Kösem Sultan

Kösem Sultan

Son dakika kösem sultan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kösem sultan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kösem sultan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kösem Sultan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kösem sultan gelişmeleri de dahil olmak üzere 298 kösem sultan haberi bulunmuştur. Tüm kösem sultan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhuriyet Dönemi Tiyatro Özellikleri Nelerdir? Cumhuriyet Dönemi Tiyatro Yazarları Kimlerdir, Eserleri Nelerdir?
Cumhuriyet Dönemi Tiyatro Özellikleri Nelerdir? Cumhuriyet Dönemi Tiyatro Yazarları Kimlerdir, Eserleri Nelerdir? Cumhuriyet döneminde birçok akım başlamış olmakla birlikte bu akımlar arasında tiyatro da yer almaktadır. Cumhuriyet dönemi tiyatro eserlerinde, Kurtuluş Savaşı'nın etkileri görülmektedir. Dönem halkının özelliklerinin yanı sıra Anadolu Bölgesi'ne ağırlık verilmektedir. Cumhuriyet dönemi 1923 ile 1940 tarihleri arasını kapsamaktadır. Ancak 1940 yılından sonra da tiyatro eserlerinde Cumhuriyet dönemi etkileri devam etmektedir.
24.01.2024 Kültür Sanat
Survivor Öykü Çelik kimdir? Survivor Öykü Çelik kaç yaşında ve nereli?
Survivor Öykü Çelik kimdir? Survivor Öykü Çelik kaç yaşında ve nereli? Survivor 2021 macerası başlıyor. Survivor 2021'e damga vuracak Ünlüler Takımı oldukça dikkat çeken isimlerden oluşuyor. Yayınlanan ilk bölümle ekranlara merhaba diyecek Survivor 2021'de Ünlüler Takımı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Ünlüler Takımı'nın dikkat çeken isimleri arasında yer alan oyuncu Öykü Çelik de pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Survivor Öykü Çelik kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor Öykü Çelik'in hayatı hakkında merak edilenler...
9.01.2021 Gündem
Cardi B: Kösem’i görelim bakalım
Cardi B: Kösem’i görelim bakalım “Muhteşem Yüzyıl”ın sıkı takipçisi Cardi B, bu kez Kösem Sultan’lı tweet’iyle dikkat çekti.
16.07.2020 Magazin
Önce Muhteşem Yüzyıl sonra Kösem Sultan!
Önce Muhteşem Yüzyıl sonra Kösem Sultan! Dünyaca ünlü rapçi Cardi B, 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinden sonra Osmanlı tarihinin en önemli kadınlarına merak saldı. Ünlü rapçi, şimdi de Kösem Sultan'a geçti.
14.07.2020 Magazin
Sahra Şaş kimdir? Sahra Şaş nereli ve kaç yaşında?
Sahra Şaş kimdir? Sahra Şaş nereli ve kaç yaşında? 1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Sahra Şaş, ilk oyunculuk deneyimini 2013 yılında yayınlanan Tatar Ramazan adlı dizide yaşadı. Sahra Şaş'ı daha yakından tanıyacak olursak... Sahra Şaş kimdir, nerelidir?
4.01.2020 Gündem
Şoke eden olay! Selfie 100, evlilik fotoğrafı 750 TL...
Şoke eden olay! Selfie 100, evlilik fotoğrafı 750 TL... Mahmutpaşa’daki tarihi Valide Han’ın terasındaki kaçak yapıdan Boğaz manzaralı fotoğraf çektiren turistlerden konsepte göre 100 ile 1000 lira arası para alan Hakan Erbak “Kaçak bir iş yapmıyoruz” dedi. Fatih Belediyesi ise kaçak yapının 5 defa mühürlendiğini ancak mührün kırıldığını belirtti.
30.10.2019 Yaşam
Oyuncu Mevlüt Demiryay hayatını kaybetti
Oyuncu Mevlüt Demiryay hayatını kaybetti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları sanatçısı, oyuncu Mevlüt Demiryay hayatını kaybetti.
25.06.2019 Magazin
Hürrem Sultan mı, Kösem Sultan mı?
Hürrem Sultan mı, Kösem Sultan mı? Bahar Gelir, “Padişah” şarkısında sultan oldu, büyük aşk duyduğu padişahına seslendi. Sanatçının DMC şirketinden çıkardığı şarkısında hangi sultana hayat verdiği ise merak konusu: Hürrem Sultan mı, Kösem Sultan mı yoksa Gülbahar Sultan mı?
7.05.2019 Kültür Sanat
Üsküdar'da 3'üncü İz Bırakan Kadınlar Zirvesi
Üsküdar'da 3'üncü İz Bırakan Kadınlar Zirvesi Üsküdar Belediyesi tarafından Nevmekan Sahil'de "3'üncü İz Bırakan Kadınlar Zirvesi" düzenlendi.
6.03.2019 Gündem
İstanbul'un göbeğinde tarih talancılarının silahlı saldırısı
İstanbul'un göbeğinde tarih talancılarının silahlı saldırısı İstanbul'da ayakta kalan en eski yapılardan biri olan Eirene Kulesi, son zamanlarda yapılan kaçak kazılarla büyük bir tahribata uğratıldı. Kuleye bitişik kaçak bir yapıyı onarmaya çalışan kişilerin, Orta Dönem Bizans'tan kalan duvarlara demirler çaktığı, Tarihi Sağır Han'ın çatısına beton döktüğü görüldü. Tarihi yapıya zarar veren bu kişiler kendilerini görüntüleyen DHA'nın drone'nuna ise tüfekle ateş etti.
7.11.2018 Yaşam
Sumudica teklifleri açıkladı
Sumudica teklifleri açıkladı Kayserispor teknik direktörü Marius Sumudica, TRT Spor'a özel açıklamalarda bulundu.
15.01.2018 Kayseri Spor
Cansu Dere'den 'Ezel' sürprizi!
Cansu Dere'den 'Ezel' sürprizi! Unutulmaz dizi "Ezel"in yazarı Kerem Deren ile ikinci yönetmeni Cem Karcı'yı yeniden buluşturan "Avcı" dizisinin hazırlıkları sürüyor.
12.09.2017 Televizyon
'Kösem' mosmor
'Kösem' mosmor Bodrum tatiline çıkan Nurgül Yeşilçay, gün boyu objektiflerden köşe bucak kaçtı. Gözlüğünü çıkarınca yüzündeki şişlik ve morluklar dikkatlerden kaçmadı
5.07.2017 Magazin
'Muhteşem Yüzyıl' efsanesi sona eriyor!
'Muhteşem Yüzyıl' efsanesi sona eriyor! 2011 yılında yayınlanmaya başlayan ve 90 ülkede izleyiciyle buluşan ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizi serisi bu akşam final yapıyor.
27.06.2017 Televizyon
“Muhteşem Yüzyıl” veda ediyor!
“Muhteşem Yüzyıl” veda ediyor! 2011 yılında yayınlanmaya başlayan, Muhteşem Yüzyıl serisi 199. bölümüyle ekranlara veda ediyor.
26.06.2017 Magazin
Hande Doğandemir ve Müge Boz'dan 'Muhteşem' transfer!
Hande Doğandemir ve Müge Boz'dan 'Muhteşem' transfer! İki ünlü oyuncu Hande Doğandemir ve Müge Boz, sürpriz bir şekilde FOX'un dizisininin kadrosuna katıldı.
9.05.2017 Televizyon
Bensu Soral 'İçerde'ye veda etti!
Bensu Soral 'İçerde'ye veda etti! Ekranların sevilen dizisi 'İçerde'de 'Melek' karakterini canlandıran Bensu Soral, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla izleyicilere veda etti. İşte Bensu Soral'in İçerde ile ilgili duygusal mesajı...
25.04.2017 Magazin
Bensu Soral 'İçerde'den ayrıldı mı?
Bensu Soral 'İçerde'den ayrıldı mı? Reyting rekorları kıran İçerde'de Melek'in ölüp ölmeyeceği merak konusu oldu. İçerde dizisinin Melek'i Bensu Soral, diziden ayrılmayacağını ima etti. İşte Bensu Soral'ın o açıklamaları...
28.04.2017 Televizyon
Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. bölümünde Sultan Murad gerçekleri öğrenecek mi?
Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. bölümünde Sultan Murad gerçekleri öğrenecek mi? Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. bölümüyle bu akşam FOX TV ekranlarında izlenebilecek. Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Sultan Murad Kösem Sultan'ı sürgüne göndereceğini söylüyor, peki bunu başarabilecek mi? Sultan Murad'ın bilmesi gereken gerçekler neler, bunu kim söyleyecek? Tüm cevaplar bu akşam Muhteşem Yüzyıl Kösem'de olacak.
29.09.2021 Gündem
Muhteşem Yüzyıl Kösem 16. bölümünde Sultan Murad ölecek mi?
Muhteşem Yüzyıl Kösem 16. bölümünde Sultan Murad ölecek mi? Muhteşem Yüzyıl Kösem 16. bölümüyle bu akşam Fox TV ekranlarında olacak. Muhteşem Yüzyıl Kösem'in yeni bölümünde Farya'nın Ayşe'yi kurtarmak için yaptığı bir hata büyük olaylara neden oluyor. Sultan Murad toprağa gömülmeye başlıyor, peki ölecek mi? Kösem Sultan gücü ele geçiriyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem bu akşam Fox'ta...
29.09.2021 Gündem
Hezarfen Muhteşem Yüzyıl'ı uçurabilecek mi?
Hezarfen Muhteşem Yüzyıl'ı uçurabilecek mi? Yarından itibaren artık salı akşamları ekrana gelecek Muhteşem Yüzyıl Kösem'e, Hezarfen Ahmed Çelebi'nin uçma çalışmaları damga vuracak.
13.02.2017 Televizyon
Muhteşem Yüzyıl Kösem yayın günü değişti! 11. bölüm fragman
Muhteşem Yüzyıl Kösem yayın günü değişti! 11. bölüm fragman Muhteşem Yüzyıl Kösem 11. bölüm fragmanları yayınlandı. Muhteşem Yüzyıl Kösem heyecanlı bölümlerine artık farklı bir yayın gününde devam edecek. İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem'in yeni yayın tarihi hakkındaki tüm bilgiler...
29.09.2021 Gündem
Osmanlı torunu oyunu açıkladı
Osmanlı torunu oyunu açıkladı Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, referandum için "evet" dediğini belirterek "Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık." diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
'Kıvanç Tatlıtuğ ve Burak Özçivit'in karınları açtı'
'Kıvanç Tatlıtuğ ve Burak Özçivit'in karınları açtı' Türkiye'nin dört bir yanını dolaşarak yetenekli gençleri keşfedip ekran ve podyumlara kazandıran Model of Celebrity jürisinin son durağı M1 Gaziantep Alışveriş Merkezi oldu.
24.01.2017 Magazin
Kösem Sultan’ı Bitlisli kadınlar giydirdi
Kösem Sultan’ı Bitlisli kadınlar giydirdi Kösem Sultan’dan ilham alarak tasarım yapan Bitlisli kadınlar, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin setini ziyaret ettiler
19.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kösem Sultan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kösem sultan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.