Kömür Ocağı

Kömür Ocağı

Son dakika kömür ocağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kömür ocağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kömür ocağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kömür Ocağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kömür ocağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 209 kömür ocağı haberi bulunmuştur. Tüm kömür ocağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Sözümüzü yerine getireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Sözümüzü yerine getireceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Meclis Grup Toplantısı'na katıldı. Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden kazasıyla ilgili konuşan Erdoğan, "İhmali görülen hiç kimsenin gözünün yaşına bakılmayacağından da milletimiz emin olsun" dedi. Konuşmasında asgari ücretle ilgili mesajlar da veren Erdoğan, "Yükselen enflasyon sebebiyle sabit gelirli vatandaşlarımızın yaşadığı refah kaybını telafi etmekte kararlıyız. Önümüzdeki yıl başında yeni bütçemizle birlikte daha ileri adımlar atarak telafi sözümüzü yerine getirmeyi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.
19.10.2022 Siyaset
Kütahya'da kömür ocağında göçük: 1 yaralı
Kütahya'da kömür ocağında göçük: 1 yaralı Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde kömür ocağında meydana gelen göçükte bir madenci yaralandı. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan yaralıların tedavisi sürüyor.
10.09.2021 Gündem
Zonguldak'ta maden ocağında göçük
Zonguldak'ta maden ocağında göçük Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde, daha önce mühürlenmesine rağmen kaçak olarak işletilen kömür ocağında meydana gelen göçükte işçiler Sabahattin Kalaycıoğlu ve Murat Ovaz mahsur kaldı.
30.01.2020 Gündem
Prof. Dr. Orhan Kural kimdir?
Prof. Dr. Orhan Kural kimdir? Prof. Dr. Orhan Kural'ın, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda kendisine hakaret ettiği iddiasıyla Cem Yılmaz aleyhine açtığı 10 bin lira manevi tazminat talepli davanın reddine karar verildi. Açtığı dava sonrasın, Prof. Dr. Orhan Kural hakkında araştırmalar da hızlandı. İşte, hayatı merak edilen Prof. Dr. Orhan Kural’ın yaşamı…
3.12.2019 Gündem
Bakan güzel haberi duyurdu! Gelecek yıl ödenecek
Bakan güzel haberi duyurdu! Gelecek yıl ödenecek Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Eynez Yeraltı Kömür Ocağı'nda hizmet alım sözleşmesiyle çalışan 2 binden fazla madenciden, çalıştıkları döneme ait kıdem ve ihbar tazminatı alamayanların ödemelerini gelecek yılın ilk çeyreğinde gerçekleştireceklerini bildirdi.
6.11.2019 Ekonomi
Parmağı koptu, tazminat bile vermediler! 12 yıl sonra...
Parmağı koptu, tazminat bile vermediler! 12 yıl sonra... 12 yıl önce fabrikada ayak parmağını kaybeden Mustafa Gümüş (31), kendisini iş kazalarına adadı. Çalışma ekonomisi okudu, kongrelere katıldı, kazasını tebliğ olarak sundu. Madenci köylülere gönüllü danışmanlık yaptı. Hukuk fakültesini kazandı. Parmaklarını kaybettiği fabrikaya dava açtı. 12 yıl sonra adaletin kapısı açıldı. Bilirkişi raporunda, fabrika yüzde 80 kusurlu kabul edildi.
7.08.2019 Yaşam
Topraktan çıkan duman yerli halkı panikletti!
Topraktan çıkan duman yerli halkı panikletti! Bingöl'ün merkez Sancak beldesinde topraktan çıkan dumanlar, çevredekileri tedirgin ediyor.
26.09.2018 Yaşam
Madenden yine dram çıktı
Madenden yine dram çıktı Kömür ocağındaki kuyuda ölen iki kardeşin ağabeylerinin aynı ocakta hayatını kaybettiği ortaya çıktı
4.12.2017 Yaşam
Yatağan isyanı!
Yatağan isyanı! Yatağan’da vatandaşlar kömür ocağının 5 bin yıllık antik kent Lagina ile zeytinliklere zarar verdiğini, ağaçların katledildiğini belirterek yetkililerin harekete geçmesini istedi
30.10.2017 Yaşam
16 kömür işletmecisi gözaltına alındı
16 kömür işletmecisi gözaltına alındı Şırnak'ta 16 kömür ocağı işletmecisi gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan o aileleri arayıp başsağlığı diledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan o aileleri arayıp başsağlığı diledi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak'ta ruhsatsız kömür ocağındaki göçükte hayatını kaybeden 4 işçinin babasıyla telefonda görüşerek, başsağlığı diledi..
29.09.2021 Gündem
Tarihi iskelede yangın!
Tarihi iskelede yangın! Sarıyer'deki Tarihi Rumeli Hisarı İskele Restoran'ın çatısında çıkan ve güçlükle söndürülen yangının ardından oluşan maddi hasar havadan görüntülendi.
29.09.2021 Gündem
Kim Yong'un, başbakan yardımcısını idam ettiğim iddia edildi
Kim Yong'un, başbakan yardımcısını idam ettiğim iddia edildi Seul yönetimi, Kuzey Kore liderinin Başbakan Yardımcısı'nı bir toplantıdaki oturuş şekline kızıp ölüm cezasına çarptırdığını duyurdu. İki üst düzey yetkili ise kömür ocağı ve çiftliğe sürgüne gönderildi.
17.06.2021 Dünya
Soma’da facianın kalbi
Soma’da facianın kalbi Soma’da facianın meydana geldiği kömür ocağının, bugüne kadar uzmanların girip inceleyemediği, 301 madencinin çoğunun can verdiği noktanın 21 ay sonra ilk kez fotoğrafları ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Soma’da 2.5 milyar dolarlık umut
Soma’da 2.5 milyar dolarlık umut MANİSA’nın maden faciasıyla sarsılan ve işsizlik sorunuyla mücadele eden ilçesi Soma’da, AK Parti Milletvekili Selçuk Özdağ’ın kentte 100 ton altın rezervi tespit edildiği açıklaması sevinç yarattı...
15.11.2015 Ekonomi
Kaçak kömür ocağında göçük: 1 ölü
Kaçak kömür ocağında göçük: 1 ölü Muğla'nın Milas ilçesinde kapatılan maden ocağından kömür çıkarmaya çalıştığı ileri sürülen bir kişi, göçük sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
6.10.2015 Yaşam
Soma mağdurları için umut oldu
Soma mağdurları için umut oldu 301 madencinin hayatını kaybettiği Soma faciasından kurtulan Sadettin Güngör, TKİ aleyhine açtığı tazminat davasını kazandı. Güngör’ün hukuk zaferi diğer madencileri de umutlandırdı
29.09.2021 Gündem
Soma'da korkutan yangın!
Soma'da korkutan yangın! Soma'daki maden sahası Eynez Bölgesi'ndeki İmbat Madencilik Şirketi'ne ait kömür ocağı tesislerinin idare bölümünde öğle saatlerinde yangın çıktı. Yangın madenciler ve itfaiyenin çabasıyla kısa sürede söndürüldü.
29.09.2021 Gündem
Maden şehidinin çocuğu hayatını kaybetti!
Maden şehidinin çocuğu hayatını kaybetti! MANİSA'nın Soma İlçesi'nde, geçen 13 Mayıs'ta meydana gelen kömür ocağı faciasında yaşamını yitiren 301 kişi arasında bulunan 27 yaşındaki Hayrullah Baygül'ün tek çocuğu, solunum cihazına bağlı yaşayan 3 yaşındaki Enes Baygül, yaşam savaşını bu sabah kaybetti.
29.09.2021 Gündem
Görme engellinin hukuk zaferi!
Görme engellinin hukuk zaferi! Mahkeme, çıkardığı gürültüyle görme engelli vatandaşın “kulağıyla çevreyi algılama, yönünü bulma” yeteneğini kaybetmesine neden olan kömür yıkama tesisini kapattı
27.03.2015 Yaşam
Zonguldak'ta kömür ocağında göçük
Zonguldak'ta kömür ocağında göçük Zonguldak'ta özel kömür ocağındaki göçükte 1 işçi öldü, 1 işçi yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Kömür ocağında göçük: 1 ölü!
Kömür ocağında göçük: 1 ölü! Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde ruhsatsız işletilen kömür ocağında meydana gelen göçükte 1 madenci hayatını kaybetti.
29.09.2021 Gündem
Ermenek karlar altında!
Ermenek karlar altında! KARAMAN’ın Ermenek İlçesi’nde facianın meydana geldiği kömür ocağınu bulunduğu bölgede kalındığı yer yer 30 santimetreye kadar ulaştı...
26.11.2014 Yaşam
8 işçinin kimliği belli oldu!
8 işçinin kimliği belli oldu! Ermenek’ teki kömür ocağından son çıkarılan 8 işçinin kimlikleri tespit edildi...
29.09.2021 Gündem
3 maden faciasından da sağ kurtuldu!
3 maden faciasından da sağ kurtuldu! Önce Manisa’da 2013 yılında bir kişinin ölümü ile sonuçlanan Darkale maden ocağındaki göçükten ardından da Soma’da şehit düşen 301 madencinin yaşadığı faciadan kıl payı kurtuldu...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kömür Ocağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kömür ocağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.