Kim Kardashian Kanye West

Kim Kardashian Kanye West

Son dakika Kim Kardashian kanye west haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kim Kardashian kanye west ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kim Kardashian kanye west haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kim Kardashian Kanye West

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kim kardashian kanye west gelişmeleri de dahil olmak üzere 55 kim kardashian kanye west haberi bulunmuştur. Tüm kim kardashian kanye west haberleri aşağıda listelenmiştir.
Üçüncü çocuğu başkasından!
Üçüncü çocuğu başkasından! Hamile kalması durumunda sağlığını tehlikeye atacağı haberini alan Kim Kardashian, üçüncü çocuk için birçok ünlü ismin tercih ettiği taşıyıcı anne yöntemini seçti.
8.09.2017 Magazin
Kim Kardashian ölümü göze aldı!
Kim Kardashian ölümü göze aldı! Kim Kardashian, üçüncü bebeğine hamile kalmaya çalışacağını açıkladı. Ancak bu çok riskli ve ölümle sonuçlanabilir.
27.03.2017 Magazin
Kim Kardashian'dan üçüncü çocuk paylaşımı
Kim Kardashian'dan üçüncü çocuk paylaşımı 'The Keeping Up with The Kardashians' isimli TV programının yıldızı Kim Kardashin, twitter hesabı üzerinden hayranlarına müjdeli haber verdi.
1.02.2017 Magazin
Kim Kardashian evi terk etti!
Kim Kardashian evi terk etti! Kim Kardashian’ın evliliğinde sorunlar yaşadığı ve eşi Kanye West psikolojik tedavi amaçlı hastaneye kaldırılmadan önce annesinin evine taşındığı iddia edildi.
23.11.2016 Magazin
Kelepçelenip hastaneye kaldırıldı!
Kelepçelenip hastaneye kaldırıldı! Kim Kardashian'ın rapçi eşi Kanye West, önceki gün kelepçelenerek hastaneye kaldırıldı.
22.11.2016 Magazin
Hangi ünlünün mutfağı size hitap ediyor?
Hangi ünlünün mutfağı size hitap ediyor? Hangi ünlü ismin mutfağı size hitap ediyor?
21.11.2014 Arşiv
Kanye West sosyal medyadan karısının müstehcen fotoğraflarını paylaştı! 'Bianca bu sene pantolon giymeyecek'
Kanye West sosyal medyadan karısının müstehcen fotoğraflarını paylaştı! 'Bianca bu sene pantolon giymeyecek' Kim Kardashian'dan boşanmasının ardından sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlenen Kanye West, eşiyle birlikte ilginç giyim tarzları ve davranışlarıyla sık sık gündeme gelmişti. Ünlü isim, son olarak Censori'nin müstehcen pozlarını Instagram hesabından paylaşmasıyla adından söz ettirdi. West'in bu hareketine, sosyal medyada tepki yağdı.
3.01.2024 Magazin
Kim Kardashian'ın gizemli sevgilisi! 'Bütün standartlarımı karşılıyor'
Kim Kardashian'ın gizemli sevgilisi! 'Bütün standartlarımı karşılıyor' Dört çocuğunun babası Kanye West'ten geçtiğimiz sene boşanan Kim Kardashian, ayrılık sürecinde aşk yaşamaya başladığı Pete Davidson ile ağusyos ayında yollarını ayırmıştı. Geçtiğimiz aylarda NFL yıldızı Tom Brady ile bir ilişkisi olduğu iddia edilen reality şov yıldızının, gizemli bir sevgilisi olduğu ortaya çıktı.
8.06.2023 Magazin
Kanye West hakkında şoke eden iddia: Evlendi
Kanye West hakkında şoke eden iddia: Evlendi Kim Kardashian ile resmi olarak boşanan rapçi Kanye West'in çocukların velayet durumu nedeniyle davaları devam etmişti. Yaklaşık iki yıldır süren dava, geçtiğimiz Kasım ayında resmen sonuçlanmıştı. Kardashian'dan boşanmasının üzerinden iki ay geçen West'in, sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlendiği iddia edildi. Censori'nin rapçinin eski eşine benzerliği ve Kim Kardashian'ın yaptığı paylaşımlar, sosyal medyada gündem oldu.
14.01.2023 Magazin
Kim Kardashian gözyaşları içinde gelecekteki sevgililerini uyardı
Kim Kardashian gözyaşları içinde gelecekteki sevgililerini uyardı Dünyanın haklarında en çok konuşulan ünlü çiftlerinden biri boşanma davalarını geçenlerde sonuçlandırdı ve ikili arasında yaşanan her şey dünyanın diline adeta sakız oldu. Şimdi bu çekişmeli boşanmanın kadın kahramanı çocuklarının durumu ve kendi geleceği için gözyaşı dökmeye başladı.
27.12.2022 Magazin
Kanye West ve Kim Kardashian boşandı! Nafaka miktarı belli oldu
Kanye West ve Kim Kardashian boşandı! Nafaka miktarı belli oldu Reality şov yıldızı Kim Kardashian ve rapçi Kanye West 8 yıllık evliliklerini Şubat 2021'de bitirmiş, çocukların velayet durumu nedeniyle davaları devam etmişti. Yaklaşık iki yıllık dava sonuçlandı. Ünlü çiftin dört çocuğunun velayetinin kime verileceğine karar verilirken, West'in Kardashian'a ödeyeceği nafaka da ortaya çıktı.
30.11.2022 Magazin
Kim Kardashian'a eski eşi Kanye West'ten şok! 'Müstehcen görüntülerini çalışanlarına gösterdi'
Kim Kardashian'a eski eşi Kanye West'ten şok! 'Müstehcen görüntülerini çalışanlarına gösterdi' Ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian ile Kanye West'in evliliği sekiz yıl sürmüştü. West Yahudi karşıtı paylaşımları nedeniyle büyük tepki çekmiş; birçok ünlü marka rapçi ile işbirliklerini bitirme kararı almıştı. Yaşananların ardından ünlü ismin eski çalışanları, West'in kendilerine eski eşinin müstehcen fotoğraf ve videolarını gösterdiğini iddia etti. Anlatılanlara göre bununla da kalmayan Kanye, çalışanlarına yetişkin içerikli filmler de izletti. İşte detaylar...
24.11.2022 Magazin
Kanye West, Kim Kardashian'ı unutamıyor! Paylaşımı kafa karıştırdı...
Kanye West, Kim Kardashian'ı unutamıyor! Paylaşımı kafa karıştırdı... Kim Kardashian ve Kanye West',n sekiz yıllık evlilikleri bitti ama sular durulmuyor. Kim Kardashian'a yönelik paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen rapçi Kanye West, Instagram hesabından yayınladığı bir yazıyla yine kafa karıştırdı. Bazı sosyal medya kullanıcıları; ünlü ismin hala Kardashian'ı unutamadığını düşünürken, bazıları ise rapçinin reality şov yıldızını rahat bırakması gerektiğini savundu.
26.09.2022 Magazin
Kim Kardashian ve Pete Davidson ayrılmıştı! Davidson terapi görüyor
Kim Kardashian ve Pete Davidson ayrılmıştı! Davidson terapi görüyor Reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın eski eşi Kanye West o dönem Kardashian'ın sevgilisi Pete Davidson ile uzun süre uğraşmış, sosyal medyadan genç komedyene saldırmış ve sık sık onunla ilgili paylaşımlarda bulunmuştu. Pete Davidson ve Kim Kardashian geçtiğimiz hafta ise ayrıldı. Bunu duyan Kanye sevincinden komedyenle ilgili ölüm ilanı paylaştı. İddialara göre Pete Davidson eski eş Kanye West yüzünden terapi görüyor.
11.08.2022 Magazin
Kim Kardashian gece yarısı plaja indi!
Kim Kardashian gece yarısı plaja indi! Kanye West ile resmen boşanmasına rağmen eski kocasının sosyal medyada sözlü saldırılarına maruz kalan Kim Kardashian hayatına devam etmeye çalışıyor. Kendini markasının yeni tasarımlarına adayan Kardashian gece yarısı ten rengi mayosuyla denizdeydi.
22.03.2022 Magazin
Kim Kardashian'ın sevgilisi Pete Davidson'dan eski eşe mesaj: Karınla yataktayım
Kim Kardashian'ın sevgilisi Pete Davidson'dan eski eşe mesaj: Karınla yataktayım Kim Kardashian, 44 yaşındaki Kanye West'e Şubat 2021'de boşanma davası açtı. Ayrılık kararından sonra Pete Davidson ile aşk yaşayan Kim Kardashian'ın eski aşkı zaman zaman çıldırıp çifte saldırıyor. Sürekli sosyal medyadan çifti hedef alan Kanye West'in son olarak Davidson ile yazışmaları sızdı. Pete Davidson eski eşe verdiği yanıtla olay oldu.
14.03.2022 Magazin
Kim Kardashian-Kanye West çiftinin evlilikleri resmen bitti!
Kim Kardashian-Kanye West çiftinin evlilikleri resmen bitti! 2014 yılında dünyaevine giren dünyaca ünlü reality show yıldızı Kim Kardashian ile rapçi Kanye West'in boşanma davası dün görüldü. Dört çocukları olan Kardashian ve West'in sekiz yıllık evlilikleri resmen bitti.
3.03.2022 Magazin
Kanye West'ten flaş hamle!  Kim Kardashian'dan şimdi de özür diledi...
Kanye West'ten flaş hamle! Kim Kardashian'dan şimdi de özür diledi... Boşanmak üzere olduğu eşi Kim Kardashian kendisini istemediği için ilginç yollara başvuran Kanye West önce Kim'in yeni aşkına kafayı takmış ardından eski karısının ikinci bir seks kasedi olduğunu söylemiş bununla da yetinmeyip attığı mesajları da ifşa etmişti. Yaşanan bu olaylardan sonra tepki çeken West Sevgililer Günü'nde de Kim'i kamyon dolusu gül gönderdi. Tüm bunlardan sonra Kanye West'ten özür geldi.
17.02.2022 Magazin
Kanye West yeni sevgilisi Julia Fox'la ilk kez el ele! 'Anı yaşıyorum'
Kanye West yeni sevgilisi Julia Fox'la ilk kez el ele! 'Anı yaşıyorum' Dünyaca ünlü reality show yıldızı Kim Kardashian ile boşanma aşamasında olan rapçi Kanye West, önceki gün yeni oyuncu sevgilisi Julia Fox'la Hollywood'daki bir restorandan çıkarken objektiflere yansıdı. Artık ilişkilerini saklamayan çift, gazetecilere el ele poz verdi.
15.01.2022 Magazin
Kim Kardashian gözünü korkutan tek kişiyi açıkladı!
Kim Kardashian gözünü korkutan tek kişiyi açıkladı! Kim Kardashian gözünü korkutan tek kişinin 8 yaşındaki kızı North West olduğunu itiraf etti. Reality şov yıldızı, kızının babası Kanye West'in ikizi olduğunu söyledi.
20.12.2021 Magazin
Kanye West, Kim Kardashian'a geri dönmek istiyor!
Kanye West, Kim Kardashian'a geri dönmek istiyor! Kanye West, boşanma aşamasındaki eşi Kim Kardashian'ın komedyen Pete Davidson ile yeni bir aşka yelken açmasının ardından eve geri dönmek istediğini açıkladı.
25.11.2021 Magazin
Bomba açıklama! 'Kimseyle yatmıyorum'
Bomba açıklama! 'Kimseyle yatmıyorum' ABD'li rapçi Kanye West'in, Kim Kardashian'ı YouTuber Jeffree Star ile aldattığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Gözlerin çevrildiği Jeffree Star'dan açıklama geldi.
8.01.2021 Magazin
Kim Kardashian darmadağın!
Kim Kardashian darmadağın! Kim Kardashian'ın Kaliforniya’daki Hotel Bel-Air’de öğle yemeği yemek için tamamen yırtık modelden oluşan bir pantolon şeçmesi dikkat çekti.
6.01.2017 Magazin
Kim'in dönüşü muhteşem oldu!
Kim'in dönüşü muhteşem oldu! ABD'li magazin yıldızı Kim Kardashian, Instagram'da 3 ay sonra fotoğraf paylaşırken, yaklaşık 3.3 milyon beğeni aldı.
4.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kim Kardashian Kanye West ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kim kardashian kanye west haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.