Kocamustafapaşa

Kocamustafapaşa

Son dakika Kocamustafapaşa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kocamustafapaşa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kocamustafapaşa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kocamustafapaşa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kocamustafapaşa gelişmeleri de dahil olmak üzere 132 kocamustafapaşa haberi bulunmuştur. Tüm kocamustafapaşa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katili için istenen ceza belli oldu
Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katili için istenen ceza belli oldu Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak tanınan Ramazan Pişkin’in öldürülmesine ilişkin soruşturma katil Erkan B. hakkında istenen ceza belli oldu.
29.03.2024 Gündem
Apartmanın kömürlüğünde parçalanmış cesedi bulunmuştu! Davada yeni gelişme yaşandı...
Apartmanın kömürlüğünde parçalanmış cesedi bulunmuştu! Davada yeni gelişme yaşandı... Apartman kömürlüğünde cesedi parçalanmış halde bulunan 65 yaşındaki Celal H'yi öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen 79 yaşındaki Sitrak K'nın davasında, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu raporuna göre sanığın maktul ile kaybolmadan bir gün önce 2 kez toplamda 1 dakikalık telefon görüşmesi yaptığı tespit edildi. Sanığın eşi ve çocukları davada tanıklık yapmak istemezken, maktulün kızı ise babasını sanığın öldürdüğüne inanmadığını söyledi.
8.11.2023 Gündem
İstanbul'a yeni hat geliyor! Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Yıl sonunda açılıyor
İstanbul'a yeni hat geliyor! Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Yıl sonunda açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğu "Şuan İstanbul’un raylı sistem ağı 338,8 kilometre ve yapımı devam eden projelerimiz bittiğinde bu rakam 394,5 kilometreye yükselecek. Kimsenin şüphesi olmasın ki İstanbul’da araç trafiğinin yoğunlaşmasını engellemek adına Kazlıçeşme-Sirkeci projesi gibi çevreye duyarlı modern ulaşım sistemlerini yaygınlaştırmak için yeni yatırım ve teşviklerimize devam edeceğiz. Bu Hattımızı bu yılsonunda hizmete alacağız. Hayırlı olsun” dedi.
19.08.2023 Ekonomi
İstanbul'a yeni raylı sistem geliyor! Bakan Karaismailoğlu müjdeyi verdi
İstanbul'a yeni raylı sistem geliyor! Bakan Karaismailoğlu müjdeyi verdi Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattında açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,  "Sirkeci-Kazlıçeşme arasında atıl vaziyette duran 8,3 kilometrelik hattı gerekli iyileştirmeler ve değişimler yapılarak 8 istasyonla tekrar kullanıma başlatıyoruz" dedi.  
6.04.2023 Ekonomi
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler Kahramanmaraşlı depremlerden sonra İstanbul'un ilçelerinin depreme ne kadar hazırlıklı ve dayanıklı olduğu tartışılıyor. AFAD tarafından yayınlanan 'kırmızı eylem' planıyla birlikte İstanbul'da meydana gelebilecek olası deprem öncesinde 'En riskli ilçeler' ve 'En riskli mahalleler' belli oldu. CNN Türk Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, konuyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
14.03.2023 Gündem
Fatih'te İETT otobüsünde 'meşale' paniği
Fatih'te İETT otobüsünde 'meşale' paniği  Fatih'te seyir halindeki İETT otobüsünün içinde bir yolcu tarafından meşale yakılarak yere atıldığı öne sürüldü. Otobüsün içeresindeki yolcular panikle dışarı çıkarken, polis olayla ilgili çalışma başlattı.  İBB'den yapılan yazılı açıklamada ise "Kimliği belirlenemeyen bir yolcu tarafından yanıcı bir madde yakılmış olup herhangi bir yaralı bulunmamaktadır" ifadeleri yer aldı.
6.12.2022 Yaşam
16 Kasım Ahmet Kaya’ya ne oldu, ölüm yıldönümü mü? Ahmet Kaya nerede, hangi yıl ve nasıl öldü? Kaya’nın ölüm tarihi ve saati!
16 Kasım Ahmet Kaya’ya ne oldu, ölüm yıldönümü mü? Ahmet Kaya nerede, hangi yıl ve nasıl öldü? Kaya’nın ölüm tarihi ve saati! Ahmet Kaya ölümünün 22’nci yılında anılıyor.  28 Ekim 1957 doğumlu olan Ahmet Kaya, bugün yaşasaydı 65 yaşında olacaktı. Peki, Ahmet Kaya nerede, hangi yıl ve nasıl öldü? 16 Kasım Ahmet Kaya ne oldu?
16.11.2022 Magazin
Bakan Karaismailoğlu: İstanbul'da hizmet fırtınası estirmeye devam ediyoruz
Bakan Karaismailoğlu: İstanbul'da hizmet fırtınası estirmeye devam ediyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Türkiye'nin dört bir köşesinde olduğu gibi dünyanın sayılı metropollerinden biri olan İstanbul'da da hizmet ve eser fırtınası estirmeye devam ediyoruz. Tüm çalışmalarımızı 2023 yılının mayıs ayına kadar tamamlamayı hedefliyoruz. Projemizin tamamlanmasıyla 2023-2053 yılları arasındaki ekonomik kazancımız; toplamda 785 milyon 77 bin euro olacaktır" dedi.  
4.11.2022 Siyaset
Ahmet Kaya doğum günü sözleri! Doğum günü kutlanıyor! Ahmet Kaya’nın doğum günü için kutlama sözler ve mesajlar!
Ahmet Kaya doğum günü sözleri! Doğum günü kutlanıyor! Ahmet Kaya’nın doğum günü için kutlama sözler ve mesajlar! Ahmet Kaya’nın doğum gününde sosyal medyada paylaşım yapmak isteyenler arama motorlarına yönelerek “Ahmet Kaya doğum günü sözleri” için arama yapıyor. Fransa’da sürgün hayatı yaşayan Ahmet Kaya, 43 yaşındayken 16 Kasım 2000’de geçirdiği kalp krizi sebebiyle aramızdan ayrıldı. 28 Ekim 1957 doğumlu olan Ahmet Kaya, bugün yaşasaydı 65 yaşında olacaktı.
28.10.2022 Gündem
Annesinin ölümünden sorumlu tuttu, abisini döverek öldürdü!
Annesinin ölümünden sorumlu tuttu, abisini döverek öldürdü! İstanbul Fatih'te bir hafta önce yaşlılık nedeniyle vefat eden annelerinin, iyi bakılmadığı gerekçesiyle birbirlerini suçlayan iki kardeş arasında çıkan kavgada İrfan Özbakırcı(52), ağabeyi İlhan Özbakırcı'yı (57) döverek öldürdü. 
1.09.2022 Yaşam
Fatih’te çıplak vaziyette etrafa saldıran kadın mahalleliyi canından bezdirdi
Fatih’te çıplak vaziyette etrafa saldıran kadın mahalleliyi canından bezdirdi İstanbul Fatih’te çıplak bir vaziyette çevredekilere saldıran Rus uyruklu kadın mahalleliyi isyan ettirdi. Rus uyruklu kadının çevredeki vatandaşlara verdiği rahatsızlık ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
20.08.2022 Yaşam
Fatih'te 2 katlı ahşap bina çöktü
Fatih'te 2 katlı ahşap bina çöktü Fatih'te 2 katlı ahşap metruk bina, henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü. Olay sonrası şans eseri herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.
30.05.2022 Yaşam
Fatih'te 2 katlı ahşap bina çöktü
Fatih'te 2 katlı ahşap bina çöktü Fatih'te 2 katlı ahşap metruk bina, henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü. Olay sonrası şans eseri herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.
29.05.2022 Gündem
İETT şoförü yolcuyu darbetti iddiası
İETT şoförü yolcuyu darbetti iddiası Fatih'te 75 yaşındaki Kadir Şahin, bindiği İETT otobüsünde şoför tarafından darbedildiğini iddia etti. Şahin, darp raporu alarak şoförden şikayetçi oldu. Şoför ise hakkında idari soruşturma başlatan İETT yetkililerine verdiği ifadesinde, ilerlemesi yönünde uyardığı Kadir Şahin'in kendisine küfrettiğini, ardından aralarında arbede yaşandığını ileri sürdü.
12.04.2022 Yaşam
Seyir halindeki İETT otobüsünün şoförüne saldırdı; "Otobüs devrilebilirdi"
Seyir halindeki İETT otobüsünün şoförüne saldırdı; "Otobüs devrilebilirdi" Beyoğlu'nda bir yolcu, İETT şoförünü seyir halindeyken saldırdı. Neye uğradığını şaşıran şoför, kaza yapmamak için büyük çaba gösterdi. Yolcularla dolu otobüste yaşanan korku dolu anlar otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı. Otobüs şoförü "Bu araç devrilebilirdi. Büyük bir kaza atlattık. O kişi sadece benim canıma değil otobüste bulunan 55 kişinin canına kastetti" dedi.
25.03.2022 Yaşam
Bir dolandırıcı yakalandı, 33 faili meçhul dolandırıcılık çözüldü
Bir dolandırıcı yakalandı, 33 faili meçhul dolandırıcılık çözüldü İstanbul’da hastanelerde röntgen çekimi yaptıracak kişilerin emanetçi gibi ziynet eşyalarını alıp dolandıran şahıs, polis ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. Yakalanan dolandırıcının 33 faili meçhul dolandırıcılık suçunu gerçekleştirdiği tespit edilirken, şahsın hastanede yaşlıları dolandırdığı anlar kameraya yansıdı.
24.03.2022 Yaşam
Yabancı uyruklu öğrenci evinde ölü bulundu
Yabancı uyruklu öğrenci evinde ölü bulundu Fatih'te yabancı uyruklu 32 yaşındaki üniversite öğrencisi Kemal Ahmedenov, kaldığı evde ölü olarak bulundu. Ekipler, hayatını kaybeden öğrencinin ölümü ile ilgili inceleme başlattı.
11.12.2021 Yaşam
Arefe günü pazarlar açık mı, pazar yerleri 12 Mayıs arefe günü kurulur mu?
Arefe günü pazarlar açık mı, pazar yerleri 12 Mayıs arefe günü kurulur mu? Arefe günü pazarlar açık mı? İçişleri Bakanlığı geçtiğimiz günlerde Pazar yerleri genelgesi yayımlanmış, 81 ilin valiliklerine gönderdiği genelgeyle İstanbul'da açık olan pazar yerleri listesini belirlemişti. Pazar yerleri tam kapanma sürecinde cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze/meyve ile fide satışı yapabilecekler. Vatandaşlar en yakın pazar yerlerine giderek alışverişlerini gerçekleştirebilecekler.
12.05.2021 Gündem
Pazarlar bugün açık mı, Pazarlar kaça kadar açık? 8 Mayıs Pazar yerleri hangi gün kurulacak, hangi semtlerde? Semt pazarları genelgesi ve saatleri…
Pazarlar bugün açık mı, Pazarlar kaça kadar açık? 8 Mayıs Pazar yerleri hangi gün kurulacak, hangi semtlerde? Semt pazarları genelgesi ve saatleri… Pazarlar bugün açık mı, Pazarlar kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Pazar Yerleri” konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre tam kapanma dönemi içerisinde 8 ve 15 Mayıs 2021 tarihlerine denk gelen Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze-meyve ile fide satışı yapan pazaryerleri açık olacak. İşte İstanbul’da açık olan semt pazarları...
8.05.2021 Gündem
8 Mayıs cumartesi pazar yerleri! Pazara gitmek serbest mi? Cumartesi pazar kurulacak mı, pazara arabayla gitmek serbest mi?
8 Mayıs cumartesi pazar yerleri! Pazara gitmek serbest mi? Cumartesi pazar kurulacak mı, pazara arabayla gitmek serbest mi? Pazar kurulacak mı, pazara girmek serbest mi? Pazar kurulacak yerler merak ediliyor. Pazar yerleri genelgesi İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilin valiliklerine gönderildi. Genelgenin ardından İstanbul'da açık olan pazar yerleri listesi de netleşti. Pazar yerleri tam kapanma sürecinde cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze/meyve ile fide satışı yapabilecekler. Vatandaşlar en yakın pazar yerlerine giderek alışverişlerini gerçekleştirebilecekler.
8.05.2021 Gündem
Semt pazarları açılıyor! İstanbul'da açık olacak pazar yerlerinin listesi belli oldu
Semt pazarları açılıyor! İstanbul'da açık olacak pazar yerlerinin listesi belli oldu Tam kapanma döneminde semt pazarları yarın ve (8 Mayıs Cumartesi) ve 15 Mayıs cumartesi açık olacak. Vatandaşlar, evlerine en yakın pazara gidebilecek. Pazarda sadece yaş sebze, meyve ve fide satışı yapılacak. Pazarlar saat 10.00 ile 17.00 saatleri arasıhnda açık olacak. İstanbul Pazarcılar Odası Başkanı Mesut Şengün pazarda ürünlerin pahalı olacağını söyledi. Şengün en ucuz domatesin 5-6 liraya satılacağını vurguladı. Öte yandan İstanbul'da açılacak pazarların listesi yayınlandı...
7.05.2021 Ekonomi
İstanbul'da fidye operasyonunda 2'si polis 8 şüpheli gözaltında
İstanbul'da fidye operasyonunda 2'si polis 8 şüpheli gözaltında Fatih'te Ürdün uyruklu bir kişinin eşini kaçırarak fidye istedikleri iddia edilen 2'si polis memuru 8 kişi yakalandı.
10.12.2020 Gündem
İETT otobüsünde 'pes' dedirten görüntü
İETT otobüsünde 'pes' dedirten görüntü Taksim-Kocamustafapaşa İETT otobüsünde yaşanan yoğunluk, kameralara yansıdı.
6.05.2020 Gündem
İSKİ Su kesintisi: İstanbul’da sular ne zaman gelecek?
İSKİ Su kesintisi: İstanbul’da sular ne zaman gelecek? İSKİ İstanbul’da su kesintisi olacağını duyurdu. İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında bazı bölgelerde bakım onarım ve yeniden yapılanma çalışmaları sebebiyle 20 saate kadar su kesintisi yaşanacağını açıkladı. 5 Kasım 2019 Salı günü saat 11.00’dan itibaren bazı bölgelerde su kesintisi yaşanacak. İşte 5 Kasım 2019 su kesintisi yaşanacak bölgeler. İSKİ su kesintisine dair detaylar haberimizde…
5.11.2019 Yaşam
İSKİ duyurdu İstanbul'da 20 saatlik su kesintisi: 5 Kasım hangi ilçelerde su kesintisi olacak?
İSKİ duyurdu İstanbul'da 20 saatlik su kesintisi: 5 Kasım hangi ilçelerde su kesintisi olacak? İSKİ, İstanbul'da 5 Kasım 2019'da 9 ilçede 10 ila 20 saat arasında değişen sürelerde su kesintisi yaşanacağını duyurdu. Peki, 5 Kasım'da hangi ilçelerde su kesintisi olacak? İşte İstanbul'da su kesintisi yaşanan ilçeler...
4.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kocamustafapaşa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kocamustafapaşa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.