Gelin adayı Hanife korse giyince dalga konusu oldu
Gelin adayı Hanife korse giyince dalga konusu oldu Evlilik programıyla ünlenen, ünlendikten sonra da başörtüsünü çıkarıp tepki çeken gelin adayı Hanife durmuyor. Bu kez reklam için korse giyen Hanife dalga konusu oldu.
1.12.2020 Magazin
Hastanın kalp verilerini ölçüp iletebilen korse geliştirildi
Hastanın kalp verilerini ölçüp iletebilen korse geliştirildi Ege Üniversitesi'nde (EÜ) hastaların verilerini sağlık merkezine internet üzerinden aktararak kalp krizi durumunda uyarı verebilecek akıllı korse geliştirildiği bildirildi.
1.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Amanda Cerny’nin komik videosu!
Amanda Cerny’nin komik videosu! Sosyal medya fenomeni Amanda Cerny'nin, arkadaşıyla birlikte çektiği korse videosu büyük ilgi gördü.
19.01.2017 Magazin
İvana Sert: Göbeğinizi kimsenin gözüne sokmayın
İvana Sert: Göbeğinizi kimsenin gözüne sokmayın BURSA'nın Mudanya İlçesi'nde, bir temizlik ürünleri firmasının tanıtımı için gelen Stilist ve Moda Tasarımcısı İvana Sert, kilolu erkek ve kadınlara giyim tavsiyelerinde bulundu. Sert, "Eğer göbek varsa o göbeği kimsenin gözüne sokmayın" dedi
5.12.2016 Magazin
Göğüs büyütücü korse reklamı şaşkına çevirdi
Göğüs büyütücü korse reklamı şaşkına çevirdi Göğüslerinin küçüklüğünden şikayetçi olan kadınlar için Japonya'da üretilen destekli korsenin reklamı izleyenleri güldürdü...
13.10.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri