Kris Jenner

Kris Jenner

Son dakika kris jenner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kris jenner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kris jenner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kris Jenner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kris jenner gelişmeleri de dahil olmak üzere 66 kris jenner haberi bulunmuştur. Tüm kris jenner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kris Jenner'ın ihanet itirafı!
Kris Jenner'ın ihanet itirafı! Kris Jenner, dört çocuğunun babasını aldattığını ve bu yüzden büyük bir pişmanlık duyduğunu yıllar sonra itiraf etti.
30.10.2023 Magazin
Kylie Jenner'a yorum yağdı: Tamam çok zenginsin anladık
Kylie Jenner'a yorum yağdı: Tamam çok zenginsin anladık Dünyaca tanınan Jenner ve Kardashian ailesinin en çok konuşulan üyesi Kylie Jenner yine kendinden söz ettirmeyi başardı. Anneleri Kris Jenner’ın kanatları altında yetişen, kardeşlerden en küçüğü olan Kylie Jenner son yıllarda ablalarını geride bırakmış durumda.
5.06.2023 Magazin
Kylie Jenner'a annesi Kris Jennar'dan uyarı! 'Özel jet...'
Kylie Jenner'a annesi Kris Jennar'dan uyarı! 'Özel jet...' Kardashian-Jenner ailesinin en çok konuşulan isimlerden olan Kyline Jenner, geçtiğimiz günlerde yaptığı 'özel jet' paylaşımı yüzünden büyük tepki çekti. Sosyal medyada çok konuşulan fotoğrafın ardından Target'a alışverişe gittiği anları yayınlayan Jenner, bu sefer de 'çocuğuna sıradan insanlar gibi davranma oyunu oynattığı' eleştirileriyle karşılaştı. Tüm bunların ardından ise ünlü ismin annesi Kris Jenner'in, kızının harcamalarından endişe duyduğu ve araya girmek zorunda kaldığı iddia edildi. İşte detaylar...
21.07.2022 Magazin
Türkücü Ceylan kızı ve oğlu ile poz verdi!
Türkücü Ceylan kızı ve oğlu ile poz verdi! Küçük yaşlarda şarkıcılığa başlayan ve şarkılarıyla genç-yaşlı geniş bir hayran kitlesi yakalayan Ceylan, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimlerin başında yer alıyor. Yıllar içindeki değişimiyle adından söz ettiren ünlü türkücü, son olarak kızı Melodi ve oğlu Yiğitcan ile verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.
27.06.2022 Magazin
Kendall Jenner son paylaşımıyla adından söz ettirdi!
Kendall Jenner son paylaşımıyla adından söz ettirdi! Paylaşımlarıyla olay yaratan model Kendall Jenner yine sosyal medyayı salladı. Annesi Kris Jenner’ın kendisine doğurması için baskı yaptığını açıklamasıyla son günlerde gündeme gelen Jenner üstsüz havuz pozuyla dikkat çekti.
17.04.2022 Magazin
Kim Kardashian ve ailesi Noel'i evde kutladı!
Kim Kardashian ve ailesi Noel'i evde kutladı! Yaptığı partiler ve giydiği kıyafetlerle adından söz ettiren Kim Kardashian ile annesi Kris Jenner ve kardeşleri, bu yıl Noel kutlamasını evlerinde yaptı. Pandemi nedeniyle küçük çaplı kutlamalar yapmayı tercih eden Kardashian/Jenner Ailesi, pozlarını sosyal medyada paylaştı.
27.12.2021 Magazin
Kourtney Kardashian havuzda aşka geldi!
Kourtney Kardashian havuzda aşka geldi! TV yıldızı Kourtney Kardashian, nişanlısı Travis Barker ile annesi Kris Jenner’ın Palm Springs’deki çiftliğine gitti. Kourtney Kardashian, nişanlısı Travis Baker'la havuzda öpüşürken çekilen bir fotoğrafını 'Seninle hayat' notuyla paylaştı.
1.12.2021 Magazin
14 yaşında milyarder oldu! Herkes onu merak ediyor
14 yaşında milyarder oldu! Herkes onu merak ediyor Forbes'un dünya genelindeki milyarderler listesinin en genç üyesi büyük merak uyandırdı. Daha 14 yaşındayken milyarlarca dolarlık bir servetin sahibi olan bu genç adamın ne bir fotoğrafı var ne de bir sosyal medya hesabı...
8.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Hazal Kaya: Kim Kardashian beni çok etkiledi
Hazal Kaya: Kim Kardashian beni çok etkiledi Hazal Kaya, Kim Kardashian’ı kendisine rol modeli aldığını söyledi. Zeynep Bastık’ın programında merak edilenleri yanıtlayan oyuncu, Kardashian Ailesine neden ilgi duyduğunu anlattı.
1.03.2021 Magazin
Bomba açıklama! 'Kimseyle yatmıyorum'
Bomba açıklama! 'Kimseyle yatmıyorum' ABD'li rapçi Kanye West'in, Kim Kardashian'ı YouTuber Jeffree Star ile aldattığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Gözlerin çevrildiği Jeffree Star'dan açıklama geldi.
8.01.2021 Magazin
'Duygusal hediyeler için yaşıyorum' notuyla paylaştı
'Duygusal hediyeler için yaşıyorum' notuyla paylaştı Kim Kardashian, annesi Kris Jenner'ın Anneler Günü'nü kutladı. Kardashian, annesine hazırladığı sürprize, "Duygusal hediyeler için yaşıyorum" notunu düştü.
9.05.2020 Magazin
Kardashian'ın paylaşımı takipçilerini çıldırttı!
Kardashian'ın paylaşımı takipçilerini çıldırttı! Kim Kardashian düzenlediği partide eşi ve çocuklarıyla çekilen pozunu sosyal medya sayfasında paylaştı. Kardashian kızının görüntüsü takipçilerini ikiye böldü.
28.12.2018 Magazin
Khloe Kardashian yeni doğan kızının ismini açıkladı
Khloe Kardashian yeni doğan kızının ismini açıkladı Kız kardeşleri ile birlikte yer aldığı reality show programıyla ünlenen Khloe Kardashian, 5 gün önce dünyaya gelen kızının ismini açıkladı.
17.04.2018 Magazin
Kardashianlar’a güvenmiyorum!
Kardashianlar’a güvenmiyorum! Cinsiyet değiştirme operasyonu geçiren Kendall ile Kylie Jenner’ın babası Caitlyn Jenner’dan olay açıklama: “Kardashian ailesine güvenmiyorum. Tek önemsediğim şey biyolojik çocuklarım”
11.01.2018 Magazin
'Sen süper kahramansın'
'Sen süper kahramansın' Kardashian kızlarının annesi Kris Jenner, önceki gün 62 yaşına girdi. Kızları annelerinin doğum gününü sosyal medyada da kutlamayı ihmal etmedi.
8.11.2017 Magazin
150 milyon  dolarlık sözleşme!
150 milyon dolarlık sözleşme! ABD’li E! kanalı 2007 yılından beri yayınlanan ve Kardashian ailesine şöhret kapısını aralayan ‘Keeping Up With The Kardashians’ adlı reality show programını beş sezon daha devam ettirme kararı aldı.
25.10.2017 Magazin
Hollywood'da 60 yaş kutlaması!
Hollywood'da 60 yaş kutlaması! ABD'li aktris Melanie Griffith, önceki gün 60'ıncı doğum gününü kutladı.
12.08.2017 Magazin
Kylie 20 yaşında!
Kylie 20 yaşında! Dünyanın en ünlü genç isimlerden olan reality şov yıldızı Kylie Jenner, önceki gün 20. yaşını kutladı
11.08.2017 Magazin
Annesini övdü
Annesini övdü Khloe Kardashian sosyal medya hesabından annesinin fotoğrafını paylaşarak ona ilginç bir iltifatta bulundu.
30.07.2017 Magazin
Kardashian ailesinde savaş çıktı!
Kardashian ailesinde savaş çıktı! Kitabında eski eşi Kris Jenner'ı suçlayıcı ifadelere yer veren Caitlyn Jenner'a bir tepki de Kim Kardashian'dan geldi.
6.06.2017 Magazin
Kardashian ailesi dağıldı!
Kardashian ailesi dağıldı! Kim Kardashian, Kris Jenner ve Caitlyn Jenner'ın küs olduğunu ve artık konuşmalarının mümkün olmadığını açıkladı.
31.05.2017 Magazin
Kim Kardashian ölümü göze aldı!
Kim Kardashian ölümü göze aldı! Kim Kardashian, üçüncü bebeğine hamile kalmaya çalışacağını açıkladı. Ancak bu çok riskli ve ölümle sonuçlanabilir.
27.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kris Jenner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kris jenner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.