Kola

Kola

Son dakika kola haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kola ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kola haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kola

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kola gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.193 kola haberi bulunmuştur. Tüm kola haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnternetten alınan saatler için 'replika' uyarısı! Paranız çöpe gidiyor
İnternetten alınan saatler için 'replika' uyarısı! Paranız çöpe gidiyor İnternetten alınan saatlerin replika ürün olabileceğini ve kısa sürede bozulabileceğini belirten saatçi Mehmet Ercan, “Saat gibi uzun yıllar kullanılacak ürünlerin yüzyüze yapılan ticaretle alınması daha sağlıklıdır” dedi.
24.04.2024 Ekonomi
Eski sevgili olayı görenleri şok etti! Kapıda çok sayıda biriktiler
Eski sevgili olayı görenleri şok etti! Kapıda çok sayıda biriktiler İzmir'in Balçova ilçesinde bir kişi ayrıldığı kız arkadaşının evine kapıda ödemeli yöntemiyle çok sayıda yemek siparişi verdi. Eski sevgili, genç kadının evine çok sayıda sipariş verdi; kapıda kuryeler birikti. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
22.04.2024 Gündem
Müsavat Dervişoğlu: Akşener'in hayır duasını aldım
Müsavat Dervişoğlu: Akşener'in hayır duasını aldım İYİ Parti'de genel başkan adaylığını açıklayan TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, "Genel Başkanımızın hayır duasını aldım. Hangi aday kazanırsa kazansın kaybeden İYİ Parti olmayacak" dedi.
9.04.2024 Gündem
Seyhan Belediye'sinin ilk kadın başkanı mazbatayı alıp göreve başladı
Seyhan Belediye'sinin ilk kadın başkanı mazbatayı alıp göreve başladı Seyhan’ın seçilmiş ilk kadın belediye başkanı Oya Tekin’in mazbatasını alıp göreve başladı.
8.04.2024 Adana
Survivor'da Nagihan'ın günü: All Star'da haftanın son eleme adayı belli oldu
Survivor'da Nagihan'ın günü: All Star'da haftanın son eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da Aleyna takım arkadaşlarının arasında geçen konuşmaları anlatırsa tüm adanın sarsılacağını iddia etti. Nagihan Karadere gözyaşlarını tutamadı. Dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Kazanana tavuklu makarna ve kola ödülünün de verileceği Survivor dokunulmazlık oyununda, mavi takım galibiyet elde ederken; kırmızı takımda ise bir erkek yarışmacı Survivor eleme potasına girdi. Survivor 4. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, Survivor All Star 4. ve son eleme adayı
20.03.2024 Magazin
Şebnem Dönmez ile Tuğrul Tülek arasında aşk mı var?
Şebnem Dönmez ile Tuğrul Tülek arasında aşk mı var? Tuğrul Tülek, önceki gece Şebnem Dönmez ile Etiler'de görüntülendi. Gittikleri mekandan el ele çıkan ikili, gazetecileri görünce, "Biz kol kola çıktık, ne el elesi?" açıklamasını yaptı.
17.03.2024 Magazin
Prof. Dr. Naci Görür'den Marmara depremi uyarısı! İşte İstanbul'un en riskli ilçeleri
Prof. Dr. Naci Görür'den Marmara depremi uyarısı! İşte İstanbul'un en riskli ilçeleri Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, CNN TÜRK'te yaptığı açıklamada, "Bir an önce İstanbul'u planlı programlı, devletiyle, belediyesiyle, vatandaşıyla, omuz omuza, kol kola gönül birliğiyle depreme hazırlamamız gerekli. Aksi halde çok üzüleceğiz demektir." ifadelerini kullandı. Prof. Dr. Görür, İstanbul'da en çok hangi ilçelerin risk altında olduğunu açıkladı.
16.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor?
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nda yaptığı konuşmada, “Buradan sormak istiyorum, 25 kişi öldürüldüğünde Paris'te kol kola yürüyüş düzenleyen dünya liderleri, bugün ekseriyeti kadın ve çocuk olan 30 bin insan vahşice katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor" dedi.
2.03.2024 Gündem
Adana İnşaat Fuarı 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı: Sektör profesyonelleri buluştu
Adana İnşaat Fuarı 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı: Sektör profesyonelleri buluştu Yapı, inşaat, ısıtma, soğutma, havalandırma, klima (IHS) ve güneş enerji sistemleri gibi inşaat sektörünün tüm aktörlerini içine alan 14. Adana İnşaat Fuarı, 5 yıl aradan sonra açıldı.
1.03.2024 Adana
Yeni avukatlar mesleklerine ilk adımı törenle attılar
Yeni avukatlar mesleklerine ilk adımı törenle attılar Adana Barosu’nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan avukatlara düzenlenen törenle ruhsatnameleri takdim edildi.
19.02.2024 Adana
Osmanlılarda El Sanatları Nelerdir? Osmanlı Devleti'ndeki El Sanatlarının Özellikleri...
Osmanlılarda El Sanatları Nelerdir? Osmanlı Devleti'ndeki El Sanatlarının Özellikleri... Osmanlılarda özellikle de kuruluştan itibaren Bursa, İznik, İstanbul ve Edirne'de sanat ve mimariye ilgi gösterilmiştir. Osmanlı devletinde dokumacılık, ahşap işlemeciliği, hat, çini sanatı ve taş süsleme sanatı ile uğraşılmıştır.
15.02.2024 Yaşam
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, "İstanbul'da tek bir riskli yapı bırakmayana kadar bu aziz milletle gece gündüz çalışacağız" dedi.
6.02.2024 Gündem
6 Şubat depremlerinin üzerinden 1 yıl geçti! Spor dünyasından anma mesajları
6 Şubat depremlerinin üzerinden 1 yıl geçti! Spor dünyasından anma mesajları Türkiye, geçen yıl 6 Şubat günü Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin acısıyla sarsıldı. 53 bin 537 vatandaşımızı kaybettiğimiz büyük felaketin yıl dönümünde spor dünyası anma mesajları yayımladı.
6.02.2024 Süper Lig
Euro İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Euro İşareti Nasıl Yapılır?
Euro İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Euro İşareti Nasıl Yapılır? Resmi bir para biriminin işareti olarak Euro sembolü kullanılmaktadır. Bu sembol daha çok € şeklinde ele alınır ve değerlendirilir. Aynı zamanda genel anlamıyla Avrupa Birliği para birimi olduğunu ifade etmek gerekir. Dünya çapında diğer tüm döviz para birimleri ile birlikte eşleştirmek suretiyle değerlendirilirken bu sembol kullanılır.
30.01.2024 Yaşam
Kafein Nedir, Ne İşe Yarar? Kafeinin Faydaları Ve Zararları Nelerdir?
Kafein Nedir, Ne İşe Yarar? Kafeinin Faydaları Ve Zararları Nelerdir? Kafein 63 çeşit bitkide yer alan uyarıcı bir maddedir. Yeterli miktarda tüketildiği zaman oldukça faydalıdır. Fakat kafein fazla tüketildiği zaman bası sorunlara yol açabilir. Kafeini bilerek ve haddini aşmadan tüketmek sağlığınız için önemlidir. 
30.01.2024 Gündem
Turgut Altınok: Bütün Ankara'nın hizmetkarı olacağız
Turgut Altınok: Bütün Ankara'nın hizmetkarı olacağız AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Bütün Ankara'nın hizmetkarı olacağız. Ankara'yı kucaklayacağız. Ankara'nın her köşesini eserlerle, hizmetlerle donatacağız" dedi.
27.01.2024 Gündem
Yeni deprem açıklaması Prof. Dr. Naci Görür'den geldi: Tam olarak kırılmadı
Yeni deprem açıklaması Prof. Dr. Naci Görür'den geldi: Tam olarak kırılmadı Prof. Dr. Naci Görür, bu sabah Bolu'da meydana gelen depremle ilgili değerlendirmede bulundu.
14.01.2024 Gündem
Murat Kurum seçim startını verdi: Trafik çilesi bitecek
Murat Kurum seçim startını verdi: Trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Eyüpsultan Camii’ndeki sabah namazı sonrası açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, 'Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, herkes için çalışacağız.' mesajında bulundu. Kurum, "Tarihi Yarım Ada için yatırımlar yapacağız. Fatih Sultan Mehmet Han'ın emanetine sahip çıkacağız. Yaşamayı eziyet olmaktan çıkaracağız. Trafik çilesi bitecek." dedi.
8.01.2024 Gündem
Kulak Çınlaması Nasıl Geçer? Kulak Çınlaması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Kulak Çınlaması Nasıl Geçer? Kulak Çınlaması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Kulak çınlaması dışarıda olmayan seslerin duyulması şeklinde tanımlanmaktadır. Kulak çınlamasının hafif ya da yüksek şiddetli bir şekilde gerçekleşmesi mümkündür.
4.01.2024 Sağlık
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa maçının iptaline ilişkin, “Hangi sebeple olursa olsun, sporun günlük siyasi rekabetin mezesi haline getirilmesi yanlıştır, hatalıdır, sporumuza hiçbir faydası yoktur. Dün geceden itibaren muhalefet partilerinin yaptığı açıklamaları istismar siyasetinin yeni örnekleri olarak görüyoruz. Cumhuriyet 85 milyonun ortak değeridir. Gazi Mustafa Kemal bu ülkenin banisidir. Daha düne kadar, affınıza sığınarak söylüyorum siz Atatürk’ün askeri değil, itlerisiniz diyenlerle el ele kol kola yürüyenlerin bugün söylediklerinin bizim nazarımızda hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur" dedi.
30.12.2023 Gündem
CHP'nin 8. Genel Başkanı Özgür Özel oldu
CHP'nin 8. Genel Başkanı Özgür Özel oldu CHP'nin 38. Olağan Kurultayı "İkinci Yüzyılda Demokrasi ve Birlik Kurultayı" sloganı ile Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Kurultayda genel başkanlık seçimi için yeterli imzayı toplayan Kemal Kılıçdaroğlu ile Özgür Özel aday oldu. Kurultayda "Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım" açıklamasını yapan Kemal Kılıçdaroğlu'na, Özgür Özel "CHP'de hançer yok hançerleyecek de kimse yok" yanıtını verdi. Genel başkanlık seçimi ikinci turda tamamlandı. İlk turda Özel 682, Kılıçdaroğlu 664 oy aldı. İkinci turun sonunda ise Özgür Özel 812, Kılıçdaroğlu 536 oy aldı. Böylece Özgür Özel CHP'nin yeni genel başkanı seçildi. Oy sayımının ardından kurultay salonunda bir açıklama yapan Özgür Özel, "Hayatımın en büyük gururunu ve onurunu yaşıyorum. Örgüte verdiğim bütün sözleri tutacağım" ifadelerini kullandı. İşte CHP kurultayında dakika dakika yaşananlar...
5.11.2023 Gündem
12 yaşındaki Dursun Efe Andıç'ın katili cinayetin sebebini açıkladı
12 yaşındaki Dursun Efe Andıç'ın katili cinayetin sebebini açıkladı Bisikletiyle gezmeye çıkan 12 yaşındaki Dursun Efe Andıç'ın cesedi dün aramalar sonucunda bulunmuştu. Tokat'ın Turhal ilçesinde Dursun Efe Andıç'ı (12) öldüren ve çıkarıldığı mahkemede tutuklanan Umut Göçgen (21) ifadesinde, "Küfürlü konuştuğu için uyardım. Bana da küfür edince tartıştık. Böyle olmasını istemezdim" dedi.
26.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor Hindistan'daki G20 Liderler Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Enaflasyonla mücadelede atılacak adımları açıklayan Erdoğan, "Atacağımız yeni adımlarla kalıcı çözümleri hayata geçireceğimize inanıyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz ve ona ulaşmak için atacağımız nice adımlar Türkiye’nin ekonomik alanda da yıldızını parlatacak." dedi.
11.09.2023 Gündem
Bulaşık makinesinde olmuyorsa bunları yapın! Bu yöntem sararan bardakları ışıl ışıl yapıyor
Bulaşık makinesinde olmuyorsa bunları yapın! Bu yöntem sararan bardakları ışıl ışıl yapıyor Bulaşık makineniz eskisi gibi yıkamıyorsa bir de bu yöntemi deneyin. Bardaklar sık kullanımla zamanla sararır. Çay, kahve ve kola gibi içeceklerle bu sararma daha çabuk olur. Ancak yıkayıp yıkayıp bu sarılık gitmiyorsa başka yollar da var. Bardakları sararmadan korumak için neler yapılmalı? Pırıl pırıl bardaklara kavuşmak için bunu deneyin.
29.08.2023 Gündem
Rafet El Roman 55 yaşına çocuklarıyla girdi! Oğlunu gören "Babasının kopyası' yorumunu yaptı
Rafet El Roman 55 yaşına çocuklarıyla girdi! Oğlunu gören "Babasının kopyası' yorumunu yaptı Pop Müziği'nin önemli isimlerinden biri olan Rafet El Roman 55 yaşına girdi. Kızları Su ve Şevval El Roman ile oğlu Edvan'ın sürpriz kutlamasıyla yeni yaşını kutlayan Rafet El Roman o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Rafet El Roman'ın paylaşımına oğlu Edvan ile benzerliği damga vurdu
26.08.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kola ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kola haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.