Kredi Erteleme

Kredi Erteleme

Son dakika kredi erteleme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kredi erteleme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kredi erteleme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kredi Erteleme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kredi erteleme gelişmeleri de dahil olmak üzere 386 kredi erteleme haberi bulunmuştur. Tüm kredi erteleme haberleri aşağıda listelenmiştir.
DenizBank'tan flaş açıklama! 6 ay faizsiz...
DenizBank'tan flaş açıklama! 6 ay faizsiz... DenizBank harekete geçti ve resmen açıkladı. Dev bankadan yapılan açıklamada 6 ay faizsiz kredi ile ilgili detaylar paylaşıldı. DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş tarafından yapılan açıklamada 2021'de ekonominin büyüyeceğine vurgu yapılarak DenizBank'ın özellikle üreticiye sağladığı destekler açıklandı. Yaklaşık 4 milyar TL tutarındaki krediyi ertelediklerini belirten Ateş, "Üreticinin tarımsal faaliyetini sürdürmesi için 6 aya kadar faizsiz dönem ile finanse ettiğimiz Üretici Kart tarafında yüzde 25 ciro artışı ile de desteğimizi sürdürüyoruz." dedi.
22.12.2020 Ekonomi
Pandemiden zarar gören esnafın borçları 3 ay ertelendi
Pandemiden zarar gören esnafın borçları 3 ay ertelendi Resmi Gazete'de yayımlandı. Yüz binlerce esnaf ve sanatkara güzel haber... Salgından zarar gören esnaf ve sanatkârların, kredi ve kefalet kooperatifleri kefaletiyle ve Halk Bankası kanalıyla 30 Haziran öncesi kullandığı düşük faizli kredi borçları üç ay süreyle ertelendi. Kredisi ertelenen esnaf ve sanatkarlardan, erteleme dönemi boyunca çalışan sayısını azaltmayacağına yönelik taahhütname alınacak. Çalışan sayısını azaltan esnaf ve sanatkarlar erteleme kapsamından çıkarılacak.
23.07.2020 Ekonomi
Kredilerle ilgili flaş karar! BDDK duyurdu...
Kredilerle ilgili flaş karar! BDDK duyurdu... Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK),"Bireysel ve ticari müşterilerin vade tarihi 2020 yıl sonuna kadar olan ödemelerine ilişkin öteleme talepleri karşılanmalı" açıklamasında bulundu
8.07.2020 Ekonomi
Bakanlık duyurdu! O borçlar faizsiz olarak ertelendi
Bakanlık duyurdu! O borçlar faizsiz olarak ertelendi Tarım ve Orman Bakanlığı tarafında çok sayıda çiftçiyi yakından ilgilendiren bir açıklama yapıldı. Çiftçilerin çekmiş oldukları kredilerin mayıs ve haziran ödemelerinin faizsiz olarak ertelendiği duyuruldu.
10.06.2020 Ekonomi
Albaraka Türk milyarlarca liralık taksitini öteledi
Albaraka Türk milyarlarca liralık taksitini öteledi Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını kapsamında bireysel ve ticari müşterilerinin finansman taksitlerini ertelediklerini belirterek, "Son bir aylık dönemde 2,5 milyar liralık ticari finansman taksitini ve yaklaşık 17-18 milyon liralık bireysel finansman taksitini öteledik." dedi.
18.05.2020 Ekonomi
Kredi kartı borcu erteleyen bankalar hangileri? Kredi kartların asgari ödemesi kaça düştü? Corona nedeniyle kredi kartı asgari ödeme oranı değişti mi?
Kredi kartı borcu erteleyen bankalar hangileri? Kredi kartların asgari ödemesi kaça düştü? Corona nedeniyle kredi kartı asgari ödeme oranı değişti mi? Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle vatandaşın finansman koşullarını kolaylaştırmak amacıyla yeni kararlar aldı. Kredi kartı borcu ötelenen vatandaşlara 31 Aralık 2020'ye kadar asgari tutar da dahil ödemesiz dönem tanımlanabilmesine imkan sağlandı. Kredi kartı kullananları ilgilendiren düzenleme 1 Nisan 2020 tarihinden itibariyle yürürlüğe girdi. Peki, Kredi borcu erteleyen bankalar hangileri? Kredi kartların asgari ödemesi kaça düştü? Corona nedeniyle kredi kartı asgari ödeme oranı değişti mi?
20.04.2020 Gündem
Özel bankalar corona virüs sürecini sadece izliyor
Özel bankalar corona virüs sürecini sadece izliyor Corona virüs salgını nedeniyle zor günler geçiren firmalar bankalara başvuruyor. Uygun koşullarla kredi almak isteyenlerse bankaların uyguladığı yüksek faiz oranları ile karşılaşıyor. Salgın nedeniyle ekonomide yaşanan bu süreç ise ancak özel bankaların da devreye girmesiyle atlatılabilir.
16.04.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak'tan özel bankalara ilişkin değerlendirme
Bakan Albayrak'tan özel bankalara ilişkin değerlendirme Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, özel bankalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Albayrak, vatandaşların özel bankalarla yaşadıkları sıkıntıları bildiklerini belirterek, "Bu dönemde vatandaşlara destek olmayı geçtik, mevduatını bozdurana, kredisini yapılandırmak isteyene fahiş maliyetler çıkarıldığını duyuyoruz. Bu asla kabul edebileceğimiz bir şey değil. Bu konunun titizlikle üzerine gideceğimizin bilinmesini isteriz." dedi.
15.04.2020 Ekonomi
Özel bankalar sözünü tutmuyor! Yüksek faiz oranları uygulanıyor
Özel bankalar sözünü tutmuyor! Yüksek faiz oranları uygulanıyor Corona virüs nedeniyle ekonomik anlamda da zor günler geçiren vatandaşlar bankaların olunu tutuyor. Kredi taksiti, kart ödemesi gibi giderleri ertelemek isteyenler özel bankaların uyguladığı yüksek faizlerle karşılaşıyor. BDDK'dan bankalara yapılan çağrı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan da özel bankaların da devlet bankaları gibi vatandaşların yanında yer alması gerektiğini vurguladı.
14.04.2020 Ekonomi
VakıfBank 200 bin krediyi erteledi
VakıfBank 200 bin krediyi erteledi 200 bin bireysel müşterinin kredisinin ertelendiğini açıklayan VakıfBank Genel Müdürü Üstünsalih, "Şu ana kadar hem bireysel hem ticari 65 bin müşterimizin 305 milyon liralık kredi kartı borçlarını erteledik." dedi.
6.04.2020 Ekonomi
Hangi bankalar kredi erteliyor? Kredi erteleme kaç ay yapılır?
Hangi bankalar kredi erteliyor? Kredi erteleme kaç ay yapılır? Milyonlarca vatandaşın gözü kulağı bankalardan gelecek haberdeydi. Corona virüs salgını nedeniyle işini kaybeden ya da ücretsiz izne çıkarılan kişiler banka borçlarını nasıl ödeyeceğini düşünürken ilk adım devlet bankalarından geldi. Birçok kredi ödemsi ertelenirken, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için de 6 ay ödemesiz kredi imkanı sunuldu. Özel bankalardan kredi kullanan kişiler özel bankalardan da kredi ertelemesi yapılmasını bekliyor. İşte kredi ertelemesi yapan bankalar ve erteleme şartları...
2.04.2020 Ekonomi
Banka kredi kampanyaları devam ediyor! Konut kredisi erteleme kampanyası da var mı, ertelendi mi? Konut kredisi faiz oranları düştü mü?
Banka kredi kampanyaları devam ediyor! Konut kredisi erteleme kampanyası da var mı, ertelendi mi? Konut kredisi faiz oranları düştü mü? Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından atılan adımdan sonra kamu bankaları peş peşe açıklamalarda bulundu. Kamu bankalarından sonra kampanyaya, birçok özel banka da destek verdi. Corona virüsü salgını nedeniyle bankalar kredi ertelemesi yapıldığını duyurmuştu.
1.04.2020 Gündem
Corona virüs ihtiyaç ve taşıt kredilerinde artışa neden oldu!
Corona virüs ihtiyaç ve taşıt kredilerinde artışa neden oldu! Corona virüs salgınıyla nakit akışı bozulan şirketler ve vatandaşlar bankaların açıkladığı destek paketlerinden faydalanmak için harekete geçti. Salgının kredi piyasalarına ilk etkilerini inceleyen hesapkurdu.com, kredi başvurularındaki değişimi açıkladı.
1.04.2020 Ekonomi
Bankalar kredileri erteledi mi? Kredi erteleme Nisan'da mı başlıyor? Konut kredisi de ertelenecek mi? (3 kamu bankasından kredi müjdesi)
Bankalar kredileri erteledi mi? Kredi erteleme Nisan'da mı başlıyor? Konut kredisi de ertelenecek mi? (3 kamu bankasından kredi müjdesi) Kamu bankaları hane halkı geliri aylık 5 bin lira ve altında olan bireysel segmentte yer alan müşterileri için yeni bir kredi uygulaması başlatacak. Küresel ölçekte yaşanan ve ülkemizi de etkileyen COVID-19 salgınının ekonomik hayata, üretim ve istihdama ilişkin olası hasarlarını en aza indirme hedefiyle uygulamaya alınan “Ekonomik İstikrar Kalkanı” tedbirleri doğrultusunda Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank olarak hane halkı geliri aylık 5.000,-TL ve altında olan bireysel segmentte yer alan müşterilerini finansal açıdan desteklemek için yeni bir kredi uygulaması başlattı. Konut kredisi erteleme var mı? Bankalar kredileri erteledi mi? Kredi erteleme Nisan'da mı başlıyor?
30.03.2020 Gündem
KYK borçları ertelendi mi? Corona nedeniyle KYK borcu (öğrenim kredisi) silinir mi? (Bakan’ın kredi erteleme açıklaması beklenti oluşturdu)
KYK borçları ertelendi mi? Corona nedeniyle KYK borcu (öğrenim kredisi) silinir mi? (Bakan’ın kredi erteleme açıklaması beklenti oluşturdu) KYK borçları ertelenir mi? Corona virüsü nedeniyle konuşulan konulardan biri oldu. Sosyal medya hesapları üzerinden yayılan söylenti KYK borcu olan öğreniciyi sevindirdi. KYK borçlarının ertelenip ertelenmediği, silinip silinmeyeceği merak konusu oldu. Corona virüsü salgınına karşı alınan ekonomik tedbirler kapsamında kamu bankaları ve bazı özel bankalar borçları ve kredileri erteleme kararı aldı. Ziraat Bankası, 31 Mart’ta ödenmesi gereken taksit, faiz ve anaparasını ödeyemeyen firma ve bireysel müşterilerin ödemelerini öteleyeceğini duyurunca KYK borcu konusu da gündeme geldi. Öğrenciler KYK borçları içinde bir kredi erteleme var mı? diye soruyor.
27.03.2020 Eğitim
Kredi erteleme (Akbank, Garanti, Vakıfbank ve diğer 19 banka) şartları belli oldu! Kredi erteleme faizi var mı? Kredi erteleme şartları nelerdir?
Kredi erteleme (Akbank, Garanti, Vakıfbank ve diğer 19 banka) şartları belli oldu! Kredi erteleme faizi var mı? Kredi erteleme şartları nelerdir? Kredi erteleme şartları nelerdir? Kredi erteleme faizi var mı? soruları corona virüsü önlemleri kapsamında alınan tedbir paketinin açıklanmasından sonra arttı. Bankalar zorlu dönemde müşterilerine omuz verdi. Bankacılık sektörü, corona virüsü salgınının müşterileri üzerinde yaratabileceği kısa vadeli finansal sorunların aşılması amacıyla elini taşın altına koydu. Bankalar, müşterilerinin kısa vadeli finansal sorunlarını aşabilmesi için ana para/faiz/taksit ödemelerini erteleme, ilave limit artışı ve yapılandırma gibi destekleri devreye aldı. Peki, Bankaların kredi erteleme şartları nelerdir? Kredi erteleme faizi var mı? İşte Kredi erteleme Akbank, Garanti, Vakıfbank ve diğer 19 bankanın detayları…
25.03.2020 Gündem
Kredi erteleme nasıl yapılır, şartları nelerdir? Kredi erteleme faizi ne kadar, belli mi? (20 Bankanın kredi erteleme açıklaması)
Kredi erteleme nasıl yapılır, şartları nelerdir? Kredi erteleme faizi ne kadar, belli mi? (20 Bankanın kredi erteleme açıklaması) Kredi erteleme nasıl yapılır? Kredi erteleme şartları nelerdir? Kredi erteleme başvuru nasıl yapılır? soruları corona virüsü önlemleri kapsamında alınan tedbir paketinden sonra yoğun bir şekilde aranmaya başlandı. Türk bankacılık sektörü koronavirüs salgınının firmaların, KOBİ'lerin, esnafın ve bireylerin üzerinde yaratabileceği kısa vadeli finansal sorunları aşabilmesi için önemli destek paketleri açıkladı. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank müşterilerinin virüs salgını sürecinde mağdur olmamaları ve mali açıdan zarara uğramamaları için destek paketleri hazırladı. Peki bireysel kredi erteleme nasıl olacak? Kredi erteleme hangi bankalarda var? Akbank, Finans, İş Bankası, QNB, Garanti, Yapıkredi, Emlak Katılım Bankalarında kredi erteleme kampanyası var mı? İşte kredi erteleme 2020 detayları...
27.03.2020 Gündem
Bankalar tek tek kredi erteleme yapıyor! Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank, İş Bankası, Garanti kredi erteleme kampanyası yaptı mı?
Bankalar tek tek kredi erteleme yapıyor! Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank, İş Bankası, Garanti kredi erteleme kampanyası yaptı mı? Kredi erteleme başladı mı? Kredi borcu ödemeleri ne zaman ertelenir? soruları corona virüsü kapsamında alınan önlemler dolayısıyla merak ediliyordu. Türkiye'de görülen coona virüs vakaları sonrası birçok çalışan ücretsiz izne çıkarıldı. Vatandaşların salgın döneminde ekonomik olarak olumsuz etkilenmemesi için bankalar harekete geçti. Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, İşbankası, Ziraat Katılım Bankası ve Vakıf Katılım Bank kredileri erteleme kararı aldı.İşte bankaların müşterilerinin mağdur olmaması için uyguladı avantajlar...
23.03.2020 Ekonomi
100 milyon dal çiçek çöpe gidecek
100 milyon dal çiçek çöpe gidecek Orta Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (OAİB) Başkanı İsmail Yılmaz, dünyanın en büyük çiçek mezadının yer aldığı Hollanda'nın, tribün işlemlerini durdurması üzerine kesme çiçek ihracatı yapılamadığını söyledi. Seralarda çiçeklerin sökülmeye başlandığını ve en az 100 milyon dal çiçeğin çöpe gideceğini ifade eden Yılmaz, kredilerde erteleme süresinin 1 yıl olması gerektiğini söyledi.
20.03.2020 Ekonomi
Kredi erteleme | Kredi vadeleri uzayacak mı? Mart ayı vergi, kredi, SSK prim ödemeleri ve e-haciz ödemeleri ertelenecek mi?
Kredi erteleme | Kredi vadeleri uzayacak mı? Mart ayı vergi, kredi, SSK prim ödemeleri ve e-haciz ödemeleri ertelenecek mi? Kredi erteleme konusu corona virüsü önlemleri kapsamında birçok iş yerinin kapatılmasının ardından gündem oldu. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, koronavirüs nedeniyle okullar tatil edildiği için otobüs, servis, kantin, kırtasiye gibi işletmelerde sıkıntı yaşandığını belirtti. Ülkeler arası seyahat engelinin artması nedeniyle esnafın da iş yapamaz hale geldiğini anlatan Dere, mart ayındaki vergi, SSK prim ödemeleri, e-haciz gibi işlemlerin temmuza kadar ertelenmesi gerektiğini söyledi. Öte yandan bankaların kredi ertelemesi yapıp yapmayacağı, banka borçlarının ertelenip, ertelenmeyeceği merak ediliyor.
17.03.2020 Çalışan Hakları
Selden etkilenen KOBİ'ler destek kredisini kullanmaya başlayacak
Selden etkilenen KOBİ'ler destek kredisini kullanmaya başlayacak Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Düzce'de temmuz ayında yaşanan sel felaketinden etkilenen KOBİ'lere destek kredisi verilmesine ilişkin, "En geç gelecek hafta bu işletmelerimiz, bu kredileri kullanmaya başlayacak." dedi.
4.09.2019 Ekonomi
Antalya'da günlük kayıp yüzde 60'a ulaştı
Antalya'da günlük kayıp yüzde 60'a ulaştı Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, geçen yıl haziran ayında Antalya Havalimanı Dış Hatlara 8 bin uçağın geldiğini belirterek, bu sayının 2016 yılı haziran ayının ilk yarısında bin 800 uçağa düştüğünü belirtti...
21.06.2016 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan önemli açıklama: Fiyat istikrarını sağlayacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan önemli açıklama: Fiyat istikrarını sağlayacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ''Hep birlikte bir taraftan depremin yaralarını saracağız, diğer taraftan fiyat istikrarımızı sağlayacağız. Büyümemizi, istihdamımızı devam ettirerek kalıcı bir şekilde sosyal refahımızı artırmaya devam edeceğiz" dedi.
29.09.2023 Ekonomi
Bakanlık çalışmaları tamamladı! Kira uyuşmazlığına arabuluculuk
Bakanlık çalışmaları tamamladı! Kira uyuşmazlığına arabuluculuk Adalet Bakanlığı, deprem bölgesine yönelik düzenlemeleri de içeren kanun teklifi taslağını TBMM'ye gönderdi. Düzenlemeyle çocuğu hasta annelere infaz ertelemesi, kirada ara buluculuk zorunluluğu ve uyuşturucuyla mücadelede ağır cezalar öngörülüyor.
8.03.2023 Gündem
Çiftçi destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor
Çiftçi destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Diyarbakır Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nde bakanlığın afet bölgesindeki çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Kirişçi, çiftçilere yapılacak olan 11 kalemde destekleme ödemesinin bugün gerçekleşeceğini duyurdu.
24.02.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kredi Erteleme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kredi erteleme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.