Kozmik Oda

Kozmik Oda

Son dakika kozmik oda haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kozmik oda ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kozmik oda haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kozmik Oda

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kozmik oda gelişmeleri de dahil olmak üzere 240 kozmik oda haberi bulunmuştur. Tüm kozmik oda haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yıldırım projesi nedir? Aselsan’ın Yıldırım Projesi gerçek mi? Yalnız Kurt dizisinde Yıldırım Projesi detayı dikkat çekti!
Yıldırım projesi nedir? Aselsan’ın Yıldırım Projesi gerçek mi? Yalnız Kurt dizisinde Yıldırım Projesi detayı dikkat çekti! Ekranların ilgiyle takip edilen dizilerinden Yalnız Kurt yakın tarihe ışık tutan konusuyla dikkat çekmeye devam ediyor. Yalnız Kurt’un yeni bölümünde Yıldırım Projesi gerçeği ortaya çıktı. Yavuz Yıldırım’ın ortaya koyduğu Yıldırım Projesi, dizide, S-400, F-35, Patriot gibi hava savunma sistemlerinin Türkçesi olarak tanımlandı. Dizinin takipçileri de dizide ASELSAN’a ait olan Yıldırım Projesi’nin gerçek olup olmadığını merak ediyor. Peki, Yalnız Kurt dizisinde yer alan Yıldırım projesi nedir? Yıldırım projesi nedir? Aselsan’ın Yıldırım Projesi var mı? Yıldırım Projesi Türk Hava Savunma Sistemi mi? İşte Yıldırım Projesi ile ilgili merak edilenler…
19.02.2022 Gündem
Hüseyin Kurtoğlu Paşa'ya kumpas kuran Kenan Karabeyeser, gaybubet evinde yakalandı!
Hüseyin Kurtoğlu Paşa'ya kumpas kuran Kenan Karabeyeser, gaybubet evinde yakalandı! Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hüseyin Kurtoğlu'na, İstanbul Jandarma Komutanı iken kumpas kurarak terfisini engelleyen ve onun yerine FETÖ'cü Hamza Celepoğlu'nun önünü açan yargı mensuplarından Kenan Karabeyeser, Ankara'da FETÖ'nün gaybubet evinde yakalandı.
8.06.2021 Gündem
Her şey bu kapının ardında saklı… Adliyenin 19 'kozmik' odası!
Her şey bu kapının ardında saklı… Adliyenin 19 'kozmik' odası! FETÖ'ye ait bir dolarlar, Reina saldırganının katliam silahı, 100 milyon dolarlık uyuşturucu ve daha fazlası. CNN Türk muhabiri Sema Akbulut ve kameraman Ahmet Akpolat, o materyallerin üst düzey güvenlikle saklandığı adliyedeki belge odalarına girdi.
25.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 500 bin TL'lik tazminat davası
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 500 bin TL'lik tazminat davası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 500 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı.
3.12.2020 Siyaset
Kumpası ortaya çıkardı başına gelmeyen kalmadı!
Kumpası ortaya çıkardı başına gelmeyen kalmadı! Kozmik Oda’dan çaldığı devlet sırlarını yurt dışına kaçıran FETÖ’cü eski TÜBİTAK Siber Güvenlik Enstitüsü Uzmanı Ünal Tatar, ABD’nin en prestijli üniversitelerinde çalışırken, tuttuğu tutanaklarla savcı ve polisler arasındaki işbirliğini açığa çıkartan eski TÜBİTAK Elektronik ve Kriptoloji Enstitüsü Baş Uzman Araştırmacısı Umut Barış Erdoğan’ın başına gelmeyen kalmadı.
15.11.2020 Gündem
Türkiye'nin sırlarını kopyalayıp kaçtı! Orada ortaya çıktı
Türkiye'nin sırlarını kopyalayıp kaçtı! Orada ortaya çıktı Kozmik Oda’da yer alan devlet sırrı niteliğindeki gizli belgeleri kopyalayıp yurt dışına kaçırmakla suçlanan eski TÜBİTAK çalışanı Ünal Tatar’ın izi ABD’de bulundu. Firari Tatar’ın New York Üniversitesi’nin Albany’deki kampusunda doçent olarak ‘siber güvenlik’ dersi verdiği ortaya çıktı.
14.11.2020 Gündem
FETÖ'nün 'Kozmik Oda' kumpası davasında karar çıktı
FETÖ'nün 'Kozmik Oda' kumpası davasında karar çıktı FETÖ'nün Kozmik Oda soruşturmasında TSK personeline kumpas kurulmasına ilişkin davada 28 sanık, 2 yıl 1 ay ile 10 yıl arasında hapse mahkum edildi.
16.10.2020 Gündem
Muhteşem direnişin destansı hikâyesi
Muhteşem direnişin destansı hikâyesi 15 Temmuz 2016’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) hain darbe girişimine maruz kalan Türk halkı, demokrasiye sahip çıkarak bir destan yazdı. Darbeci hainlere geçit vermeyen halk, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” dedi.
15.07.2020 Gündem
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün Mavi kategoride arananlar listesi de belli oldu. Listede 22 isim bulunurken aralarında örgütün azılı mensuplarından Emrullah Uslu, Ahmet Hamdi Parlak gibi isimler de yer aldı.
21.06.2020 Gündem
Kılıçdaroğlu: Bugün Avrupa'nın en güçlü sağlık ordusu bizde
Kılıçdaroğlu: Bugün Avrupa'nın en güçlü sağlık ordusu bizde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''1923 yılında Cumhuriyet’i kurduğumuzda Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde sadece 554 doktor vardı. 4 hemşire, 69 eczacı, 136 ebe vardı. Bugün Cumhuriyet’in aydınlanma felsefesinin ortaya koyduğu bir gerçek, bugün Avrupa’nın en güçlü sağlık ordusu bizde'' dedi.
9.06.2020 Siyaset
Bahçeli'den yeni parti çıkışı: Selam vermeyene oy verilir mi?
Bahçeli'den yeni parti çıkışı: Selam vermeyene oy verilir mi? Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün akşam MHP’yi izleyen gazetecilerle yemekte bir araya geldi. Bahçeli yeni parti çalışmalarından kadın cinayetlerine kadar gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Bahçeli, siyasetteki yeni parti girişimleri için "taş yerinde ağırdır" diyerek yerinde kalmaları ve mücadelelerini orada sürdürmelerinde ülke açısından fayda olduğunu söyledi.
12.09.2019 Siyaset
Derin Facebook can alıyor!
Derin Facebook can alıyor! Facebook’taki en karanlık içerikleri ‘kozmik oda’dan kontrol eden moderatörler, dehşet verici paylaşımlar karşısında güçlü kalamıyor.En son bir moderatör video izlerken kalpten öldü.
21.06.2019 Dünya
Eski Yargıtay üyesi Mesut Kundakçı'ya 12 yıl hapis!
Eski Yargıtay üyesi Mesut Kundakçı'ya 12 yıl hapis! Yargıtay 9. Ceza Dairesi, "futbolda şike davası"nı onayan eski Yargıtay üyesi Mesut Kundakçı'ya FETÖ üyeliğinden 12 yıl hapis cezası verdi.
22.05.2019 Gündem
Kozmik Oda'yı aratan eski savcı hakkında karar çıktı
Kozmik Oda'yı aratan eski savcı hakkında karar çıktı Kozmik Oda'yı aratan eski savcı Bilgili'ye, FETÖ üyeliği, devlet güvenliğine ilişkin bilgileri temin etme suçlarından 17 yıl 1 ay hapis cezası verildi
25.04.2019 Gündem
MHP Lideri Bahçeli: İstanbul'da seçim tekrarı beka meselesidir
MHP Lideri Bahçeli: İstanbul'da seçim tekrarı beka meselesidir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya’daki İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı'nın kapanış oturumunda konuştu. Bahçeli, "İstanbul'da seçim tekrarı beka meselesidir." dedi.
21.04.2019 Siyaset
Bakan Soylu: "Üç vatandaş geldi ihbar etti..."
Bakan Soylu: "Üç vatandaş geldi ihbar etti..." İçişleri Bakanı Süleyman Soylu HDP Adana il binasına düzenlenen operasyonla ilgili açıklama yaptı. Bakan Soylu; "HDP binasında bundan 3 yıl önce mahkeme kurmuşlar, çek-senetçilik yapıyorlar. Üç vatandaş geldi ihbar etti, 'Orada kozmik oda var, o kozmik odaya sadece bunların milletvekilleri giriyor.' dedi. Soylu; "7 ajanda ve paralar ele geçirdik. Elektrik parasını ödeyemiyorlar, kasada para tutuyorlar. Onun ötesinde başka illere de sıçrayacak birçok bilgiler ele geçirdik" ifadelerini kullandı.
21.03.2019 Siyaset
Yurt dışına kaçan 419 FETÖ'cünün iadesi istendi
Yurt dışına kaçan 419 FETÖ'cünün iadesi istendi FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde veya sonrasında yurt dışına kaçan 419 yönetici ve üyesi hakkında iade talebinde bulunuldu.
19.10.2018 Gündem
‘Akşener tuzak kurdu’
‘Akşener tuzak kurdu’ MHP lideri Devlet Bahçeli, grup toplantısında İYİ Parti lideri Meral Akşener’e yüklendi. İşte Bahçeli’nin açıklamaları…
9.10.2018 Siyaset
"Kozmik Odada Kumpas" davasında flaş gelişme
"Kozmik Odada Kumpas" davasında flaş gelişme Yargıtay 16. Ceza Dairesinde görülen "Kozmik Odada Kumpas" davasında esas hakkındaki mütalaa açıklandı.
18.07.2018 Gündem
Kozmik Oda’da ‘devlet sırrı’ araştırması!
Kozmik Oda’da ‘devlet sırrı’ araştırması! Kozmik Oda’ya girilmesiyle ilgili davada mahkeme söz konusu bilgi ve belgelerin devlet sırrı olup olmadığını sordu. Genelkurmay’dan şu yanıt geldi: ‘Heyet oluşturularak düzenlenecek raporun daireye gönderileceği’
11.01.2018 Gündem
Erdoğan talimat verdi: Şifre kırılsın!
Erdoğan talimat verdi: Şifre kırılsın! Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov suikastına ilişkin soruşturmada kritik gelişmeler yaşandı. Altıntaş'a ait telefonun şifresinin kırılması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Dört haneli, hem harf hem de rakamdan oluştuğu için Türkiye'de kırılamayan şifre için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, soruşturmada görevli birimlere, "maliyeti ne olursa olsun telefonun şifresi kırılsın" talimatı verdiği ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
24 Yargıtay üyesi firarda
24 Yargıtay üyesi firarda FETÖ’nün darbe girişimi sonrasında meslekten ihraç edilen 24 eski Yargıtay üyesinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor
29.09.2021 Gündem
Arınç’a tepki MHP’den: En büyük anti kahraman
Arınç’a tepki MHP’den: En büyük anti kahraman Eski Başbakan Yardımcısı Arınç’ın FETÖ ile ilgili açıklamalarının yanı sıra “AK Parti MHP’lileşmemeli” şeklindeki sözlerine MHP sert tepki gösterdi
24.11.2017 Siyaset
Hakan Şükür'ün lüks hayatı görüntülendi
Hakan Şükür'ün lüks hayatı görüntülendi ABD'nin San Francisco kentine yerleşen firari Hakan Şükür, 15 Temmuz darbe girişimi öncesi veya sonrasında ABD'ye kaçan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) birçok üst düzey üyesi gibi lüks hayat sürüyor. Şükür’ün kentin pahalı merkezlerinden Palo Alto’da açtığı yeni kafe-restoranı FETÖ üyesi isimlerin de uğrak yeri haline gelmeye başladı. Son model üç lüks arabaya sahip olan Şükür, 3 milyon dolar değerindeki evde yaklaşık 7 bin dolara kirada oturuyor.
29.09.2021 Gündem
Kozmik oda savcısı da ‘gaybubet’te saklanmış
Kozmik oda savcısı da ‘gaybubet’te saklanmış FETÖ’cü yargı mensuplarının tutuklanmaması için ‘göz önünde bulunmama’ anlamına gelen ‘gaybubet’ birimi tarafından korunmaya çalışıldı. Bunlardan biri de ‘Kozmik oda’ savcısı Bilgili’ydi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kozmik Oda ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kozmik oda haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.