Koç Ailesi

Koç Ailesi

Son dakika Koç Ailesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Koç Ailesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Koç Ailesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Koç Ailesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan koç ailesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 566 koç ailesi haberi bulunmuştur. Tüm koç ailesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Koç Holding, Tat Gıda'yı Memişoğlu Tarım'a sattı! İşte satış bedeli
Koç Holding, Tat Gıda'yı Memişoğlu Tarım'a sattı! İşte satış bedeli Koç Holding, Tat Gıda paylarının Memişoğlu Tarım'a satışına yönelik Pay Alım Satım Sözleşmesi imzaladı. Tat Gıda 80.9 milyon dolara satılmış oldu.
9.01.2024 Ekonomi
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den çok sert Galatasaray  açıklaması:Ligin tescilini kabul etmeyeceğim
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den çok sert Galatasaray açıklaması:Ligin tescilini kabul etmeyeceğim Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlı ekibin gündemine dair açıklamalarda bulundu. Galatasaray ve TFF'ye yönelik sert ifadeler kullanan Ahmet Nur Çebi, "Beşiktaş şampiyon olsa bile ligin tescil edilmesini kabul etmeyeceğim" dedi.
5.05.2023 Beşiktaş
Erzurum'da Dilara Köç'ün sır ölümü! Amcası: İntihar değil cinayet
Erzurum'da Dilara Köç'ün sır ölümü! Amcası: İntihar değil cinayet Erzurum'da, ailesinin kayıp ihbarı yaptığı Dilara Köç'ün (20), Palandöken ilçesinde 12 katlı inşaatın önünde bekçiler tarafından cansız bedeni bulundu. Adli Tıp Kurumu'nda otopsisi yapılan Köç'ün cenazesini alan yakınları, olayın cinayet olduğunu ileri sürdü. Amca Sadrettin Köç (63), "Olay, kesinlikle intihar değil. Yeğenim öyle bir yapıya sahip değil. Cinayet olduğu kanaatini taşıyoruz. Derin soruşturma yapılmasını istiyoruz" dedi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma yürüten polis, 2'si kadın 4 kişiyi gözaltına aldı.
11.10.2022 Gündem
En zengin Türk kim? En zengin 10 Türk belli oldu! İşte Forbes’e göre dünyanın en zengin Türkleri listesi!
En zengin Türk kim? En zengin 10 Türk belli oldu! İşte Forbes’e göre dünyanın en zengin Türkleri listesi! En zengin 10 Türk belli oldu. ABD merkezli Forbes dergisi, 2022 yılı dünyanın en zenginleri listesini yayımladı. Dünyada zirvede 219 milyar dolarlık servetiyle Tesla'nın kurucusu Elon Musk yer alırken, Forbes dergisine göre, Türkiye’de dolar milyarderi sayısı ise 27’den 24’e geriledi. En zengin Türk listesinin başında ise Murat Ülker var. Peki, En zengin 10 Türk kim, dünyanın en zengin Türkleri kimler oldu? İşte en zengin 10 Türk…
8.04.2022 Dünya
Eski milletvekilinin oğlunun öldüğü kazada sürücüye 8 yıl 6 ay hapis
Eski milletvekilinin oğlunun öldüğü kazada sürücüye 8 yıl 6 ay hapis Ordu'nun Fatsa ilçesinde, 4 aracın karıştığı zincirleme kazada DSP 20'nci dönem Ordu Milletvekili Müjdat Koç'un oğlu Melih Koç'un (36) ölümüne neden olan Osman Keskin hakkındaki karar duruşması bugün görüldü. Keskin, 'taksirle ölüme sebebiyet vermek' suçundan 8 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Cezaya tepki gösteren Koç ailesi, "Bu adaletli karar değildir" dedi.
10.05.2021 Gündem
Mustafa Koç ölümünün 5'inci yılında mezarı başında anıldı
Mustafa Koç ölümünün 5'inci yılında mezarı başında anıldı Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, ölümünün 5'inci yıldönümünde Zincirlikuyu'da bulunan aile kabristanında düzenlenen törenle anıldı.
21.01.2021 Gündem
İş insanı Suna Kıraç son yolculuğuna uğurlandı
İş insanı Suna Kıraç son yolculuğuna uğurlandı Merhum iş insanı Vehbi Koç'un kızı ve Koç Holding eski Başkan Vekili Suna Kıraç, 79 yaşında dün hayatını kaybetti. Kıraç bugün son yolculuğuna uğurlandı. Kıraç için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii'nde kılınan cenaze namazına siyaset, iş, spor ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.
16.09.2020 Yaşam
Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu'nın finalinde yaşananlar...
Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu'nın finalinde yaşananlar... Efsane dizi Aşkı Memnu tekrar bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Bir döneme damga vuran, yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Aşkı Memnu oyuncuları ve konusuyla konuşulmaya devam ediyor. Peki, Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? Aşkı Memnu'nın final sahnesinde neler oldu? İşte Aşk-ı Memnu'nun hatıralara kazınan bölümleri ve oyuncuları hakkında merak edilenler...
26.05.2020 Gündem
KAP'a açıklandı! Ve satış tamamlandı
KAP'a açıklandı! Ve satış tamamlandı Koç Holding ile İtalyan UniCredit ortak yönetimindeki Koç Finansal Hizmetler (KFS) ve Yapı Kredi Bankası (YKB) paylarının alım-satım işleminin tamamlandığı konusunda taraflar mutabakata vardı.
6.02.2020 Ekonomi
Sır vergi rekortmenleri
Sır vergi rekortmenleri Türkiye’nin 2018 yılı vergi şampiyonları belli oldu. Ancak ilk 100’ün yer aldığı listelerde vergi rekortmenlerinin çoğu adının açıklanmasını istemedi. 27 kurum ile 57 Gelir Vergisi şampiyonu ismini gizledi.
21.11.2019 Ekonomi
Ersun Yanal: İkinci yarının zirvesinde olacağız
Ersun Yanal: İkinci yarının zirvesinde olacağız Fenerbahçe'de ilk yarının son maçında takımın başına geçen ve taraftarın büyük desteğini arkasına alan Ersun Yanal, Antalya kampında açıklamalarda bulundu.
4.01.2019 Fenerbahçe
Ali Koç'a kangal yavrusu hediye edildi!
Ali Koç'a kangal yavrusu hediye edildi! Spor Toto Süper Lig'in 9'uncu haftasında Demir Grup Sivasspor ile karşılaşmak üzere kente gelen Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'a bir çift kangal köpeği yavrusu hediye edildi.
20.10.2018 Fenerbahçe
100 yıllık ortaklığı kutlarız
100 yıllık ortaklığı kutlarız Koç ve Fiat ortaklığı ile kurulan Tofaş, 50’nci yaşını kutluyor. FCA Başkanı Elkan, “2068’de ortaklığı yine kutlayacağız” derken Koç Holding Başkanı Ömer Koç, “Dev olduk” diye konuştu
19.07.2018 Ekonomi
Koç’a FED’den transfer
Koç’a FED’den transfer Koç Holding’in 54’üncü olağan genel kurulu dün yapılırken oluşan yeni yönetimdeki bir bağımsız üye dikkat çekti. Bağımsız Üye olarak yönetime giren Emily K. Rafferty’nin New York FED Başkanlığı yaptığı öğrenildi.
22.03.2018 Ekonomi
53 gizemli rekortmen
53 gizemli rekortmen Türkiye’nin 2016 yılı gelir vergisi rekortmeni 2015’te olduğu Semahat Arsel oldu. İlk 3’te Rahmi Koç ile Şarık Tara yer alırken, 100 mükellefin 53’ü bilgilerinin açıklanmasını istemedi.
8.08.2017 Ekonomi
Ebru Şancı: Üç-beş gecelik aldatma için...
Ebru Şancı: Üç-beş gecelik aldatma için... Türkiye'nin en güzel modellerinden olan Ebru Şancı, gündemi sarsacak çok samimi açıklamalarda bulundu. Şancı, 'Üç-Beş gecelik aldatma için kocamı kapının önüne koymam.' dedi.
17.09.2017 Magazin
Koç Holding’in aile hisseleri 1.7 milyar liraya satıldı
Koç Holding’in aile hisseleri 1.7 milyar liraya satıldı KOÇ Holding aile üyelerinin Koç Holding’de sahip oldukları 107 milyon TL nominal değerli paylarının satışının gerçekleştiği bildirildi.
2.06.2017 Ekonomi
Koç Holding'den büyük satış!
Koç Holding'den büyük satış! Koç Holding, aile üyelerinin 25 Mayıs'taki Koç Holding AŞ'de sahip oldukları 107 milyon TL nominal değerli paylarının satışının gerçekleştiğini açıkladı.
2.06.2017 Ekonomi
Bu ani satışlara piyasa bozuldu
Bu ani satışlara piyasa bozuldu Borsanın rekorlar kırdığı dönemde Koç ve Sabancı’dan sürpriz satış geldi. Koç Ailesi, holdingde sahip oldukları % 4.22’lik hissenin satışı için Citi’ye yetki verdi. Sabancı Ailesi de 100 milyon dolarlık hisseyi sattı. Açıklamalar sonrası Koç ve Sabancı hisseleri düştü. Borsa eksiye döndü
25.05.2017 Ekonomi
Koç ve Sabancı ailelerinden flaş kararlar!
Koç ve Sabancı ailelerinden flaş kararlar! Koç ve Sabancı ailelerinden arka arkaya hisse satış haberleri geldi. İki ailenin yaptığı toplam satış tutarı 600 milyon dolara yaklaşıyor.
25.05.2017 Ekonomi
Pazartesi kabusu! Trafik kazaları can almaya devam ediyor
Pazartesi kabusu! Trafik kazaları can almaya devam ediyor İlk iş günü olan Pazartesi günü yurdun çeşitli illerinde meydana gelen kazalarda çok sayıda vatandaş hayatını kaybetti.
15.05.2017 Yaşam
Balıkesir'de kaza: 2 ölü
Balıkesir'de kaza: 2 ölü Balıkesir'de sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
15.05.2017 Yaşam
Vehbi Koç Ödülü Ahunbay’ın
Vehbi Koç Ödülü Ahunbay’ın Vehbi Koç Vakfı’nın her yıl kültür, eğitim ve sağlık alanında verdiği Vehbi Koç Ödülü’nün bu yılki sahibi, kültürel ve tarihi miras alanındaki çalışmaları ile Prof. Dr. Zeynep Ahunbay oldu.
24.02.2017 Magazin
Mustafa Koç mezarı başında anıldı
Mustafa Koç mezarı başında anıldı Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, ölümünün 1'inci yıldönümünde Zincirlikuyu'daki mezarı başında ailesi, sevenleri ve Koç Holding Topluluğu çalışanlarının katılımıyla düzenlenen törenle anıldı.
29.09.2021 Gündem
Koç ve Badem denizde buluştu!
Koç ve Badem denizde buluştu! Kalp krizi sonucu kaybettiğimiz işadamı Mustafa Koç ile tedavisini üstlenip evlat edindiği Akdeniz foku Badem’i yan yana yüzerken tasvir eden heykel törenle su altına indirildi
30.07.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Koç Ailesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki koç ailesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.