Kırkağaç

Kırkağaç

Son dakika kırkağaç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kırkağaç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kırkağaç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kırkağaç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kırkağaç gelişmeleri de dahil olmak üzere 269 kırkağaç haberi bulunmuştur. Tüm kırkağaç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Manisa'da 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: Manisa Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı?
Manisa'da 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: Manisa Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bazı şehirlerde kıran kırana rekabete neden oldu. Manisa Büyükşehir ve ilçelerde kazanan partiler ve isimler Manisali vatandaşların merak konusu olmaya devam ediyor. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı Türkiye'de 5 yıllık yerel yöneticiler bu seçimle belirlendi. Manisa, Büyükşehir dahil ilçe belediyelerinde AK Parti'nin üstünlüğü görüldü. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı CHP'li Ferdi Zeyrek kazandı. İşte Manisa'da Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler...
2.04.2024 Gündem
Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk yaşandı
Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk yaşandı Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk defa resmi olmayan sonuçlara göre CHP birinci parti oldu.
31.03.2024 Gündem
Manisa yerel seçim sonuçları 2024: Manisa belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Manisa'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Manisa yerel seçim sonuçları 2024: Manisa belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Manisa'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Manisa geldi. Manisa yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Manisa'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Manisa belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Manisa yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Kavun Kaç Kalori? Kavun Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Kavun Kaç Kalori? Kavun Besin Değerleri Ve Kalorisi... Kavun genelde yaz aylarında tüketilen bir meyvedir. Kavunun 1 dilimi 50 kalori, 100 gramı ise 28 kaloridir.
17.12.2023 Sağlık
Yüzünü yıkarken hayatını kaybetti! 17 yaşındaki Asya'dan acı haber
Yüzünü yıkarken hayatını kaybetti! 17 yaşındaki Asya'dan acı haber Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde yüzünü yıkadığı sırada fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği belirtilen Asya Limon (17), hayatını kaybetti.
28.12.2022 Yaşam
Ticari araçta emniyet kemeriyle cinayet! Tanıkların ifadeleri ortaya çıktı
Ticari araçta emniyet kemeriyle cinayet! Tanıkların ifadeleri ortaya çıktı İzmir'in Karabağlar ilçesinde Buket Çelik'in (40), ilişki yaşadığı öne sürülen evli, ayakkabı ustası Hakkı Öz'ü (43) hafif ticari aracın sürücü koltuğunda emniyet kemeriyle boğarak öldürdüğü iddiasıyla 'kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma' suçundan 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, tanıklar dinlendi. Tanıklar, sanık Çelik'in söyleminin aksine, Hakkı Öz ile sevgili olduğunu belirtti. Tutulu sanık Çelik ise darp ve tırnak içindeki DNA'ların yer aldığı raporların dosyaya eklenmesini istedi. Duruşma savcısı ise, esas hakkındaki mütalaanın hazırlamak için süre talep etti.
14.12.2022 Yaşam
Meteoroloji'den 4 ile kuvvetli sağanak uyarısı!
Meteoroloji'den 4 ile kuvvetli sağanak uyarısı! Meteoroloji'den, bu akşam gece saatlerinden itibaren İzmir, Aydın, Manisa ve Eskişehir için kuvvetli gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı. Uyarıda, vatandaşlardan olası olumsuz durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.
12.12.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Üzüm alım fiyatı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Üzüm alım fiyatı belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Manisa Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada çekirdeksiz üzümün alım fiyatını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Ülkemize yılda 500 milyon dolarlık ihracat geliri kazandıran 9 numaralı Sultani çekirdeksiz kuru üzümü hakkında Toprak Mahsulleri Ofisimiz değerlendirdi. Biz çiftçi kardeşlerimizi mağdur etmeyiz. Geçen yıl 13 TL'ydi. Bu yıl da değerlendirmeleri yaptık. Fiyatımızı 27 TL olarak belirledik" dedi.
20.08.2022 Siyaset
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak... Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’dan da hissedilmesi endişeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem İstanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceği gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından başlayan kentsel dönüşüm sürecine rağmen, İstanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İstanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "İstanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki İstanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? İstanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. İşte İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022 Gündem
Akciğer kanserine bitkisel kür tedavisi! Doktorların 2 ay ömür biçtiği kadın 20 yıldır hayatta
Akciğer kanserine bitkisel kür tedavisi! Doktorların 2 ay ömür biçtiği kadın 20 yıldır hayatta Yakalandığı akciğer kanseri hastalığı sebebiyle doktorların 2 ay ömür biçtiği 61 yaşındaki Havva Gürle, tıbbi tedavinin yanında kullandığı bitkisel kürler ve yüksel moral ile 20 yıldır sağlıkla yaşamını sürdürüyor.
9.02.2022 Yaşam
TOKİ kuraları devam ediyor! Taksitler 425 TL'den başlıyor…
TOKİ kuraları devam ediyor! Taksitler 425 TL'den başlıyor… TOKİ konut satışlarına ve kuralarına devam ediliyor. 6 ilde süren konut satışında taksitler 425 TL’den başlıyor.
30.09.2021 Gündem
Esrarengiz cinayet! Gelinini vurup intihar etti
Esrarengiz cinayet! Gelinini vurup intihar etti Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde Aytekin Elmacı (42), gelini Gülcan Elmacı'yı (20) av tüfeğiyle vurup intihar etti. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Gülcan Elmacı da kurtarılamadı.
18.07.2021 Yaşam
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan flaş açıklama: Etraflarını sardık, boğazlarına öyle bir sarıldık ki...
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan flaş açıklama: Etraflarını sardık, boğazlarına öyle bir sarıldık ki... Son dakika haberine göre;İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Manisa'da "Kırkağaç Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı 31'inci Dönem Uzman Erbaş Komando Temel Kursu Mezuniyet Töreni"ne katıldı. Bakan Soylu, "15 Temmuz'dan sonra 476 bin 116 adet terör operasyonu yaptık. Sadece PKK'ya yönelik 70 bin 471 operasyon yaptık. Sayın Cumhurbaşkanımız talimat verdi: Bunların inlerine gireceğiz dedi. Bizim aslanlarımız inlerini başlarına yıktı." dedi.
14.07.2021 Gündem
Ev almak isteyen herkese müjde! Taksitler 388 TL, başvurular...
Ev almak isteyen herkese müjde! Taksitler 388 TL, başvurular... Ev sahibi olmak isteyen herkese müjde! Taksitler aylık 388 liradan başlıyor. Milyonları ilgilendiriyor. Uygun taksitlerle ev sahibi olabilirsiniz. Çok sayıda kente yeni konut projeleri geliyor. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar TOKİ fırsatlarını detaylıca araştırıyor. Başvuru süreci devam eden projelerin yanı sıra ihale aşamasındaki yeni projeler de yer alıyor. İstanbul'da Esenler ve Tuzla'da yeni projeler başlayacak. İşte uygun taksit fırsatlarıyla tüm illerdeki yeni konut projeleri...
9.06.2021 Ekonomi
Manisa'da husumetli kavgası  kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı
Manisa'da husumetli kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, iki grup arasında çıkan silahlı kavgada iki kardeşten biri hayatını kaybederken, diğeri de yaralandı. Olayın ardından gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
21.02.2021 Yaşam
Fay hattındaki hareket GPS'le izlendi: Hareket sürekli var, yıkıcı deprem yok
Fay hattındaki hareket GPS'le izlendi: Hareket sürekli var, yıkıcı deprem yok Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde, geçen yıl 18 Ekim'deki sağanak yağışın neden olduğu selin ardından fay hattı üzerinde büyük yarık ve çukurlar oluştu. Fay hattı üzerine GPS takip sistemi kuran uzmanlar, fayın yılda 10 santimetre hareket ettiğini tespit ederken, Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, "Hareket sürekli var, yıkıcı deprem yok" açıklamasında bulundu.
4.02.2021 Gündem
Uzmanlardan İzmir uyarısı! 'Deprem sağanakları ve gerginlik boşalımları olabilir'
Uzmanlardan İzmir uyarısı! 'Deprem sağanakları ve gerginlik boşalımları olabilir' İzmir'de peş peşe meydana gelen depremlerle ilgili  değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan Yazlıklarınıza gidin" açıklaması geldi.
1.02.2021 Gündem
Jandarma uzman erbaş alımı 2021 başvuruları nasıl yapılır? Jandarma uzman erbaş alımı 2021
Jandarma uzman erbaş alımı 2021 başvuruları nasıl yapılır? Jandarma uzman erbaş alımı 2021 Jandarma Genel Komutanlığı 2 komutanlık bünyesinde görevlendirmek üzere uzman erbaş atama duyurusunu yayınladı. Safranbolu 125'inci Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı ile Kırkağaç 6'ıncı Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı'na uzman erbaş alınacak. Peki, Jandarma uzman erbaş alımı 2021 başvuruları nasıl yapılır? İşte Jandarma uzman erbaş alımı başvuru ekranı...
18.01.2021 Personel Alımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da açılan projelerle ilgili paylaşım
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da açılan projelerle ilgili paylaşım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'da resmi açılışı gerçekleştirilen projelerle ilgili paylaşımda bulundu.
16.01.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı: Avrupa'da ilk, dünyada dördüncü sıradayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı: Avrupa'da ilk, dünyada dördüncü sıradayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa Enerji ve Tabii Kaynaklar Projeleri toplu açılış töreninde konuştu. "Örnek olacak dev tesisi bugün açıyoruz" diyen Erdoğan, "2002'de sadece 18 megavat olan jeotermal kurulu gücümüz, bugün 1613 megavata ulaşmıştır. Bu rakamla Türkiye jeotermalde Avrupa'da ilk, dünyada dördüncü sıraya yükselmiştir' dedi.
16.01.2021 Siyaset
Manisa'da korkutan deprem!
Manisa'da korkutan deprem! AFAD tarafından gelen son bilgilere göre saat 06.44 sıralarında Manisa'da bir deprem meydana geldi.
4.12.2020 Yaşam
Prof. Sözbilir'den Balıkesir'de 7.2'lik deprem uyarısı
Prof. Sözbilir'den Balıkesir'de 7.2'lik deprem uyarısı Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Balıkesir'deki depremlerin 2 farklı fay üzerinde meydana geldiğini belirterek, "Balıkesir ili ölçeğinde 7.2 büyüklüğüne varan deprem üretme potansiyeline sahip faylar var’’ dedi.
2.09.2020 Gündem
Balıkçılara av yasakları uyarısı
Balıkçılara av yasakları uyarısı Denizlerde av yasağının kalkmasına günler kala balıkçılar son hazırlıklarını yapıyor. Sürdürülebilir balıkçılık için bu işle uğraşanların 1 Eylül'den itibaren başlayacak avlanma döneminde boy, zaman, yer ve tür yasaklarına uyması gerekiyor.
29.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kırkağaç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kırkağaç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.