Kiriakos Miçotakis

Kiriakos Miçotakis

Son dakika Kiriakos Miçotakis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kiriakos Miçotakis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kiriakos Miçotakis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kiriakos Miçotakis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kiriakos miçotakis gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 kiriakos miçotakis haberi bulunmuştur. Tüm kiriakos miçotakis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk turistlere Miçotakis sürprizi! Adaya gelenleri karşıladı
Türk turistlere Miçotakis sürprizi! Adaya gelenleri karşıladı Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, dün Ayvalık’ın karşısındaki Midilli adasını ziyaret etti. Miçotakis, adanın limanına yanaşan “Eşref Jale” gemisinden inen Türk turistleri karşılayarak bir süre sohbet etti.
20.04.2024 Gündem
Büyük İskender’in taç giydiği antik saray kalıntıları yarın halka açılıyor
Büyük İskender’in taç giydiği antik saray kalıntıları yarın halka açılıyor Antik Makedonya Krallığı’nın tanınmış hükümdarı Büyük İskender’in taç giydiği sarayın kalıntıları, 16 yıllık restorasyonun sonunda dün yeniden açıldı. Antik kalıntıların bulunduğu yerin yarın halka açılması planlanıyor.
6.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'da ikili görüşmelerde bulundu. Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ege'yi barış ve işbirliği denizi haline getirelim istiyoruz. Türkiye ve Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla dünyaya örnek olalım arzusundayız" ifadelerine yer verdi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
8.12.2023 Gündem
Yunanistan'dan 1 yıllık vize müjdesi! Kapıda verilecek
Yunanistan'dan 1 yıllık vize müjdesi! Kapıda verilecek Atina yönetiminin, Türk vatandaşlarına Ege adalarında 1 yıl süreli “kapıda vize” uygulaması hazırlığında olduğu öğrenildi. Yunan basınının duyurduğu bilgilere göre, “kapıda vize” Rodos, Midilli, Sisam, Sakız, İstanköy, İleryoz ve Meis adalarında uygulanacak.
28.10.2023 Ekonomi
Avrupa'nın korkulu rüyası kaçak göçmenler!  Tansiyonun yükseldiği AB'de 'Türkiye ile anlaşalım' çağrısı...
Avrupa'nın korkulu rüyası kaçak göçmenler! Tansiyonun yükseldiği AB'de 'Türkiye ile anlaşalım' çağrısı... Kaçak göçmenler Avrupa'nın en büyük kabuslarından biri oldu. Düzensiz göçmen akınında yaşanan artış, Avrupa Birliği ülkeleri arasındaki gerilimin tırmanmasına neden oluyor. Birçok Avrupa ülkesinde sığınma merkezlerinde yer kalmazken, Avrupa başkentleri sorumluluğun paylaşımı konusunda ortak çözüm bulmakta zorlanıyor.
25.09.2023 Dünya
Yunanistan’dan Türkiye’ye teşekkür
Yunanistan’dan Türkiye’ye teşekkür Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, Türkiye’nin Atina’daki orman yangınlarıyla mücadele kapsamında gönderdiği 2 adet yangın söndürme uçağı ve 1 adet yangın söndürme helikopteri için teşekkür etti.
22.07.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrupa Birliği ve Yunanistan mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrupa Birliği ve Yunanistan mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Yunanistan ve Avrupa Birliği ile ilgili önemli mesajlar verdi.
14.07.2023 Gündem
Erdoğan görüşmesi sonrası Miçotakis'ten 'Türkiye' mesajı: En büyük hedefini açıkladı
Erdoğan görüşmesi sonrası Miçotakis'ten 'Türkiye' mesajı: En büyük hedefini açıkladı Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis seçim zaferi sonrası verdiği ilk röportajda, Türkiye ile ilişkiler ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeye dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
14.07.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya'nın Başkenti Vilnius'ta gerçekleştirilen NATO zirvesindeki temasları kapsamında İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ve Hollanda Başbakanı Rutte'nin ardından Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile bir araya geldi.
12.07.2023 Gündem
Yunan basınından F-16, Ege Denizi ve İsveç yorumu: Erdoğan meydan okudu
Yunan basınından F-16, Ege Denizi ve İsveç yorumu: Erdoğan meydan okudu Yunan basını önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan NATO zirvesi öncesi Türkiye'nin dış politikasına dair geniş çaplı bir analiz yayınladı. Söz konusu analizin ana konusu ise F-16, Türk-Yunan ilişkileri ve İsveç konusu oldu.
3.07.2023 Dünya
Dışişleri'nde Hakan Fidan dönemi! İşte masasındaki konular...
Dışişleri'nde Hakan Fidan dönemi! İşte masasındaki konular... Hakan Fidan MİT Başkanı olarak dahil olduğu dış politika konularını artık ‘en üst düzey diplomat’ sıfatıyla yönetecek. Peki yaklaşan zirvelerden devam eden müzakere süreçlerine yeni bakanı hangi başlıklar bekliyor?
5.06.2023 Gündem
Yunanistan'ın başı mafya ile belada! 'Devlet içinde devlet olmuşlar'
Yunanistan'ın başı mafya ile belada! 'Devlet içinde devlet olmuşlar' Yunanistan’ın ünlü tatil adası Mikonos’taki inşaat mafyasından tehdit alan arkeologlar arasında bulunan Manolis Psarros uğradığı saldırıda ağır yaralandı. Başbakan Miçotakis, mafyaya boyun eğmeyeceklerini açıkladı.
27.03.2023 Gündem
Yunanistan tren kazası nerede ve nasıl oldu? Yunanistan tren kazasında kaç kişi öldü, tren kazasının nedeni ne? Yunanistan Ulaştırma Bakanı istifa etti mi?
Yunanistan tren kazası nerede ve nasıl oldu? Yunanistan tren kazasında kaç kişi öldü, tren kazasının nedeni ne? Yunanistan Ulaştırma Bakanı istifa etti mi? Yunanistan'da dün meydana gelen ülkede yaşanmış en ölümcül tren kazasının detayları sorgulanıyor. Kurtarma ekiplerinin çalışmaları gece boyu sürdü. Öte yandan Selanik ve Atina sokakları da karıştı. Olay yerine giden Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bundan sonra tek bir şeyin garantisini verebilirim. Bu trajedinin nedenlerini bulacağız ve böyle bir şeyin bir daha yaşanmaması için elimizden gelen her şeyi yapacağız." dedi. Peki, Yunan Ulaştırma Bakanı istifa etti mi? Tren kazasında kaç kişi öldü? Yunanistan tren kazası nerede ve nasıl oldu, tren kazasının nedeni ne?
2.03.2023 Dünya
Dünyadan Türkiye'ye başsağlığı ve yardım mesajları yağdı!
Dünyadan Türkiye'ye başsağlığı ve yardım mesajları yağdı! Türkiye'de meydana gelen büyük depremin ardından ABD, İsrail, Azerbaycan, Ukrayna, Yunanistan, Finlandiya ve Pakistan gibi ülkelerden peş peşe açıklamalar geldi. Azerbaycan, ilk yardım gönderen ülke oldu.
6.02.2023 Gündem
Dünya liderlerinden maden faciası için taziye ve acil şifa mesajları
Dünya liderlerinden maden faciası için taziye ve acil şifa mesajları Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Bartında dün akşam meydana gelen maden faciası münasebetiyle Cumhurbaşkanı Erdoğana hitaben Sevgili Kardeşim, Bartın eyaletindeki madende meydana gelen patlamada çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı haberi bizleri derinden sarstı ifadelerini kullanarak hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi. Öte yandan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.
15.10.2022 Dünya
Kabine yoğun gündemle toplanıyor: EYT'liler, destek ödemeleri ve TOKİ
Kabine yoğun gündemle toplanıyor: EYT'liler, destek ödemeleri ve TOKİ Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Özbekistan ve ABD temasları nedeniyle geçtiğimiz hafta yapılamayan kabine, bugün Beştepe’de toplanıyor.
26.09.2022 Siyaset
Yunanistan terör yuvasına döndü! 'En ufak bir kıvılcımla patlama halindeyiz'
Yunanistan terör yuvasına döndü! 'En ufak bir kıvılcımla patlama halindeyiz' Yunanistan terör örgütleri PKK ve FETÖ'nün barındığı bir ülke haline geldi. Dış politika gündeminde Yunanistan ile ilişkilerdeki gerilimin düzeyi, ters düşülen konu başlığı sayısındaki artışa paralel olarak yükseliyor. Karasularının uzunluğundan, Doğu Akdeniz’e, Kıbrıs’tan göç akınına, Adaların silahlandırılmasından, terör örgütlerine ev sahipliğine uzanan sorun yumağını Yunanistan uluslararası arenada Türkiye’yi zora sokacak zamanlamayla kullanmaya çalışıyor.
13.08.2022 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Miçotakis'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan sözlerine tepki!
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Miçotakis'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan sözlerine tepki! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerini kınayarak, "Yayılmacı ve saldırgan politikayı Miçotakis takip etmektedir. Miçotakis, maksimalist Doğu Akdeniz politikası ile bölge barış ve istikrarını tehdit etmektedir" dedi.
29.07.2022 Siyaset
Yunanistan'dan F-35 hamlesi! ABD'de nabız yokladı...
Yunanistan'dan F-35 hamlesi! ABD'de nabız yokladı... ABD’den ilk aşamada 20 adet F-35 savaş uçağı satın alımı için haziran ayında ‘niyet mektubu’ göndererek ilk adımı atan Yunanistan, bu uçakların üretim programına da dahil edilmesi imkânlarını araştırıyor.
21.07.2022 Dünya
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nden Yunanistan'a 'geri itme' darbesi!
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nden Yunanistan'a 'geri itme' darbesi! Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis’in Avrupa Parlamentosu’nda geri itmelere değil Türkiye’nin ileri itmelerine bakılması gerektiğini savunmasından iki gün sonra açıkladığı kararında Atina’nın tezlerine ağır darbe vurdu. Mahkeme, 2014’te Göçmen taşıyan bir teknenin batması sonucu 11 kişinin hayatını kaybettiği bir olayda Yunanistan’ın bu kişileri kurtarmak için her şeyi yapmadığına, sonrasında kötü muamelenin söz konusu olduğuna ve olayın aydınlatılmasına yönelik etkin soruşturma yürütülmediğine karar verdi.
9.07.2022 Dünya
Türkiye'nin Madrid'deki zaferi Atina'yı çıldırttı! Dendias'tan skandal ifadeler...
Türkiye'nin Madrid'deki zaferi Atina'yı çıldırttı! Dendias'tan skandal ifadeler... Türkiye'nin Madrid'den zaferle ayrılması Yunanistan'ın eli boş dönmesi Atina'yı çıldırttı. Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, her fırsatta Türkiye’yi kötüleme alışanlığını, haftalık Proto Thema gazetesine verdiği demeçte de sürdürdü. Dendias, Türkiye’nin İspanya’nın başkenti Madrid’deki NATO zirvesinde herhangi bir sonuç elde etmediğini, revizyonist bir siyaset izlediğini ve adaların silahsızlandırılmasına ilişkin tezlerinin ise tehlikeli olduğunu öne sürdü.
4.07.2022 Dünya
Yunanistan'dan F-16 hamlesi! Erdoğan-Biden görüşmesi sonrası harekete geçtiler
Yunanistan'dan F-16 hamlesi! Erdoğan-Biden görüşmesi sonrası harekete geçtiler Madrid’deki NATO zirvesinde Amerikan Başkanı Joe Biden’ın “Türkiye’ye F-16 satmalıyız” şeklindeki çıkışı komşu Yunanistan’da geniş yankı buldu. Atina'nın Ankara ile arayı yumuşatmak için rutin tatbikatlara ara vereceği iddia edildi.
2.07.2022 Dünya
Yunanistan'da Joe Biden şoku! Tatbikatları iptal ediyorlar: Türkiye istediği her şeyi aldı...
Yunanistan'da Joe Biden şoku! Tatbikatları iptal ediyorlar: Türkiye istediği her şeyi aldı... İspanya'nın başkenti Madrid’deki tarihi NATO zirvesinde ABD Başkanı Joe Biden’ın “Türkiye’ye F-16 satmalıyız” şeklindeki çıkışı komşu Yunanistan’da geniş yankı buldu. Stratejisini Ege’de hava üstünlüğünü ele geçirmek üstüne kuran Atina’nın bu hayali suya düşerken Ankara ile arayı yumuşatmak için rutin tatbikatlara ara vereceği iddia edildi.
2.07.2022 Dünya
Tarihi NATO zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Miçotakis'e sert tepki: Bitti o iş...
Tarihi NATO zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Miçotakis'e sert tepki: Bitti o iş... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO zirvesi için İspanya'ya hareketi öncesi Ankara Esenboğa Havalimanı'nda konuştu. Erdoğan, İspanya ziyareti öncesi düzenlediği basın toplantısında "Bu sabah Sayın Biden ile de görüştük, bir araya gelme arzusunu ifade etti biz de olabilir dedik." dedi. Yunan Başbakan Miçotakis'e tepki gösteren Erdoğan, "İkili görüşme yapmam mümkün değil, bitti o iş." ifadelerini kullandı.
28.06.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarısı Yunanistan’da paniğe yol açtı! Canlı yayında skandal sözler, 'Önce köprüleri yıkacağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarısı Yunanistan’da paniğe yol açtı! Canlı yayında skandal sözler, 'Önce köprüleri yıkacağız' Efes-2022 Tatbikatı’nı yerinde takip eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Yunanistan’a yaptığı uyarılar, hükümetin soğukkanlı görünme çabalarına rağmen Atina’da panik etkisi yarattı. Yunan başkentinde Ege’de ‘sıcak olay’ yaşanması ihtimaline dair korku iyice arttı. Bakanlardan peş peşe açıklamalar gelirken Yunan televizyonuna çıkan emekli koramiral, skandal sözlere imza attı.
11.06.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kiriakos Miçotakis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kiriakos miçotakis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.