Kovalamaca

Kovalamaca

Son dakika kovalamaca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kovalamaca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kovalamaca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kovalamaca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kovalamaca gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.125 kovalamaca haberi bulunmuştur. Tüm kovalamaca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şeytanın aklına gelmez! otomobil tamponunda 2 kilo 200 gram esrar yakalandı
Şeytanın aklına gelmez! otomobil tamponunda 2 kilo 200 gram esrar yakalandı Adana’da narkotik ekipleri kovalamaca sonucu yakaladığı otomobilin arka tampon ve alt muhafaza korumasında 2 kilo 200 gram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.
16.04.2024 Adana
Kadınları tacizciden kurtaran köpeğe kurşun tartışması
Kadınları tacizciden kurtaran köpeğe kurşun tartışması Çekmeköy'de evinde beslediği 2 köpeğini kız kardeşiyle sokakta gezdiren Seda Nur Koca, iddiaya göre alkollü bir kişi tarafından sözlü tacize uğradı. Şüphelinin elindeki kalasla genç kızların üzerine yürümesi sonrası Bobi isimli sokak köpeği, şüphelinin montunu çekiştirdi. Genç kızlar şüpheliden şikayetçi olurken, olay yerine gelen bekçilerden biri üzerine doğru geldiği gerekçesiyle sokak köpeğine silahla ateş etti. Bekçi hakkında işlem başlatılırken Seda Nur Koca hakkında ise görevli memura hakaretten işlem yapıldı.
21.03.2024 Gündem
Polisten kaçan uyuşturucu satıcı kovalama sonunda yakalandı
Polisten kaçan uyuşturucu satıcı kovalama sonunda yakalandı İstanbul Beyoğlu’nda polisten kaçan uyuşturucu satıcısı kovalamaca sonunda yakalandı. Farklı suçlardan 8 suç kaydı olduğu öğrenilen şahsın valizinden 3 kilo 159 gram uyuşturucu madde çıktı. Kovalama anları ise kameraya yansıdı.
14.01.2024 Gündem
15 yaşındaki genç ATV ile trafiği birbirine kattı, 35 bin lira ceza yedi
15 yaşındaki genç ATV ile trafiği birbirine kattı, 35 bin lira ceza yedi Zonguldak'ta 15 yaşındaki bir genç, trafiği ve yayaları tehlikeye atarak polisi peşine taktı. Kovalamaca pazar yerinde son buldu. Ekipler sürücüye 35 bin lira idari para cezası uyguladı.
5.01.2024 Gündem
Ağabeyini sokak ortasında 6 yerinden bıçakladı
Ağabeyini sokak ortasında 6 yerinden bıçakladı Tekirdağ’da Çorlu’da kardeşi tarafından sokak ortasında 6 yerinden bıçaklanan kişi hastaneye kaldırıldı.
5.01.2024 Gündem
Kış uykusuna yatamayan ayılar, indikleri köyde 50 arı kovanını parçaladı
Kış uykusuna yatamayan ayılar, indikleri köyde 50 arı kovanını parçaladı Kastamonu’nun Ağlı ilçesinde kış uykusuna yatamayan ayılar, indikleri köyde 50 arı kovanını parçaladı. Arıları da telef eden ayılarla büyük problem yaşadıklarını belirten vatandaş, “Ayı, köyümüzü her gün ziyaret ediyor, komşu gibi olduk” dedi.
25.12.2023 Gündem
Müşterilerden para isteyip üzerlerine tiner döktü!
Müşterilerden para isteyip üzerlerine tiner döktü! Beşiktaş'ta midyecide oturan müşterilerden para alamayan bir kişi, kendisine müdahale eden çalışanların üzerine tiner döküp kaçtı. Yaralananın olmadığı olayda yaşananlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
18.09.2023 Yaşam
Başakşehir'deki vale cinayetinde son dakika gelişmesi! Dur ihtarına uymayan şüpheliler polisle çatıştı...
Başakşehir'deki vale cinayetinde son dakika gelişmesi! Dur ihtarına uymayan şüpheliler polisle çatıştı... İstanbul Başakşehir'de şüpheliler otoparkın vale noktasında bir aracın anahtarlarını çalmış, durum farkeden vale 21 yaşındaki Ogün Tekin şüphelileri durdurmak isterken öldürülmüştü. Vale Ogün Tekin'in öldürülmesiyle ilgili çalışma yapan ekipler, Arnavutköy'de şüphelendikleri bir otomobili durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayan otomobil ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Hadımköy'e kadar devam eden kovalamaca sırasında polislerle otomobildekiler arasında çatışma çıktı. Hadımköy'de lastikleri patlayan otomobili bırakıp kaçan şüpheliler bir kamyoneti gasbederek kaçtı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
23.08.2023 Gündem
Ehliyeti olmadığı için ortalığı birbirine kattı! Filmleri aratmayan olay...
Ehliyeti olmadığı için ortalığı birbirine kattı! Filmleri aratmayan olay... Adana'da polisin “dur” ihtarına uymayan otomobil, 70 kilometrelik kovalamaca sonucu kıskıvrak yakalandı. Şahıslar kaçarken araç içinden polislere taş attı, polis aracının camı zarar gördü. Sürücünün ehliyeti olmadığı için kaçtığı öğrenilirken araçta bulunan 5 kişi gözaltına alındı.
15.08.2023 Yaşam
Filmleri aratmayan kovalamaca kamerada!
Filmleri aratmayan kovalamaca kamerada! Adana'da polisin “dur” ihtarına uymayan otomobil, 70 kilometrelik kovalamaca sonucu kıskıvrak yakalandı. Şahıslar kaçarken araç içinden polislere taş attı, polis aracının camı zarar gördü. Sürücünün ehliyeti olmadığı için kaçtığı öğrenilirken araçta bulunan 5 kişi gözaltına alındı.
15.08.2023 Haber
İstanbul’da taksici dehşeti! Fazla para alamayınca öldüresiye dövdü
İstanbul’da taksici dehşeti! Fazla para alamayınca öldüresiye dövdü İstanbul Beyoğlu'nda bir taksi sürücüsü, para bozdurma meselesi nedeniyle tartıştığı yabancı kadın yolcuyu darbetti. İBB, kadını darbeden taksi şoförünün çalışma iznini iptal etti. Dehşet anları ise anbean görüntülendi.
22.07.2023 Yaşam
Beyoğlu'nda kavga: Ara sokakta yakalayıp defalarca bıçakladı
Beyoğlu'nda kavga: Ara sokakta yakalayıp defalarca bıçakladı Beyoğlu’nda gece kulübünde çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Bıçakla kovaladığı kişiyi ara sokakta yakalayıp defalarca bıçaklayan saldırgan polis ekipleri tarafından yakalandı.
29.06.2023 Gündem
İstanbul’da yeğen dehşeti! Miras kavgasında dayısını vurdu
İstanbul’da yeğen dehşeti! Miras kavgasında dayısını vurdu Kağıthane’de bir yeğen miras paylaşımı yüzünden kavga ettiği dayısını cadde üzerinde bacağından vurdu. Silahlı kavga kameralara yansırken, polisi yakaladığı saldırgan yeğen tutuklandı. Olayla ilgili konuşan Murat Taşkın, “Miras kavgasından dolayı aralarında bir husumet varmış. Sokak ortasında görüyor dayısına ateş edip kaçıyor” dedi.
18.05.2023 Gündem
'Dur' ihtarına uymayan alkollü sürücü kaza yapınca yakalandı
'Dur' ihtarına uymayan alkollü sürücü kaza yapınca yakalandı Tekirdağ Çorlu’da polis çevirmesine giren sürücü ‘Dur’ ihtarına uymayarak kaçtı. Kovalamaca esnasında kaza yapan sürücünün alkollü olduğu ortaya çıktı.
15.04.2023 Gündem
Karadeniz'de süper güçler ilk kez çarpıştı! Pentagon'un gizli belgeleri ortaya çıktı: Adım adım dünya savaşına...
Karadeniz'de süper güçler ilk kez çarpıştı! Pentagon'un gizli belgeleri ortaya çıktı: Adım adım dünya savaşına... Karadeniz'deki tehlikeli çarpışma dünyanın iki süper gücünü karşı karşıya getirmiş dünyaya korku salmıştı. Rusya ve ABD'nin ilk kez doğrudan çarpıştığı MQ-9 Reaper vakasından aylar önce yaşananlar, sızan Pentagon belgelerinde 'neredeyse' kelimesiyle tanımlandı. İki Rus Su-27'si Karadeniz semalarında bir İngiliz RC-135'nin peşine düştü, ateşlenen füze ise her şeyi değiştirdi.
10.04.2023 Dünya
Pusuya düşürülen tesisatçının sır ölümünde 7 şüpheli 2 yıl sonra film gibi kovalamacayla yakalandı
Pusuya düşürülen tesisatçının sır ölümünde 7 şüpheli 2 yıl sonra film gibi kovalamacayla yakalandı Denizli’de iş dönüşü evinin önünde pusu kurularak öldürülen tesisatçı Burak Durna’nın cinayetiyle ilgili olarak 1’i kadın 7 şüpheli, 2 yıl sonra film gibi kovalamacayla yakalandı. Sır cinayetin balkondan balkona atlayıp kaçmaya çalışan baş şüphelisi ve ona yardım ettikleri iddia edilen 6 kişi, cinayet büro ekiplerinin takibinden kaçamadı.
23.03.2023 Vatan TV
Dünya diken üstünde! Rusya ile ABD arasında kriz çıkartacak olay görüntüler geldi
Dünya diken üstünde! Rusya ile ABD arasında kriz çıkartacak olay görüntüler geldi Kırım açıklarındaki çarpışmanın ardından bir yarış başladı, Putin'in 'kara kutusu' Moskova'nın adımını doğruladı. CNN International'ın haberi gündemi tepetaklak ederken, ilk görüntüyü resmi internet sitesi paylaştı.
16.03.2023 Dünya
İstanbul'da oyuncak tabancayla bankayı soydu! O anlar kameralara yansıdı
İstanbul'da oyuncak tabancayla bankayı soydu! O anlar kameralara yansıdı Çekmeköy'de bir banka şubesine giren silahlı şüpheli, poşete 131 bin 920 lira ve bin 300 Euro doldurarak kaçmaya çalıştı. Müşteri olarak bankada bulunan bir polis memuru tarafından 500 metrelik kovalama sonucu yakalanan şüphelinin silahının oyuncak olduğu ortaya çıktı. Soygun anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
2.03.2023 Yaşam
Çekmeköy'de oyuncak silahla banka soygunu
Çekmeköy'de oyuncak silahla banka soygunu Çekmeköy'de bir bankanın şubesine giren şüpheli silah tehtidiyle kasadaki 130 bin lirayı alıp kaçtı. Bankadaki polis memuru ve çevredekiler kovalamaca sonucu şüpheliyi paralarla birlikte yakaladı. Şüphelinin bankaya girdiği sırada elinde olan silahın ise oyuncak silah olduğu öğrenildi.
28.02.2023 Yaşam
Sultangazi'de park kavgası kanlı bitti! Kurşun yağdırdı
Sultangazi'de park kavgası kanlı bitti! Kurşun yağdırdı Sultangazi'de park meselesi yüzünden başlayan tartışmada kan aktı. Taraflardan biri silahla kovaladığı müteahhitti kolundan vurdu. Kovalamaca güvenlik kameralarına yansırken kaçan saldırgan kısa süre sonra yakalandı. Adliyeye sevk edilen saldırgan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
27.02.2023 Gündem
25 yaşındaki genç dayısını defalarca bıçaklayıp öldürdü
25 yaşındaki genç dayısını defalarca bıçaklayıp öldürdü Aydın’ın Kuşadası ilçesinde meydana gelen olayda 25 yaşındaki genç, tartıştığı dayısını bıçaklayıp öldürdü.
13.02.2023 Yaşam
15 km'lik takiple yakalanan ehliyetsiz ve alkollü sürücü: Bizi yaktınız memur bey
15 km'lik takiple yakalanan ehliyetsiz ve alkollü sürücü: Bizi yaktınız memur bey Bursa'nın İnegöl ilçesinde 'dur' ihtarına uymayıp kaçan otomobilin sürücüsü Suat Y. (37), polisin yaklaşık 15 kilometre süren takibi sonucunda yakalandı. Ehliyetsiz ve 2.30 promil alkollü olan Suat Y. polis ekiplerine "Bizi yaktınız memur bey" demesi dikkat çekti.
17.12.2022 Yaşam
İstanbul’da skandal görüntüler: Caddeleri döküm sahasına çevirdiler, tepki gösteren vatandaşlardan böyle kaçtılar
İstanbul’da skandal görüntüler: Caddeleri döküm sahasına çevirdiler, tepki gösteren vatandaşlardan böyle kaçtılar İstanbul Arnavutköy ve Başakşehir’de, tenha sokakları mesken tutmuş hafriyat çetelerinin, sokakları döküm sahasına çevirdiği görüldü. Araçlardan 2'si yakalanarak 284 bin 430 cezai işlem uygulandı.
10.12.2022 Gündem
Adliye önünde silahlı kavga: 12 yaralı, 7 gözaltı
Adliye önünde silahlı kavga: 12 yaralı, 7 gözaltı Mardin'in Kızıltepe ilçesinde iki grup arasında adliye önünde çıkan taşlı, sopalı ve silahlı kavgada 12 kişi yaralandı, 7 kişi gözaltına alındı.
6.12.2022 Yaşam
Terör örgütüne operasyon! Kaçmaya çalışırken yakalandı
Terör örgütüne operasyon! Kaçmaya çalışırken yakalandı Mersin'de silahlı terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyon başlatıldı. 18 şahıs hakkında gözaltı kararı verilirken, polislerin adreslerde aramaları devam ediyor. Öte yandan polislerin geldiğini fark edip kaçmaya çalışan 1 şüpheli kadın ise kovalamaca sonucu yakalandı.
25.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kovalamaca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kovalamaca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.