Kredi Ve Burs

Kredi Ve Burs

Son dakika kredi ve burs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kredi ve burs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kredi ve burs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kredi Ve Burs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kredi ve burs gelişmeleri de dahil olmak üzere 777 kredi ve burs haberi bulunmuştur. Tüm kredi ve burs haberleri aşağıda listelenmiştir.
TC kimlik numarasına göre KYK ödemeleri || KYK bursu saat kaçta yatar, KYK burs ödemeleri başladı mı? KYK 2 aylık mı yatacak?
TC kimlik numarasına göre KYK ödemeleri || KYK bursu saat kaçta yatar, KYK burs ödemeleri başladı mı? KYK 2 aylık mı yatacak? KYK burs sonuçlarının ilan edilmesiyle burs ve kredi almaya hak kazanan öğrencilerin KYK burslarının ne zaman yatacağını araştırmasına neden oldu. GSB (Gençlik ve Spor Bakanlığı) tarafından yapılan açıklamaları yakından takip edilirken Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'nün (KYK), resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda; "Öğrenim kredisi ve burs alan yeni öğrencilere ekim ve kasım ayı ödemeleri bir arada!" ifadelerini kullandı. Peki, 2 aylık KYK ne zaman yatacak? Bugün KYK bursları yattı mı 2023, KYK burs ödemeleri başladı mı, toplu KYK bursları ne zaman yatacak? KYK 2 aylık mı yatacak?
28.11.2023 Gündem
KYK bursları yattı mı (sorgulama), KYK bursu 2 aylık mı yatacak? TC'ye göre KYK burs yatma tarihleri 2023: KYK bursu saat kaçta yatar?
KYK bursları yattı mı (sorgulama), KYK bursu 2 aylık mı yatacak? TC'ye göre KYK burs yatma tarihleri 2023: KYK bursu saat kaçta yatar? KYK burs ve öğrenim kredisi ödeme tarihleri belli oldu. Burs almaya hak kazanan öğrencilerin ödemeleri Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından T.C. kimlik numaralarının son hanesine göre 3 farklı günde gerçekleştirilecek. Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYK) tarafından yapılan açıklamada "Öğrenim kredisi ve burs alan yeni öğrencilere ekim ve kasım ayı ödemeleri bir arada!" kullanıldı. Peki, KYK bursu ne zaman yatacak 2024, KYK bursu 28 Kasım’da (bugün) yatacak mı? KYK bursu saat kaçta yatar?
28.11.2023 Gündem
Burs ve kredi sonuçları açıklandı
Burs ve kredi sonuçları açıklandı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, GSB burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
13.11.2023 Ekonomi
KYK burs 2024 ücreti ne kadar? Lisans, Yüksek Lisans, Doktora Kredi ve burs ücreti Kaç TL oldu?
KYK burs 2024 ücreti ne kadar? Lisans, Yüksek Lisans, Doktora Kredi ve burs ücreti Kaç TL oldu? KYK kredi ve burs ücretleri 2024 yılında ne kadar oldu sorusu yanıtını buldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin 2024 yılında alacağı kredi ve burs ücretlerinin arttığını açıkladı. Peki 2024 kredi ve burs ne kadar oldu?
31.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzede esnafa faizsiz kredi müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzede esnafa faizsiz kredi müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. "Gazzeli kardeşlerimiz vahşete maruz bırakılıyor" diyen Erdoğan, " ABD ve Avrupa'nın koşulsuz desteğini alan İsrail insanlık suçu işliyor" şeklinde konuştu. Cumhuriyet'in 100. yılını omuz omuza kutladıklarını belirten Erdoğan, "Cumhuriyeti salonlara, balolara hapsedenlere, cumhuriyeti tapulu mülkü gibi görenlere bu tarihi günü nasıl idrak edilmesi gerektiğini gösterdik" dedi. Erdoğan, 2024 yılı kredi ve burs rakamlarını lisans öğrencileri için 2 bin, yüksek lisans için 4 bin, doktora öğrencileri için 6 bin liraya çıkardıklarını açıkladı. Erdoğan ayrıca, "Deprem bölgesindeki kobilerimize yönelik yeni bir kredi paketini devreye alıyoruz. İşletme başına 200 bin TL ile 700 bin TL arasında faizsiz kredi sağlayacağız." dedi.
31.10.2023 Gündem
KYK yurt başvuruları ne zaman başlıyor 2023? KYK yurt burs ve kredi başvurusu için geri sayım başladı: KYK yurt başvuruları ne zaman açıklanacak 2023?
KYK yurt başvuruları ne zaman başlıyor 2023? KYK yurt burs ve kredi başvurusu için geri sayım başladı: KYK yurt başvuruları ne zaman açıklanacak 2023? Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı, tercihler ise 27 Temmuz’da başlıyor. 8 Ağustos'a kadar devam edecek olan tercih sürecinin ardından öğrenciler bu kez KYK burs- kredi ve yurt başvuruları için hazırlıklara başlayacak. KYK yurtlar için başvuru işlemleri yerleştirme işlemlerinin ardından başlayacak. KYK yurt başvuruları geçtiğimiz yıl 24 Ağustos'ta başlamıştı. Peki, KYK yurt başvuruları ne zaman başlıyor 2023? KYK yurt başvuruları ne zaman açıklanacak 2023? İşte 2023 KYK kredi-burs ve yurt başvuru tarihleri…
21.07.2023 Eğitim
KYK ne zaman yatacak? Yılbaşından önce 3 aylık toplu ödeme bugün mü yatacak? TC kimlik no’ya göre KYK ödeme tarihleri…
KYK ne zaman yatacak? Yılbaşından önce 3 aylık toplu ödeme bugün mü yatacak? TC kimlik no’ya göre KYK ödeme tarihleri… KYK burs ve kredi alacak üniversite öğrencilerinin 3 aylık toplu ödemeleri ne zaman alacağı belli oldu. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 531 bin 468 öğrenciye toplam 1 milyar 428 milyon 657 bin TL ödeneceğini açıkladı. Bakan Kasapoğlu, sisteme dahil olarak ilk defa burs-kredi başvurusunda bulunan ve taahhütnamesini onaylayan öğrencilerden 222 bin 461 öğrenciye burs, 309 bin 007 öğrenciye ise kredi ödemesi yapılacağını aktardı. Bakan Kasapoğlu, böylelikle 531 bin 468 öğrenciye toplam 1 milyar 428 milyon 657 bin TL ödeneceğini kaydetti. Peki, KYK ne zaman yatacak? İşte TC kimlik no’ya göre KYK ödeme tarihleri…
29.12.2022 Eğitim
KYK burs taahhütname onaylama ne zamana kadar, nasıl yapılır, taahhütname tutarı nedir? Burs taahhütname onayı 1 TL nasıl yapılır?
KYK burs taahhütname onaylama ne zamana kadar, nasıl yapılır, taahhütname tutarı nedir? Burs taahhütname onayı 1 TL nasıl yapılır? Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, 2022-2023 KYK Burs ve Öğrenim Kredisi başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Başvuru sonucunu gören KYK taahhütname onaylama süreci hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki, KYK taahhütname onaylama ne zamana kadar, nasıl yapılır, taahhütname tutarı nedir?
17.12.2022 Eğitim
Bakan Kasapoğlu: 'GSB Burs ve Öğrenim Kredisi' sonuçları açıklandı
Bakan Kasapoğlu: 'GSB Burs ve Öğrenim Kredisi' sonuçları açıklandı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yüzbinlerce öğrenciyi ilgilendiren 2022-2023 GSB Burs ve Öğrenim Kredisi sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
16.12.2022 Gündem
KYK burs sonuçları açıklandı mı? Burs ve kredi sonuçları ne zaman açıklanır? KYK burs sonuçları için gözler Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda!
KYK burs sonuçları açıklandı mı? Burs ve kredi sonuçları ne zaman açıklanır? KYK burs sonuçları için gözler Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda! KYK burs başvuru sonuçları açıklandı mı? Yüz binlerce öğrencinin gözü kulağı Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın açıklamasına çevrilirken, üniversite öğrencileri sonuçların ne zaman açıklanacağı ve KYK burslarına yapılan yeni zammı merak ediyor. Son Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrencilere yeni müjdeyi vermiş, burslara yapılan zammı duyurdu. Peki, KYK burs sonuçları açıklandı mı? Burs ve kredi sonuçları ne zaman açıklanır? KYK bursu ne kadar 2023? İşte detaylar…
13.12.2022 Eğitim
KYK bursları ne kadar oldu? KYK burs ve kredi miktarı lisans, yüksek lisans ve doktorada kaç lira? Cumhurbaşkanı Erdoğan burs zammını açıkladı!
KYK bursları ne kadar oldu? KYK burs ve kredi miktarı lisans, yüksek lisans ve doktorada kaç lira? Cumhurbaşkanı Erdoğan burs zammını açıkladı! Kabine Toplantısı'nın ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üniversite öğrencilerinin 2022-2023 Akademik Yılı’nda geçerli olacak yeni KYK burs ve kredileri miktarını açıkladı. Peki, KYK bursları ne kadar oldu? KYK burs ve kredi miktarı lisans, yüksek lisans ve doktorada kaç lira? İşte KYK burs miktarı!
13.12.2022 Eğitim
EYT'de staj krizi! SGK başlangıç sayılsın
EYT'de staj krizi! SGK başlangıç sayılsın Meslek liseli ve meslek yüksek okulu mezunu 1,5 milyon kişi staj süresinin SGK başlangıcı sayılmasını istiyor. Staj Sigortası Mağdurları Dernek Başkanı Ferhat Salman, “EYT’den önce staj sorununun çözülmesi gerekiyor, staj SGK başlangıcı olmalı." ifadelerini kullandı.
13.12.2022 Emekli
Bakan Nebati'den EYT ve enflasyon açıklaması
Bakan Nebati'den EYT ve enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TBMM Genel Kurulu’nda bütçe sunumunda açıklamalarda bulunuyor. Enflasyondaki son duruma ilişkin konuşan Bakan Nebati, "Önümüzdeki dönemde, küresel emtia fiyatları, döviz kuru gelişmeleri ve beklentilerde görülecek iyileşmelerle birlikte gerek tüketici gerek üretici enflasyonunda düşüşler devam edecektir. Her ay bu düşüşler gerçekleşecektir." ifadelerini kullandı. Öte yandan Nebati EYT'deki son duruma ilişkin olarak ise, "EYT ile ilgili çalışmayı da tüm paydaşların görüşlerini dikkate alarak titizlikle yürütüyoruz. Çalışmanın detayları Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından zamanı gelince kamuoyuna açıklanacaktır." dedi.
12.12.2022 Ekonomi
Öğrencilere müjde! Yeni kredi ve burs ücretleri belli oldu
Öğrencilere müjde! Yeni kredi ve burs ücretleri belli oldu Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından halka sesleniş konuşması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklamalar geldi. Erdoğan,sosyal yardım alan ailelerin çocuklarına başarı desteği verileceği müjdesini de açıkladı. Erdoğan, üniversite öğrencilerinin kredi ve burs miktarlarının lisansta 1250, yüksek lisansta 2500, doktorada 3750 liraya yükseltildiğini duyurdu.
12.12.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6 yaşında evlendirme skandalıyla ilgili açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6 yaşında evlendirme skandalıyla ilgili açıklama Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yaptı. 6 yaşındaki bir kız çocuğunun cinsel istismara uğramasına ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstismar iddiaları tam bir faciadır" açıklamasında bulundu. Yıllık enflasyonun birkaç ay içinde yüzde 40'lara ineceğini söyleyen Erdoğan, "Herkes hesabını 2023'te yüzde 20'ler seviyesinde enflasyona göre yapsın" dedi. Başarılı öğrencilere teşvik verileceğini de açıklayan Erdoğan, "Üniversite öğrencilerinin kredi burs miktarını 850 TL'den 1250 TL'ye çıkarıyoruz" dedi.
13.12.2022 Siyaset
KYK burs sonuçları açıklandı mı? KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK bursuna zam gelecek mi? KYK burs sonuç tarihi!
KYK burs sonuçları açıklandı mı? KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK bursuna zam gelecek mi? KYK burs sonuç tarihi! Üniversite öğrencileri ile yüksek lisans ve doktora öğrencilerine verilen KYK bursu başvuruları 17 Kasım’da sona ermişti. Yıl sonuna yaklaşılırken milyonlarca öğrencinin gözü Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açıklanacak KYK burs sonuçlarına çevrildi. Peki, KYK burs sonuçları açıklandı mı? KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK bursuna zam gelecek mi? KYK burs sonuç tarihi ie ilgili merak edilenler…
11.12.2022 Eğitim
Bakan Kasapoğlu: Dünyanın en güçlü gençlik politikalarını uygulayan ülkesiyiz
Bakan Kasapoğlu: Dünyanın en güçlü gençlik politikalarını uygulayan ülkesiyiz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Osmaniye Çok Amaçlı Spor Salonu'nun açılış töreninde, "Dünyanın en güçlü gençlik politikalarını uygulayan ülkesiyiz. Spor yatırımlarımız ve politikalarımız sayesinde; eskiden yarışacak sporcu dahi bulamadığımız branşlarda bugün madalya ve şampiyonluk sahibi sporcularımız var" diye konuştu.
4.12.2022 Siyaset
KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK burs ve kredi başvuruları 17 Kasım’da sona ermişti. Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, KYK başvurularını kaçıran öğrenciler için süreci uzattıklarını duyurdu. Daha önce başvuru yapan ve sonuçların açıklanmasını bekleyen KYK burs başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. Peki, KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
25.11.2022 Eğitim
KYK burs başvurusu uzatıldı! KYK burs başvurusunu yapamayanlara ek süre! KYK burs başvuruları ne zaman, saat kaçta sona erecek? Başvuru nasıl yapılır?
KYK burs başvurusu uzatıldı! KYK burs başvurusunu yapamayanlara ek süre! KYK burs başvuruları ne zaman, saat kaçta sona erecek? Başvuru nasıl yapılır? Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs başvuruları 17 Kasım’da sona ermişti. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından KYK burs başvurusunu kaçıranlara ek süre verildi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu KYK burs başvuru sürecinin uzatıldığını duyurdu. Peki, KYK burs başvuruları ne zaman, saat kaçta sona erecek? KYK burs başvurusu nasıl yapılır? İşte KYK burs geç başvuru süreci bitiş tarihi ve saati…
25.11.2022 Eğitim
Bakan Kasapoğlu duyurdu: KYK kredi borçları silindi
Bakan Kasapoğlu duyurdu: KYK kredi borçları silindi Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yüksek öğrenim kredi borçlarının yeniden yapılandırılma süreci ve öğrencilerin yapması gerekenlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, kredi ve burs süreciyle ilgili olarak, "Çeşitli nedenlerle başvuru yapamayan gençler oldu. Onların bu taleplerini değerlendirerek an itibarıyla başvuru sürecini tekrar başlatıyoruz. Yarın 23:59'a kadar krediye başvuramayanlar başvuru yapabilecekler." dedi.
25.11.2022 Gündem
KYK ek tercih yurt başvuruları 2022 ne zaman, KYK yurt ek başvuruları var mı?
KYK ek tercih yurt başvuruları 2022 ne zaman, KYK yurt ek başvuruları var mı? KYK yurt ek başvuruları ne zaman? KYK ek tercih yurt başvuruları aramalar arttı. KYK yurt tercih sonuçları açıklandıktan sonra kayıtlarını yapan öğrenciler yurtlara yerleşti. Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde sayıları belli boş kontenjanları belli olunca KYK ek yurt başvurusu var mı, nasıl yapılır? 2022 KYK ek tercih yurt başvuruları hakkında merak edilenler…
29.09.2022 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tunç Soyer'e sert tepki: Haddini bilmez, ahlaksız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tunç Soyer'e sert tepki: Haddini bilmez, ahlaksız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Yeni Yurtlar Kampüsü'nde, 105 Yeni GSB Yurt Binası Resmi Açılış Töreni'ne önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Ermenistan-Azerbaycan çatışmasına dair açıklamada bulunarak, "Bu tutum kabul edilemez, Ermenistan için sonuçları olacaktır. Tüm dünya Azerbaycan'ın yanında olduğumuzu bilmeli.' ifadelerini kullandı. Yurt ücretleriyle ilgili öğrencilere müjde veren Erdoğan, " Yurt ücretlerinde herhangi bir artışa gidilmemiştir." dedi. Tunç Soyer'e de tepki gösteren Erdoğan, "Be ahlaksız. İzmir'i selden, pis kokulardan, lağımlardan kurtaramıyorsun. Acaba diktiğin ne var sen onu söyle sen. Osmanlıya laf edecek hadsizliği nasıl yapıyorsun." diye konuştu.
14.09.2022 Siyaset
KYK burs başvurusu başladı mı, ne zaman başlıyor? GSB 2022-2023 KYK burs ve kredi başvurusu!
KYK burs başvurusu başladı mı, ne zaman başlıyor? GSB 2022-2023 KYK burs ve kredi başvurusu! KYK burs başvurusu başladı mı, KYK burs/kredi başvuruları ne zaman başlıyor? sorularına yanıt arayan üniversite öğrencileri gözlerini Gençlik ve Spor Bakanlığı'na çevirdi. Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından üniversite öğrencilerine verilen burs ve kredi desteği başvuruları sabırsızlıkla bekleniyor. İşte GSB 2022-2023 KYK burs ve kredi başvurusu hakkında merak edilenler…
14.09.2022 Eğitim
KYK yurt, burs ve kredi başvuruları ne zaman başlıyor? 2022-2023 KYK yurt başvuru tarihi açıklandı mı, KYK yurdunda kalmanın şartları nelerdir?
KYK yurt, burs ve kredi başvuruları ne zaman başlıyor? 2022-2023 KYK yurt başvuru tarihi açıklandı mı, KYK yurdunda kalmanın şartları nelerdir? Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurt, burs ve kredi başvuru tarihleri sorgulanmaya başlandı. YKS tercih sonuçlarının ardından 2022-2023 eğitim öğretim yılına başlayacak üniversite öğrencileri, KYK tarafından yapılacak kredi, burs ve yurt açıklamasını bekliyor. Peki, KYK yurt, burs ve kredi başvuruları ne zaman başlıyor? 2022-2023 KYK yurt başvuru tarihi açıklandı mı, KYK yurdunda kalmanın şartları nelerdir?
16.08.2022 Eğitim
KYK kredi faizleri silindi mi? KYK faizleri ne zaman silinecek? Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) KYK borç ödeme ekranı!
KYK kredi faizleri silindi mi? KYK faizleri ne zaman silinecek? Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) KYK borç ödeme ekranı! Yüksek enflasyon nedeniyle Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’ndan öğrenim kredisi alan milyonlarca kişi için yeni düzenleme yapılmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öğrenim kredisi borçlularının kredi ödemelerini yapabilmeleri için KYK borç faizlerinin silindiğini açıklamasının ardından pek çok kişi borçlarını öğrenmek ve ödemelerini yapmak için harekete geçti. KYK borçlarına yönelik alınan karar sonrasında borçlular, KYK faizlerinin silinip silinmediğini ve borçlarını nasıl ödeyecekleri merak ediliyor. Peki, KYK kredi faizleri silindi mi? KYK faizleri ne zaman silinecek? Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) KYK borç ödeme ekranı!
23.07.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kredi Ve Burs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kredi ve burs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.