Korkunç Saldırı

Korkunç Saldırı

Son dakika korkunç saldırı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan korkunç saldırı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını korkunç saldırı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Korkunç Saldırı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan korkunç saldırı gelişmeleri de dahil olmak üzere 609 korkunç saldırı haberi bulunmuştur. Tüm korkunç saldırı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail Gazze'de hastane vurdu: En az 500 can kaybı!
İsrail Gazze'de hastane vurdu: En az 500 can kaybı! İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi’nde bulunan Baptist Hastanesi’ni (Al Ahli Arab Hastanesi) vurdu. Saldırıda en az 500 kişi hayatını kaybetti. Hastaneye yapılan saldırı sonrası peş peşe açıklama yapıldı.
18.10.2023 Dünya
Türk kızı Azra da iğrenç olayın kurbanı! Tam 101 kadın daha var
Türk kızı Azra da iğrenç olayın kurbanı! Tam 101 kadın daha var İğrenç olay İngiltere’de yaşandı. İki kadının katili şahıs, aralarında bir Türk’ün de olduğu onlarca cesede cinsel istismarda bulundu. 2. Dünya Savaşı kahramanı ile ilgili detay mide bulandırırken, nekrofili sapığın davasında yaşanan gelişme şoke etti.
8.12.2022 Dünya
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalıyla patladı! Merak edilen soru yanıt buldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalıyla patladı! Merak edilen soru yanıt buldu Türkiye günlerce sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşmuştu. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında peş peşe sıcak gelişmeler yaşanmıştı. En son Özkiraz'ın astsubay sevgilisinin ifadelerine ulaşılmış ve her şeyi anlatmıştı. Özkiraz'ın tutuklanmasının ardından sahte diploma detayıyla ilgili merak edilen soru yanıt buldu.
7.12.2022 Gündem
Almanya'da Türk kızı Ece Sarıgül'e korkunç saldırı! Sokak ortasında dehşet anları
Almanya'da Türk kızı Ece Sarıgül'e korkunç saldırı! Sokak ortasında dehşet anları Almanya’da yaşanan olay tüm dünyada geniş yankı buldu. 14 yaşındaki Türk kızının ve arkadaşının sokak ortasında başına gelenler kan dondurdu. Ailesi, bir daha eve dönemeyeceğinden habersiz Ece’yi okula uğurladı. Onları bir süre izleyen gizemli şahıs ise hem Ece’yi hem de arkadaşı üzerinden kurduğu kanlı planı devreye aldı. Korkunç olay bu dakikadan sonra başladı. İşte Türk kızını sona götüren o dehşet anlarının detayları...
7.12.2022 Dünya
Rusya: Balistik füzeler ile Ukrayna'daki askeri hedefler vuruldu
Rusya: Balistik füzeler ile Ukrayna'daki askeri hedefler vuruldu Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna ordusuna ait stratejik noktaların Hazar Denizi ve Karadeniz'den ateşlenen balistik füzeler ile vurulduğunu duyurdu.
20.03.2022 Dünya
Irpin’de sivil yerleşim alanları vuruldu
Irpin’de sivil yerleşim alanları vuruldu Rus ordusu, Ukrayna’nın başkenti Kiev’in merkezine 25 kilometre mesafede yer alan Irpin kentindeki sivil yerleşim alanlarını bombaladı.
20.03.2022 Dünya
Çin'den yeni açıklama! Dış baskılara boyun eğmeyeceğiz
Çin'den yeni açıklama! Dış baskılara boyun eğmeyeceğiz Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Rusya-Ukrayna savaşı konusunda duruşlarının barıştan yana olduğunu ifade ederek, “Hiçbir dış baskıyı asla kabul etmeyeceğiz, Çin'e yönelik her türlü asılsız suçlama ve şüpheye de karşıyız” dedi.
20.03.2022 Dünya
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine 'fırtına' engeli
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine 'fırtına' engeli Çanakkale'de, Kuzey Ege'deki poyraz nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine çok sayıda feribot seferi iptal edildi.  
20.03.2022 Gündem
Rusya - Ukrayna savaşının ortasında kalan kaptan anlattı! "Gemiler bombalanıyordu..."
Rusya - Ukrayna savaşının ortasında kalan kaptan anlattı! "Gemiler bombalanıyordu..." Ukrayna'ya Ro-Ro seferi düzenleyen, Türk bandıralı geminin kaptanı Trabzonlu Yusuf Sevgi, savaşın ilk günlerinde Chornomorsk Limanı’na kısa mesafe kala 64 yolcu ve 30 kişilik mürettebat ile geri dönmek zorunda kaldı. Savaşın ortasında kaldıkları korku dolu anları anlatan Sevgi, “Genel telsizden 'Yasa Jupiter' adli geminin kaptanı Rus savaş gemisine sürekli sesleniyordu ama cevap gelmiyordu. Aradan 1 saat geçmedi, yemeğe indiğim zaman 'Yasa Jupiter' adlı geminin bombalandığını duydum.'' şeklinde konuştu.
20.03.2022 Gündem
Ukrayna'da İngiltere ile Rusya’yı karşı karşıya getiren iddia! Şok uyarı: Anında tespit edip vuruyor
Ukrayna'da İngiltere ile Rusya’yı karşı karşıya getiren iddia! Şok uyarı: Anında tespit edip vuruyor Rusya ile Ukrayna savaşı devam ederken, bölgede var olduğu iddia edilen gönüllü savaşçılarla ilgili dikkat çeken bir tartışma yaşanıyor. Rusya hepsini tek tek tespit etti, anında vuruyor. İngiliz resmi makamları Ukrayna topraklarında askerlerinin bulunmadığını duyurdu ama Rusya’nın hamlesi tüm gözleri, İngiliz Özel Kuvvetleri’ne çevirdi. Güvenlik uzmanları Rusya'nın bu mobil verileri kullanmasının önemli bir tehdit oluşturduğunu söyledi. Yapılan son uyarıda, “Daha önce SAS ve SBT yerleşkeleri çevresinde telefonunuz teknik takibe takıldıysa Ukrayna’da risk altındasınız. Rus ordusu bunu anında tespit edebilir” ifadelerine yer verildi.
20.03.2022 Dünya
NATO ve AB liderlerinden ortak ‘Rusya’ açıklaması
NATO ve AB liderlerinden ortak ‘Rusya’ açıklaması NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ve Avrupa Konseyi Başkanı Charles Michel Belçika’nın başkenti Brüksel’deki NATO karargahında bir araya gelerek ortak basın açıklaması yaptı.
24.02.2022 Dünya
Pakistan Başbakanı İmran Khan, Putin’le görüştü
Pakistan Başbakanı İmran Khan, Putin’le görüştü Rusya Devlet Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Devlet Başkanı Vladimir Putin, Pakistan Başbakanı İmran Khan ile görüştü.
24.02.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında flaş gelişme! Karadeniz'de Türk iş insanına ait gemi vuruldu
Rusya-Ukrayna savaşında flaş gelişme! Karadeniz'de Türk iş insanına ait gemi vuruldu Karadeniz'de Odessa'dan kalkarak Romanya'ya giden bir Türk gemisine bomba isabet ettiği bildirildi. Gemi hasar alırken, can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.
24.02.2022 Dünya
Ruslar ilk burayı vurdu! Ukrayna savunmasını felç eden korkunç saldırı...
Ruslar ilk burayı vurdu! Ukrayna savunmasını felç eden korkunç saldırı... Ukrayna, başkent Kiev başta olmak üzere pek çok bölge Rus saldırıların hedefi oldu. Rus saldırılarına dünyanın pek çok yerinden tepkiler geldi. Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'daki hava savunma sistemleri, askeri hava limanları ve hava kuvvetlerinin "yüksek hassasiyetli silahlarla" etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Ajanslar kullanılamaz hale gelen hava savunma sisteminin görüntülerini paylaştı.
24.02.2022 Dünya
Putin düğmeye bastı, dünya diken üstünde! Ukrayna’ya korkunç saldırı planı...
Putin düğmeye bastı, dünya diken üstünde! Ukrayna’ya korkunç saldırı planı... Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilim her geçen gün tırmanıyor. Savaş her kapıda, uyarılar art arda geldi, dünyanın gözü kulağı Karadeniz’in kuzeyinde... Son olarak İngiltere’nin Ukrayna'ya binlerce tanksavar füzesi göndermeye başladığı haberleri gelirken, uzmanlardan kritik bir uyarı yapıldı. Moskova işgal iddialarını reddetse de sınıra yaptığı ve yapmaya devam ettiği askeri yığınak, savaş endişelerini artırıyor. Rusya'nın olası savaş taktiklerini ve Putin'in planlarını mercek altına alan uzmanlar, vaktin giderek daraldığı konusunda endişelerini dile getirdi. ‘Gök gürültüsü saldırısı' her an patlak verebilir...
22.01.2022 Dünya
Nijerya'da pazar yerine silahlı saldırı! Çok sayıda ölü var!
Nijerya'da pazar yerine silahlı saldırı! Çok sayıda ölü var! Nijerya'nın Sokoto eyaletinde pazar yerine düzenlenen silahlı saldırıda ilk belirlemelere göre 30 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
18.10.2021 Dünya
Adana'da gece yarısı silahlı saldırı: 3 ölü
Adana'da gece yarısı silahlı saldırı: 3 ölü Adana'nın Ceyhan ilçesinde seyir halindeki otomobil, kimliği belirsiz kişilerce kurşun yağmuruna tutuldu. Saldırıda, Aşkın Acun ve Mehmet Gem olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırıdan yaralı kurtulan Salih Karaokay ise sağlık görevlileri tarafından getirildiği hastanenin acil servis önünde ambulansın içinde tekrar kurşunlanarak öldürüldü. Olayda ikisi hemşire 3 kişi de yaralandı. Saldırılarla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.
28.08.2020 Gündem
ABD'den Beyrut'taki patlamayla ilgili kafa karıştıran açıklama
ABD'den Beyrut'taki patlamayla ilgili kafa karıştıran açıklama ABD Savunma Bakanı Mark Esper, dün Beyrut Limanı'nda meydana gelen şiddetli patlamanın "bir kaza" olduğuna inanıldığını açıkladı.
5.08.2020 Dünya
Donald Trump'tan Lübnan'a taziye mesajı!
Donald Trump'tan Lübnan'a taziye mesajı! ABD Başkanı Donald Trump ve Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta meydana gelen patlamada yaşamını yitirenler için başsağlığı dileyerek ülkesinin Lübnan halkına yardıma hazır olduğunu belirtti.
4.08.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin'in görüşeceği tarih belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin'in görüşeceği tarih belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya lideri Vladimir Putin'in görüşeceği tarih belli oldu. İki lider 5 Mart Perşembe günü Rusya'nın başkenti Moskova'da gerçekleşecek.
1.03.2020 Siyaset
Almanya'da ırkçı saldırı! Türkiye'den çok sert tepki
Almanya'da ırkçı saldırı! Türkiye'den çok sert tepki Almanya'nın Hanau kentinde iki kafeye düzenlenen silahlı saldırıda aralarında Türklerin de bulunduğu çok sayıda kişinin öldüğü kanlı olaya ilişkin Türkiye'den peş peşe sert tepkiler geldi.
20.02.2020 Gündem
Hastanede korkunç saldırı! Sağlık teknikerinin elmacık kemiği kırıldı
Hastanede korkunç saldırı! Sağlık teknikerinin elmacık kemiği kırıldı Kahramanmaraş’ta, sağlık teknikeri Serhat İğci (41), hasta yakının saldırısına uğradı. Elmacık kemiği kırılan ve 10 gün iş göremez raporu verilen İğci, "Haberlerde gördükçe kınıyordum, başıma geleceğini hiç düşünmedim" dedi.
5.01.2020 Gündem
Yeni Zelanda'da iki camiye terör saldırısına dünyadan tepkiler
Yeni Zelanda'da iki camiye terör saldırısına dünyadan tepkiler Yeni Zelanda'nın Christchurch kentinde cuma namazı sırasında 2 camiye yapılan terör saldırılarına ilişkin İngiltere, Fransa ve Avrupa Birliği (AB) Komisyonundan tepki geldi. İngiltere Başbakanı Theresa May, terör saldırısına tepki gösterirken, başkent Londra'da bugün camiler çevresinde silahlı polislerle güvenlik önlemi alınacağı bildirildi. ABD ise saldırıyı 'nefret eylemi' diyerek kınadı.
15.03.2019 Dünya
Gelin ve damada bombalı paketle korkunç saldırı
Gelin ve damada bombalı paketle korkunç saldırı Hindistan'ın Odisha eyaletinde bir çifte düğün hediyesi olarak gönderilen paketin patlaması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.
24.02.2018 Dünya
Adana Demirsporlu taraftarlardan korkunç saldırı!
Adana Demirsporlu taraftarlardan korkunç saldırı! TFF 1.Lig'de pazar günü oynanan Altınordu-Adana Demirspor maçından dönen bir grup Adana Demirspor taraftarı dinlenme tesislerinde karşılaştıkları Kayserispor taraftarlarına saldırdı, 4 taraftarın bıçaklandığı iddia edildi.
19.12.2017 TFF 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Korkunç Saldırı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki korkunç saldırı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.