Kınık

Kınık

Son dakika kınık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kınık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kınık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kınık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kınık gelişmeleri de dahil olmak üzere 462 kınık haberi bulunmuştur. Tüm kınık haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler İzmir ve ilçelerinde belediye başkanlığı kazanan partiler, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy kullanan İzmirliler tarafından merak ediliyor. Türkiye yerel yöneticilerini seçti. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek oy kullandı. Bu sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'den Cemil Tugay oldu. İzmir ilçe belediye başkanlıklarını hangi partiler ve isimler kazandı? İşte 31 Mart İzmir büyükşehir, ilçe belediye başkanlıklarını kazanan partiler...
2.04.2024 Gündem
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Bornova ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Bornova belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Bornova ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Bornova ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Uluslararası Adalet Divanının dün aldığı karar dünya 5'ten büyüktür haykırışımızın adeta bir aksisedasıdır. İsrail'i bir kez daha uluslararası toplumun ve kurumların sesine kulak vererek, saldırılarını ve katliamlarını bir an önce durdurmaya çağırıyoruz" dedi.
27.01.2024 Gündem
Antalya ve Manisa'da orman yangını! Müdahale sürüyor
Antalya ve Manisa'da orman yangını! Müdahale sürüyor Antalya'nın Manavgat ilçesinde ve Manisa'nın Soma ilçesinde orman yangını çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale edilirken Antalya'daki yangın kontrol altına alındı.
12.09.2023 Gündem
İzmir Kınık'daki orman yangını kontrol altına alındı!
İzmir Kınık'daki orman yangını kontrol altına alındı! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 'Kınık orman yangını da gece boyunca havadan ve karadan etkin müdahalemiz sonucunda kontrol altına alındı.' dedi.
27.07.2023 Gündem
İzmir’in Kınık ve Ödemiş ilçelerinde orman yangını! Kavadan ve karadan müdahale ediliyor
İzmir’in Kınık ve Ödemiş ilçelerinde orman yangını! Kavadan ve karadan müdahale ediliyor İzmir’in Kınık ve Ödemiş ilçesinde ormanda yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.
26.07.2023 Gündem
İzmir Kınık'ta orman yangını!
İzmir Kınık'ta orman yangını! İzmir'in Kınık ilçesinde ormanda yangın çıktı. Yangını ekipler havadan ve karadan söndürmeye çalışıyor.
26.07.2023 Vatan TV
İkinci el ve sıfır arabada yeni fırsatçılık! ‘Başka bir hesaba para attırıyorlar'
İkinci el ve sıfır arabada yeni fırsatçılık! ‘Başka bir hesaba para attırıyorlar' Araba almayı düşünen herkesi ilgilendiren son dakika gelişmesi! Devlet ikinci el ve sıfır arabadaki fahiş fiyatların önüne geçmek için ağır yaptırımların önünü açtı. Bu düzenleme sonrası ise al-sat yapanlar bu kez de kaçak yollarla bu yasakları delmeye başladı. Samsun İkinci El Otomobilciler Dernek Başkanı İbrahim Kınık, bayilerin sıfır ilan fiyatının üzerinde araç satmasının piyasayı olumsuz etkilediğini belirterek, “İlan fiyatının üstünde para istenmesi sahtekarlık” dedi.
22.07.2023 Otomobil
Kızılay'ın Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz oldu
Kızılay'ın Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz oldu Kızılay’ın olağanüstü genel kurulu, Ankara’da Kızılay’a ait Etimesgut yerleşkesinde gerçekleştirildi. Yurdun dört bir yanından gelen Kızılay delegelerinin oy kullandığı olağanüstü genel kurulda geçerli oyların tamamını alan Fatma Meriç Yılmaz genel başkan oldu. Yılmaz, 155 yıllık Kızılay tarihinin ilk kadın genel başkanı olarak da tarihe geçti.
9.07.2023 Gündem
İzmir 2. bölge seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs İzmir Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı
İzmir 2. bölge seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs İzmir Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı 14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçları, Cumhurbaşkanı seçim sonucu ve milletvekili oy oranları belli olmaya başladı. Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı baştan olmak üzere partiler İzmir 2 bölgede seçim yarışını atlattı. Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Sinan Oğan ve Kemal Kılıçdaroğlu İzmir 2. bölgede kaç oy aldı sorusu da yanıtını buldu. Peki İzmir'de hangi parti kazandı? İzmir'de Cumhurbaşkanı oy sayıları ve milletvekili oy oranları...
14.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği İzmir seçim sonuçları
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği İzmir seçim sonuçları 13'üncü Cumhurbaşkanı ve Türkiye Büyük Millet Meclis'ine girecek 600 milletvekilinin belirleneceği 14 Mayıs seçimleri saat 17.00 itibari ile 81 ilde aynı anda sona erdi. Açık tasnif usulü gerçekleştirilen sayımların ardından İzmir'den ilk ve kesin olmayan sonuçlara gelmeye başladı.
14.05.2023 Gündem
Fatma Meriç Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Yeni Kızılay Başkanı  Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz’ın biyografisi (Kızılay'a vekaleten başkanlık edecek)
Fatma Meriç Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Yeni Kızılay Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz’ın biyografisi (Kızılay'a vekaleten başkanlık edecek) Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık istifa etti. Kerem Kınık'ın istifası sonrasında yeni Kızılay Başkanı'nın kim olacağı sorgulanırken, Kerem Kınık'ın yerine Fatma Meriç Yılmaz'ın geldiği açıklandı. Peki, Fatma Meriç Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında? Kınık'ın yerine kim gelen Fatma Meriç Yılmaz hakkında  merak edilenler…
12.05.2023 Gündem
Kerem Kınık kimdir, kaç yaşında, nereli? İstifa enden Kerem Kınık'ın hayatı…
Kerem Kınık kimdir, kaç yaşında, nereli? İstifa enden Kerem Kınık'ın hayatı… Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık istifa etti. Kızılay Yönetim Kurulu bugün olağanüstü toplanarak oy birliği ile genel kurula gitme kararı aldı. Gelişmenin ardından Kerem Kınık hakkında bilgiler merak konusu oldu. Peki, Kerem Kınık kimdir, kaç yaşında? Kerem Kınık'ın hayatı...
12.05.2023 Gündem
Kerem Kınık istifa etti
Kerem Kınık istifa etti Kerem Kınık, Türk Kızılay Genel Başkanlığı'ndan istifa etti. Kızılay Yönetim Kurulu bugün olağanüstü toplanarak oy birliği ile genel kurula gitme kararı aldı.
12.05.2023 Gündem
Selahaddin Eyyubi Camisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla yarın ibadete açılacak
Selahaddin Eyyubi Camisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla yarın ibadete açılacak Diyarbakır’da 6 yıl önce temeli atılan, aynı anda 25 bin kişinin ibadet edebileceği Selahaddin Eyyubi Cami ve Külliyesi, yarın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak törenle açılacak.
13.04.2023 Gündem
Deprem bölgesinde esnafa büyük destek! Ticaret yeniden canlanıyor
Deprem bölgesinde esnafa büyük destek! Ticaret yeniden canlanıyor Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği bölgede binlerce esnaf da ciddi yara aldı. Bir yandan enkaz kaldırma çalışmaları sürerken, diğer taraftan esnaf, hasar görmeyen binalardaki işyerlerini açmaya başladı. Bölgede ticari faaliyetlerin yeniden başlaması için birinci adımda geçici işyerleri kurulacak. Az hasarlı üretim merkezlerinde gerekli altyapı çalışmaları, makine revizyonları, tadilatlar yapılacak.
28.02.2023 Ekonomi
Kızılay Başkanı Kınık CNN Türk'te açıkladı: Bize ait olan bütün çadırları AFAD'a verdik
Kızılay Başkanı Kınık CNN Türk'te açıkladı: Bize ait olan bütün çadırları AFAD'a verdik Kızılay Başkanı Kerem Kınık CNN TÜRK'te 'Kızılay çadır sattı' tartışmasıyla ilgili olarak CNN TÜRK'te Tarafsız Bölge'nin sorularını yanıtladı. Kerem Kınık, "Tüm çadırları AFAD'a verdik" ifadelerini kullandı.
27.02.2023 Gündem
Kerem Kınık kimdir, eşi kim? Kızılay Başkanı Kerem Kınık kaç yaşında, nereli, ne doktoru, hangi görevlerde bulundu?
Kerem Kınık kimdir, eşi kim? Kızılay Başkanı Kerem Kınık kaç yaşında, nereli, ne doktoru, hangi görevlerde bulundu? Kızılay başkanı Kerem Kınık’ın hayatı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Kızılay başkanı kimdir, Kerem Kınık kaç yaşında, nereli, ne doktoru? İşte Kerem Kınık’ın özgeçmişi... 
27.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 17 bin 674’e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
10.02.2023 Gündem
Soner Arıca kan bağışı kuyruğunu paylaştı! 'Gurur duydum'
Soner Arıca kan bağışı kuyruğunu paylaştı! 'Gurur duydum' Dün Sabah saatlerinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından, öğlen 13.24 sıralarında 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Depremin ardından yapılan kan bağışı çağrısı için Kızılay'ın bir AVM'de kurduğu alana giden ünlü şarkıcı Soner Arıca, bağışta bulunmak için uzun kuyruklar oluşturan vatandaşların fotoğrafını paylaşarak; "Gurur duydum" diye yazdı.
7.02.2023 Magazin
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 5 bin 894'e yükseldi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibariyle görevli araçların dışındaki diğer her türlü aracın girişinin yasaklandığını duyurdu.
8.02.2023 Gündem
Halil Sezai takipçilerini kan vermeye davet etti!
Halil Sezai takipçilerini kan vermeye davet etti! Kahramanmaraş'ta ilk olarak sabah saatlerinde 7.7 ve son olarak öğle saatlerinde meydana gelen 7,5 şiddetindeki depremin ardından tüm Türkiye seferber oldu. Vatandaşlar Kızılay'a kan bağışında bulmak için belirlenen noktalarda uzun kuyruklar oluşturdu. Şarkıcı Halil Sezai de takipçilerini kan vermeye davet etti.
6.02.2023 Magazin
Kızılay Başkanı açıkladı, deprem bölgesi için kritik 72 saat detayı
Kızılay Başkanı açıkladı, deprem bölgesi için kritik 72 saat detayı Kızılay Başkanı Kerem Kınık, CNN Türk canlı yayınında deprem bölgesine ilişkin yeni bilgileri paylaşarak, vatandaşlara çağrıda bulundu.
6.02.2023 Gündem
Kızılay Başkanı'ndan çağrı: Kan ihtiyacımız olacak, yaralılar var
Kızılay Başkanı'ndan çağrı: Kan ihtiyacımız olacak, yaralılar var Kızılay Başkanı Kerem Kınık, ülke genelinde vatandaşları kan bağışına çağırdı. Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem nedeniyle ülke genelindeki kan stoklarının bölgelere gönderildiğini belirten Kınık, yeni kan ihtiyacının doğabileceğini belirtti.
6.02.2023 Gündem
Kızılay ve AFAD'dan deprem uyarısı geldi! "Hasarlı evlere girilmemeli"
Kızılay ve AFAD'dan deprem uyarısı geldi! "Hasarlı evlere girilmemeli" AFAD, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "Tüm İl AFAD Müdürlükleri teyakkuza geçirilmiş olup; arama kurtarma başta olmak üzere bütün ekiplerimiz bölgeye sevk edilmektedir." denildi.
6.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kınık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kınık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.