Kommersant

Kommersant

Son dakika Kommersant haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kommersant ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kommersant haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kommersant

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kommersant gelişmeleri de dahil olmak üzere 216 kommersant haberi bulunmuştur. Tüm kommersant haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye seçimleri dünyada manşet: Tarihi bir dönüm noktası!
Türkiye seçimleri dünyada manşet: Tarihi bir dönüm noktası! Seçimlere dört gün kala BBC, Al Jazeera ve Rus Kommersant gazetesindeki analizler gözden kaçacak gibi değil. Sandıktan çıkacak sonucun yalnızca Türkiye'yi değil dünyayı etkileyeceğini belirten Kommersant, "Belki de, Erdoğan ile Putin kadar kolayca ortak dil bulabilecek başka siyasetçi yok" yorumunu yaptı.
10.05.2023 Dünya
Karadeniz gazı dünya medyasında! 'Erdoğan'ın kampanyası bir güç gösterisi'
Karadeniz gazı dünya medyasında! 'Erdoğan'ın kampanyası bir güç gösterisi' Karadeniz gazının karaya ulaşması ABD'den Fransa'ya, Almanya'dan Rusya'ya, Çin'den Yunanistan'a, Hindistan'dan Azerbaycan'a dünyanın her yerinde yankı buldu, uluslararası medya 'Türkiye'nin en önemli projesi' dedi.
21.04.2023 Gündem
Türkiye ve Rusya iş dünyası buluşması
Türkiye ve Rusya iş dünyası buluşması Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Kommersant tarafından düzenlenecek 'Türkiye ve Rusya Yeni İşbirliği Ufukları 22' organizasyonu kapsamında Rus ve Türk iş insanlarıyla Antalya'da bir araya gelecek. ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Şahin, “Rusya ile ticaret yapmak isteyen, bilgi almak, tanışmak isteyen tüm yatırımcılarımızı ve iş insanlarımızı 27 Temmuz'da odamızda yapılacak toplantıya davet ediyoruz" dedi.
20.07.2022 Ekonomi
Millet İttifakı'nda gayrıresmi önseçim! Peş peşe hamleler! Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu...
Millet İttifakı'nda gayrıresmi önseçim! Peş peşe hamleler! Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu... Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Millet İttifakı'nda adaylık krizi yaşanıyor. Adaylıkla ilgili peş peşe hamleler yapılıyor. İşte Millet İttifakı'nda cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili son durum...
21.10.2021 Siyaset
Zoom'dan Rus kararı
Zoom'dan Rus kararı Video konferans platformu Zoom, Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu’ndaki (BDT) devlet kurumları ve kısmen devlete ait şirketlere hizmet satışını yasakladı. Zoom'dan da konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi.
13.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Rus medyasından flaş Türkiye açıklaması! 'Sınırlar açılırsa...'
Rus medyasından flaş Türkiye açıklaması! 'Sınırlar açılırsa...' Rusya'nın en yüksek tirajlı iş dünyası gazetesi Kommersant, Türkiye-Rusya sınırlarının açılması durumunda, Türkiye’ye giden turist sayısının 4 milyonu bulacağını duyurdu.
21.07.2020 Dünya
Rusya Federal Uzay Ajansı yetkilisi 'vatana ihanet' şüphesiyle tutuklandı
Rusya Federal Uzay Ajansı yetkilisi 'vatana ihanet' şüphesiyle tutuklandı Rusya Federal Uzay Ajansı (Roscosmos) Başkanı Dmitriy Rogozin'in Danışmanı İvan Safronov, "vatana ihanet" şüphesiyle tutuklandı.
7.07.2020 Dünya
Rus turistler Türkiye'de tatil planlıyor
Rus turistler Türkiye'de tatil planlıyor Rus tatilcilerin Travelata turizm ajansının sitesinde bu ay yaptıkları tatil aramalarında yüzde 43’lük payla Türkiye açık ara birinci oldu
29.05.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan-Putin görüşmesi Rus basınında...
Cumhurbaşkanı Erdoğan-Putin görüşmesi Rus basınında... Rusya'nın Soçi kentinde Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmesine geniş yer veren Rus basını, iki ülkenin, Suriye'nin kaderini belirleyen adımlar attığını belirtti.
23.10.2019 Dünya
Rus basını: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferi!
Rus basını: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferi! Rus basınında, Türkiye ve ABD arasında yürütülen Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin görüşmelerin ardından varılan anlaşma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferi olarak değerlendirildi.
18.10.2019 Dünya
Rus bankacılık tarihinin en büyük sızıntısı! 60 milyon kredi kartına ilişkin bilgi çalındı...
Rus bankacılık tarihinin en büyük sızıntısı! 60 milyon kredi kartına ilişkin bilgi çalındı... Rus Sberbank'ın müşterilerine ait 60 milyon kredi kartına ilişkin bilgi çalındı. Sberbank, Rus bankacılık tarihinin en büyük sızıntısıyla ilgili iç soruşturma başlattı.
3.10.2019 Dünya
Kuzey Kore, Rus gemisini alıkoydu
Kuzey Kore, Rus gemisini alıkoydu Kuzey Kore tarafından alıkonan Rus balıkçı gemisinde 17 kişilik mürettebat bulunuyor.
24.07.2019 Dünya
Türkiye Rus polisinin tatil yapabileceği ülkeler arasına alındı
Türkiye Rus polisinin tatil yapabileceği ülkeler arasına alındı Rusya İçişleri Bakanı Vladimir Kolokoltsyev, Rus polisinin tatil yapabileceği ülkeler arasına Türkiye’nin alınmasına yönelik kararı imzaladı.
14.06.2019 Dünya
Son dakika... Rusya ve İran'dan ABD'ye tepki!
Son dakika... Rusya ve İran'dan ABD'ye tepki! Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD Başkanı Donald Trump'ın "Golan Tepeleri'nde İsrail'in hakimiyetini tanımanın zamanı geldi." şeklindeki ifadelerini eleştirerek, "Golan Tepeleri'nin statüsünü değiştirmeye çalışmak Birleşmiş Milletler (BM) kararlarının doğrudan ihlalidir." dedi. Ayrıca İran'dan yapılan açıklamada bu kararın 'kabul edilemez' olduğu bildirildi.
22.03.2019 Dünya
Erdoğan ve Putin'in görüşme trafiği hız kesmiyor
Erdoğan ve Putin'in görüşme trafiği hız kesmiyor Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 2018'deki 7 baş başa, 18 telefon görüşmesinin ardından 2019'un ilk görüşmesini yarın gerçekleştirecek.
22.01.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörle mücadele etmek için kimsenin müsaadesini isteyecek değiliz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörle mücadele etmek için kimsenin müsaadesini isteyecek değiliz Rus gazetesi Kommersant için makale kaleme alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"Terörle mücadele etmek için kimsenin müsaadesini isteyecek değiliz. Koşullar olgunlaştığında Suriye topraklarından ülkemizi tehdit eden teröristleri hedef alma hakkımızı saklı tutuyoruz" dedi.
15.01.2019 Siyaset
BBC'den Rusya'ya şikayet
BBC'den Rusya'ya şikayet BBC, Rusya'da kurum için çalışan 44 gazeteciye ait bilgilerin internete sızdırılması üzerine Rusya hükümetine resmen şikayette bulundu.
31.12.2018 Dünya
'TürkAkım'da Avrupa için rota belirlendi' iddiası
'TürkAkım'da Avrupa için rota belirlendi' iddiası TürkAkım Doğal Gaz Boru Hattı Projesi'nin Avrupa'ya uzanacak hattı için güzergahın belirlendiği öne sürüldü. TürkAkım'ında boru döşeme işlemi gerçekleştiren dünyanın en büyük inşaat gemisi "Pioneering Spirit" İstanbul Boğazı'ndan geçti.
22.11.2018 Ekonomi
Mısır’da Rus yapımı MİG-29 düştü
Mısır’da Rus yapımı MİG-29 düştü Mısır ordusuna ait düşen avcı savaş uçağı MİG-29M'in pilotu fırlatma sistemi sayesinde kurtuldu
3.11.2018 Dünya
“Rusya’nın S-300 mesajı ABD ve NATO’ya”
“Rusya’nın S-300 mesajı ABD ve NATO’ya” Rus basınında, Suriye’ye S-300 hava savunma füze sistemlerinin sadece İsrail için değil, ABD ve NATO için de mesaj olduğu yorumları yapıldı
25.09.2018 Dünya
Rus gazetesinden çarpıcı İsrail iddiası!
Rus gazetesinden çarpıcı İsrail iddiası! Rusya'nın Suriye'ye S-300'leri konuşlandırma kararıyla ilgili Rus Kommersant gazetesinden çok konuşulacak bir iddia geldi. Gazeteye göre, Rusya'nın bu kararı, Suriye hava sahasının İsrail uçaklarına kapatılmasına yardımcı olacak.
24.09.2018 Dünya
ABD’ye mesaj: Fırat’ın doğusunda adımlar atacağız
ABD’ye mesaj: Fırat’ın doğusunda adımlar atacağız “İdlib’de katliamın önüne geçtik. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarına benzer adımları gelecek dönemde Fırat’ın doğusunda da atacağız. ABD’den PKK’ya 18 bin tır silah gitti. Stratejik ortağımızdan bunları beklemiyoruz”
24.09.2018 Gündem
Erdoğan, Türk-Rus ilişkilerine dair makale kaleme aldı
Erdoğan, Türk-Rus ilişkilerine dair makale kaleme aldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'daki "Kommersant" gazetesi için Türkiye-Rusya ilişkilerine dair bir makale kaleme aldı. Erdoğan, "(İdlib) Muhalifler oldukları alanlarda kalmaya devam edecek, Rusya ile belirleyeceğimiz radikal grupların ise bu bölgede faaliyet göstermemelerini sağlayacağız." ifadesini kullandı
24.09.2018 Gündem
‘Türkler güçlü lider istiyor’
‘Türkler güçlü lider istiyor’ Türkiye’de hafta sonunda gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekili genel seçimi, yabancı basının gündem maddeleri arasında yer aldı.
25.06.2018 Dünya
'Batı düşman olmamızı istiyordu, Türkiye artık dostumuz'
'Batı düşman olmamızı istiyordu, Türkiye artık dostumuz' Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ankara ziyareti Rus basınının gündeminde ilk sıradaydı. Vladimir Putin'in Ankara'ya gidişi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Akkuyu Nükleer Santrali'nin temelini atması ve yaptıkları başbaşa görüşmeler detaylı bir şekilde işlendi.
4.04.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kommersant ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kommersant haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.