Kızılay Başkanı

Kızılay Başkanı

Son dakika kızılay başkanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kızılay başkanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kızılay başkanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kızılay Başkanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kızılay başkanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.302 kızılay başkanı haberi bulunmuştur. Tüm kızılay başkanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kızılay kurban bedellerini açıkladı!
Kızılay kurban bedellerini açıkladı! Kızılay Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, 2024 yılı kurban bedel fiyatının yurt içi ve Gazze için 11 bin 750 lira, yurt dışı için ise 4 bin 300 lira olarak belirlendiğini açıkladı.
14.05.2024 Ekonomi
Kızılay kurbanlık fiyatlarını açıkladı
Kızılay kurbanlık fiyatlarını açıkladı Kızılay Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, 2024 yılı kurban bedel fiyatının yurt içi ve Gazze için 11 bin 750 lira, yurt dışı için ise 4 bin 300 lira olarak belirlendiğini açıkladı.
14.05.2024 Gündem
Kızılay Başkanı Fatma Meriç Yılmaz nereli, kaç yaşında? Fatma Meriç Yılmaz nerelerde görev yaptı?
Kızılay Başkanı Fatma Meriç Yılmaz nereli, kaç yaşında? Fatma Meriç Yılmaz nerelerde görev yaptı? Kızılay Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görev yapmaktaydı. Son yapılan olağanüstü genel kurulda Kızılay'ın yeni başkanı seçilen Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz nereli? İşte Kızılay Başkanı Fatma Meriç Yılmaz'ın hayatı...
9.07.2023 Gündem
Fatma Meriç Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Yeni Kızılay Başkanı  Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz’ın biyografisi (Kızılay'a vekaleten başkanlık edecek)
Fatma Meriç Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Yeni Kızılay Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz’ın biyografisi (Kızılay'a vekaleten başkanlık edecek) Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık istifa etti. Kerem Kınık'ın istifası sonrasında yeni Kızılay Başkanı'nın kim olacağı sorgulanırken, Kerem Kınık'ın yerine Fatma Meriç Yılmaz'ın geldiği açıklandı. Peki, Fatma Meriç Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında? Kınık'ın yerine kim gelen Fatma Meriç Yılmaz hakkında  merak edilenler…
12.05.2023 Gündem
Deprem bölgesinde esnafa büyük destek! Ticaret yeniden canlanıyor
Deprem bölgesinde esnafa büyük destek! Ticaret yeniden canlanıyor Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği bölgede binlerce esnaf da ciddi yara aldı. Bir yandan enkaz kaldırma çalışmaları sürerken, diğer taraftan esnaf, hasar görmeyen binalardaki işyerlerini açmaya başladı. Bölgede ticari faaliyetlerin yeniden başlaması için birinci adımda geçici işyerleri kurulacak. Az hasarlı üretim merkezlerinde gerekli altyapı çalışmaları, makine revizyonları, tadilatlar yapılacak.
28.02.2023 Ekonomi
Kızılay Başkanı Kınık CNN Türk'te açıkladı: Bize ait olan bütün çadırları AFAD'a verdik
Kızılay Başkanı Kınık CNN Türk'te açıkladı: Bize ait olan bütün çadırları AFAD'a verdik Kızılay Başkanı Kerem Kınık CNN TÜRK'te 'Kızılay çadır sattı' tartışmasıyla ilgili olarak CNN TÜRK'te Tarafsız Bölge'nin sorularını yanıtladı. Kerem Kınık, "Tüm çadırları AFAD'a verdik" ifadelerini kullandı.
27.02.2023 Gündem
Kerem Kınık kimdir, eşi kim? Kızılay Başkanı Kerem Kınık kaç yaşında, nereli, ne doktoru, hangi görevlerde bulundu?
Kerem Kınık kimdir, eşi kim? Kızılay Başkanı Kerem Kınık kaç yaşında, nereli, ne doktoru, hangi görevlerde bulundu? Kızılay başkanı Kerem Kınık’ın hayatı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Kızılay başkanı kimdir, Kerem Kınık kaç yaşında, nereli, ne doktoru? İşte Kerem Kınık’ın özgeçmişi... 
27.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 17 bin 674’e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
10.02.2023 Gündem
Soner Arıca kan bağışı kuyruğunu paylaştı! 'Gurur duydum'
Soner Arıca kan bağışı kuyruğunu paylaştı! 'Gurur duydum' Dün Sabah saatlerinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından, öğlen 13.24 sıralarında 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Depremin ardından yapılan kan bağışı çağrısı için Kızılay'ın bir AVM'de kurduğu alana giden ünlü şarkıcı Soner Arıca, bağışta bulunmak için uzun kuyruklar oluşturan vatandaşların fotoğrafını paylaşarak; "Gurur duydum" diye yazdı.
7.02.2023 Magazin
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 5 bin 894'e yükseldi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibariyle görevli araçların dışındaki diğer her türlü aracın girişinin yasaklandığını duyurdu.
8.02.2023 Gündem
Halil Sezai takipçilerini kan vermeye davet etti!
Halil Sezai takipçilerini kan vermeye davet etti! Kahramanmaraş'ta ilk olarak sabah saatlerinde 7.7 ve son olarak öğle saatlerinde meydana gelen 7,5 şiddetindeki depremin ardından tüm Türkiye seferber oldu. Vatandaşlar Kızılay'a kan bağışında bulmak için belirlenen noktalarda uzun kuyruklar oluşturdu. Şarkıcı Halil Sezai de takipçilerini kan vermeye davet etti.
6.02.2023 Magazin
Kızılay Başkanı açıkladı, deprem bölgesi için kritik 72 saat detayı
Kızılay Başkanı açıkladı, deprem bölgesi için kritik 72 saat detayı Kızılay Başkanı Kerem Kınık, CNN Türk canlı yayınında deprem bölgesine ilişkin yeni bilgileri paylaşarak, vatandaşlara çağrıda bulundu.
6.02.2023 Gündem
Kızılay Başkanı'ndan çağrı: Kan ihtiyacımız olacak, yaralılar var
Kızılay Başkanı'ndan çağrı: Kan ihtiyacımız olacak, yaralılar var Kızılay Başkanı Kerem Kınık, ülke genelinde vatandaşları kan bağışına çağırdı. Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem nedeniyle ülke genelindeki kan stoklarının bölgelere gönderildiğini belirten Kınık, yeni kan ihtiyacının doğabileceğini belirtti.
6.02.2023 Gündem
Kızılay ve AFAD'dan deprem uyarısı geldi! "Hasarlı evlere girilmemeli"
Kızılay ve AFAD'dan deprem uyarısı geldi! "Hasarlı evlere girilmemeli" AFAD, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "Tüm İl AFAD Müdürlükleri teyakkuza geçirilmiş olup; arama kurtarma başta olmak üzere bütün ekiplerimiz bölgeye sevk edilmektedir." denildi.
6.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Emine Erdoğan 'Kırmızı Yelek Uluslararası Gönüllülük Ödül Töreni'ne katıldı
Emine Erdoğan 'Kırmızı Yelek Uluslararası Gönüllülük Ödül Töreni'ne katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan "Gönüllülük, insanın insana olan inancını pekiştirir. Ülkemiz, insani yardım alanında, dünyanın en cömert ülkesi olma onurunu göğsünde taşıyor. Başta Kızılay olmak üzere, tüm kurumlarımız, dünyanın tüm kıtalarında, Türk halkının yüce gönlünün, engin merhametinin ve samimi sevgisinin elçileridir" dedi.
3.12.2022 Siyaset
Kuşadası Körfezi'nde 5.0 büyüklüğünde deprem
Kuşadası Körfezi'nde 5.0 büyüklüğünde deprem Kuşadası Körfezi'nde bu sabah 06:18'de 3.8 ve 06:24'te 5.0 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem, İzmir, Aydın ve birçok ilden de hissedildi. İlk belirlemelere göre can ve mal kaybı olmadığı bildirildi. Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık 'Etkilerini araştırıyoruz geçmiş olsun' açıklamasını yaptı.
14.08.2022 Gündem
Fuat Oktay: Kızılay'ı güçlendirmek için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz
Fuat Oktay: Kızılay'ı güçlendirmek için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türk Kızılay'ın 103'üncü Genel Kurulunda "Kızılay gibi yüksek organizasyonel kabiliyete ve donanıma sahip marka kuruluşlara sahip olmamız güçlü ve iddia sahibi bir devlet olmamızın sonucudur. Biz hükümet olarak yeni iş birlikleri ve projelerle, Kızılay'ın operasyonel kabiliyetini artırmak ve teşkilatını güçlendirmek için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz" dedi.
14.05.2022 Siyaset
Kızılay'dan Ramazan desteği! 8 milyon kişiye yapılacak yardımlar duyuruldu
Kızılay'dan Ramazan desteği! 8 milyon kişiye yapılacak yardımlar duyuruldu Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, bu sene Ramazan ayında yapılacak yardımları düzenlediği basın toplantısında anlattı. 8 milyon kişiye farklı kalemlerde toplam 400 milyon liralık yardım ulaştıracaklarını anlatan Kınık, online bağış sistemini de tanıtarak, "Kızılay kart ödeme platformu, yardımlaşma ve dayanışma platformu olarak bu kartları yurtdışında da yaygınlaştıracağız. Kızılay kart bizim nakit temelli destekleriniz için platformumuzun genel konsepti. Bu kart fiziksel anlamda bulunmuş olmasa bile Kızılay kart platformumuz aracılığıyla ihtiyaç sahiplerimize TC kimlik numaralarını ve banka hesaplarına doğrudan ödeme yapılması yoluyla yardımlarımızı ulaştırıyoruz." dedi.
28.03.2022 Gündem
Kızılay Ukrayna için harekete geçti! 3 TIR bugün yola çıkıyor
Kızılay Ukrayna için harekete geçti! 3 TIR bugün yola çıkıyor Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik askeri harekâtı başlatmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, “İçerisinde 210 metrekarelik genel maksat çadırları, ailelerin barınmaları için afet çadırları, yatak, battaniye, çocuk battaniyesi, uyku tulumu gibi acil insani yardım malzemelerinin bulunduğu 3 TIR’ın bugün gün içerisinde Ukrayna’ya hareket etmesi planlanıyor” dedi.
25.02.2022 Gündem
Kızılay Başkanı Kınık: İnsani yardım modellerinde bilim bizlere rehberlik ediyor
Kızılay Başkanı Kınık: İnsani yardım modellerinde bilim bizlere rehberlik ediyor Türk Kızılay ev sahipliğinde Kızılay Lojistik sponsorluğunda Kızılay Akademi ve Lojistik Derneği iş birliğinde ilk kez düzenlenen ‘Uluslararası Afet ve İnsani Yardım Lojistiği Kongresi’nde insani yardım lojistiği ve tedarik zinciri alanlarındaki son gelişmeler masaya yatırıldı. Alanında uzman kesimlerin katılımıyla gerçekleştirilen kongrede konuşan Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık, “Dünyada insani yardım modellerinde de değişiklikler yaşanıyor. Bu alanda bizlere rehberlik edecek olan bilimdir. Bu konuda ‘big data’ yönetimini yapmak zorundayız” dedi. Kongrede konuşan İstanbul Havalimanı CEO’su Kadri Samsunlu ise “İstanbul Havalimanı’na hangi büyüklükte olursa olsun depremlerde uçak inebilir” dedi.
9.02.2022 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: “Son 4 yılda dünyanın en çok yardım yapan ülkesiyiz”
İçişleri Bakanı Soylu: “Son 4 yılda dünyanın en çok yardım yapan ülkesiyiz” Afganistan’a gönderilen insani yardım trenini uğurlama töreninde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Son 4 yılda dünyanın en çok yardım yapan ülkesiyiz. Oysa Amerika ve Avrupa bizden daha zengin. Gönlü zengin olan, bu işin hassasiyetinde olan bir milletin evladıyız” dedi.
27.01.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Türkiye' kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Türkiye' kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; ihraç ürünlerinde "Made in Turkey" yerine "Made in Türkiye" ibaresi kullanılacak. Kararda, her türlü faaliyet ve yazışmada "Türkiye" ibaresinin kullanımı konusunda gerekli hassasiyetin gösterileceği ifade edildi.
3.12.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kızılay Başkanı Kınık ile IFRC Genel Sekreteri Chapagain'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kızılay Başkanı Kınık ile IFRC Genel Sekreteri Chapagain'i kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılay Başkanı Kerem Kınık ve Uluslararası Kızılay-Kızılhaç Dernekleri Federasyonu (IFRC) Genel Sekreteri Jagan Chapagain'i kabul etti.
3.12.2021 Siyaset
Kızılay İçecek halka arz oluyor!
Kızılay İçecek halka arz oluyor! Kızılay, mali yapısını güçlendirmek için halka arz çalışmalarına başladı. Şirket, ayrıca 150 milyon Euro yatırımla Erzincan ve Afyon’daki soda fabrikalarında şişe üretim tesisi kuracak. İşte Kızılay İçecek halka arz ne zaman? Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık halka arz ile ilgili bilgi verdi.
1.11.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kızılay Başkanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kızılay başkanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.