Klein

Klein

Son dakika klein haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan klein ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını klein haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Klein

haberleri sayfasında son dakika yaşanan klein gelişmeleri de dahil olmak üzere 344 klein haberi bulunmuştur. Tüm klein haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyaca ünlü model Tatjana Patitz hayatını kaybetti
Dünyaca ünlü model Tatjana Patitz hayatını kaybetti 90’lı yıllarda ün kazanan Alman süpermodel Tatjana Patitz 56 yaşında hayatını kaybetti.
12.01.2023 Magazin
Çağla Öz’ün hedefi İtalya!
Çağla Öz’ün hedefi İtalya!  Çocukluğundan beri modaya olan ilgisini profesyonelliğe taşıyan Çağla Öz, yaptığı tasarımlar ile dikkat çekiyor. Ünlü markaların tasarımlarını yapan Öz’ün hayali ise tasarımlarını İtalya’da yapmak.
2.06.2022 Advertorial
Kırmızı et fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan duyurdu: Satılan ürünler...
Kırmızı et fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan duyurdu: Satılan ürünler... Kırmızı et fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Et ve Süt Kurumu'nun Türkiye genelindeki 18 satış mağazasında, nihai tüketiciye satılan ürünlerin fiyatlarında düzenlemeye gitmesi, kırmızı et piyasasını etkilememektedir” denildi.
23.03.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında kritik tahmin! Tarih verildi, gram altında yeni rekor...
Altın fiyatlarında kritik tahmin! Tarih verildi, gram altında yeni rekor... Altın fiyatları ile ilgili son dakika uyarısı! Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş altın fiyatlarında etkisini sürdürürken, Fed’in vereceği gelecek karar merakla bekleniyor. ‘Gram altın ne kadar oldu?’ sorusu cevap beklerken, uzmanlardan art arda flaş tahminler geldi. Güne 915 liradan başlayan gram altın 913 liradan işlem görüyor. Bin 921 dolardan açılan ons altın ise hafif geri çekilerek 1918 dolardan işlem görüyor. Ons altın ve gram altın fiyatında yıl içinde yeni rekorlar gelebileceğini vurgulayan uzmanlar, kritik tahminlerde bulundu. İşte ons altın, çeyrek altın, gram altın, tam altın ve cumhuriyet altını ile ilgili son dakika gelişmeleri...
23.03.2022 Ekonomi
Klein token ön satış ne zaman? Klein Entertaintment’ın token arzı başlıyor!
Klein token ön satış ne zaman? Klein Entertaintment’ın token arzı başlıyor! Dijital Varlık Alım-Satım Platformu Bitexen, Klein Entertaintment’ın KLEIN Token’ını arz edecek. Yatırımcıya, Klein Token ile Klein’ın tüm mekanlarında rezervasyon ve giriş önceliği, sanatçılar ile özel aktivitelerde yer alabilme ve birçok indirim hakkı gibi avantajlar elde edilecek. Peki, Klein token nedir? Klein token ön satış ne zaman? Klein token ne zaman satışa çıkacak? Klein token ön satış saat kaçta başlayacak? Bitexen Klein token ön satış detayları
23.03.2022 Ekonomi
Alain Delon kimdir, gençliği ve son hali nasıl? Alain Delon filmleri…
Alain Delon kimdir, gençliği ve son hali nasıl? Alain Delon filmleri… 86 yaşındaki Fransız oyuncu Alain Delon oğlu Anthony’den ölmesine yardım etmesini istedi. Söz konu açıklamaların ardından “Alain Delon kimdir, kaç yaşında?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Alain Delon’un gençliği ve son hali ile Alain Delon filmleri…
22.03.2022 Televizyon
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi!
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi! Anadolu rock ozanı olarak tanınan Cem Karaca’nın ölümünün üzerinden 18 yıl geçti. Sosyal mesajlar içeren şarkılarıyla dönemine damga vuran Cem Karaca ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Cem Karaca kimdir? Cem Karaca ölüm sebebi ne? Cem Karaca ölüm tarihi ne? İşte Cem Karaca’nın hayatı ve şarkıları!
8.02.2022 Kültür Sanat
Araba dünyasında devrim! Uçan araç AirCar sahneye çıkıyor! 'Sonsuza kadar değişiyor'
Araba dünyasında devrim! Uçan araç AirCar sahneye çıkıyor! 'Sonsuza kadar değişiyor' Araba dünyasında devrim! Slovakya'da geliştirilen ve geleceğin arabası olacağı düşünülen uçan araç AirCar'ın piyasaya sürülmesi artık an meselesi. Görenleri hayrete düşüren araba için Profesör Klein, 'seyahat anlayışının artık sonsuza kadar değişeceğini' söyledi.
25.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Dünyaca ünlü şirketler Çin'in hedefinde! Mağazalar tek tek kapanıyor: Nike, Adidas, H&M, FILA, Burberry, Lacoste ve Uniqlo...
Dünyaca ünlü şirketler Çin'in hedefinde! Mağazalar tek tek kapanıyor: Nike, Adidas, H&M, FILA, Burberry, Lacoste ve Uniqlo... Son dakika haberine göre; ABD başta olmak üzere Batılı ülkelerin Uygurlara soykırım yapıldığı suçlamasıyla bazı Çin hükümeti yetkililerine yaptırım uygulamasının ardından Pekin ile Batı arasındaki mücadelenin yeni perdesinde özel şirketler sahne alıyor. Pamuk, bu sert kavganın ana aktörü.
24.05.2021 Ekonomi
Cem Karaca'nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? İşte Cem Karaca'nın hayatı!
Cem Karaca'nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? İşte Cem Karaca'nın hayatı! Anadolu rock müziğinin öncülerinden Cem Karaca, ölümünün 17'nci yılında anılıyor. Anadolu rock ozanı olarak anılan Cem Karaca, Türkiye'nin en özgün sesine ve stiline sahip şarkıcılarından biri olarak kabul ediliyor. Peki, Cem Karaca kimdir? Cem Karaca kaç yaşında, neden öldü? İşte Cem Karaca'nın hayatı, şarkıları ve hakkında merak edilenler...
8.02.2021 Gündem
Murat Gezer gece turlarına hız verdi
Murat Gezer gece turlarına hız verdi 11 Mart 2018 tarihinde jet kazasında hayatını kaybeden nişanlısı Mina Başaran'ın acısını yaşayan iş insanı Murat Gezer, gece turlarına başladı.
2.11.2019 Magazin
Paris'te piyano resitali
Paris'te piyano resitali Piyanist Renan Koen, Fransa'nın başkenti Paris'te Columbia Global Centers'ta piyano resitali verdi.
8.10.2019 Kültür Sanat
Rıza Esendemir ve Tuğba Özerk aşk mı yaşıyor?
Rıza Esendemir ve Tuğba Özerk aşk mı yaşıyor? Rıza Esendemir 2 yıl evli kaldığı İrem Derici’den 2016’da boşanmıştı. Ünlü radyocu önceki akşam Tuğba Özerk'le aynı mekandaydı.
8.10.2019 Magazin
Cesur pozlarıyla dikkat çekti
Cesur pozlarıyla dikkat çekti Winnie Harlow, Steve Madden ile hayata geçirdikleri ‘Winnie Harlow x Steve Madden’ kapsül koleksiyonu için kamera karşısına geçti.
19.09.2019 Magazin
XJAZZ Festivali başlıyor!
XJAZZ Festivali başlıyor! Berlin çıkışlı XJAZZ Festivali beşinci kez, 18 Eylül'de Taksim'de başlayacak.
17.09.2019 Kültür Sanat
Beren Saat ile DJ Maga aşk mı yaşıyor?
Beren Saat ile DJ Maga aşk mı yaşıyor? Uzun süredir şarkıcı eşi Kenan Doğulu ile boşanacakları konuşulan oyuncu Beren Saat'in, Fransız DJ Maga ile yakınlaştığı, Tepebaşı ve Çeşme'de dinlemeye gittiği iddia ediliyor.
30.08.2019 Magazin
Defineciler Adamkayalar anıtını talan etti
Defineciler Adamkayalar anıtını talan etti Mersin’in Şeytan Deresi Kanyonu’nun dağ yamaçlarında MÖ 2’nci ve MS 3’üncü yüzyıllar arasında yapıldığı tahmin edilen Adamkayalar anıtı, defineciler tarafından delik deşik edildi. 11 erkek, 4 kadın, 2 çocuk, bir dağ keçisi ve kartal kabartmalarından oluşan anıt yapının her tarafı dinamitle patlatılmış. UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ne girecek güzellikteki anıt, önlem alınmadığı takdirde kısa süre içinde yok olacak.
13.07.2019 Kültür Sanat
O eski halinden eser yok!
O eski halinden eser yok! Önceki akşam L'Oreal Paris Elseve'in yeni saç ürünü için düzenlenen etkinliğe ünlü isimler akın etti. Klein Garten'da düzenlenen davetin ev sahipliğini oyuncu Hande Erçel yaptı.
11.07.2019 Magazin
Facebook grubunda utanç verici paylaşımlar
Facebook grubunda utanç verici paylaşımlar ABD Gümrük ve Sınır Muhafaza Birimi, eski ve yeni sınır devriye çalışanlarının Facebook'ta oluşturduğu kapalı grupta, göçmenler hakkında yapılan küfürlü ve kadınları aşağılayan paylaşımlara ilişkin soruşturma başlattı.
2.07.2019 Dünya
Şapkalı kamuflaj yetmedi
Şapkalı kamuflaj yetmedi Oyuncu Gürbey İleri, önceki gece kız arkadaşıyla eğlence turundaydı.
29.04.2019 Magazin
ABD'de aracını Müslüman sandığı yayaların üzerine sürdü
ABD'de aracını Müslüman sandığı yayaların üzerine sürdü ABD’nin California eyaletinde Irak gazisi olduğu öğrenilen bir sürücünün kaldırımda yürüyen bir grubu Müslüman sanarak aracını üzerlerine sürdüğü belirtildi.
27.04.2019 Dünya
Şirin Ediger evleniyor mu?
Şirin Ediger evleniyor mu? Günaydın yazarı Bülent Cankurt, 'Şirin Ediger evlenirse şaşırmayın' başlıklı bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı...
13.02.2019 Magazin
'Ben nereye bineceğim?'
'Ben nereye bineceğim?' Şarkıcı Sibel Can’ın büyük oğlu Engincan Ural, önceki gece Harbiye Klein çıkışı görüntülendi.
27.01.2019 Magazin
Flaşlar patlayınca panik yaptılar
Flaşlar patlayınca panik yaptılar Ece Sükan ile Uğur Güven önceki akşam Harbiye’de görüntülendi.
25.01.2019 Magazin
Asena Atalay isyan etti: İçerde sürekli...
Asena Atalay isyan etti: İçerde sürekli... Asena Atalay, önceki gece Harbiye'de bulunan Klein adlı kulüpten çıkarken görüntülendi
10.12.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Klein ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki klein haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.