Kızak

Kızak

Son dakika kızak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kızak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kızak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kızak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kızak gelişmeleri de dahil olmak üzere 144 kızak haberi bulunmuştur. Tüm kızak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nikah salonlarında '04.04.2024' yoğunluğu!
Nikah salonlarında '04.04.2024' yoğunluğu! Antalya’da evliliklerini özel bir tarihte gerçekleştirmek isteyenler 04.04.2024 tarihinde nikah salonlarına akın etti. Muratpaşa Belediyesi’nde bu özel günde iki ayrı salonda 18 çift dünyaevine girdi.
4.04.2024 Gündem
2022 Kış Paralimpik oyunları açılışı hangi kanalda, paralimpik kış oyunları nelerdir? Kış Paralimpik oyunları nedir, ne zaman başlıyor?
2022 Kış Paralimpik oyunları açılışı hangi kanalda, paralimpik kış oyunları nelerdir? Kış Paralimpik oyunları nedir, ne zaman başlıyor? Google bu kez 1976 yılından bu yana düzenlenen 2022 Kış Paralimpik Oyunları'nı doodle yaptı. 2022 Kış Paralimpik Oyunları Açılışının Doodle olarak görenler  Kış Paralimpik Oyunları'na yönelik araştırma yapmaya başladı. Peki, 2022 Kış Paralimpik oyunları açılışı hangi kanalda, paralimpik kış oyunları nelerdir? Kış Paralimpik oyunları nedir, ne zaman başlıyor?
4.03.2022 Diğer Sporlar
Liselilerin kavgasına arkadaşlarından 'Vur, vur' tezahüratlı destek
Liselilerin kavgasına arkadaşlarından 'Vur, vur' tezahüratlı destek Antalya'da 2 liseli kavgaya tutuşunca diğer öğrenciler de 'Uff helalsin', 'Vur vur' diyerek bağırırken, bu anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
16.02.2022 Yaşam
95 yaşındaki Saadet ninenin tahta kızak keyfi! Gençlere taş çıkarıyor
95 yaşındaki Saadet ninenin tahta kızak keyfi! Gençlere taş çıkarıyor Artvin’de 95 yaşındaki Saadet Saymaz tahta kızakla karın üstünde kaydı. Parkurları tek tek geçen yaşlı kadın gençlere taş çıkardı.
16.02.2022 Yaşam
Buz tutan Çıldır Gölü'nde festival
Buz tutan Çıldır Gölü'nde festival Ardahan'ın doğal ve turistik zenginliklerinin uluslararası tanıtımı amacıyla organize edilen '7'nci Çıldır Gölü Altın At Kristal Buz Festivali' düzenlendi. Festival kapsamında buz tutan göl üzerinde yapılan etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu.
13.02.2022 Yaşam
Pekin Olimpiyatları'nda gündeme damga vuran açıklamalar! Dünyanın gözü Pekin'de!
Pekin Olimpiyatları'nda gündeme damga vuran açıklamalar! Dünyanın gözü Pekin'de! Koronavirüs salgını ve diplomatik boykot kararlarının gölgesinde başlayan Pekin Kış Olimpiyatları bu kez de sporculara sürekli olarak uygulanan karantina kuralları, yeme-içme ve barınma şartlarındaki sorunlar ve Çin'in yılın bu zamanında sahip olduğu ağır hava koşulları nedeniyle gündemde. Sosyal medya hesabından yaşadıklarını ağlayarak anlatan Belçikalı sporcu Kim Meylemans ise olimpiyat gündemine damgasını vurdu.
8.02.2022 Diğer Sporlar
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Ankara'da kızak şenliğine katıldı
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Ankara'da kızak şenliğine katıldı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Ankara'nın Beypazarı ilçesinde düzenlenen 7'nci Geleneksel Kızak Şenliği'ne katıldı.
30.01.2022 Siyaset
Üsküdar'da eksi 3 derecede Boğazın serin sularına atladılar
Üsküdar'da eksi 3 derecede Boğazın serin sularına atladılar Üsküdar'da hava sıcaklığının eksi 3 dereceye ulaştığı anlarda 'Üsküdar Fedaileri' adlı profesyonel yüzücüler soğuk havaya aldırmadan boğazın serin sularına atladı. 
23.01.2022 Yaşam
Esenyurt TEM bağlantı yolunda araçlar mahsur kaldı
Esenyurt TEM bağlantı yolunda araçlar mahsur kaldı  İstanbul'da etkili olan kar yağışı trafiği olumsuz etkiledi. Bazı sürücüler, Esenyurt Haramidere TEM bağlantı yolunda mahsur kaldı. Bağcılar'da da kar yağışının hemen ardından meydana gelen kazalar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
23.01.2022 Gündem
Vakadan dönen ambulans kaygan yolda kaza yaptı: 3 yaralı
Vakadan dönen ambulans kaygan yolda kaza yaptı: 3 yaralı Niğde’de vakadan dönen ambulans, kötü hava şartları nedeniyle devrildi. Kazada 3 sağlık görevlisi yaralandı.
23.01.2022 Gündem
Eskişehir'de kızak şenliği!
Eskişehir'de kızak şenliği! Eskişehir'de İnönü Belediyesi’nce 5'inci kez kızak şenliği düzenlendi. Yaklaşık 600 metrelik tepeden plastik kızaklarla kayan yüzlerce kişi, eksi 4 derecelik soğuğa rağmen saatlerce eğlendi.
23.01.2022 Yaşam
Eskişehir'de kızak şenliğinde doyasıya eğlence
Eskişehir'de kızak şenliğinde doyasıya eğlence Eskişehir'de İnönü Belediyesi’nce 5'inci kez kızak şenliği düzenlendi. Yaklaşık 600 metrelik tepeden plastik kızaklarla kayan yüzlerce kişi, eksi 4 derecelik soğuğa rağmen saatlerce eğlendi.
23.01.2022 Gündem
Kış turizminin gözdesi Palandöken tıklım tıklım! Doluluk yüzde 90...
Kış turizminin gözdesi Palandöken tıklım tıklım! Doluluk yüzde 90... Kış turizminin göz bebeği Palandöken, özellikle hafta sonları dolup taştı. Kızak ve kayak pistlerinde 'İğne atsan yere düşmeyecek' dedirten görüntüler ortaya çıktı. Sömestir tatiline hazırlık yapan otellerdeki doluluk oranı yüzde 90'lara ulaştı. Yerli ve yabancı turistler kayak yaparak tatilin tadını doyasıya çıkarıyor.
16.01.2022 Gündem
Ağrı'da çocukların kar eğlencesi
Ağrı'da çocukların kar eğlencesi Ağrı'da yoğun yağışla kar kalınlığının 10 santimetreyi geçtiği bazı köylerde çocuklar, sokaklara çıkıp kar topu oynadı. Kar yağışını eğlenceye dönüştüren çocuklar, kızak ve naylonlar ile sokak aralarında kaydı.
18.12.2021 Yaşam
Şehir buz kesti! Eksi 18 dereceyi gördü
Şehir buz kesti! Eksi 18 dereceyi gördü Ardahan'da soğuk hava etkisini sürdürüyor. Gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında 18,7 dereceyle Ardahanın Göle ilçesinde yaşandı.
6.12.2021 Yaşam
Avrupa'dan fahiş fiyata alınıyordu, artık Türkiye’de üretiliyor! Fiyatı 1500 lira...
Avrupa'dan fahiş fiyata alınıyordu, artık Türkiye’de üretiliyor! Fiyatı 1500 lira... Avrupa ülkelerinde üretilip Türkiye'ye 1500 euroya satılan yarış kızakları Tokat'ın Erbaa ilçesindeki sanayi sitesinde 1500 TL'ye üretildi. Üretimi yapılan yerli ilk kızaklar, Türkiye Kızak Federasyonu Başkanı Ahmet Recep Tekcan'ın da katıldığı törenle teslim edildi.
29.09.2021 Ekonomi
Dünyanın en büyük kar labirenti! Akın ediyorlar
Dünyanın en büyük kar labirenti! Akın ediyorlar Kanada’nın Manitoba kentindeki dünyanın en büyük ve 3 kilometrelik kar labirenti koronavirüs salgınına rağmen ziyaretçi akınına uğradı.
26.02.2021 Dünya
Türkiye’nin denize en yakın kayak tesisi, yeniden hizmette
Türkiye’nin denize en yakın kayak tesisi, yeniden hizmette Ordu’nun Kabadüz ilçesinde kurulan, Türkiye’nin denize en yakın kayak merkezi olma özelliğini taşıyan Çambaşı Kayak Merkezi, kış sezonu için hizmet vermeye başladı.
31.12.2020 Yaşam
Meteoroloji uyardı! Saat verildi: Kar, yağmur ve sağanak...
Meteoroloji uyardı! Saat verildi: Kar, yağmur ve sağanak... Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından illere ait hava durumu tahminleri açıklandı. Bazı illerde kar yağışı etkili oldu her yer beyaza büründü. Öte yandan bazı iller için de saat verildi. Kar, yağmur ve sağanak uyarısı yapıldı. İşte 9 Aralık hava durumu tahminleri...
9.12.2020 Gündem
Meteoroloji'den kritik uyarı! Kar, yağmur...
Meteoroloji'den kritik uyarı! Kar, yağmur... Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kar yağışı ve yağmur beklenen illeri açıkladı. İşte Meteoroloji'den gelen son dakika haberine göre hava durumu raporu...
20.11.2020 Gündem
Çıldır Gölü, Ege ve Akdeniz sahillerini aratmıyor!
Çıldır Gölü, Ege ve Akdeniz sahillerini aratmıyor! Ardahan’ın Çıldır ilçesinde, kış aylarında yüzeyi tamamen buzla kaplanan Çıldır Gölü, kavurucu sıcaklarda ise Ege ve Akdeniz sahillerini aratmayan güzelliğiyle tatilciler ile bölge halkının akınına uğruyor.
5.08.2020 Yaşam
Bakan Kasapoğlu, Gençlik Merkezleri ve Gençlik Kampları'nda uygulanacak tedbirleri duyurdu
Bakan Kasapoğlu, Gençlik Merkezleri ve Gençlik Kampları'nda uygulanacak tedbirleri duyurdu Bakan Kasapoğlu, spor tesisleri ile bakanlığa bağlı Gençlik Merkezleri ve Gençlik Kampları'nda uygulanacak tedbirleri duyurdu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Çobandı fabrikatör oldu! 42 ülkeye ihracat yapıyor
Çobandı fabrikatör oldu! 42 ülkeye ihracat yapıyor Kars'ın Selim ilçesi Tuygun köyünde doğan ve 15 yaşına kadar çobanlık yapan Vehbi Akyar (53), çocuk yaşta kaçıp geldiği İzmir'de, büyük bir fabrikanın sahibi oldu. Firmasında 33'ü mühendis, yaklaşık 210 kişiyi istihdam eden ve 42 ülkeye ihracat yapan Akyar, havalandırma ve iklimlendirme ekipmanları işinde sektörün liderlerinden biri oldu. Üretimin her safhasıyla yakından ilgilenen Akyar, rahatlamak istediğinde fabrikasının arka bahçesinde beslediği 43 koyun ile ilgileniyor. Akyar, "Gün içinde gelip koyunlarımı otlatıyorum. Bu benim için bir terapi oluyor" dedi.
20.02.2020 Yaşam
Antalyalılar zirvede kar, sahilde deniz keyfi yaptı
Antalyalılar zirvede kar, sahilde deniz keyfi yaptı Antalya kent merkezine 50 kilometre mesafede, 1850 metre yükseklikteki Saklıkent Kayak Merkezi'nde kayak sezonu açıldı. Kayak tutkunları kar kalınlığının 25 santimetreye ulaştığı pistte kızakla kayarken, hava sıcaklığının 17 derece olduğu kent merkezindekiler ise sahilde yürüyüş yaptı, balık tuttu, yüzerek güneşli havanın keyfini çıkardı.
29.12.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kızak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kızak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.