Kozyatağı

Kozyatağı

Son dakika kozyatağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kozyatağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kozyatağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kozyatağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kozyatağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 488 kozyatağı haberi bulunmuştur. Tüm kozyatağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Kadıköy'de trafikte dehşet! Tartıştığı kadına böyle saldırdı
Kadıköy'de trafikte dehşet! Tartıştığı kadına böyle saldırdı Kadıköy'de minibüs şoförü, trafikte tartıştığı kadın sürücüye saldırdı. O anlar, bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.
23.03.2024 Gündem
Diz önü ağrısının kendiliğinden geçmesini beklemeyin
Diz önü ağrısının kendiliğinden geçmesini beklemeyin Gündelik yaşam içinde merdiven inip çıkarken ya da çömeldikten sonra diz önünde ağrı yaşanması çoğu kişinin başına gelebilen yaygın bir durum. Ancak ağrı hastanın hayatını ciddi şekilde etkilemediği için genelde hekime başvurmak için geç kalınabildiğini söyleyen Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Budak Akman, “Dizin önündeki ağrı birkaç günde düzelmezse, dizi hareket ettirmede zorluk yaşanırsa zaman kaybetmeden hekime başvurulmalı” dedi. Prof. Dr. Akman, özellikle son yıllarda çok daha yaygın olarak kullanılan diz içi enjeksiyonlar ile bu ağrıların kontrol altına alınabileceğine işaret etti.
31.01.2024 Sağlık
Demet Şener ve Özge Ulusoy'da samimi açıklamalar: Sık sık dedikodu yapıyoruz
Demet Şener ve Özge Ulusoy'da samimi açıklamalar: Sık sık dedikodu yapıyoruz Yakın arkadaş olan Demet Şener ve Özge Ulusoy, önceki gün Kozyatağı'nda bir güzellik merkezinde objektiflere yansıdı. Birlikte bakım yaptırmaya gelen ünlü modeller, keyifli halleri ve şık kombinleri ile dikkat çekti.
29.11.2023 Magazin
Hastane otoparkında bulunmuştu! Sır perdesi aralandı, ceset TV sunucusuna ait çıktı
Hastane otoparkında bulunmuştu! Sır perdesi aralandı, ceset TV sunucusuna ait çıktı Ataşehir'de hastane otoparkında otomobil içinde bulunan cesedin televizyon programlarında sunuculuk yapan Işıl Deniz Palabıyıklar (41)'a ait  olduğu belirlendi. Otomobilde silahla ateş ederek ablasını öldürdüğünü itiraf eden Işın Miraç Palabıyıklar ifadesinde " Ben demans hastası olan anneanneme bakıyorum. Bakım sırasında bazen sesimi yükseltmek zorunda kalıyorum. İşte bu anlardan birinde video çekmiş. Bana bu videoyu kullanarak şikayetçi olacağını, hatta daha önceden benim üzerine yapılan ev ve otomobili geri alacağını söylüyordu" dedi. 
11.11.2023 Yaşam
İstanbul'un metro ve tramvaylarında 100 bin kişiden Ata'ya saygı duruşu
İstanbul'un metro ve tramvaylarında 100 bin kişiden Ata'ya saygı duruşu Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yıl dönümünde İstanbul'un metro ve tramvaylarında anıldı. Geçen yıl 85 bin kişinin saygı duruşunda bulunduğu alanlarda, bu yıl 100 binden fazla İstanbullu, saat 09:05'te ayağa kalkara saygı duruşunda bulundu. M8 Bostancı-Dudullu/Parseller Metro Hattı'nın Kozyatağı İstasyonu'nda Sanatçı Murat Daşkın'ın "Cumhuriyetin Gözleri" isimli üç boyutlu çalışması yer aldı.
10.11.2023 Yaşam
Kadıköy'de aracı yanan sürücü gözyaşlarına boğuldu
Kadıköy'de aracı yanan sürücü gözyaşlarına boğuldu Kadıköy'de seyir halindeki cipte yangın çıktı. Aracını yol kenarında durduran kadın sürücü, yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken gözyaşlarını tutamadı.
25.03.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Avrasya Tüneli'nde yılın en yüksek günlük geçişine ulaşıldı
Bakan Karaismailoğlu: Avrasya Tüneli'nde yılın en yüksek günlük geçişine ulaşıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Avrasya Tüneli'nde 17 Mart'ta 75 bin 865 araç geçişiyle 2023 yılının en yüksek günlük geçiş sayısına ulaşıldığını açıkladı.
20.03.2023 Ekonomi
Avrasya Tüneli'nden geçen 100 milyonuncu araca hediye
Avrasya Tüneli'nden geçen 100 milyonuncu araca hediye Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Avrasya Tüneli Kontrol Merkezi'nde Avrasya Tüneli'nde gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin açıklama yaptı. Açıklamanın ardından Avrasya Tüneli'nden geçen 100 milyonuncu aracın sahibine bir ay ücretsiz kullanım hakkı hediye edildi. Bakan Karaismailoğlu, "Sadece 2022 yılında 33 milyon saat zaman tasarrufu, 38 bin ton yakıt tasarrufu, 19 bin ton emisyon azalımı, 79 milyon araç-kilometre azalmasıyla oluşan kaza maliyeti tasarrufu elde etmesi sonucunda, ülke ekonomisine 6 yıllık toplam katkısı 1,2 milyar dolara ulaşmıştır. Böylelikle Avrasya Tüneli, ülke ekonomisine katkısıyla yatırım maliyetini 6 yılda karşıladı. Duyanlar duymayanlara anlatsınlar lütfen" dedi.
3.02.2023 Gündem
Cem Belevi: İrem Derici çok güzel bir şey söyledi!
Cem Belevi: İrem Derici çok güzel bir şey söyledi! Ünlü şarkıcı Cem Belevi katıldığı bir davette 'ihanet' iddialarının ardından olaylı bir şekilde yollarını ayırdığı eski sevgilisi İrem Derici'yle aralarındaki buzları erittiğini dile getirdi. Şarkıcı, "Güzel oldu karşılıklı anlaştık. Sonuçta üç günlük, dünya geçiyor gidiyoruz. Küs kalmanın, kin tutmanın hiç kimseye faydası yok" dedi.
9.01.2023 Magazin
Toplu ulaşım zammı için asgari ücretin açıklanması beklenecek
Toplu ulaşım zammı için asgari ücretin açıklanması beklenecek İstanbul'da toplu ulaşım ücretlerine yapılacak zam için, asgari ücretin belirlenmesinin beklenmesine karar verildi. UKOME, ulaşım ücretlerine zam teklifinin görüşülmesi için olağanüstü toplantı yapılacağını duyurdu.
21.12.2022 Ekonomi
Maltepe D-100 Karayolu'nda altyapı çalışması yoğunluğu
Maltepe D-100 Karayolu'nda altyapı çalışması yoğunluğu Ataşehir, D-100 Karayolu'nda başlatılan altyapı çalışması nedeniyle bir şerit trafiğe kapatıldı. Bu durum haftanın ilk iş gününde trafik yoğunluğuna neden oldu. Yoğunluk Maltepe D-100 karayolundan itibaren başladı.
5.12.2022 Gündem
Sabiha Gökçen metro durakları-güzergahı! Tavşantepe Sabiha Gökçen metro kaç dk? Pendik Sabiha Gökçen metrosu!
Sabiha Gökçen metro durakları-güzergahı! Tavşantepe Sabiha Gökçen metro kaç dk? Pendik Sabiha Gökçen metrosu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı gerçekleşen olan Pendik (Tavşantepe) - Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı, günlük 1 milyon 200 bin yolcu kapasitesi ile dün hizmete başladı. Yeni açılan metro hattı sayesinde Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arası seyahat süresi 50 dakika oldu. İşte Sabiha Gökçen metro durakları-güzergahı…
3.10.2022 Yaşam
Makas atan alkollü sürücü sivil trafik ekiplerine yakalandı
Makas atan alkollü sürücü sivil trafik ekiplerine yakalandı Kadıköy, D-100 Karayolu'nda makas atan otomobil sürücüsü devriye gezen sivil trafik ekiplerine yakalandı. Alkollü olduğu belirlenen sürücünün ehliyeti, 6 ay süreyle iptal edildi.
28.08.2022 Yaşam
Her boğaz ağrısı enfeksiyon kaynaklı olmayabilir! Uzmanı uyardı
Her boğaz ağrısı enfeksiyon kaynaklı olmayabilir! Uzmanı uyardı Tiroid hastalıkları içinde çok fazla bilinmeyen ‘subakut tiroidit’, özellikle Covid-19 pandemisiyle birlikte adından daha sık bahsedilen bir sorun oldu. Bu kapsamda her boğaz ağrısının enfeksiyon kaynaklı olmadığını belirten Doç. Dr. Özlem Haliloğlu, Covid-19 ya da başka bir viral üst solunum yolu enfeksiyonu geçirmiş, boynun ön tarafında belirgin olmak üzere kulağa vuran ve yutkunmakla artan boğaz ağrısı, ateş-eklem ağrıları gibi gribal semptomları olan hastaların araştırılması gerektiğini söyledi.
15.08.2022 Sağlık
Zeynep Avcı'dan kıyafet yorumu: Benim örnek aldığım isimler farklı
Zeynep Avcı'dan kıyafet yorumu: Benim örnek aldığım isimler farklı 'The Voice of Germany' (O Ses Almanya) yarışmasına Tan Taşçı’nın 'Yalan' şarkısıyla damga vuran Zeynep Avcı, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde müzikseverlerle buluştu. Konserler için her hafta Türkiye'ye geldiğini belirten şarkıcı, aylardır gündemden düşmeyen 'iddialı sahne kostümü' polemiği hakkında yöneltilen soru üzerine, "Benim örnek aldığım isimler farklı" dedi.
5.06.2022 Magazin
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak... Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’dan da hissedilmesi endişeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem İstanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceği gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından başlayan kentsel dönüşüm sürecine rağmen, İstanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İstanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "İstanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki İstanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? İstanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. İşte İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022 Gündem
Ünlü şarkıcı Koray Candemir'in acı günü! Annesi 9. kattan düşerek öldü
Ünlü şarkıcı Koray Candemir'in acı günü! Annesi 9. kattan düşerek öldü Kargo grubunun eski solisti şarkıcı Koray Candemir'in annesi Solmaz Candemir, Kadıköy'de yaşadığı 18 katlı binanın 9.katından iddiaya göre cam silerken düştü. 81 yaşındaki Solmaz Candemir, hayatını kaybetti.
7.04.2022 Yaşam
Avrasya Tüneli ile ilgili Bakan Karaismailoğlu'ndan açıklama
Avrasya Tüneli ile ilgili Bakan Karaismailoğlu'ndan açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Avrasya Tüneli’nden geçen araç sayısının 5 yılda 79 milyona ulaştığına dikkat çekerek, tünelin ülke ekonomisine katkısının toplam 8,1 milyar lira olduğunu açıkladı. Karaismailoğlu tünelin İstanbul trafiğini de rahatlattığını söyledi.
15.02.2022 Ekonomi
Selen Görgüzel'den Hamdi Alkan sorusuna manidar cevap: 'Onlarla olmayı tercih etti'
Selen Görgüzel'den Hamdi Alkan sorusuna manidar cevap: 'Onlarla olmayı tercih etti' Yılbaşında Kozyatağı'nda bir mekanda sahneye çıkan Selen Görgüzel'i, yönetmen eşi Hamdi Alkan yalnız bırakmıştı. Etiler'de objektiflere yansıyan Görgüzel, Antakya’da sağlık sorunu yaşayan annesini ziyaret eden eşi ile ilgili soruya manidar bir cevap verdi.
7.01.2022 Magazin
Selen Görgüzel: Elbisenin zincirleri kopsa yanarız
Selen Görgüzel: Elbisenin zincirleri kopsa yanarız Yönetmen Hamdi Alkan ile evli olan Selen Görgüzel, yılbaşı gecesi Kozyatağı'nda bir mekanda sahne aldı. Swarovski zincirlerle Binnur Çaydaş tarafından tasarlanan iddialı elbisesiyle göz kamaştıran 42 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
2.01.2022 Magazin
'Aşağılıksınız' demişti! Kısa mesafeyi beğenmeyen taksici hakkında flaş karar
'Aşağılıksınız' demişti! Kısa mesafeyi beğenmeyen taksici hakkında flaş karar İstanbul Kadıköy’de aracına aldığı müşteri ile tartışan ve müşteriye hakaret eden taksici, polis tarafından yakalandı. Bin 339 TL para cezası kesilen ve ‘Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, devletin kurum ve organlarını aşağılama” maddesine istinaden adli işlem uygulanan taksicinin toplu taşıma aracı kullanım belgesi iptal edildi.
26.11.2021 Gündem
Kanser tanısı aldıktan sonra bile sigarayı bırakmak, yaşam süresini etkiliyor!
Kanser tanısı aldıktan sonra bile sigarayı bırakmak, yaşam süresini etkiliyor! Akciğer kanseri teşhisi konulsa dahi sigarayı bırakmanın faydalı olduğu, yayınlanan bir araştırmayla bir kez daha ortaya kondu. Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Banu Musaffa Salepçi, akciğer kanseri tanısı alan sigara tiryakileri üzerinde gerçekleştirilen bu araştırmayla, kanser teşhisi konulsa bile sigarayı bırakmanın yaşam kalitesi ve yaşam kaybı üzerinde önemli bir etkisi olduğunun bir kez daha gösterildiğini söyledi.
26.11.2021 Sağlık
Metrodaki bıçaklı saldırganın ilk ifadesi ortaya çıktı! 'Bana döner tekme attı'
Metrodaki bıçaklı saldırganın ilk ifadesi ortaya çıktı! 'Bana döner tekme attı' İstanbul'da Kadıköy-Tavşantepe metrosunda tartıştığı kadın yolcuya bıçak çekip dehşeti yaşatan Emrah Yılmaz’ın ilk verdiği ifade ortaya çıktı. Bıçağı biletmek için yanına aldığını öne süren saldırgan kendisinin saldırıya uğradığını iddia etti. Öte Kadıköy-Tavşantepe metrosunda bir kadını elinde bıçakla tehdit eden şüpheli Emrah Yılmaz, "Silahla tehdit", "Basit yaralamaya teşebbüs" ve "Halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit" suçlarından tutuklandı.
25.11.2021 Yaşam
Haftada en az bir kez karın ağrısı çekiyorsanız dikkat
Haftada en az bir kez karın ağrısı çekiyorsanız dikkat Huzursuz Bağırsak Sendromu olarak da bilinen IBS, toplumda oldukça yaygın görülmesine karşın yeterince tanınmaması nedeniyle hastalar tedavi için zaman kaybedebiliyor. Gastroenteroloji Uzmanı Doç. Dr. Emine Köroğlu, IBS’in kişinin yaşam kalitesini ciddi oranda etkileyen, iş gücü kaybına neden olan ve hatta tedavi edilmediği taktirde psikolojik sorunlara neden olabilen fonksiyonel bir hastalık olduğunu söyledi.
3.11.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Kozyatağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kozyatağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.