Kofi Annan

Kofi Annan

Son dakika Kofi Annan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kofi Annan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kofi Annan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kofi Annan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kofi annan gelişmeleri de dahil olmak üzere 502 kofi annan haberi bulunmuştur. Tüm kofi annan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 10 milyon yolcuya hizmet edecek, uluslararası uçuşlar uzak değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 10 milyon yolcuya hizmet edecek, uluslararası uçuşlar uzak değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ercan Havalimanı'nın yeni terminal binasının açılışı için KKTC'ye geldi. Açılış töreninde konuşan Erdoğan, "Havalimanının uluslararası uçuşlar için kullanılacağı günler uzak değil. Kıbrıs adasında gerginliği değil eşit iki devletin yan yana yaşamı için çağrımı yineliyorum" ifadelerini kullandı.
20.07.2023 Gündem
Türkiye gündeme getirdi! Filistin için uluslararası koruma gücü...
Türkiye gündeme getirdi! Filistin için uluslararası koruma gücü... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin'e Filistinliler için Uluslararası Koruma Gücü oluşturulmasına dair çalışma teklifi yaptı. İslam İşbirliği Teşkilatı da Türkiye'nin girişimi ile konuyu gündemine aldı. Peki Uluslararası Koruma Gücü nedir, neyi hedefliyor?
13.05.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya duyurdu: Artık iki devletli çözümden başka Kıbrıs'ta çözüm yolu kalmamıştır! Federasyonu geçin...
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya duyurdu: Artık iki devletli çözümden başka Kıbrıs'ta çözüm yolu kalmamıştır! Federasyonu geçin... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "İstikşafi görüşmeler başlatılsın dedik, Miçotaki meydan okuyor. Sen şimdi bu meydanı okuduktan sonra biz eninle nasıl bir araya gelelim. Önce haddini bileceksin. Yunan tarafının son günlerdeki açıklamalarında Kıbrıs Türk'ünü yok sayıyorlar. Bu işin iki devletli çözümden başka çözümü yok. İster kabul edin ister etmeyin. Artık federasyon falan yok!" dedi.
10.02.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan KKTC'den dünyaya duyurdu! 'Artık tahammülümüz kalmamıştır'
Cumhurbaşkanı Erdoğan KKTC'den dünyaya duyurdu! 'Artık tahammülümüz kalmamıştır' Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Garantör ülke olarak bizim de KKTC'nin de, diplomasi oyunlarına artık tahammülümüz kalmamıştır. Bugün Kıbrıs'ta iki ayrı halk, iki ayrı devlet vardır. Egemen eşitlik temelinde iki devletli çözümün müzakere edilmesi gerekiyor." dedi.
15.11.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan resti çekti! 'İhtimal yoktur'
Cumhurbaşkanı Erdoğan resti çekti! 'İhtimal yoktur' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC Su Hattı'nın açılışında konuşarak, "Doğu Akdeniz'de Türkiye ve KKTC'nin içinde olmadığı hiçbir senaryonun başarı ihtimali yoktur. Doğu Akdeniz Konferansında Kıbrıs Türk'ü hak ettiği gibi temsil edilmelidir" dedi.
6.10.2020 Gündem
TRT World Forum'a geleceğiz deyip katılmadılar!
TRT World Forum'a geleceğiz deyip katılmadılar! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TRT World Forum’a geleceğini söyleyip daha sonra katılmaktan vazgeçenlere sert tepki göstermişti. Katılmayan isimler belli oldu.
22.10.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Reuters'a konuştu: AB verdiği sözleri yerine getirmeli
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Reuters'a konuştu: AB verdiği sözleri yerine getirmeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'dan alınan S-400 hava savunma sistemine ilişkin, "Biz bütün bunlara rağmen bölgedeki barış için bu adımı atmak zorundaydık. Zira biliyorsunuz bu taarruz sistemi değil, savunma sistemi. Bizim de böyle bir savunma sistemine ihtiyacımız vardı." dedi.
13.09.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aynı kararlılıkla devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aynı kararlılıkla devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Başbakanı Tatar ile ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan açıklamasında "Kendi haklarımızı nasıl savunuyorsak Kıbrıs Türklerinin haklarını da savunmaya devam edeceğiz. Doğu Akdeniz'deki arama çalışmalarına aynı kararlılıkla devam ediyoruz, devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
22.08.2019 Gündem
BM Suriye özel temsilcisi Pedersen göreve başladı
BM Suriye özel temsilcisi Pedersen göreve başladı Norveçli diplomat Geir O. Pedersen, Birleşmiş Milletler (BM) Suriye Özel Temsilcisi olarak görevine başladı.
8.01.2019 Dünya
Kritik göreve o isim atandı
Kritik göreve o isim atandı Birleşmiş Milletler (BM) Suriye Özel Temsilciliği görevine Norveçli diplomat Geir O. Pedersen atandı.
31.10.2018 Dünya
‘Su’dan sebeple savaş çıkacak mı?
‘Su’dan sebeple savaş çıkacak mı? BM su raporuna göre 2050’de 4 milyar kişi tatlı suya erişimde sürekli sıkıntı yaşayacak. Türkiye su rezervi en fazla olan 42’nci ülke. Ama tehlike bizim için de geçerli. 30 yıl içinde su, en büyük savaş nedenlerinden olabilir
17.10.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 81 milyona gideriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 81 milyona gideriz Cumhurbaşkanı Erdoğan TRT World Forum'da soruları yanıtladı. Batman'da 7 şehit ile ilgili açıklama yapan Erdoğan, "7 mehmedimiz bugün şehit oldu. Biz onlardan 700 tane teröristi öldüreceğiz. Kesinlikle durmak yok" dedi. Erdoğan forumda AB üyeliğiyle ilgili de açıklama yaptı. AB için referandum mesajı veren Erdoğan "Bize düşen de herhalde 81 milyona gitmek 81 milyon ne karar veriyor ona bakmak" ifadelerini kullandı.
4.10.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan o konuda ilk kez konuştu: Şahsıma değil devlete hibe!
Cumhurbaşkanı Erdoğan o konuda ilk kez konuştu: Şahsıma değil devlete hibe! Rusya lideriyle bugün Soçi’deki görüşmelerinde İdlib konusunu değerlendireceklerini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tahran’da yaptığımız görüşmede ben Sayın Putin’i daha olumlu gördüm. Temenni ederim ki kendileri olumlu yaklaşımlarını bundan sonra da devam ettirirler” dedi Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim’in Cumhurbaşkanlığı filosuna hediye ettiği VIP Jumbo jet için ilk kez konuştu
16.09.2018 Siyaset
BMGK'da gerilim: O iddia tartışma çıkarttı
BMGK'da gerilim: O iddia tartışma çıkarttı Suriye'deki son durumu görüşmek üzere toplanan Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde Rusya ve İngiltere temsilcileri arasında Moskova'nın bazı Batılı devletlerin İdlib'te kimyasal saldırı düzenleyeceği yönündeki iddiaları konusunda tartışma yaşandı.
28.08.2018 Dünya
Angelina Jolie'den Kofi Annan mesajı: Beni derinden üzdü
Angelina Jolie'den Kofi Annan mesajı: Beni derinden üzdü Oscar ödüllü oyuncu ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (BMMYK) İyi Niyet Elçisi Angelina Jolie, eski BM Genel Sekreteri Kofi Annan'ın ölüm haberinin kendisini derinden üzdüğünü belirtti.
18.08.2018 Dünya
Dışişlerinden Kofi Annan'ın vefatı nedeniyle taziye mesajı
Dışişlerinden Kofi Annan'ın vefatı nedeniyle taziye mesajı Dışişleri Bakanlığınca, Birleşmiş Milletler (BM) Eski Genel Sekreteri Kofi Annan'ın vefatı nedeniyle yayımlanan taziye mesajında, "Kofi Annan'ın ailesine ve yakınlarına, ayrıca dost Gana halkına başsağlığı diliyoruz." ifadelerine yer verildi.
18.08.2018 Gündem
Kofi Annan'ın Türkler için önemi!
Kofi Annan'ın Türkler için önemi! Eski BM Genel Sekreteri Kofi Annan, kaldırıldığı hastanede teşhis konulamayan bir hastalık nedeniyle hayatını kaybetti.
18.08.2018 Dünya
Son dakika: Kofi Annan hayatını kaybetti!
Son dakika: Kofi Annan hayatını kaybetti! Kofi Annan Vakfından yapılan açıklamada, eski BM Genel Sekreteri Annan'ın henüz teşhis konulamayan bir hastalık nedeniyle İsviçre'nin başkenti Bern'de tedavi gördüğü hastanede öldüğü bildirildi. Vakıf, Annan'ın ölümünden dolayı taziye mesajı yayımladı.
18.08.2018 Dünya
Başkan Erdoğan yeni bakanlarla ilgili o ayrıntıyı ilk kez anlattı
Başkan Erdoğan yeni bakanlarla ilgili o ayrıntıyı ilk kez anlattı Genelkurmay Başkanlığı’nın Milli Savunma Bakanlığı’na bağlanmasında bir mani olmadığını dile getiren Başkan Erdoğan, Hulusi Akar ve iş dünyasından bazı isimlerin kabineye alınması ile ilgili ayrıntıları da ilk kez anlattı.Erdoğan dolar ve faize ilişkin de önemli mesajlar verdi.
11.07.2018 Siyaset
Erdoğan ve Çipras'tan ortak açıklama
Erdoğan ve Çipras'tan ortak açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Çipras ortak açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kofi Annan ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kofi Annan ile telefonda görüştü Myanmar'da Arakanlıların maruz kaldıkları insanlık dramına nasıl çözüm bulunabileceğinin konuşulduğu telefon görüşmesinde, Annan'ın konuya ilişkin hazırladığı rapor hakkında görüş teatisinde bulunuldu
16.09.2017 Siyaset
Suu Çii'den Arakan çıkışı: Her şeyi çözmemizi beklemek biraz mantıksız
Suu Çii'den Arakan çıkışı: Her şeyi çözmemizi beklemek biraz mantıksız Devlet Başkanlığından Sorumlu Devlet Bakanı Suu Çii, Arakan meselesinin çözümü için zaman gerektiğini savundu
7.09.2017 Dünya
Çavuşoğlu Bangladeş'e gidiyor
Çavuşoğlu Bangladeş'e gidiyor Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Arakanlı Müslümanların durumunu görüşmek üzere yarın Bangladeş'e gidiyor.
5.09.2017 Dünya
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Annan ile görüştü
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Annan ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Myanmar'ın Arakan eyaletinde Müslümanlara yönelik saldırılara ilişkin eski Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Kofi Annan ile telefon görüşmesi yaptı
29.09.2021 Gündem
BM: Arakan'daki katliamdan endişeliyiz!
BM: Arakan'daki katliamdan endişeliyiz! BM Genel Sekreterliği'nden yapılan açıklamaya göre, Guterres, son şiddet olaylarının Myanmar güvenlik güçlerine 25 Ağustos'ta yapılan saldırı üzerine başladığını ve söz konusu saldırıyı kınadığını hatırlattı.
29.08.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kofi Annan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kofi annan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.