Kirman

Kirman

Son dakika Kirman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kirman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kirman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kirman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kirman gelişmeleri de dahil olmak üzere 136 kirman haberi bulunmuştur. Tüm kirman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kocaeli'nde tadilat yapılan evde çöken duvarın altında kalan Muhammed, öldü
Kocaeli'nde tadilat yapılan evde çöken duvarın altında kalan Muhammed, öldü Kocaeli'nin Derince ilçesinde, tadilat yapılan evde çöken duvarın altında kalan Muhammed Enes Kahya (14), hayatını kaybetti.
30.03.2024 Gündem
Şişecam’dan yeni karar! 114 milyon dolarlık yatırıma imza atılacak
Şişecam’dan yeni karar! 114 milyon dolarlık yatırıma imza atılacak Şişecam Türkiye, İtalya ve Bulgaristan’da toplam kapasitesi 20 milyon metrekareye yaklaşan üç yeni kaplamalı cam hattı için 114 milyon dolarlık yatırıma imza atacak.
3.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı İran'ın desteği önemli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı İran'ın desteği önemli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında terörle mücadele vurgusu yaparak, "Türkiye'nin terörle mücadelede İran'ın yanında olduğunu ifade etmek istiyorum. PKK/YPG/PYD'ye karşı mücadele güçlenmeli. Terörle mücadelemizde komşumuz İran'ın desteğinin önemini bir kez daha vurguladık" ifadelerini kullandı.
24.01.2024 Gündem
Papa Francis, İran’daki patlamaların kurbanları için dua etti
Papa Francis, İran’daki patlamaların kurbanları için dua etti Katolik dininin ruhani lideri Papa Francis, İran’da 3 Ocak bombalı saldırılarında ölen ve yaralananlar için dua etti.
6.01.2024 Dünya
İran’daki terör saldırısını DEAŞ üstlendi
İran’daki terör saldırısını DEAŞ üstlendi İran’ın Kirman kentinde dün düzenlenen terör saldırısını terör örgütü DEAŞ üstlenirken, terör saldırısıyla ilgili yapılan incelemelerde ilk patlamanın canlı bomba tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi.
4.01.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile görüştü. Görüşmede, Reisi’nin Türkiye ziyaretinin ileri bir tarihe ertelenmesine karar verildi.
3.01.2024 Gündem
Kasım Süleymani kimdir? İran Kasım Süleymani ne zaman öldü, Süleymani’yi kim öldürdü?
Kasım Süleymani kimdir? İran Kasım Süleymani ne zaman öldü, Süleymani’yi kim öldürdü? İran'da Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin dördüncü ölüm yıl dönümünde, mezarı yakınında düzenlenen tören sırasında art arda iki patlamanın meydana geldiği bildirildi. Patlamada ölü sayısı artarken vatandaşlar Kasım Süleymani’nin kim olduğunu sorguluyor.  Peki, Kasım Süleymani kimdir, ne zaman öldü, Kasım Süleymani’yi kim öldürdü, Süleymani’nin mezarı nerede?
3.01.2024 Gündem
İran'da Kasım Süleymani'nin mezarı yakınında art arda patlama: Çok sayıda ölü!
İran'da Kasım Süleymani'nin mezarı yakınında art arda patlama: Çok sayıda ölü! ABD'nin insansız hava aracı saldırısında öldürülen İslam Devrim Muhafızları Generali Kasım Süleymani'nin ölümünün dördüncü yıldönümü anma töreni sırasında İran'ın Kerman kentindeki mezarlık yakınında iki patlama meydana geldi. En az 103 kişi hayatını kaybetti, onlarca yaralı var. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran’da gerçekleştirilen terör saldırılarında hayatını kaybedenler için İran'a başsağlığı diledi.
3.01.2024 Dünya
“I AmChamPion Ödülleri” sahiplerini buldu
“I AmChamPion Ödülleri” sahiplerini buldu AmCham Türkiye tarafından Türkiye-ABD ikili ticaret ve yatırımına katkı sağlayan şirketleri teşvik etmek üzere verilen “I AmChamPion Ödülleri” “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı” temalı etkinlikte sahiplerini buldu. Aynı gün düzenlenen Türk-Amerikan İş Zirvesi sonrasında gerçekleştirilen törende şirketlere 8 kategoride ödül verilirken, 2 iş insanı da ‘Global Türk Ödülü’ ve ‘Onur Ödülü’ aldı.
18.12.2023 Vitrin
İran'da 5,1 büyüklüğünde deprem
İran'da 5,1 büyüklüğünde deprem İran'ın güneydoğusundaki Kirman eyaletinde 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
16.10.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 81 ilde tüm hızıyla sürüyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 81 ilde tüm hızıyla sürüyor! Şişecam Polatlı Fabrikası Yeni Üretim Hattı Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "TEKNOFEST 21-26 Eylül'de Atatürk Havalimanı'nda başlıyor. 81 ilde 100 dene-yap atölyesi kurulmasına yönelik başlattığımız seferberlik tüm hızıyla sürüyor. Bu atölyelerin sayısı 57 ilde 66'ya ulaştı. Önümüzdeki dönemde bunları tüm illere yaygınlaştıracağız." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yerli otomobil ile ilgili tarih vererek, "Elektrikli aracımızı da 2022 sonunda banttan indirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca, "TEKNOFEST 21-26 Eylül'de Atatürk Havalimanı'ndan başlıyor." dedi.
13.09.2021 Gündem
Sultan Melikşah nasıl öldü? Melikşah kaç yaşında öldü? Melikşah'tan sonraki sultan kimdir?
Sultan Melikşah nasıl öldü? Melikşah kaç yaşında öldü? Melikşah'tan sonraki sultan kimdir? Büyük Selçuklu hükümdarı Sultan Melikşah Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ile internette en çok araştırılan tarihi kişilikler arasında geliyor. Sultan Melikşah döneminde Büyük Selçuklu Devleti en geniş sınırlarına ulaşmış, sınırlar Anadolu'dan Umman'a Kafkasya'dan Hindistan önlerine kadar ulaşmıştı. Sultan Melikşah dönemi Büyük Selçuklu Devleti'nin en parlak dönemi olarak bilinir. Peki, Sultan Melikşah nasıl öldü? Melikşah kaç yaşında öldü? Melikşah'tan sonraki sultan kimdir? Melikşah'ın ölümü ve sonrasında yaşananlar...
29.03.2021 Gündem
İran'da deprem! Şiddeti...
İran'da deprem! Şiddeti... İran'ın güneyindeki Kirman eyaletinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
14.03.2021 Dünya
İran'da 4,9 büyüklüğünde deprem
İran'da 4,9 büyüklüğünde deprem İran'ın güneyindeki Kirman eyaletinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
31.01.2021 Dünya
İran'dan ABD'ye tehdit!
İran'dan ABD'ye tehdit! İran devlet haber ajansı IRNA pazar günü yayınladığı haberinde, İran Savunma Bakanı Amir Hatami’nin sözlerine yer verdi. Bakan Hatami, ABD tarafından geçtiğimiz yıl suikastla öldürülen İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymaniye düzenlenen suikastın intikamının alınacağını belirtti. Öte yandan İran'ın mevcut Kudüs gücü komutanı Tuğgeneral İsmail Kaani 'Süleymani suikastına ABD'nin içinde dahi karşılık verilebilir.' ifadelerini kullandı. Süleymani ve Haşdi Şabi Başkan Yardımcısı Iraklı Ebu Mehdi el-Mühendis Irak'ta anıldı. İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani ve Haşdi Şabi Başkan Yardımcısı Ebu Mehdi el-Mühendisi suikastının birinci yılı münasebetiyle düzenlenen törende konuşan Irak'taki Şii milis gücü Haşdi Şabi Başkanı Falih Feyyad, ABD askerlerinin ülkeden çıkarılmasına ilişkin geçen yıl Mecliste onaylanan yasanın uygulamaya konulması çağrısını yineledi.
3.01.2021 Dünya
Astronomi ve matematiğin 15. yüzyıldaki kutbu: Ali Kuşçu
Astronomi ve matematiğin 15. yüzyıldaki kutbu: Ali Kuşçu Timurlular devrinde Semerkant'ta yetişen, Fatih Sultan Mehmet'in 1473'te Uzun Hasan üzerine yaptığı seferde yanında götürdüğü Ali Kuşçu, dönüşte Ayasofya Medresesi'ne müderris tayin edildi.
16.12.2020 Bilim ve Teknoloji
İran'da 24 saatte 128 kişi 'corona'dan öldü!
İran'da 24 saatte 128 kişi 'corona'dan öldü! İran'da yeni tip corona virüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 128 artarak 23 bin 157'ye yükseldi.
13.09.2020 Sağlık
İran’da 4.2 büyüklüğünde deprem
İran’da 4.2 büyüklüğünde deprem İran'ın Hocedk kentinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.
5.08.2020 Dünya
İran'da Kovid-19 nedeniyle bir günde 179 kişi hayatını kaybetti
İran'da Kovid-19 nedeniyle bir günde 179 kişi hayatını kaybetti İran'da yeni tip corona virüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 179 artarak 13 bin 211'e yükseldi.
14.07.2020 Corona Virüsü
İran'da son 24 saatte 141 kişi hayatını  kaybetti
İran'da son 24 saatte 141 kişi hayatını kaybetti İran'da yeni tip corona virüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 141 artarak 10 bin 958'e yükseldi.
1.07.2020 Corona Virüsü
İran'da son 24 saatte Kovid-19'dan 121 kişi hayatını kaybetti
İran'da son 24 saatte Kovid-19'dan 121 kişi hayatını kaybetti İran'da yeni tip corona virüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 121 artarak 9 bin 863'e yükseldi.
23.06.2020 Corona Virüsü
İran'ın güneydoğusunda 5,4 büyüklüğünde deprem
İran'ın güneydoğusunda 5,4 büyüklüğünde deprem İran'ın güneydoğusundaki Kirman eyaletinde 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
27.03.2020 Dünya
İran'da bir deprem daha!
İran'da bir deprem daha! İran'ın güneyindeki Kirman eyaletine bağlı Raver ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
24.02.2020 Dünya
Hamaney 2012'den bu yana ilk kez Cuma namazı kıldırdı
Hamaney 2012'den bu yana ilk kez Cuma namazı kıldırdı İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, bugün başkent Tahran'da 2012 yılından bu yana ilk kez Cuma namazını kendisi kıldırdı. Namaz öncesi konuşan Hamaney,Irak'taki ABD üssüne yapılan saldırıyı "ABD'nin itibarına ve süper gücüne yapılan bir saldırı" şeklinde nitelndirdi. "Müzakere masasında oturanlar ile Süleymani'nin öldürülmesine ortaklık edenler aynı kişilerdir. Sadece elbise değiştiriyorlar." diyen Hamaney, "Müzakereden korktuğumuz yok ama ABD ile olmayacak" ifadelerini kullandı.
17.01.2020 Dünya
İran'dan protestoları arttıracak hareket!
İran'dan protestoları arttıracak hareket! İran'da ev hapsindeki muhalif liderlerden Mehdi Kerrubi'nin oğlu Hüseyin Kerrubi, rejim karşıtı gösterilere verdiği destek nedeniyle gözaltına alındı.
14.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kirman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kirman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.