Kırmızı Alarm

Kırmızı Alarm

Son dakika kırmızı alarm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kırmızı alarm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kırmızı alarm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kırmızı Alarm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kırmızı alarm gelişmeleri de dahil olmak üzere 561 kırmızı alarm haberi bulunmuştur. Tüm kırmızı alarm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gece vakti ortaya çıktı, kırmızı alarm verildi! 6 ilde halk ayaklandı!
Gece vakti ortaya çıktı, kırmızı alarm verildi! 6 ilde halk ayaklandı! Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde gece vakti ortaya çıkan canavat lakaplı engerek yılanı korkuya neden oldu. Türkiye'nin güneydoğusunda kırmızı alarm verildi. Hakkari, Van, Mardin, Şanlıurfa, Elazığ ve Malatya'da halk ayaklandı.
14.08.2023 Gündem
İtalya’da sıcak hava nedeniyle kırmızı alarm
İtalya’da sıcak hava nedeniyle kırmızı alarm  İtalya Sağlık Bakanlığı, aşırı sıcaklar nedeniyle 16 kentte üçüncü seviye uyarı yayınladı. Başkent Roma başta olmak üzere ülkenin merkezi ve güneyindeki kentler için “Sıcak hava dalgası. Art arda 3 veya daha fazla gün boyunca devam eden yüksek riskli koşullar” uyarısı verildi.
16.07.2023 Dünya
Pekin’de 9 yıl sonra ilk kez sıcaklık için kırmızı alarm!
Pekin’de 9 yıl sonra ilk kez sıcaklık için kırmızı alarm! Çin’in başkenti Pekin’de, iki gündür 40 dereceyi aşan hava sıcaklığı nedeniyle 2014’ten bu yana ilk kez alarm seviyesi bu sabah kırmızıya yükseltildi.
23.06.2023 Dünya
Altın fiyatlarında kırmızı alarm! İbre ne zaman yeşile dönecek? Rekor tahmini değişti, yeni rakam verildi
Altın fiyatlarında kırmızı alarm! İbre ne zaman yeşile dönecek? Rekor tahmini değişti, yeni rakam verildi Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, ons altın fiyatlarında düşüş başladı. Tedirgin altın yatırımcısına kritik 'bekleyin' uyarısı yapıldı. Altın fiyatlarının yükseleceği tarih açıklanırken, yeni rakamlar telaffuz edildi. Peki, altın fiyatları son durum ne? Altın neden düştü? Altın yatırımcısı ne yapmalı? İşte gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatları...
21.04.2023 Ekonomi
Av yasağıyla günlük balık çeşidi 15'e düştü, ancak fiyatlar artmadı
Av yasağıyla günlük balık çeşidi 15'e düştü, ancak fiyatlar artmadı Türkiye'de 15 Nisan'da 12 mile kadar olan bölgede başlayan av yasağı, Mersin'de balık fiyatlarına yansımadı. Günlük taze balıklar tezgahlardaki yerini alırken, halkın ilgisi yoğun oldu. Mersin Balıkçılar Derneği Başkan Yardımcısı Adnan Polat, "Normal şartlarda bu aylarda balık satışlarımız düşerdi ancak Ramazan Bayramı nedeniyle et fiyatları artınca balığa rağbet arttı. Şu anda balık satışımız gayet iyi" dedi.
21.04.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez: İstanbul'daki 6 madenci hariç yaralılar taburcu oldu
Bakan Dönmez: İstanbul'daki 6 madenci hariç yaralılar taburcu oldu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TBMM Genel Kurulda, Amasra'da maden ocağında meydana gelen patlamaya ilişkin bilgilendirme yaptı. Bakan Dönmez, "En ufak bir ihmal varsa gereği yapılacak. Sorumlu kimse çıkartılacak ortaya. Kara kutudaki konuşmalar incelenecek, ihmal varsa gereği yapılacak" dedi.
18.10.2022 Gündem
Kripto paralarda büyük deprem! Kırmızı alarm
Kripto paralarda büyük deprem! Kırmızı alarm Kripto para birimleri yeni haftada sert düşüşlere sahne oluyor. Özellikle sabah saatlerinde Bitcoin’de gerçekleşen düşüşün etkisiyle birlikte piyasa resmen kırmıza büründü. Bitcoin bugün kritik destek bölgesine yaklaştı. Bitcoin ve Ethereum öncülüğünde gerçekleşen düşüş piyasanın geneline yansıdı. Dijital varlıkların toplam sermaye değeri bugün 900 milyar dolar seviyesinin altına indi. Kripto paraların toplam sermaye değeri 862 milyar doları gördü.
19.09.2022 Ekonomi
‘Eyyam-ı bahur’ kavuruyor! Uyarılar peş peşe geldi
‘Eyyam-ı bahur’ kavuruyor! Uyarılar peş peşe geldi Türkiye, yazın en sıcak günlerini yaşıyor. Güneyde sıcaklar 40 derecenin üzerine çıktı. Diğer bölgelerde de sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Uzmanlar 10.00-16.00 saatleri arasında güneşe maruz kalmamaları konusunda vatandaşları uyarıyor.
31.07.2022 Yaşam
Maymun çiçeğinde DSÖ kararı tartışılıyor: Ne değişti de ‘kırmızı alarm’ verildi
Maymun çiçeğinde DSÖ kararı tartışılıyor: Ne değişti de ‘kırmızı alarm’ verildi İngiltere’de geçen mayıs ayında ilk vakayla başlayan maymun virüsü çiçeği için DSÖ ‘kırmızı alarm’ verdi. Bugüne kadar ‘salgın beklenmiyor ve çok yakın temasla bulaşıyor’ açıklamaları yapılırken şimdi neden bu uyarının verildiği ise tartışma konusu oldu.
25.07.2022 Dünya
Aşırı sıcak hava dalgası Türkiye’ye ne zaman gelecek, aşırı sıcaklar Türkiye’ye gelecek mi? Meteoroloji uyardı!
Aşırı sıcak hava dalgası Türkiye’ye ne zaman gelecek, aşırı sıcaklar Türkiye’ye gelecek mi? Meteoroloji uyardı! Aşırı sıcak hava dalgası kapıya dayandı. Antalya'da sıcaklık 42, Muğla, Manisa ve Maraş'ta ise 40 dereceyi gösterecek. Aşırı sıcak hava dalgası İngiltere ve Fransa'da binden fazla kişinin ölümüne sebep olunca, vatandaşlar Türkiye’ye gelecek sıcak hava dalgası hakkında daha çok araştırma yapmaya başladı. Peki, Aşırı sıcak hava dalgası Türkiye’ye ne zaman gelecek?
22.07.2022 Yaşam
Kavurucu sıcaklar ne zaman gelecek? Türkiye’de sıcak hava dalgası ne kadar sürecek?
Kavurucu sıcaklar ne zaman gelecek? Türkiye’de sıcak hava dalgası ne kadar sürecek? Sıcak hava dalgası Türkiye’ye de geliyor. Avrupa sıcaklarlar boğuşmaya devam ediyor. İspanya ve Portekiz’de 1027 kişi sıcak hava dalgası nedeniyle hayatını kaybetti. İngiltere Sağlık Güvenliği Kurumu olağanüstü hâl olarak kabul edilen dördüncü seviyede alarma geçerken, okullar ve sağlık merkezleri kapatıldı. CNN Türk Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise Türkiye’deki son durumu değerlendirdi. Peki, Kavurucu sıcaklar ne zaman gelecek? Türkiye’de sıcak hava dalgası ne kadar sürecek?
20.07.2022 Yaşam
Portekiz’de 14 noktada orman yangını!
Portekiz’de 14 noktada orman yangını! Portekiz’de aşırı sıcakların etkisiyle 14 noktada orman yangını çıktı. Bazı bölgelerde alevler evlere sıçrarken, yollar kapandı. Komşu İspanya’da da orman yangınlarıyla mücadele devam ederken, hava sıcaklığının 42 dereceye ulaşmasının beklendiği Ourense’ta kırmızı alarm verildi.
13.07.2022 Dünya
Fransa'da orman yangını: 620 hektarlık alan kül oldu
Fransa'da orman yangını: 620 hektarlık alan kül oldu Fransa'nın Gard bölgesinde dün başlayan yangın, 620 hektarlık alanı küle çevirdi. Alevlere uçaklar, helikopterler ve yaklaşık 700 kişilik ekiple müdahale sürüyor.
8.07.2022 Dünya
Aşırı yağmur sele dönüştü! 6 ilde alarm verildi, uyarılar art arda geldi! Köprüler çöktü, hayat durdu...
Aşırı yağmur sele dönüştü! 6 ilde alarm verildi, uyarılar art arda geldi! Köprüler çöktü, hayat durdu... Aşırı yağmur, kuvvetli sağanak ve sel ile ilgili son dakika açıklaması! AFAD ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden kırmızı kod uyarıları art arda geldi. Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Karabük ve Sinop'ta alarm verildi. Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde şiddetli yağışın etkisiyle taşan sel suları 2 köprüyü yıktı, bir mahallede ise evleri sel suları bastı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İnebolu'da dere kenarında dükkanların açılmayacağını belirtti. Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen canlı yayında yaptığı açıklamada, bugünün tehlikeli olduğunu ifade ederek, “Kritik saatler başladı. Yağış şiddetini artırdı. İş biraz daha ciddileşmeye başladı" uyarısında bulundu. AFAD'dan yapılan son açıklamada ise Batı Karadeniz'deki 15 ilçe için taşkın riskinin tehlikeli boyutlara ulaştığı bildirildi.
27.06.2022 Gündem
Kripto para piyasasında kan kaybına devam! Bitcoin'de son durum...
Kripto para piyasasında kan kaybına devam! Bitcoin'de son durum... Kripto para piyasasında hafta sonu kan kaybı sürüyor. Önce 20 bin dolar seviyesinin altına sarkan Bitcoin’de kayıplar derinleşti. Son 2 günde Bitcoin’de kayıp yüzde 13’ün üzerine çıktı. Öte yandan Bitcoin’de fiyat ünlü CEO’nun tahminine doğru gidiyor. İşte detaylar...
19.06.2022 Ekonomi
Bitcoin'de kırmızı alarm! 10 bin dolar...
Bitcoin'de kırmızı alarm! 10 bin dolar... Bitcoin ile ilgili son dakika gelişmesi. Bitcoin fiyatları dibi gördü. Bitcoinde korkutan tahmin yapıldı. Bitcoin diğer kripto para fiyatlarını da aşağıya çekti. Son günlerde aşağı yönlü bir seyir izleyerek yatırımcıları tedirgin eden Bitcoin bugün itibarıyla kritik seviyenin altına sarktı. Peki Bitcoin ne kadar daha düşecek? Doubleline Capital CEO'su Bitcoin fiyatıyla ilgili önemli bir tahminde bulundu. İşte detaylar...
18.06.2022 Ekonomi
Sıfır araba alacaklara kötü haber! İki aydan uzun sürüyor, giden eli boş dönüyor! Araç fiyatları ise...
Sıfır araba alacaklara kötü haber! İki aydan uzun sürüyor, giden eli boş dönüyor! Araç fiyatları ise... Araba almak isteyenlere kötü haber! Adeta araç kalmadı. Otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar bayilere gidiyor ancak eli boş dönüyor. Firmalar siparişleri karşılamakta zorlanıyor. Otomobilde bekleme süresi yerli modellerde bir ay. İthal model ise iki ayı bile buluyor. Bazı modellerde süre daha da uzuyor. Tedarik sorunu Türkiye'de hala devam ediyor. Öte yandan otomobil fiyatlarına ilişkin de açıklama geldi. Otomobil fiyatlarının önümüzdeki dönemde nasıl seyredeceği de merak konusu olmayı sürdürüyor. Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) Başkanı Ali Haydar Bozkurt, 2022’de Türkiye otomotiv sektöründeki ilk gündem maddesinin 'bulunurluk' olacağını belirterek değerlendirmelerde bulundu. İşte sektörde yaşanan son gelişmeler...
9.05.2022 Ekonomi
Ehliyet yenileme başvurusunda gözden kaçıyor! Araba kullanan herkesi kapsıyor! Sınır yok ama...
Ehliyet yenileme başvurusunda gözden kaçıyor! Araba kullanan herkesi kapsıyor! Sınır yok ama... Ehliyet yenileme sürecinde yapılan başvurularda gözden kaçıyor! Araba kullanan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Ehliyet sahibi olmak veya araç kullanmak için üst yaş sınırı olup olmaması gerektiği tartışılan konular arasında. Sürücü belgesi yenileme ve sağlık raporu konularına özellikle dikkat çekiliyor. Çünkü yapılan muayenelerde araç kullanan ya da kullanacak kişinin asıl problemleri gözden kaçırılıyor. Algı ve dikkat kontrolüne yönelik testin olmaması ve sadece genel muayene yapılmasının önemli bir açık olduğu belirtiliyor. İleri yaştaki sürücüler ne kadar aracı dikkatli kullansalar da konu farklı yönleriyle tartışma yaratıyor.
9.05.2022 Ekonomi
Araba fiyatlarında kırmızı alarm! İkinci el arabayı uçuracak gelişme! ‘Bu ilk kez oluyor’ deyip uyardı, yeni zam...
Araba fiyatlarında kırmızı alarm! İkinci el arabayı uçuracak gelişme! ‘Bu ilk kez oluyor’ deyip uyardı, yeni zam... Araba fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Koronavirüs salgını, çip krizi, Rusya-Ukrayna savaşı ve dövizdeki artışlar sonrası yeni bir uyarı daha geldi. Stoklar tükendi, tedarik krizi her geçen gün artıyor, işlemci üretimi durma noktasına geldi. Tarih verildi, araba fiyatlarına yeni zam bekleniyor. Alt modeller değer kazanacak, ikinci el araba fiyatları uçacak. Böyle bir dönem ilk kez yaşanıyor, araç piyasasında kırmızı alarm verildi. Global piyasadaki sıkıntılardan etkilenen yurt içi araba piyasasında adeta yaprak kıpırdamıyor. İkinci el araç piyasasında durağan zamanlar geçerken, galerici esnafı alt ve üst sınıf araçların satıldığını, orta sınıf araçlara talebin her geçen gün azaldığını belirtiyor. İşte ikinci el ve sıfır araba fiyatları ile ilgili son gelişmeler...
6.05.2022 Ekonomi
12 yıllık gizemli kayıp! Ne ölüsü var ne dirisi... 'Olayın tek görgü tanığına hipnoz yapılsın' önerisi
12 yıllık gizemli kayıp! Ne ölüsü var ne dirisi... 'Olayın tek görgü tanığına hipnoz yapılsın' önerisi Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde 2010 yılında oğlu ile beraber yaşadığı evden kaybolan 64 yaşındaki kayıp Fatma Gökçeli’nin şu ana kadar ne ölüsü ne dirisi bulunamadı. Yaşlı kadının oğlu Yakup Gökçeli annesini öldürmek suçundan müebbet hapse mahkum edildi. Kayıp kadının diğer oğlundan ise olayın tek görgü tanığı yengesine “Hipnoz yapılsın olayı anlatsın” önerisi geldi.
25.04.2022 Yaşam
Kırmızı alarm verildi! Yoğun olarak bekleniyor
Kırmızı alarm verildi! Yoğun olarak bekleniyor Doğu Karadeniz Bölgesi'nde sıcaklık artışı ile başlayan ani kar erimeleri sürüyor. Heyelan ve taşkınların yaşandığı bölgede yapılar yıkılıyor, tarım arazileri zarar görüyor, altyapı ve üstyapıda hasarlar oluşuyor. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi, ekoloji ve ekosistem uzmanı Prof. Dr. Turan Yüksek, “Havanın ısınması ve karların hızla erimesi, hava güneşli bile olsa heyelan tehlikesinin daha da artmasına sebep olabilir. Vadi içlerinde yol güzergahlarını kullanacakların dikkatli olması gerekiyor. Mayıs ve sonrasında vadilerin iç bölgelerinde daha yoğun heyelan olmasını öngörüyoruz” dedi.
25.04.2022 Yaşam
Son dakika 'kırmızı seviye' hava durumu alarmı! Çok yoğun geliyor, gökyüzü kahverengi olacak! Tarih belli oldu...
Son dakika 'kırmızı seviye' hava durumu alarmı! Çok yoğun geliyor, gökyüzü kahverengi olacak! Tarih belli oldu... Hava durumu ile ilgili son dakika açıklaması! 'Kırmızı seviye' uyarısı verildi. Çok yoğun olarak etkisini gösterecek. Meteoroloji uzmanı tarih vererek uyardı. Gökyüzü kahverengiye bürünecek. Vatandaşlara 'tedbirli olun' uyarısı yapıldı. Batı için verilen uyarıda özellikle İstanbul'a dikkat çekildi. Mart ayının son günü başlıyor. Tehlike bu kez çöllerden geliyor. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten aynı zamanda havaların ne zaman ısınacağına ilişkin de açıklamada bulundu ve sıcaklıkların 25 dereceye kadar çıkacağını belirtti. 'Kemiklerimiz ısınmaya başlayacak' ifadesini kullanan Ökten, mutlak baharın geldiğini söyledi. İşte son dakika hava durumu açıklaması...
26.03.2022 Gündem
Emine Erdoğan: Savaşlar tabiata da büyük zarar veriyor
Emine Erdoğan: Savaşlar tabiata da büyük zarar veriyor Antalya Diplomasi Forumu'nda (ADF) konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, savaşların sivil altyapıya olduğu kadar, kültürel hazinelere ve tabiata da büyük zarar verdiğini belirterek, geçmiş savaşlardan örnekler verdi. Erdoğan, Hayvanlar da en az insanlar kadar yuvasız kalıyor, yerlerinden ediliyor, ölüyor ya da sakatlanıyor" dedi.
12.03.2022 Gündem
İstanbul’da üniversiteler tatil mi? Yarın üniversiteler tatil mi? İstanbul Valiliği duyurdu!
İstanbul’da üniversiteler tatil mi? Yarın üniversiteler tatil mi? İstanbul Valiliği duyurdu! İstanbul için kar yağışı alarmı! İstanbul için kar yağışı önlemleri alınıyor! İstanbul Valiliği kırmızı alarm verdi. İstanbul’da kent genelinde oluşabilecek tüm olumsuzluklar tek tek değerlendirildi ve bir dizi tedbir alındı. İstanbul'da 10 Mart itibariyle beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle dün alınan tedbirleri açıklayan İstanbul Valiliği bugün de eğitim ile ilgili alınan yeni tedbirleri duyurdu. Peki, İstanbul’da üniversiteler tatil mi? Yarın üniversiteler tatil mi? İşte İstanbul Valiliği kararları!
9.03.2022 Gündem
Avrupa'da 'Zeynep Kasırgası' alarmı! Çok sayıda ölü var
Avrupa'da 'Zeynep Kasırgası' alarmı! Çok sayıda ölü var Cuma günü İngiltere'de başlayan ve Avrupa'nın geniş bir bölümünde etkili olan fırtına sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 16'ya ulaştı. Alman medyasının 'Zeynep Fırtınası' adıyla andığı fırtına ülkede yer yer 170 kilometre hıza ulaştı.
20.02.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kırmızı Alarm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kırmızı alarm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.