Kelkit

Kelkit

Son dakika kelkit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kelkit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kelkit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kelkit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kelkit gelişmeleri de dahil olmak üzere 290 kelkit haberi bulunmuştur. Tüm kelkit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gümüşhane yerel seçim sonuçları 2024: Gümüşhane'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Gümüşhane'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Gümüşhane yerel seçim sonuçları 2024: Gümüşhane'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Gümüşhane'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Gümüşhane geldi. Gümüşhane yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Gümüşhane Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Gümüşhane'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Gümüşhane yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
MHP 55 başkan adayını daha açıkladı
MHP 55 başkan adayını daha açıkladı MHP, 2 büyükşehir ilçesi ve 53 belde olmak üzere 55 belediye başkan adayını daha açıkladı.
26.01.2024 Gündem
Gümüşhane ve Erzincan'da peş peşe iki deprem
Gümüşhane ve Erzincan'da peş peşe iki deprem AFAD, Gümüşhane Kelkit'te 4,1 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu. Kelkit'te dün gece saatlerinde de 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti.
18.12.2023 Gündem
Masif Arazi Nedir, Nerelerde Görülür? Türkiye'deki Masif Arazi Örnekleri Nelerdir?
Masif Arazi Nedir, Nerelerde Görülür? Türkiye'deki Masif Arazi Örnekleri Nelerdir? Dünyanın değişik ülkelerinde olduğu gibi Türkiye'nin farklı bölgelerinde ve şehirlerinde de masif arazi bulunmaktadır. Aynı zamanda bu araziler günümüzde birçok farklı amaç altında ele alınır ve kullanılır. Genel çerçevede ise deprem bölgesi içerisinde olmayan oluşumlar şeklinde anlatılan arazilerdir. Yani bu bölgeler deprem unsurlarını geçmiş ve artık depremin etkilemediği alanlar şeklinde ifade edilebilir. Özellikle yüz binlerce ve hatta milyonlarca yıl içerisinde oluşmuş olan kara parçaları biçimde de anlatmak mümkündür.
18.12.2023 Eğitim
Yalova ve Gümüşhane'de korkutan deprem
Yalova ve Gümüşhane'de korkutan deprem Yalova'nın Çınarcık ilçesinde 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Sarsıntı İstanbul'da da hissedildi. Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde AFAD verilerine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gümüşhane'nin yanı sıra çevre il ve ilçelerden de hissedilen depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
17.12.2023 Gündem
Karşıyaka, kendine geldi
Karşıyaka, kendine geldi Son 3 maçında 2 mağlubiyet 1 beraberlik alan Karşıyaka, galibiyet hasretini Kelkit Hürriyet’i 2-0 yenerek giderdi ve yeniden rotasını zirveye çevirdi.
19.11.2023 Futbol
Ölümcül hastalık yeniden hortladı! Her mevsimde yaşıyor, en çok bu illerde görülüyor
Ölümcül hastalık yeniden hortladı! Her mevsimde yaşıyor, en çok bu illerde görülüyor Yılın her zamanında yaşayabiliyor, en fazla görülen iller açıklandı. Havaların ısınmasıyla kabus geri döndü, vakalar yeniden hortladı. Uzmanlar, virüsünü en çok taşıyan türün ‘Hyalomma arginatum’ olduğunu duyurdu.
1.06.2023 Yaşam
Doğu Karadeniz'de mevsimin ilk KKKA vakası! 'İçindeki virüsü kusuyor'
Doğu Karadeniz'de mevsimin ilk KKKA vakası! 'İçindeki virüsü kusuyor' Doğu Karadeniz Bölgesinde bu günlerde havaların genelde soğuk ve yağışlı gitmesi kene vakalarını engellemedi.
13.05.2023 Sağlık
Kulak ağrısıyla hastaneye gitti, korkunç gerçek ortaya çıktı! Uzmanlar uyardı: Artarak devam edecek
Kulak ağrısıyla hastaneye gitti, korkunç gerçek ortaya çıktı! Uzmanlar uyardı: Artarak devam edecek Erzincan’da havaların ısınmasıyla birlikte kenelerden insanlara geçen Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarında artış başladı. Kentte son 1 haftadır 5 kene şüphesiyle hastaneye giderken 2 kişiye KKKA tanısı koyularak tedaviye alındı. Bir kişinin ise kulak ağrısı şikâyetiyle gittiği hastanede kulağından kene çıktı.
12.05.2023 Yaşam
Çekiçle sağlık ekiplerine saldırıp, ambulansın camını kırdı
Çekiçle sağlık ekiplerine saldırıp, ambulansın camını kırdı Tokat'ın Erbaa ilçesinde alkollü olduğu ileri sürülen D.B.(24) isimli kadın, sağlık ekiplerine çekiçle saldırıp, ambulansın camını kırdı. Polis kaçan D.B.’yi yakalamak için çalışma başlattı.
9.05.2023 Yaşam
38 mülki idare amiri, birinci sınıfa yükseltildi
38 mülki idare amiri, birinci sınıfa yükseltildi Resmi Gazete'de yayımlanan İçişleri Bakanlığı kararıyla 38 mülki idare amiri, birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltildi.
27.01.2023 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Ekmeklerini ateş ve külden çıkarıyorlar! 'Helal para kazanmaya çalışıyoruz'
Ekmeklerini ateş ve külden çıkarıyorlar! 'Helal para kazanmaya çalışıyoruz' Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde devletten kiraladıkları arazilerde odun kömürü yapabilmek için ateş ve külün içerisinde mücadele eden ‘Torlakçılar’ tüm zorluklara rağmen mesleklerini sürdürüyor.
6.10.2022 Ekonomi
Türkiye'de bir ilk! O ilimize atandı
Türkiye'de bir ilk! O ilimize atandı Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesi Adli ve İdari Yargı 2022 Yılı Ana Kararnamelerine ilişkin çalışmaları tamamladı. Kararname ile 33 ilin başsavcısı değiştirilirken Türkiye’de ilk kez başörtülü İl Cumhuriyet Başsavcısı Tuba Ersöz Ünver Gümüşhane’ye atandı.
19.06.2022 Gündem
Sivas’ta keneden ölenlerin sayısı 7’ ye yükseldi
Sivas’ta keneden ölenlerin sayısı 7’ ye yükseldi Sivas’ta kene ısırması sonucu KKKA tanısı konulan hastanın vefat etmesiyle, ilde bu yıl kene ısırması sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 7’ye yükseldi.
15.06.2022 Yaşam
Genç avukat Hüsna'dan acı haber! Davadan dönerken...
Genç avukat Hüsna'dan acı haber! Davadan dönerken... Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde katıldığı davadan Kelkit ilçesine dönerken Kılıçtaşı köyü yakınlarında otomobiliyle trafik kazası yapan 28 yaşındaki genç Avukat Hüsna Turhan, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.
14.06.2022 Yaşam
Kabus devam ediyor! Ölü sayısı giderek artıyor
Kabus devam ediyor! Ölü sayısı giderek artıyor Yaz mevsiminin gelmesiyle kabus can almaya başladı. Son dakika haberine göre, Sivas’ta kene ısırması sonucu KKKA tanısı konulan hastanın vefat etmesiyle, ilde bu yıl kene ısırması sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 7’ye yükseldi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...
14.06.2022 Gündem
Alperen Duymaz ile eşi Kübra Kelkit boşanıyor mu? Ünlü oyuncudan fotoğraflı yanıt...
Alperen Duymaz ile eşi Kübra Kelkit boşanıyor mu? Ünlü oyuncudan fotoğraflı yanıt... Şimdilerde yeni filminde Funda Eryiğit ile partner olmaya hazırlanan Alperen Duymaz'ın özel hayatı iş hayatı kadar iyi gitmiyor. 2020 yılında öğretmen Tuğba Kelkit ile sessiz sedasız evlenen Alperen Duymaz'ın evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. 29 yaşındaki oyuncu ve öğretmen eşi Tuğba Kelkit'in boşanacakları iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Alperen Duymaz ayrılık iddiaları sonrası sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. İşte detaylar...
25.05.2022 Magazin
Kabus geri döndü! Can almaya başladı
Kabus geri döndü! Can almaya başladı Sivas’ta kene ile temas sonucu Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) virüsüne bağlı 1 kişi hayatını kaybetti.
14.05.2022 Yaşam
Kar yağışı kuvvetli vuracak! Meteoroloji son dakika duyurdu ve tarih belli oldu! Tamamen değişiyor, günlerce sürecek...
Kar yağışı kuvvetli vuracak! Meteoroloji son dakika duyurdu ve tarih belli oldu! Tamamen değişiyor, günlerce sürecek... Kar yağışı ile ilgili Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Günlerce sürecek. Tarih verildi ve belli oldu. Kar esareti İstanbul'da sona erse de bazı ilçelerde aralıklarla yağmur yağıyor. Çok sayıda ilde ise yağışlarla birlikte kötü hava koşulları etkisini sürdürmeye devam ediyor. Kar ve sağanak yağışların günlerce devam etmesi bekleniyor. Bugün de dahil 4 gün boyunca kar ve sağanak uyarısı yapıldı. Aynı zamanda bugün ve yarın için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapılan iller de belli oldu. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında seyredecek. Sadece Trakya'da sıcaklıklar 2-4 dereceye kadar artacak. Vatandaşlar cumartesi ve pazar günü havanın nasıl olacağını merak ediyor. Peki hafta sonu hava durumu nasıl? Hafta sonu kar yağışı hangi illerde var? İstanbul'da kar bekleniyor mu? MGM haritayı paylaşarak duyurdu. Meteoroloji'den son dakika hava durumu açıklaması...
24.03.2022 Gündem
57 yıllık eşine günde 100 defa “Seni seviyorum” diyor
57 yıllık eşine günde 100 defa “Seni seviyorum” diyor Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde 57 yıllık evli İsa ve Zekiye Çakır çifti, bir Sevgililer Günü’nü daha beraber geçirecek olmanın mutluluğunu yaşıyor. Sevgilerinin birbirlerini ilk gördükleri andan bu yana hiç azalmadığını söyleyen Zekiye Çakır, eşinin kendisine günde 100 defa “Seni seviyorum” dediğini söyledi.
14.02.2022 Yaşam
Satala'da Urartu savaşçısının bronz kemeri bulundu
Satala'da Urartu savaşçısının bronz kemeri bulundu Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde bulunan, Roma’nın 15'inci Lejyonu'nun 600 yıl hüküm sürdüğü Satala Antik Kenti'ndeki kazılarda; Urartu döneminden kalma, üzerinde baş tanrı Haldi ile bitki ve hayvan sembollerinin yer aldığı savaşçılara ait bronz kemer ile galeri, seramik parça ve taş figürlere ulaşıldı. Kazı Başkanı Doç. Dr. Şahin Yıldırım, "Satala Antik Kenti günümüzden 5 bin yıl öncesine kadar uzanan geçmişe sahip” dedi.
14.10.2021 Kültür Sanat
Eski milletvekili ve oğlu, 17 gün arayla koronavirüsten hayatlarını kaybetti
Eski milletvekili ve oğlu, 17 gün arayla koronavirüsten hayatlarını kaybetti Gümüşhane AK Parti eski Milletvekili Temel Yılmaz (68) ile oğlu Güven Yılmaz (43), Ankara'da koronavirüs tedavisi gördükleri hastanede 17 gün arayla yaşamlarını yitirdi.
5.10.2021 Gündem
Köyde rezalet! Arabanın içinde yarı çıplak, erkek çocukla yakalandı
Köyde rezalet! Arabanın içinde yarı çıplak, erkek çocukla yakalandı Tokat'ın Erbaa ilçesinde aracına aldığı H.Y. (14) isimli erkek çocuğa para verme vaadiyle cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Ahmet H. (55) tutuklanarak cezaevine gönderildi.
20.08.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kelkit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kelkit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.