Kenan Evren Lisesi

Kenan Evren Lisesi

Son dakika Kenan Evren Lisesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kenan Evren Lisesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kenan Evren Lisesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kenan Evren Lisesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kenan evren lisesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 99 kenan evren lisesi haberi bulunmuştur. Tüm kenan evren lisesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erkan Yolaç yoğun bakımda tedavi görüyor! Eşi sağlık durumunu açıkladı
Erkan Yolaç yoğun bakımda tedavi görüyor! Eşi sağlık durumunu açıkladı Yaklaşık 3 aydır bağırsak enfeksiyonu nedeniyle tedavi gören sunucu Erkan Yolaç'ın son 10 gündür yoğun bakımda olduğu öğrenildi. Ünlü sunucunun sağlık durumu hakkında eşi Asuman Tuğberk Yolaç, "Son 10 gündür yoğun bakımdayız. Bilinci açılıyor, kapanıyor. Onunla konuşabildiğimiz zamanda hep 'ne zaman çıkacağım' diye soruyor. Çıkacağız Erkancığım, yürüyerek geldik, yürüyerek çıkacağız diyorum. Duaları bekliyoruz" dedi.
27.10.2022 Magazin
Müjdeli haberi duyurdu! Çılgın gelir
Müjdeli haberi duyurdu! Çılgın gelir Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç 'YouTube'dan 30-40 Milyon kazanmayı düşünüyoruz' dedi.
24.10.2020 Fenerbahçe
Ali Koç'tan Kenan Evren Lisesi müjdesi!
Ali Koç'tan Kenan Evren Lisesi müjdesi! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kenan Evren Lisesi arazisinin sarı lacivertli kulübe devredildiğini açıkladı.
26.10.2019 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'nda konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'nda konuştu Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu olağan toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hiçbir şey Fenerbahçe'yi ülkesine hizmet yolundan döndürememiştir. Takım tutmak bir gönül işidir." dedi.
26.10.2019 Futbol
Ali Koç ve yönetimi, Mali Genel Kurul'da ibra edildi
Ali Koç ve yönetimi, Mali Genel Kurul'da ibra edildi Fenerbahçe'nin Olağan Mali Genel Kurulu, Ülker Stadyumu'nda yapıldı. Genel Kurulda açıklamalarda bulunan Başkan Ali Koç, geçen sene yapılan ibranın geçmiş yönetim için yeterli olduğunu ve ibrayı etkileyecek bir şeyin söz konusu olmadığını ifade etti. Sarı-lacivertli kulübün Başkanı, kurulun son bölümünde eleştirilere tek tek yanıt verdi. Fenerbahçe'nin toplam yükümlülükleri 3 milyar 516 milyon TL olarak açıklandı. Sarı-lacivertli kulübün Başkanı, kurulun son bölümünde eleştirilere tek tek yanıt verdi. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün olağan mali genel kurulu toplantısında başkan Ali Koç ve yönetim kurulu oy birliğiyle ibra edildi.
16.06.2019 Fenerbahçe
Erkan Yolaç kimdir? Sağlık durumu nasıl?
Erkan Yolaç kimdir? Sağlık durumu nasıl? Erkan Yolaç kimdir? Sağlık durumu nasıl? Sorularının yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. 90'lı yılların beğeniyle izlenen Evet Hayır yarışmasıyla tanınan Erkan Yolaç'ın yoğun bakımda olduğu duyuruldu. İşte Erkan Yolaç'ın sağlık durumuna dair bilgiler...
6.06.2018 Gündem
Fenerbahçe Kongresi'ne sınav tepkisi!
Fenerbahçe Kongresi'ne sınav tepkisi! Fenerbahçe'nin tarihi kongresi esnasında TEOG'un olması nedeniyle önemli bir sorun yaşandı. Kenan Evren Lisesi'nde kongreden gürültüler gelmesi, hem velileri hem de öğrencileri kızdırdı.
2.06.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de tarihi kongre!
Fenerbahçe'de tarihi kongre! Fenerbahçe'de Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda dün başlayan tarihi kongrede, bugün oy kullanma işlemleri gerçekleştirilecek ve yeni başkan belli olacak.
3.06.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye 100 milyon liralık müjde!
Fenerbahçe'ye 100 milyon liralık müjde! Kenan Evren Lisesi’nin yerini almak için 3 okul, 1 salon yapan F.Bahçe muradına eremeyince harcadığı parayı devletten geri istedi. Anlaşma sağlandı, faiziyle 100 milyon Fener’e ödeniyor.
6.04.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe taraftarına derbi uyarısı
Fenerbahçe taraftarına derbi uyarısı Derbide 1200 özel güvenlik personeli ile 1630 Çevik Kuvvet ve 1100 Kadro personeli olmak üzere 3930 Güvenlik görevlisi görev yapacak
23.02.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den derbi öncesi taraftarlara duyuru!
Fenerbahçe'den derbi öncesi taraftarlara duyuru! Fenerbahçe, Galatasaray karşılaşması öncesi taraftarları için bir duyuru yayınladı.
19.10.2017 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım takas peşinde!
Aziz Yıldırım takas peşinde! Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün geleceğine yönelik yatırım planlarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, Dereağzı Tesisleri’nin arazisini almak için Fenerbahçe Koleji’nin bulunduğu arsayı vermeye hazır.
9.03.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçeli taraftarlar havaya girdi
Fenerbahçeli taraftarlar havaya girdi Şükrü Saracoğlu Stadı’nın önünden otobüslere bindirilecek olan sarı-lacivertli taraftarlar polis eşliğinde Vodafone Arena’ya gidecek.
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den taraftara Beşiktaş duyurusu
Fenerbahçe'den taraftara Beşiktaş duyurusu Fenerbahçe Kulübü, pazar günü Beşiktaş ile Vodafone Arena'da oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçı için resmi sitesinden taraftarına duyuru yaptı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Mahmut Uslu: Galatasaray ölümü alırdı, kupayı alamazdı!
Mahmut Uslu: Galatasaray ölümü alırdı, kupayı alamazdı! Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Galatasaray'ın 2011-2012 sezonunda Kadıköy'de şampiyonluk kupasını kaldırmasıyla ilgili, "Ben yönetici olsaydım, ölümü alırlardı kupayı alamazlardı. Aziz Yıldırım olsaydı zaten böyle bir şey olmazdı." dedi.
8.10.2016 Fenerbahçe
'Bir ve bütün olmak zorundayız'
'Bir ve bütün olmak zorundayız' “FETÖ ile mücadele birinci önceliğimiz. Ejderhayı yaralı bırakmayacağız. Kafasını kopartacağız. Sıkıntılı bir dönem geçirdiğimiz hepimiz tarafından malum. Ama bu dönemi hayırlısı ile atlatıyoruz, atlatacağız.”
23.09.2021 Süper Lig
Mahmut Uslu: Galatasaray 3 sene avantadan şampiyon oldu
Mahmut Uslu: Galatasaray 3 sene avantadan şampiyon oldu Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, bugün yapılan divan kurulu toplantısında gündem yaratacak açıklamalar yaptı.
30.04.2016 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım’a soruşturma
Aziz Yıldırım’a soruşturma Adalet Bakanlığı, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında, 29 Nisan 2015'te Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'yı ziyareti sonrası 'hakaret içeren' sözler söylediği gerekçesiyle soruşturma açtı.
9.02.2016 Fenerbahçe
Belgü'den Yıldırım'a sert eleştiri!
Belgü'den Yıldırım'a sert eleştiri! Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayı Hulusi Belgü, Aziz Yıldırım'ın ardından söz aldı.
30.05.2015 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım sert konuştu!
Aziz Yıldırım sert konuştu! Aziz Yıldırım: " Eğer (yeniden) başkan olursam yarın akşamdan itibaren herkese hesap soracağım"
30.05.2015 Fenerbahçe
F.Bahçe'den cevap geldi
F.Bahçe'den cevap geldi Fenerbahçe Kulübü, Kenan Evren Lisesi hakkında çıkan haberler üzerine internet sitesinden bir açıklama yaptı.
8.05.2015 Fenerbahçe
O arazi için açıklama
O arazi için açıklama Fenerbahçe'nin istediği arazi için Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'dan açıklama geldi.
7.05.2015 Arşiv
Bakan'dan sert açıklama
Bakan'dan sert açıklama Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'dan çok sert bir Fenerbahçe açıklaması geldi.
6.05.2015 Fenerbahçe
Yıldırım'a 301 soruşturması
Yıldırım'a 301 soruşturması Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, F.Bahçe Başkanı için Adalet Bakanlığı’na başvurarak, TCK’nın 301. maddesinden soruşturma izni istediği öğrenildi.
6.05.2015 Fenerbahçe
Maliye Bakanlığı'ndan F.Bahçe'ye şok
Maliye Bakanlığı'ndan F.Bahçe'ye şok Kenan Evren Lisesi arazisi için uğraşan Fenerbahçe yönetimine Topuk Yaylası ve Pendik'teki arazilerden de kötü haber geldi.
2.05.2015 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Kenan Evren Lisesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kenan evren lisesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.