Kroki

Kroki

Son dakika kroki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kroki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kroki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kroki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kroki gelişmeleri de dahil olmak üzere 223 kroki haberi bulunmuştur. Tüm kroki haberleri aşağıda listelenmiştir.
3. Sınıf Türkçe Konuları Nelerdir? 2023/2024 3. Sınıf Türkçe Meb Müfredatı Ve Önemli Tüm Konular
3. Sınıf Türkçe Konuları Nelerdir? 2023/2024 3. Sınıf Türkçe Meb Müfredatı Ve Önemli Tüm Konular 1. sınıf Türkçe konuları oldukça kapsamlıdır. Öğrencinin artık okuma yazmayı tam olarak öğrenmesi ile birlikte Türkçeyi doğru kullanması amaçlanmaktadır. 2023/2024 müfredatında Türkçe dersinde sözcük türler, anlam bilgisi, noktalama işaretleri, metin türleri gibi birçok konuya yer verilmiştir.
1.12.2023 Eğitim
Borcu olanlar dikkat! Yargıtay'dan flaş karar, suçlu duruma düşebilirsiniz
Borcu olanlar dikkat! Yargıtay'dan flaş karar, suçlu duruma düşebilirsiniz Yargıtay’dan borcu ve alacağı olan milyonları ilgilendiren emsal niteliğinde bir karara imza atıldı. Hiçbir yazılı beyan olmadığı halde sosyal medyada borçlu olduğuna ilişkin ifadeler kullanılması delil sayıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Avukat Ali Oktay Coşgun, bu tip uygulamalardaki yazışmaların belge niteliği taşıdığına dikkat çekerek, haklıyken suçlu duruma düşürecek konuyla ilgili de çarpıcı bilgiler verdi.
2.07.2023 Ekonomi
108 yıl sonra kayıp şehitlik bulundu! Çanakkale'de fark edildi: Kafatası, kemik parçası ve şahide
108 yıl sonra kayıp şehitlik bulundu! Çanakkale'de fark edildi: Kafatası, kemik parçası ve şahide Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Atatürk ve Çanakkale Savaşlarını Araştırma Merkezi (AÇASAM) Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Barış Borlat ile Askeri Tarih Uzmanı Ömer Arslan, 1000 arşiv belgeyi inceleyip, 108 yıl sonra Conkbayırı Muharebesi'nin kayıp şehitliğini buldu. Bölgede görev yapan 28'inci Alay'ın harp raporlarını taradıkları sırada bir kroki tespit ettiklerini belirten Arslan sürecin detayları tek tek anlattı.
16.05.2023 Yaşam
Taksici katili depoda basıldı! 220 kamera incelendi, kimliği şoke etti: Sağır ve dilsiz
Taksici katili depoda basıldı! 220 kamera incelendi, kimliği şoke etti: Sağır ve dilsiz Adana’da sulama kanalında kafasından vurularak öldürülmüş halde bulunan taksicinin katilini polis kroki çizip 220 kamerayı saniye saniye izleyerek buldu. Yakalanıp tutuklanan şüphelinin kimliği şoke etti. İşte haberin detayları...
13.03.2023 Yaşam
Maden faciası soruşturmasında 8 kişi tutuklandı, 16 kişi serbest bırakıldı
Maden faciası soruşturmasında 8 kişi tutuklandı, 16 kişi serbest bırakıldı  Bartın'ın Amasra ilçesinde maden faciasıyla ilgili yürütülen soruşturmada aralarında TTK Amasra Müessese Müdürü Cihat Özdemir'in de bulunduğu 8 kişi tutuklanırken, 4'ü adli kontrolle olmak üzere 16 kişi ise serbest bırakıldı.
1.11.2022 Gündem
Borcu veya alacağı olan herkesi ilgilendiren karar! Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz
Borcu veya alacağı olan herkesi ilgilendiren karar! Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz Yargıtay’dan borcu ve alacağı olan milyonları ilgilendiren emsal niteliğinde bir karara imza atıldı. Hiçbir yazılı beyan olmadığı halde sosyal medyada borçlu olduğuna ilişkin ifadeler kullanılması delil sayıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Avukat Ali Oktay Coşgun, bu tip uygulamalardaki yazışmaların belge niteliği taşıdığına dikkat çekerek, haklıyken suçlu duruma düşürecek konuyla ilgili de çarpıcı bilgiler verdi.
26.10.2022 Gündem
Mermerciye 'ceset krokisi' bırakmışlardı! 200 metre uzakta bulundu
Mermerciye 'ceset krokisi' bırakmışlardı! 200 metre uzakta bulundu Antalya’da kendisinden 58 gündür haber alınamayan, son olarak mermerciye bırakılan ve cesedin yerini gösterdiği ileri sürülen krokiye göre kanalizasyonda aranan 21 yaşındaki gence ait olduğu değerlendirilen bir erkek cesedi bulundu. Baba tarafından krokideki adresin yaklaşık 200 metre uzağında bulunan cesedin olduğu noktada gözyaşı döken anne, “Ben oğlum rögarın içinde dedim, beni hiç dinlemediler” diyerek dizlerini döverken, tanınmaz halde bulunan cesedin kimliği tespit edilmek üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.
20.10.2022 Gündem
Muskadan suikast planı çıktı! ‘Büyük bir olayın önüne geçildi’
Muskadan suikast planı çıktı! ‘Büyük bir olayın önüne geçildi’ İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde eylem hazırlığındaki PKK/KCK üyesi 4 teröristin gözaltına alındığını duyurmuştu. Yakalanan 4 PKK'lının suikast hazırlığına ilişkin önemli detaylar ortaya çıktı.
7.09.2022 Gündem
‘Mustafa Kemal bütün askerî kavramları yıktı’
‘Mustafa Kemal bütün askerî kavramları yıktı’ Mustafa Kemal, ABD Büyükelçisi Sherrill’e 30 Ağustos Zaferi’ni, çizdiği krokiyle anlatmıştı. Sherrill, Büyük Taarruz’un kazanıldığı Dumlupınar Meydan Muhaberesi krokisinin “Mustafa Kemal’in bütün askerî kavramları yıkan” taktiğini gösterdiğini kaydeder...
30.08.2022 Gündem
WhatsApp yazışmaları delil sayıldı! İşçiler tazminatsız işten çıkartıldı
WhatsApp yazışmaları delil sayıldı! İşçiler tazminatsız işten çıkartıldı Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! WhatsApp yazışmaları delil niteliğinde sayıldı. İşçiler tazminatsız olarak işten çıkartıldı. İzmir'de korona virüs önlemleri kapsamında uygulanan kapanmalarda, sağlık çalışanlarının konaklaması için hizmet veren otel personelleri WhatsApp üzerinden işe geri çağrıldı. WhatsApp üzerinden gelen mesajların geçerliliğinin olmadığını ileri süren ve tüm uyarılara rağmen işe gelmeyen, bu sebeple de iş akitleri feshedilen personeller soluğu mahkemede aldı. Yerel mahkeme ise Yargıtay'ın aldığı emsal karara atıfta bulunarak, WhatsApp yazışmalarını delil sayıp, işvereni haklı buldu.
15.12.2021 Çalışma Hayatı
O illerde yaşayanlar dikkat! Erdoğan imzaladı, resmen değişti
O illerde yaşayanlar dikkat! Erdoğan imzaladı, resmen değişti Ankara, Konya, Trabzon ve Bitlis'te bazı taşınmazların acele kamulaştırılması ile Konya'nın Beyşehir ilçesinde sınır ve koordinatları belirlenen bölgenin "yenileme alanı" olarak belirlenmesine ilişkin Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.11.2021 Gündem
Sel bölgeleri için acele kamulaştırma kararları Resmi Gazete'de
Sel bölgeleri için acele kamulaştırma kararları Resmi Gazete'de Rize'nin merkez ilçesi ve Çayeli ilçesinde bulunan bazı alanlar, meydana gelen sel ve heyelan afetleri nedeniyle ihtiyaç duyulan yapılaşmanın yapılması için acele kamulaştırıldı.
18.08.2021 Gündem
Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinde değişiklik Resmi Gazete'de!
Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinde değişiklik Resmi Gazete'de! Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinde değişiklik yaptı. Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı.
11.07.2021 Gündem
Ev almak isteyenlere fırsat! Uygun fiyata...
Ev almak isteyenlere fırsat! Uygun fiyata... Ev sahibi olmak isteyen milyonları kapsıyor. Uygun fiyata ev sahibi olmak için fırsat! 1980’li yıllarda yarattığı mağdurlarla da hafızalarda yer alan yapı kooperatifleri küllerinden doğuyor. Artan fiyatlar nedeniyle ev almakta zorlanan vatandaşlar yeniden kooperatiflerin yolunu tutuyor. İlk 5 ayda kurulan 603 kooperatifin 232’si yapı kooperatifi. Uzmanlar bu modelde süreci dikkatli yöneterek, mağdur olmadan ev sahibi olunacağını belirtiyor.
4.07.2021 Ekonomi
Genelkurmay Başkanı böyle anlatmıştı! İşte Gara operasyonunun detayları…
Genelkurmay Başkanı böyle anlatmıştı! İşte Gara operasyonunun detayları… Türk Silahlı Kuvvetleri gara bölgesine operasyon düzenledi, terör örgütü PKK ise operasyon sürerken elinde tuttuğu 13 kişiyi katletti. CNN Türk hem operasyon hem de kaçırılanların infazına ilişkin detaylara ulaştı. İşte beş soru ve beş cevapla gara operasyonu...
16.02.2021 Gündem
8 turizm bölgesi iptal edildi! Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de...
8 turizm bölgesi iptal edildi! Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de... Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. 8 turizm bölgesi iptal edilirken, 4 turizm merkezi ile 4 kültür ve turizm koruma gelişim bölgesinin sınırları yeniden belirlendi. Niğde'de bazı taşınmazların Kentsel Yenileme Projesi kapsamında acele kamulaştırılmasına karar verildi. Nevşehir'in 3 ilçesindeki emniyet amirlikleri, ilçe emniyet müdürlüğüne dönüştürüldü.
30.01.2021 Ekonomi
Terör örgütü PKK'ya destek veren 17 iş adamı deşifre oldu! 20 yıllık arşiv ele geçirildi...
Terör örgütü PKK'ya destek veren 17 iş adamı deşifre oldu! 20 yıllık arşiv ele geçirildi... Gelen son dakika haberine göre, Diyarbakır’ın Lice İlçesinde 3 Ekim’de düzenlenen hava harekâtında üç korumasıyla öldürülen PKK’nın sözde Amed Eyaleti Özel Güç sorumlusu Doktor Amara kod adlı Müzeyyen Aydınlı’nın üzerinde ve barındığı sığınakta terör örgütü PKK’nın 20 yıllık arşivi ele geçirildi. Dijital ortamda muhafaza edilen ve şifreleri istihbarat birimlerince kırılan arşivden kamu kurum ve kuruluşlarına ait yerleşke krokileri, bölgede görev alan üst düzey bürokratlar, terör örgütüne lojistik ve eleman temini sağlayan işbirlikçilerin tek tek isimleri çıktı. Arşivdeki 40 kişi düzenlene son dakika operasyonuyla yakalandı!
2.12.2020 Gündem
SGK prim borcu yapılandırması... Meclis'te kabul edildi
SGK prim borcu yapılandırması... Meclis'te kabul edildi SGK prim borçlarının yapılandırılması ile istihdam teşvikine ilişkin düzenlemeleri de içeren İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. SGK primi idari cezaları, gecikme cezaları ve faiz zamları da yapılandırılabilecek. SGK prim borçlarını yapılandırmak isteyenlerin kanunun çıktığı tarihten itibaren yıl sonuna kadar müracaat etmesi gerekecek ve en fazla 18 taksitte bu borçlar ödenebilecek. Taksitler iki ayda bir ödenecek. İlk taksit tarihine kadar peşin ödemenin yapılması durumunda, işleyen faizler silinecek. İlk taksit ödemesi, Ocak 2021'de gerçekleştirilecek.
12.11.2020 Ekonomi
İstihdam teşviki teklifinin 5 maddesi daha kabul edildi
İstihdam teşviki teklifinin 5 maddesi daha kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, istihdam teşviki ve borç yapılandırma düzenlemelerini de içeren İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'nin 2. bölümünde yer alan 5 maddesi daha kabul edildi.
10.11.2020 Ekonomi
Kredi borcu olanlara güzel haber! Kabul edildi faizler siliniyor, kritik tarih 31 Ağustos...
Kredi borcu olanlara güzel haber! Kabul edildi faizler siliniyor, kritik tarih 31 Ağustos... Milyonlarca kişi bekliyordu ve kabul edildi. Ve süreç başladı faizler silinecek ve 36 ay taksit yapılacak. KYK borçları, SGK primleri, Gelir Vergisi, Trafik cezaları, Kurumlar Vergisi, KDV, Motorlu Taşıtlar Vergisi, Özel Tüketim Vergisi, tüm idari para cezaları yapılandırma kapsamında. Düzenlemeye göre yeniden yapılandırılacak borçlarda milat 31 Ağustos 2020 olacak. Sigara cezaları ise yapılandırmanın dışında olacak.
24.10.2020 Ekonomi
TBMM'de kabul edildi! Flaş vergi ve SGK prim borçları kararı!
TBMM'de kabul edildi! Flaş vergi ve SGK prim borçları kararı! Vergi ve SGK prim borçlarının yapılandırılması ile Kovid-19 salgınının istihdam üzerindeki olumsuz etkilerinin azaltılmasını içeren İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.
23.10.2020 Gündem
SGK prim borcunun iptali için harekete geçti: Emsal karar çıktı...
SGK prim borcunun iptali için harekete geçti: Emsal karar çıktı... SGK'nın tarafına gönderdiği prim borcunun iptali için harekete geçmişti. Emsal karar çıktı ve yeni dönem başladı. Yargıtay, verdiği son kararla alacak davalarında yeni bir dönem başlattı. Yüksek Mahkeme; alacak davalarında Whatsapp, Facebook, e-mail gibi elektronik ortamlardaki bilgi taşıyıcıları belgeleri delil niteliğinde saydı. Emsal karara konu olan avukat ile işçi arasında açılan ayrı bir alacak davasında yapılan yazışmaların eksik incelenmesi nedeniyle, davanın reddine karar verilmesi usul ve yasaya aykırı olup, bozma nedeni olduğuna karar verildi. İşte Yargıtay'ın kararı...
16.10.2020 Gündem
TBMM'ye yeni kanun teklifi! Adı değişiyor, mahalleler...
TBMM'ye yeni kanun teklifi! Adı değişiyor, mahalleler... AK Parti, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığına, 17 ve 25 maddeden oluşan iki kanun teklifi verdi. Kamu mali yönetimi ve kontrolüne ilişkin düzenlemeleri içeren kanun teklifi önümüzdeki günlerde TBMM'de görüşülecek. Büyükşehir belediyesi sınırları içinde bulunan ve büyükşehir belediye meclisinin alacağı kararla kırsal yerleşim özelliği taşıdığı tespit edilen mahalleler, kırsal mahalle kabul edilecek.
30.09.2020 Gündem
Bursa'daki TOGG tesisi için ulaşım projelerine acele kamulaştırma
Bursa'daki TOGG tesisi için ulaşım projelerine acele kamulaştırma Cumhurbaşkanı kararı ile Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Bursa'da inşa edilen elektrikli otomobil üretim tesisine ulaşımı sağlayacak bağlantı yolu projeleri kapsamında bazı taşınmazlar ve üzerindeki müştemilatın acele kamulaştırılmasına karar verildi.
24.09.2020 Gündem
Savaş taktiğini yeniden yazan başkumandan
Savaş taktiğini yeniden yazan başkumandan Mustafa Kemal’in 26 Ağustos 1922’de sabaha karşı verdiği emirle başlattığı Büyük Taarruz ve 30 Ağustos’ta kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi, O’nun bütün askerî kavramları yıkan taktiği olarak değerlendirilir. Zaferin görkemini Atatürk’ün dehası şekillendirmiştir...
30.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kroki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kroki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.