştiri yağmuruna tutulduğu bir sırada, ABD’deki dört kuvvet komutanı, neo-Naziler, Ku Klux Klan ve beyazların üstünlüğünü savunan ırkçı grupları kınayan açıklamalar yaptı.
17.08.2017 Dünya
Son dakika: Donald Trump'a yeni istifa şoku! 6'ya çıktı
Son dakika: Donald Trump'a yeni istifa şoku! 6'ya çıktı Son dakika: ABD'nin en büyük sendikalar birliğinin iki yöneticisi, "Bağnazlığı ve terörizmi tolere eden bir başkanın konseyinde oturamayız" diyerek istifa etti.
16.08.2017 Dünya
Trump'a 3 istifa şoku
Trump'a 3 istifa şoku Amerikalı teknoloji devi Intel ve spor ürünleri şirketi Under Armour'ın icra kurulu başkanları (CEO), ABD Başkanı Donald Trump'a danışmanlık yapan "Amerika Sanayi Konseyi"nden ayrıldıklarını açıkladı. Konseyden ülkede hafta sonunda yaşanan şiddet olaylarının ardından istifa eden CEO sayısı böylece 3'e çıktı.
15.08.2017 Dünya
Twitter’da neo-Nazi avı
Twitter’da neo-Nazi avı ABD’de ırkçılık karşıtları, Charlottesville’deki olaylara karışan aşırı sağcıların kimliklerini sosyal medyadan ifşa etmeye başladı
14.08.2017 Dünya
ABD Başkanı Trump'a şok!.. İmza kampanyası başlatıldı
ABD Başkanı Trump'a şok!.. İmza kampanyası başlatıldı ABD'nin New York Eyaleti Valisi Andrew Cuomo, ABD Başkanı Donald Trump’ı Virginia’daki ırkçı saldırı sonrasında yeterince sert tutum sergilememesini eleştirerek imza kampanyası başlattı
14.08.2017 Dünya
Virginia'da araç göstericilerin arasına daldı: Ölü ve yaralılar var
Virginia'da araç göstericilerin arasına daldı: Ölü ve yaralılar var ABD’in Virginia eyaletindeki Charlottesville kentinde, bir araç göstericilerin arasına daldı. İlk bilgilere göre olayda bir kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi ise yaralandı.
12.08.2017 Dünya
ABD'de OHAL ilan edildi!
ABD'de OHAL ilan edildi! ABD'nin Virginia eyaletine bağlı Charlottesville şehrinde yüzlerce ırkçının yaptığı gösteride yaşanan olaylar dolayısıyla bölgede olağanüstü hal ilan edildi.
12.08.2017 Dünya
Kadınlar Trump'a karşı ayaklandı
Kadınlar Trump'a karşı ayaklandı ABD’nin Chicago kentinde düzenlenen iki ayrı gösteride Başkan Donald Trump protesto edildi. Dünya Kadınlar Günü ve polis şiddetine dikkati çekmek amacıyla düzenlenen iki ayrı gösteride, Başkan Trump ve politikaları eleştirildi.
8.03.2017 Dünya
‘Rusya’nın elinde Trump’ın kasedi var’
‘Rusya’nın elinde Trump’ın kasedi var’ ABD istihbaratının Başkan Obama ve Trump’a sunduğu ‘Rusya raporunda’, Moskova’nın elinde Trump’ın ‘seks kasedi’ bulunduğuna yönelik bilgiler olduğu ortaya çıktı. Trump ve Kremlin iddiayı yalanladı
17.06.2021 Dünya
ABD gündemine 2016'da başkanlık seçimleri damga vurdu
ABD gündemine 2016'da başkanlık seçimleri damga vurdu ABD'de 2016 yılının en çok konuşulan ve tartışılan konu başkanlık seçimi olurken, Cumhuriyetçi Parti'nin adayı Donald Trump'ın 8 Kasım'da sürpriz bir şekilde seçimi kazanması bu yıla damgasını vurdu.
17.06.2021 Dünya
Beyaz Amerika milliyetçileri Trump ile güç kazanıyor
Beyaz Amerika milliyetçileri Trump ile güç kazanıyor "ABD beyazlara aittir" iddiasında bulunan beyaz Amerika milliyetçilerinin son versiyonu "Alternatif Sağ" hareketi, 8 Kasım'daki başkanlık seçiminden Cumhuriyetçi Partinin adayı Donald Trump'ın galibiyetle çıkmasıyla güç kazanmaya başladı.
17.06.2021 Dünya
Amerika'da tansiyon yükseliyor! Sokaklara döküldüler!
Amerika'da tansiyon yükseliyor! Sokaklara döküldüler! ABD’deki başkanlık seçimlerinin Cumhuriyetçi aday Trump’ın zaferiyle sonuçlanmasının ardından başlayan gösteriler sürüyor.
10.11.2016 Dünya
Dedesi genelev sahibi babası siyah düşmanı
Dedesi genelev sahibi babası siyah düşmanı - ABD tarihinin en yaşlı başkanı olarak tarihe geçen Trump (70), 14 Haziran 1946 tarihinde iş adamı Fred ve Mary MacLeod Trump’ın beş çocuğundan dördüncüsü olarak New York’un Queens ilçesinde dünyaya geldi...
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ku Klux Klan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ku klux klan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.