Kevin Spacey

Kevin Spacey

Son dakika Kevin Spacey haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kevin Spacey ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kevin Spacey haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kevin Spacey

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kevin spacey gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 kevin spacey haberi bulunmuştur. Tüm kevin spacey haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturmaktan suçlanan ve yargılanmayı beklerken hapishanede intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı. Söz konusu gelişmenin ardından Jeffrey Epstein kimdir, sorusunun yanıtı sorgulanırken Jeffrey Epstein listesi için aramalar da arttı. Peki, Jeffrey Epstein olayı nedir? İşte Jeffrey Epstein listesi
4.01.2024 Gündem
Burak Özçivit'in 2023 ücreti dudak uçuklattı!
Burak Özçivit'in 2023 ücreti dudak uçuklattı! Fahriye Evcen ile mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının gözde isimleri arasında yer alan Burak Özçivit, ikinci çocuğunu kucağına almak için geri sayıma başladı. Oyunculuğun yanı sıra yurt dışında katıldığı açılışlar ve reklam filmleriyle adından söz ettiren başarılı oyuncu, 2023 yılı için ücretini belirledi.
11.01.2023 Magazin
Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e doğum hediyesi!
Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e doğum hediyesi! Cinsel istismar suçlamasıyla yargılanan Kevin Spacey ile poz vermesi sonrası tepkilerin odağında olan ve paylaşımını yayından kaldıran Burak Özçivit hamile eşi Fahriye Evcen'le görüntülendi. 2017 yılında nikâh masasına oturan, Nisan 2019'da Karan'ın doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşayan ikiliden Özçivit'in, doğum hediyesi olarak eşine aldığı dudak uçuklatan hediye dikkat çekti.
14.12.2022 Magazin
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne?
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne? Burak Özçivit 14 yaşında bir çocuğun da aralarında olduğu birçok kişiye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan ABD'li oyuncu Kevin Spacey ile poz verince, Kevin Spacey hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli?
13.12.2022 Magazin
Burak Özçivit'ten Kevin Spacey açıklaması geldi!
Burak Özçivit'ten Kevin Spacey açıklaması geldi! Ünlü oyuncu Burak Özçivit, Dünya Kupası'nın düzenlendiği Katar'da Kevin Spacey ile bir araya gelmişti. Tuba Ünsal, ünlü oyuncunun Spacey ile buluşmasını sert bir dille eleştirdi. Cinsel taciz iddiaları nedeniyle yargılanan Spacey ile fotoğraflarını paylaşan Özçivit, gelen tepkiler sonrasında kareleri kaldırdı. Özçivit, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekti.
13.12.2022 Magazin
Cengiz Orhonlu kimdir, nereli, kaç yaşında, annesi kim? O Kız Ozan Cengiz Orhonlu hakkında merak edilenler…
Cengiz Orhonlu kimdir, nereli, kaç yaşında, annesi kim? O Kız Ozan Cengiz Orhonlu hakkında merak edilenler… O Kız dizisinin dizi macerası başlıyor. O Kız'ın dizisinin başrol oyuncularından Ozan karakterine hayat veren Cengiz Orhonlu’nun hayatı ise merak konusu oldu. Kamuran Akkor'un torunu da olan O Kız'ın Ozan'ı Cengiz Orhonlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve hangi dizilerde rol aldı?
21.09.2022 Televizyon
Kevin Spacey taciz iddiasından mahkemeye çıktı! Basın ordusu tarafından kuşatıldı...
Kevin Spacey taciz iddiasından mahkemeye çıktı! Basın ordusu tarafından kuşatıldı... Amerikalı aktör Kevin Spacey, cinsel taciz suçlamasıyla Londra'da hakim karşısına çıktı. Beş ayrı cinsel suçtan yargılanan ünlü oyuncu, kefaletle serbest bırakıldı.
16.06.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Kevin Spacey hakkında 3 erkeğe yönelik cinsel saldırı suçlaması
Ünlü oyuncu Kevin Spacey hakkında 3 erkeğe yönelik cinsel saldırı suçlaması İngiltere Kraliyet Savcılık Servisi (CPS), ABD’li aktör Kevin Spacey'e 3 erkeğe 4 kez cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla hakkında suç duyurusunda bulundu.
26.05.2022 Magazin
Ukraynalı model Kristina Novytska'nın ölümünde flaş gelişme! Ellerini arkadan kelepçeleyip...
Ukraynalı model Kristina Novytska'nın ölümünde flaş gelişme! Ellerini arkadan kelepçeleyip... Bodrum'da başına poşet geçirdikten sonra ellerini arkadan kelepçeleyip intihar eden Ukraynalı genç model Kristina Novytska ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı Novystka'nın ölümü ile ilgili soruşturmayı tamamladı. Novystka’nın intihar ettiği kesinleşti, takipsizlik kararı verildi. Bu karara yapılan itiraz Bodrum 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından da reddedildi. Son dakika haberinin detaylarına göre Ukraynalı modelin intihar etmeden dakikalar önce Murat isimli eski erkek arkadaşı ile yaptığı son yazışmalar da savcılık kararında yer aldı.
13.09.2021 Yaşam
Kraliyet ailesini sarsan intihar!
Kraliyet ailesini sarsan intihar! Norveç Kraliyet ailesinden Prenses Martha Louise'in eski eşi olan Ari Behn hayatını kaybetti. Behn'in intihar ettiği açıklandı.
26.12.2019 Dünya
Kevin Spacey'nin taciz davası düşürüldü
Kevin Spacey'nin taciz davası düşürüldü Oscar ödüllü oyuncunun cinsel taciz suçlamasıyla yargılandığı dava, şikayetçi ve tanığın bulunamaması nedeniyle ortadan kalktı.
18.07.2019 Magazin
Hollywood'u sarsan taciz davasında flaş gelişme
Hollywood'u sarsan taciz davasında flaş gelişme Amerikalı oyuncu Kevin Spacey'i bir barda kendisine   tacizde bulunmakla suçlayan Will Little davadan feragat etti.
5.07.2019 Dünya
Kevin Spacey 'taciz suçlamasıyla' hakim karşısına çıktı
Kevin Spacey 'taciz suçlamasıyla' hakim karşısına çıktı Amerikalı oyuncu Kevin Spacey, genç bir erkeğe tacizde bulunmak suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Duruşma 4 Mart'a ertelendi.
8.01.2019 Magazin
Kevin Spacey bugün 'cinsel taciz' suçlamasıyla mahkemeye çıkıyor
Kevin Spacey bugün 'cinsel taciz' suçlamasıyla mahkemeye çıkıyor ABD Massachusetts'de görülecek duruşmada ünlü oyuncu bizzat bulunacak, Spacey suçlu bulunursa beş yıl hapis cezası alabilir.
7.01.2019 Magazin
Dünyaca ünlü yıldız cinsel taciz iddialarına videoyla cevap verdi
Dünyaca ünlü yıldız cinsel taciz iddialarına videoyla cevap verdi Oscar ödüllü yıldız oyuncu Kevin Spacey, House Of Cards isimli diziden cinsel taciz suçlamaları nedeniyle ayrılmak zorunda kalmıştı. Kevin Spacey, cinsel taciz iddialarına karşı kendisini savunmak için o dizide canlandırdığı Frank Underwood karakterine bürünerek yeniden ortaya çıktı. Kendisini savunmak ve suçsuzluğunu göstermek için Underwood karakterini canlandırdığı bir video yayımladı.
24.12.2018 Dünya
House of Cards'ın spin-off'u geliyor
House of Cards'ın spin-off'u geliyor Kevin Spacey hakkındaki taci iddialarının hemen ardından final kararı alan House of Cards dizisinin spin-off'u için düğmeye basıldı. Yeni dizi Michael Kelly'nin canlandırdığı Doug Stamper'ın hikayesine odaklanacak.
7.11.2018 Kültür Sanat
House of Cards'ın final sezonu yayınlandı
House of Cards'ın final sezonu yayınlandı Henüz yayınlanırken klasikler statüsünde kendine yer bulan dizi House of Cards'ın final sezonu, izleyicilerin beğenisine sunuldu.
3.11.2018 Kültür Sanat
O yönetmen hakkında mahkeme kararını verdi!
O yönetmen hakkında mahkeme kararını verdi! ABD'de, üç kadına yönelik cinsel taciz suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Harvey Weinstein'a karşı yöneltilen suçlamalardan biri düşürüldü.
11.10.2018 Magazin
Cinsel tacizin faturası: 39 milyon dolar!
Cinsel tacizin faturası: 39 milyon dolar! Geçtiğimiz yıl Hollywood'u sarsan cinsel taciz skandalının baş aktörlerinden olan ve kariyeri hızla dibe vuran Kevin Spacey, Netflix'i de büyük bir zarara uğrattı.
24.01.2018 Magazin
Kendisinden daha az maaş aldığını duyunca 1,5 milyon dolar bağışladı
Kendisinden daha az maaş aldığını duyunca 1,5 milyon dolar bağışladı Mark Wahlberg kendisinden daha az maaş alan rol arkadaşı Michelle Williams için 1,5 milyon dolar bağışladı
15.01.2018 Dünya
Şok suçlama: Eliyle testislerimi kavradı
Şok suçlama: Eliyle testislerimi kavradı Norveç Kralı'nın eski damadı Ari Behn, ünlü oyuncu Kevin Spacey'i, bir Nobel Barış Ödülü konserinden sonra kendisine uygunsuz bir şekilde dokunmakla suçladı.
8.12.2017 Dünya
ABD'de Demokrat senatör taciz iddialarının ardından istifa edecek
ABD'de Demokrat senatör taciz iddialarının ardından istifa edecek ABD'de Demokrat Partili Senatör Al Franken, hakkında çıkan "cinsel taciz" iddialarının ardından istifa edeceğini bildirdi.
7.12.2017 Dünya
ABD'de şok!.. İddialar nedeniyle emekliye ayrılıyor
ABD'de şok!.. İddialar nedeniyle emekliye ayrılıyor ABD Temsilciler Meclisi Detroit vekili Demokrat Conyers, eski çalışanlarına yönelik cinsel taciz iddiaları üzerine emekliye ayrılacak. 88 yaşındaki Conyers, gelecek yıl kasım ayında yapılacak ara seçimlere katılmayacağını, yerine oğlu John Conyers'i destekleyeceğini açıkladı
5.12.2017 Dünya
"Taciz olayları beni şaşırtmadı!"
"Taciz olayları beni şaşırtmadı!" ABD'li aktör Tom Hanks, Hollywood’u sarsan taciz olaylarının kendisini şaşırtmadığını belirtirken, bu konuda geri dönüşün olabileceğini ifade etti.
2.12.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kevin Spacey ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kevin spacey haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.