Kardashian

Kardashian

Son dakika Kardashian haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kardashian ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kardashian haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kardashian

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kardashian gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.435 kardashian haberi bulunmuştur. Tüm kardashian haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kim Kardashian bile ondan yanaydı ancak kurtulamadı! 23 yıl sonra idam edildi
Kim Kardashian bile ondan yanaydı ancak kurtulamadı! 23 yıl sonra idam edildi Ivan Cantu 23 yıldır infazını beklemesine rağmen, "Ben masumum" demekten hiç vazgeçmedi. Son aşamada Kim Kardashian da kurtarmak için devreye girse de olmadı. Son sözleri tüm dünyanın dikkatini çekti.
3.03.2024 Yaşam
Kanye West sosyal medyadan karısının müstehcen fotoğraflarını paylaştı! 'Bianca bu sene pantolon giymeyecek'
Kanye West sosyal medyadan karısının müstehcen fotoğraflarını paylaştı! 'Bianca bu sene pantolon giymeyecek' Kim Kardashian'dan boşanmasının ardından sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlenen Kanye West, eşiyle birlikte ilginç giyim tarzları ve davranışlarıyla sık sık gündeme gelmişti. Ünlü isim, son olarak Censori'nin müstehcen pozlarını Instagram hesabından paylaşmasıyla adından söz ettirdi. West'in bu hareketine, sosyal medyada tepki yağdı.
3.01.2024 Magazin
Kim Kardashian'dan olay poz! 'Ben olsam benimle çıkardım'
Kim Kardashian'dan olay poz! 'Ben olsam benimle çıkardım' Kim Kardashian'ın ayna karşısında verdiği pozu paylaştı. Dünyaca ünlü 43 yaşındaki reality TV yıldızı Kim Kardashian, makyaj aynasında bir selfie çekti.
15.12.2023 Magazin
Kris Jenner'ın ihanet itirafı!
Kris Jenner'ın ihanet itirafı! Kris Jenner, dört çocuğunun babasını aldattığını ve bu yüzden büyük bir pişmanlık duyduğunu yıllar sonra itiraf etti.
30.10.2023 Magazin
Elon Musk'a gönderdiği mesajlar ortaya çıktı! Kanye West, hayatıyla ilgili 'sansasyonel açıklamalar' yaptı
Elon Musk'a gönderdiği mesajlar ortaya çıktı! Kanye West, hayatıyla ilgili 'sansasyonel açıklamalar' yaptı Kim Kardashian'dan boşanmasının ardından sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlenen Kanye West, yakın arkadaşı Ian Connor'dan Elon Musk'a attığı mesajları paylaşmasını istedi. Connor’ın ekran görüntüleri paylaşımında Kim Kardashian'dan bahseden rapçi, kısa sürede magazin gündemine oturdu.
19.10.2023 Magazin
Kanye West'in Bianca Censori ile neden evlendiği ortaya çıktı
Kanye West'in Bianca Censori ile neden evlendiği ortaya çıktı Reality şov yıldızı Kim Kardashian'dan boşanmasının ardından sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlenen Kanye West'in, 'dini nedenlerle' nikah masasına oturma kararı aldığı ortaya çıktı. Hristiyan olduğunu ve dini inançlarına olan bağlılığını sık sık dile getiren rapçinin eşi Censori'ye adadığı şarkısının sözleri, bu iddiayla birlikte gündeme geldi.
11.10.2023 Magazin
Kim Kardashian'ın eski eşi  Kanye West ile ilgili 'kirli çamaşırlar' ortaya döküldü! 'Ödeme yapmayı teklif etti'
Kim Kardashian'ın eski eşi Kanye West ile ilgili 'kirli çamaşırlar' ortaya döküldü! 'Ödeme yapmayı teklif etti' Kim Kardashian’la evliliği olaylı şekilde biten ünlü rapçi Kanye West oyuncu Julia Fox ile kısa bir birliktelik yaşamıştı. Kanye West ile yaşadığı kısa süreli aşk sayesinde popülerliğini artıran Fox yazdığı anı kitabında West ile olan ilişkisinden bahsederek, rapçinin kirli çamaşırlarını ortaya döktü.
10.10.2023 Magazin
Kim Kardashian'dan sonra benzeriyle evlendi! Şimdi de ne giyeceğine hatta ağzından çıkacaklara bile kendisi karar veriyor
Kim Kardashian'dan sonra benzeriyle evlendi! Şimdi de ne giyeceğine hatta ağzından çıkacaklara bile kendisi karar veriyor Kim Kardashian’la evliliği olaylı şekilde biten ünlü rapçi Kanye West son aylarda yeni eşi Bianca Censori’yle çıktığı uzun Avrupa turuyla gündemde. Karı koca ilk günden beri sergiledikleri tuhaf davranışlar, bir örnek giysileri ve toplum içinde gösterdikleri tartışmalı davranışlarıyla gündemde.
8.10.2023 Magazin
Kanseri yendi, izini yüzünde taşıdı…
Kanseri yendi, izini yüzünde taşıdı… Kardashian / Jenner ailesinin en tartışmalı isimlerinden biri olan Khloe Kardashian ayrıldığı sevgilisinden doğurduğu çocuğu ve uğradığı ihanetle gündeme gelmişti. Sosyal medya fenomeni bu kez samimi açıklamalarıyla gündeme geldi.
21.09.2023 Magazin
Kendall Jenner bahçesinden bikinili paylaşım yaptı, Khloe Kardashian kayıtsız kalamadı
Kendall Jenner bahçesinden bikinili paylaşım yaptı, Khloe Kardashian kayıtsız kalamadı Son dönemde özel hayatıyla gündeme gelen Kardashian/Jenner ailesinin genç üyesi Kendall Jenner, sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı. Fit fiziğiyle kendine hayran bırakan Jennar'a ilk yorum ablası Khloe Kardashian'dan geldi.
10.09.2023 Magazin
İlyas Yalçıntaş: İncir ile başladım, kivi ile final yapacağım
İlyas Yalçıntaş: İncir ile başladım, kivi ile final yapacağım 2014 yılında katıldığı yarışmada seslendirdiği 'İncir' şarkısıyla çıkış yakalayan İlyas Yalçıntaş, 51'inci Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu Festivali kapsamında Ürgüp'te sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, samimi açıklamalarda bulundu.
9.09.2023 Magazin
Kim Kardashian küçücük bikinisine binlerce dolar harcadı
Kim Kardashian küçücük bikinisine binlerce dolar harcadı Özel hayatıyla sık sık adından söz ettirmeyi başaran reality şov yıldızı ve sosyal medya fenomeni Kim Kardashian, Turks ve Caicos Adaları'na tatile gitti. Ünlü ismin binlerce dolar değerindeki pembe bikinisiyle plaja indiği anlar, objektiflere takıldı.
9.09.2023 Magazin
Genç oyuncu Metin Pıhlıs baba oldu! 'Adın gibi parla'
Genç oyuncu Metin Pıhlıs baba oldu! 'Adın gibi parla' Metin Pıhlıs ile dört yıl önce dünyaevine girdiği Gamze Pıhlıs, kızları Parla'ya kavuştu. Baba olan genç oyuncu, Parla bebeğin yüzünü gösterip, mutluluğunu sosyal medyada dile getirdi.
8.09.2023 Magazin
Erkan Petekkaya'nın yeni projesi: Her Şeye Rağmen
Erkan Petekkaya'nın yeni projesi: Her Şeye Rağmen Çarpıcı hayat hikayesiyle yapımcıların dikkatini çeken İlhan Doğan'ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor. 'Her Şeye Rağmen' filminde iş insanını canlandıran ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, İlhan Doğan’ı evinde ağırladı.
8.09.2023 Magazin
Ünlü oyuncu cinsel saldırıyla suçlanıyordu! Cezası belli oldu
Ünlü oyuncu cinsel saldırıyla suçlanıyordu! Cezası belli oldu 'That 70s Show' dizisiyle şöhreti yakalayan ABD'li oyuncu Danny Masterson, üç kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla mahkemeye çıkmış; iki kadının suçlamaları jüri tarafından kabul edilmişti. Dün son kez duruşmaya çıkan Masterson'ın cezası belli oldu.
8.09.2023 Magazin
Kim Kardashian'ın eski eşi Kanye West'in Bianca Censori ile uygunsuz görüntüleri olay olmuştu! Ünlü çiftten yeni skandal...
Kim Kardashian'ın eski eşi Kanye West'in Bianca Censori ile uygunsuz görüntüleri olay olmuştu! Ünlü çiftten yeni skandal... Ünlü rapçi Kanye West ile eşi Bianca Censori, geçtiğimiz günlerde İtalya tatilinde objektiflere takılmıştı. Tur için bindikleri teknedeki uygunsuz görüntüleri gündem olan West ve Censori, skandal bir görüntüye daha imza attı.
4.10.2023 Magazin
Kourtney Kardashian'dan üzen haber! Karnındaki bebeğini ameliyat ettiler
Kourtney Kardashian'dan üzen haber! Karnındaki bebeğini ameliyat ettiler Geçtiğimiz sene müzisyen Travis Barker ile dünyaevine giren reality şov yıldızı Kourtney Kardashian; tüp bebek tedavisini bırakmasının üzerinden 10 gün geçmesinin ardından hamile olduğunu duyurmuştu. Bebeğinin kucağına almak için gün sayan ünlü ismin karnındaki oğluyla birlikte büyük bir tehlike atlattığı ortaya çıktı.
8.09.2023 Magazin
Khloe Kardashian'ın çalkantılı ilişkisi: Skandal babadan ihanetin intikamını soyadıyla çıkardı!
Khloe Kardashian'ın çalkantılı ilişkisi: Skandal babadan ihanetin intikamını soyadıyla çıkardı! Adlarının ilk kez yan yana geldiği 2016 yılından beri Khloe Kardashian ve ünlü NBA yıldızı Tristan Thompson, hep aldatma, ihanet ve bir dizi skandalla gündeme geldiler.
1.09.2023 Magazin
Travis Barker'ın kızı isyan etti: 'Madem şişmanım hepinizi yiyeceğim'
Travis Barker'ın kızı isyan etti: 'Madem şişmanım hepinizi yiyeceğim' Travis Barker ile eski eşi Shanna Moakler'ın iki çocuğundan biri olan 17 yaşındaki Alabama, önceki gün babası Travis ve üvey annesi Kourtney Kardashian ile gittiği bir yemekten çıkışta görüntülendi. Aldığı kilolarla dikkat çeken Alabama açıklamalarda bulundu.
23.08.2023 Magazin
Kylie Jenner terk edildi! Sebebi şaşırttı
Kylie Jenner terk edildi! Sebebi şaşırttı Kardashian/Jenner ailesinin en genç üyesi Kylie Jenner estetik yaptırmadığını söyleyerek gündeme gelmişti. Kylie Jenner, iki çocuğunun babası Travis Scott ile ayrılmalarının ardından oyuncu Timothee Chalamet ile aşk yaşamaya başlamıştı. Yaklaşık 7 aydır birlikte olan ikili, yollarını ayırdı.
6.08.2023 Magazin
Kylie Jenner'dan ilişki itirafı geldi!
Kylie Jenner'dan ilişki itirafı geldi! Kardashian/Jenner ailesinin en genç üyesi Kylie Jenner estetik yaptırmadığını söyleyerek gündeme gelmişti. Kylie Jenner, The Kardashians'ın 3. Sezon finalinde en yakın arkadaşı Anastasia 'Stassie' Karanikolaou ile gizlice çıktığı yönündeki söylentilere de açıklık getirdi.
30.07.2023 Magazin
Kendall Jenner'ın bikinili pozlarına yorum ve beğeni yağdı!
Kendall Jenner'ın bikinili pozlarına yorum ve beğeni yağdı! Son dönemde özel hayatıyla gündeme gelen Kardashian/Jenner ailesinin genç üyesi Kendall Jenner, sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı. Fit fiziğiyle kendine hayran bırakan Jennar'a 3 milyondan fazla beğeni geldi.
28.07.2023 Magazin
Estetik yaptırmadığını söylemişti! Kylie Jenner itiraf etti
Estetik yaptırmadığını söylemişti! Kylie Jenner itiraf etti Kardashian/Jenner ailesinin en genç üyesi Kylie Jenner estetik yaptırmadığını söyleyerek gündeme gelmişti. Jenner şimdi de göğüs büyütme ameliyatı olduğunu itiraf etti.
28.07.2023 Magazin
Kylie Jenner'dan iddialara yalanlama geldi: Kendimi hep sevdim!
Kylie Jenner'dan iddialara yalanlama geldi: Kendimi hep sevdim! Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner, hakkında çıkan estetik iddiaları üzerine konuştu. Toplum baskısına maruz kaldığını belirten yıldız, "Her zaman odadaki en özgüvenli çocuk olduğumu hatırlıyorum. Kendimi hep sevdim, kendimi hala seviyorum" dedi.
21.07.2023 Magazin
Kourtney Kardashian'ın bel zincirinin fiyatı dudak uçuklattı!
Kourtney Kardashian'ın bel zincirinin fiyatı dudak uçuklattı! Reality şov yıldızı Kim Kardashian, geçtiğimiz gün Michael Rubin'in partisine katıldı. Parti temasına uyarak tamamen beyaz giyen ünlü ismin aksesuar olarak kullandığı bel zincirinin fiyatı ise dudak uçuklattı.
7.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kardashian ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kardashian haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.