Kelbecer

Kelbecer

Son dakika Kelbecer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kelbecer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kelbecer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kelbecer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kelbecer gelişmeleri de dahil olmak üzere 62 kelbecer haberi bulunmuştur. Tüm kelbecer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Azerbaycan’da seçim heyecanı! İşgalden kurtarılan Karabağ'da 30 yıl sonra ilk oylar kullanıldı
Azerbaycan’da seçim heyecanı! İşgalden kurtarılan Karabağ'da 30 yıl sonra ilk oylar kullanıldı Azerbaycan’da işgalden kurtarılan Fuzuli'de erken cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına giden halk, 30 yıl sonra ilk kez oy kullandı. Fuzuli’de oy kullanan Arzu Eyyubova, “Şuşa’mıza, Füzuli’mize, Ağdam’ımıza, Hocavent’imize Türk halkının desteği sayesinde kavuştuk“ dedi.
7.02.2024 Dünya
Ermeni provokatörler Türk büyükelçinin katıldığı programı engellemeye çalıştı! Hasan Murat Mercan o anları CNN Türk yayınında anlattı
Ermeni provokatörler Türk büyükelçinin katıldığı programı engellemeye çalıştı! Hasan Murat Mercan o anları CNN Türk yayınında anlattı Ermeni provokatörler ABD’nin Los Angeles kentinde, Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan'ın Güney California Üniversitesinde (USC) konuşmacı olarak katıldığı programı engellemeye çalıştı. Dışarı çıkartılan grup ile polis arasında arbede yaşandı. Mercan, CNN Türk canlı yayınında saldırı anlarını anlattı ve "Bizim konuşma yapmamızı istemiyorlar. Bizden rahatsızlık duyuyorlar. Amaç bizim konuşmamızı ve programımızı engellemekti. Başarılı olamadılar. Biz yolumuzda yürüyeceğiz hiç endişemiz yok" dedi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik olaya tepki gösterirken "Yunus Emre Enstitüsü'müzün Los Angeles'ta düzenlediği ve Washington Büyükelçimiz Sn Murat Mercan'ın da katılımcısı olduğu programa yönelik provokatör Ermeni grupların saldırgan girişimini şiddetle kınıyoruz" mesajını paylaştı.
30.09.2023 Gündem
Ermenistan Kelbecer’de Azerbaycan mevzilerine ateş açtı: 1 asker şehit
Ermenistan Kelbecer’de Azerbaycan mevzilerine ateş açtı: 1 asker şehit Ermenistan Silahlı Kuvvetleri tarafından Azerbaycan ordusunun Kelbecer’deki mevzilerine açılan ateş sonucu 1 Azerbaycanlı asker şehit oldu.
30.09.2023 Dünya
Azerbaycan Karabağ'da 24 saatte zafere ulaştı! Fransız haber ajansı: Türkiye varken imkansız
Azerbaycan Karabağ'da 24 saatte zafere ulaştı! Fransız haber ajansı: Türkiye varken imkansız Dağlık Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonunda zafere 24 saatte ulaşan Azerbaycan dünyada gündem olmaya devam ediyor. Azerbaycan'ın yardım konvoyu bu sabah Hankendi'ye doğru yola çıktı, dünya Karabağ'ı izlerken uluslararası haber ajansı AFP 'yıldırım zafer'in yol açtığı atmosferi çarpıcı cümlelerle servis etti.
22.09.2023 Dünya
Ermenistan askerleri, Azerbaycan mevzilerine ateş açtı: 3 yaralı
Ermenistan askerleri, Azerbaycan mevzilerine ateş açtı: 3 yaralı Ermenistan askerlerinin sınırda ateşkes ihlali yaparak Azerbaycan mevzilerini hedef alması sonucu 3 Azerbaycan askerinin yaralandığı açıklandı.
24.09.2022 Dünya
Azerbaycan, Ermenistan ordusuna ait askeri birliği yok etti
Azerbaycan, Ermenistan ordusuna ait askeri birliği yok etti Azerbaycan ordusu tarafından yok edilen Ermenistan ordusuna ait askeri birlik binasını terk eden askerlerin görüntüsü yayınlandı.
15.09.2022 Dünya
Bahçeli'den Ermenistan'a tepki: Can Azerbaycan asla yalnız değildir
Bahçeli'den Ermenistan'a tepki: Can Azerbaycan asla yalnız değildir Ermenistan'ın Karabağ'daki saldırılarına ilişkin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. “Can Azerbaycan, terör devleti Ermenistan ve arkasında duran zalimler karşısında asla yalnız değildir” diyen Bahçeli, “Türk milleti soydaşlarının arkasındadır. Milliyetçi Hareket Partisi, Ermeni saldırılarını lanetlemekte, Karabağ’ın azatlığına uzanan ellerin kırılacağına inanmaktadır” ifadelerini kullandı.
14.09.2022 Siyaset
Azerbaycan duyurdu! 50 asker şehit oldu
Azerbaycan duyurdu! 50 asker şehit oldu Azerbaycan-Ermenistan sınırında, Ermenistan askerlerinin ateşkes ihlali yaparak Azerbaycan mevzilerini hedef aldığı belirtildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 50 asker şehit oldu.
13.09.2022 Dünya
Milli Savunma Bakanı Akar, Azerbaycan Savunma Bakanı Hasanov ile görüştü
Milli Savunma Bakanı Akar, Azerbaycan Savunma Bakanı Hasanov ile görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov ile yaptığı telefon görüşmesinde Azerbaycan-Ermenistan sınırındaki gerginlik hakkında görüştü.
13.09.2022 Siyaset
Ermenistan Azerbaycan Savaşı yeniden mi başladı? Azerbaycan Ermenistan savaşında son durum: Kaç kişi öldü,
Ermenistan Azerbaycan Savaşı yeniden mi başladı? Azerbaycan Ermenistan savaşında son durum: Kaç kişi öldü, Ermenistan Azerbaycan Savaşı yeniden mi başladı? Azerbaycan Savunma Bakanlığı, 12 Eylül gecesi, Ermeni silahlı kuvvetlerine ait birliklerin Azerbaycan-Ermenistan devlet sınırının Daşkesen, Kelbecer ve Laçın yönlerinde büyük çaplı provokasyonlar gerçekleştirdiği duyurdu. İşte Azerbaycan Ermenistan savaşında son durum…
13.09.2022 Dünya
Azerbaycan-Ermenistan sınırında çatışma çıktığı duyuruldu
Azerbaycan-Ermenistan sınırında çatışma çıktığı duyuruldu Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Azerbaycan-Ermenistan sınırında çatışma çıktığını ve her iki tarafın da kayıplar verdiğini duyurdu.
12.09.2022 Dünya
Azerbaycan’dan Ermeni silahlı gruplarına karşı TB2'lerle “intikam” operasyonu! Şehidin kanı yerde kalmadı
Azerbaycan’dan Ermeni silahlı gruplarına karşı TB2'lerle “intikam” operasyonu! Şehidin kanı yerde kalmadı Azerbaycan, Rus barış güçlerinin geçici olarak konuşlandığı Azerbaycan topraklarında bulunan yasadışı Ermeni silahlı gruplarına karşı “intikam” operasyonu düzenledi. Azerbaycan ordusuna ait Bayraktar TB2 SİHA'larla Ermenistan hedeflerinin vurulduğu anlar paylaşıldı.
3.08.2022 Dünya
Ermenistan askerleri, Azerbaycan mevzilerine ateş açtı
Ermenistan askerleri, Azerbaycan mevzilerine ateş açtı Azerbaycan-Ermenistan sınırında Ermenistan askerlerinin Kelbecer ve Laçın illerinde bulunan Azerbaycan askerlerinin konuşlandığı mevzilere ateş açtığı bildirildi.
30.07.2022 Dünya
Ermenistan sınırında çatışma! 7 Azerbaycan askeri şehit oldu
Ermenistan sınırında çatışma! 7 Azerbaycan askeri şehit oldu Son dakika haberi... Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan sınırında dün yaşanan çatışmalarda Azerbaycan ordusundan 7 askerin şehit olduğunu, 10 askerin yaralandığını açıkladı.
17.11.2021 Dünya
Azerbaycan-Ermenistan sınırındaki çatışmalar sona erdi!
Azerbaycan-Ermenistan sınırındaki çatışmalar sona erdi! Rusya ve Ermenistan Savunma Bakanlıkları, Azerbaycan-Ermenistan sınırındaki çatışmaların durduğunu açıkladı. Öte yandan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile Azerbaycan-Ermenistan sınırında yaşanan gerginliği ele aldı.
16.11.2021 Dünya
BM'den Ermenistan ve Azerbaycan'a diyalog çağrısı!
BM'den Ermenistan ve Azerbaycan'a diyalog çağrısı! Birleşmiş Milletler (BM), Ermenistan ile Azerbaycan arasında yaşanan gerginliğin ardından taraflara itidal ve diyalog çağrısında bulundu.
16.11.2021 Dünya
Bakan Akar'dan Azerbaycan ile kritik 'Ermenistan' görüşmesi!
Bakan Akar'dan Azerbaycan ile kritik 'Ermenistan' görüşmesi! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, Ermenistan sınırında yaşanan gerginliği ele aldı. Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Azerbaycan-Ermenistan sınırında yaşanan son gelişmelerin ele alındığı görüşmede Bakan Akar, Türkiye'nin Azerbaycan'a olan desteğini yinelendi.
16.11.2021 Gündem
Milli Savunma Bakanı Akar, Azerbaycan’da Zafer Günü törenine katıldı
Milli Savunma Bakanı Akar, Azerbaycan’da Zafer Günü törenine katıldı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 8 Kasım Zafer Günü kutlamaları kapsamında geldiği Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Haydar Aliyev Kültür Merkezi’nde kutlama programına katıldı. Burada konuşma yapan Akar, “Azerbaycan Türkü yaşadığı zorluklar karşısında yılmamış, 'artık yeter' diyerek vatanına, hakkına, hukukuna, öz topraklarına sahip çıkmıştır” dedi.
8.11.2021 Siyaset
Azerbaycan mevzilerine Ermeni askerler ateş açtı
Azerbaycan mevzilerine Ermeni askerler ateş açtı Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermeni ordusuna bağlı birliklerin, sınırdaki Azerbaycan mevzilerine ateş açtığını duyurdu.
4.08.2021 Yaşam
Ermenistan askerleri sınırdaki Azerbaycan mevzilerine ateş açtı
Ermenistan askerleri sınırdaki Azerbaycan mevzilerine ateş açtı Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan askerlerinin iki ülke sınırının Kelbecer istikametindeki Azerbaycan mevzilerine ateş açtığını duyurdu.
25.07.2021 Dünya
AK Parti Sözcüsü Çelik: Bir Azerbaycan askeri şehit oldu
AK Parti Sözcüsü Çelik: Bir Azerbaycan askeri şehit oldu AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ermenistan'ın saldırısında 1 Azerbaycan askerinin şehit olduğunu belirterek, "Ermenistan bu saldırgan politikalarla hiçbir şey elde edemez. Ermenistan'ın bölge barışını tehlikeye atmasına müsaade edilmeyecektir" dedi.
25.07.2021 Gündem
Azerbaycan ile Ermenistan sınırında çatışmalar yaşanıyor
Azerbaycan ile Ermenistan sınırında çatışmalar yaşanıyor Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan ile sınırda çatışma yaşandığını duyurdu.
23.07.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi zirvenin detaylarını anlattı: Tarihi hata...
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi zirvenin detaylarını anlattı: Tarihi hata... Azerbaycan dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi'nde ABD Başkan Biden ile yaptığı görüşmenin içeriğine de değindi. Erdoğan, Biden'a ''Terör örgütü YPG ile mi yoksa NATO müttefikiniz Türkiye ile hareket edeceksiniz?'' diye sorduğunu ancak cevap alamadığını söyledi. Erdoğan, "Terörün hedefi olan bir müttefikin yanında durmak yerine o müttefikin mücadele ettiği terör örgütlerini tercih etmek, tarihi bir hatadır." dedi.
17.06.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi mesaj: Bütün dünya bilsin ki yanınızdayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi mesaj: Bütün dünya bilsin ki yanınızdayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Azerbaycan Milli Meclisi'ne hitap etti. Erdoğan, "Bugün de bütün imkanlarımızla Azerbaycan'ın yanındayız, bütün dünya bilsin ki, yarın da yanında yer alacağız. Azerbaycan'ın aydınlığı aydınlığımız, sevinci sevincimiz, azadlığı azadlığımız, kaderi kaderimiz, kederi kederimizdir." dedi.
16.06.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Kelbecer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kelbecer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.