Köpeğe Şiddet

Köpeğe Şiddet

Son dakika köpeğe şiddet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan köpeğe şiddet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını köpeğe şiddet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Köpeğe Şiddet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan köpeğe şiddet gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 köpeğe şiddet haberi bulunmuştur. Tüm köpeğe şiddet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gezdirdiği köpeğine tekme attı, gözaltına alındı! Köpek belediyeye ait barınağa götürüldü
Gezdirdiği köpeğine tekme attı, gözaltına alındı! Köpek belediyeye ait barınağa götürüldü Düzce'nin Akçakoca ilçesinde bir kadın, gezdirdiği köpeğine tekme atan kişiye tepki gösterdi. Köpeğin sahibinin üzerine yürüyen kadın, "Hayvanın dili yok, seni şikayet edeceğim. İnsan ol, bu kadar insafsızlık olur mu ? Bana vur bana" dedi. Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede köpeğine tekme atan kişinin kimliğini belirledi. Polis, Mert E.’yi gözaltına alırken, ‘Hayvana eziyet’ suçundan adliyeye sevk edileceği belirtildi. Mert E.’nin sahibi olduğu köpek ise İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından alınarak, belediyeye ait barınağa götürüldü.
24.03.2022 Gündem
Fatih'te köpeğe şiddet uyguladığı iddia edilen kişi gözaltına alındı
Fatih'te köpeğe şiddet uyguladığı iddia edilen kişi gözaltına alındı Fatih'te sokak köpeğine şiddet uyguladığı iddia edilen bir kişi, gözaltına alındı. Şiddete uğrayan köpek ise tedavisi yapılmak üzere İBB Sokak Hayvanları Acil Müdahale ekiplerine teslim edildi.
9.01.2022 Gündem
Köpeğe şiddet uygulayan şüpheli gözaltına alındı
Köpeğe şiddet uygulayan şüpheli gözaltına alındı Maltepe'de emekli radyoloji uzmanı Arslan Adnan G., köpeğine şiddet uyguladığı anlara ilişkin görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından gözaltına alındı.
3.10.2021 Gündem
Ataşehir'de civcivlerini kovalayan köpeği öldüresiye dövdü!
Ataşehir'de civcivlerini kovalayan köpeği öldüresiye dövdü! İstanbul Ataşehir'de bir kişinin, tavuk ve civcivlerini kovaladığı gerekçesiyle "Duman" isimli sokak köpeğini sopayla öldüresiye dövdüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kafasında kırıklar oluşan köpek hayvanseverler tarafından tedavi için kliniğe götürüldü.
11.08.2021 Gündem
Paylaştığı video ile kendisine hakaret ettirip tazminat talep ediyor
Paylaştığı video ile kendisine hakaret ettirip tazminat talep ediyor İsmail Yılmaz isimli kişi, YouTube’da bulunan hayvanlara şiddet uyguladığı görülen videoyu hayvansever hesaplarda paylaştı. Bu paylaşımların altına gelen tepkilere ise hakaret davası açtı. Ardından da arabulucu ile dava ettiği kişilerden ücret talep etti.
10.10.2020 Gündem
Köpeğe sopayla şiddet uyguladı, gözaltına alındı
Köpeğe sopayla şiddet uyguladı, gözaltına alındı Ordu'nun Ünye ilçesinde bir köpeğe elindeki sopa ile şiddet uygulayan Erol Bayraktar (59), jandarma tarafından gözaltına alındı.
19.07.2020 Gündem
Yavru köpeği öldüren kişi adliyeye sevk edildi
Yavru köpeği öldüren kişi adliyeye sevk edildi İstanbul'da kendisini rahatsız ettiği gerekçesiyle 3 aylık köpeği yere vurarak öldüren şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Köpeği öldüren şüphelinin polisteki ifadesinde, köpeğin patronun olduğunu, bir anlık öfke ile yaptığını söylediği öğrenildi.
24.04.2020 Gündem
Yavru köpeği yere vurarak öldürmüştü! Yakalandı
Yavru köpeği yere vurarak öldürmüştü! Yakalandı İstanbul'da 3 aylık köpeği yere vurarak öldüren şüpheli İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.
24.04.2020 Yaşam
Manisa'da şoke eden görüntü!
Manisa'da şoke eden görüntü! Sosyal medyada paylaşılan bir videoda, bir kişinin komutlarına uymadığı gerekçesiyle köpeğini tokatlaması büyük tepki çekti. Manisa’da çekildiği iddia edilen görüntülerde şiddet uygulayan şahsı bulana ödül verileceği açıklandı.
28.07.2018 Gündem
Kocaeli'de köpeğe şiddet! Göğsüne demir sapladı...
Kocaeli'de köpeğe şiddet! Göğsüne demir sapladı... Sokakta yaşayan köpeğin göğsüne demir sapladığı iddia edilen zanlı gözaltına alındı. Vatandaşlar tarafından veterinere ulaştırılan köpek kurtarılamadı
18.06.2018 Yaşam
Kadıköy’de köpeğe şiddet uygulayan kişi gözaltına alındı
Kadıköy’de köpeğe şiddet uygulayan kişi gözaltına alındı Kadıköy’de köpeğe şiddet uygulayan kişiyi yakalayan 20 hayvan sever şahsı polis ekiplerine teslim etti.
18.06.2018 Yaşam
İstanbul Kadıköy'de köpeğe şiddet kamerada!
İstanbul Kadıköy'de köpeğe şiddet kamerada! İstanbul Kadıköy'de köpeğe şiddet kamerada!
17.06.2018 Haber
Kadıköy'de köpeğe şiddet kamerada
Kadıköy'de köpeğe şiddet kamerada Kadıköy’de bir kişinin köpeğe uyguladığı şiddet güvenlik kamerasına yansıdı.
17.06.2018 Yaşam
Hayvana şiddette bir sapkın olay da Kadıköy'den
Hayvana şiddette bir sapkın olay da Kadıköy'den Son dönemlerde bir artışın gözlendiği hayvana şiddet ve saldırılarla ilgili Adapazarı Sapanca'da önceki gün yaşanan ve ormanlık alanda kuyruğu ve patileri kesilerek ölüme terk edilmiş şekilde bulunan yavru köpeğe şiddet olayının benzeri İstanbul'da yaşandı. Kadıköy’de hayvan severler ve mahalle sakinleri tarafından bakımı üstlenilen 2 yaşındaki sokak köpeği 'Gece'yi başına kemer geçirip çekerek götürdüğü bir parkta tecavüz edip sakat bırakan sapık polis tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen ve suçunu itiraf eden 56 yaşındaki sapık serbest bırakıldı.
16.06.2018 Yaşam
Köpek otelinde köpeğe şiddet!
Köpek otelinde köpeğe şiddet! Köpeğini, köpek oteline bırakan Müge Emeç, dönüşünde köpeğinin vücudunda darbeye bağlı kırıklar olduğu öğrenince soluğu savcılıkta aldı.
28.05.2016 Yaşam
Köpeğe şiddet işinden etti
Köpeğe şiddet işinden etti Brezilya'daki bir temizlik işçisi sokak köpeğini vahşice öldürdüğü görüntülerin ortaya çıkmasının ardından kovuldu.
1.06.2015 Yaşam
Şarkıcı ve güzellik Merkezi sahibi Banu Parlak'ın köpeği komşusunun köpeğini öldürdü
Şarkıcı ve güzellik Merkezi sahibi Banu Parlak'ın köpeği komşusunun köpeğini öldürdü Beylikdüzü'nde iddiaya göre Banu Parlak'ın köpeği, komşusunun köpeğine saldırdı. Saldırı sonucu köpeği ölen komşu, Banu Parlak'tan şikayetçi oldu. Köpeğin öldüğü kavgayı ise çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
25.03.2024 Gündem
400 kişinin celladı ‘ölüm meleği’ olarak tarihe geçti! Küçük kızdan tüyleri diken diken eden sözler...
400 kişinin celladı ‘ölüm meleği’ olarak tarihe geçti! Küçük kızdan tüyleri diken diken eden sözler... ABD’ye damga vuran ve dizi ve filmlere konu olan ‘ölüm meleği’nin hikayesi tüyleri diken diken etti. Suç ve Ceza romanı ve fare zehri detayları kan dondururken, kurbanlardan birinin kızının söylediği sözleri duyanlar şoke oldu.
18.11.2022 Dünya
Can Bonomo'nun ablasının hayvana çiftliği görenleri şaşırtıyor! '2 yıldır 'Putin' ile birlikteyiz'
Can Bonomo'nun ablasının hayvana çiftliği görenleri şaşırtıyor! '2 yıldır 'Putin' ile birlikteyiz' İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yaşayan, şarkıcı Can Bonomo'nun ablası Funda Bonomo (40), çoğu engelli ve kimsesiz 165 köpeğe sahip çıktı. Engelli ve sakat 20 köpeğinin yanı sıra 5 kedisi bulunan Bonomo, yasaklı ırk olarak belirlenen çok sayıda Pitbull ile yaşıyor. Arka bacakları felç nedeniyle tutmayan, Pitbull cinsi 'Putin'in de sevgi dolu olduğunu anlatan Bonomo, "Güçlü hayvanlar oldukları için yanlış anlaşılıyorlar. Kötü ellerde ölüm makinesine dönüşebildikleri için o şekilde addediliyor; yasaklanmaları kendi suçları değil" dedi.
11.05.2022 Yaşam
Mahkeme salonu o sözleri duyunca inanamadı: Üzerine düştüm, iktidarsızım
Mahkeme salonu o sözleri duyunca inanamadı: Üzerine düştüm, iktidarsızım Köpeğe cinsel istismar suçlamasıyla yargılanan 66 yaşındaki şahıs, çıkarıldığı ilk mahkemede iktidarsız olduğunu savunarak beraatını talep etti.
14.12.2021 Yaşam
Ölmek üzereyken bulunmuştu! Son hali görenleri şaşırttı!
Ölmek üzereyken bulunmuştu! Son hali görenleri şaşırttı! Adana'da şiddete ve kaza olaylarına karışan 150'ye yakın bakıma muhtaç sokak hayvanına bakan bir grup hayvansever, Osmaniye'de 'uyuz' hastalığına yakalanan sokak köpeğini özel bakımla sağlığına kavuşturdu. Hayvanseverlerin 'Simon' ismini verdikleri köpeğin ilk ve son hali görenleri şaşırttı.
21.03.2021 Gündem
Türkiye'de tek istisna o! Süresiz nafaka...
Türkiye'de tek istisna o! Süresiz nafaka... Bir süredir nafaka tartışması gündemde. Süresiz nafakada eşlerden birinin diğerine belli bir süre dahilinde olmadan ödeme yapması birçok kişi tarafından eleştiriliyor. İşte süresiz nafaka ile ilgili detaylar...
26.03.2019 Ekonomi
Yavru köpeğe işkence
Yavru köpeğe işkence Ordu'nun Fatsa ilçesinde, üzerine kaynar su dökülerek ağır yaralanan melez 3 aylık yavru köpek, hayvanseverler tarafından götürüldüğü veteriner kliniğinde tedaviye alındı. Veteriner Mustafa Kanat, "Yanığa kaynar su ya da kimyasal neden olmuş olabilir. Birisi tarafından uzaklaştırmak için üstüne kaynar su atılmış olabilir" dedi.
26.09.2018 Yaşam
Çiftçi çift, yaralı sokak köpeği için seferber oldu
Çiftçi çift, yaralı sokak köpeği için seferber oldu ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesine bağlı Şamlar köyünde yaşayan Vildan ve Galip Başyiğit çifti, yaralı olarak buldukları sokak köpeğini tarım aracının kasasına koyarak veterinere götürdü.
30.06.2018 Yaşam
Bahçeli: Hepimizin vicdanını kanattı
Bahçeli: Hepimizin vicdanını kanattı MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Bacakları kesilmiş köpek yavrusu hepimizin vicdanını kanattı. Be hey canavarlar, gücünüz bu masum hayvana mı yetti? Katiller nasıl bir ruh haline sahipti? İnsanlığın utanç vesikası olan canilere söylenecek ne bir söz, dehşet verici fiillerini örtecek ne de bir kılıf vardır" dedi.
16.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Köpeğe Şiddet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki köpeğe şiddet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.