Kedi

Kedi

Son dakika kedi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kedi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kedi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kedi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kedi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.979 kedi haberi bulunmuştur. Tüm kedi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
Afrika'dan geliyorlar! Kene hastalığıyla karşı karşıyalar
Afrika'dan geliyorlar! Kene hastalığıyla karşı karşıyalar Afrika'dan göç eden doğu cılıbıtı kuşunda kene tespit edildiğini söyleyen Uzman veteriner hekim ve kuş gözlemcisi Gökçe Coşkun, havanın ısınmaya başlamasıyla kene vakalarının görülmeye başlandığını söyledi. Coşkun, "Doğu cılıbıtı, Güney Afrika'dan Hazar Denizi'ne, hatta Finlandiya'ya kadar görülebiliyor. Göç ederken üzerindeki bu kene de onunla göç ediyor" dedi.
18.04.2024 Gündem
Bir haftadır evde mahsur kalan kedi sahibi ikna edilerek kurtarıldı
Bir haftadır evde mahsur kalan kedi sahibi ikna edilerek kurtarıldı Mardin'de bir haftadır mahsur olan kediyi, şehir dışında olan ev sahibini 5 saatte ikna edip içeri giren itfaiye ekipleri kurtarıldı. Kedi, bir hayvansever tarafından veterinere götürüldü.
8.04.2024 Gündem
Kedi Eros'u öldüren İbrahim Keloğlan için verilen karara başsavcılıktan itiraz
Kedi Eros'u öldüren İbrahim Keloğlan için verilen karara başsavcılıktan itiraz Başakşehir’de bir sitede Eros isimli kediyi dakikalarca tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında verilen karara Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti. İtirazda, sanık hakkında verilen kararın bozulması ve sanığın tutuklanmasına yönelik karar verilmesi talep edildi.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Bavul bavul paralar… Bu paralar nereden geliyor, nereye gidiyor. Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM, benim Kürt kardeşlerimizin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır." dedi. Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Batman'da önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomi politikalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Güçlü bir kadro kurduk. Ekonomi programımız işliyor. Batman'ın evladı olan Hazine ve Maliye Bakanı'mız olan Mehmet Şimşek'e itimadım tam." dedi.
27.03.2024 Gündem
Yangında kurtarılan iki köpek, ilk yardımla hayata tutundu
Yangında kurtarılan iki köpek, ilk yardımla hayata tutundu ABD’nin Florida eyaletinde yangın ihbarı alan itfaiye ve polis, yanan evin içindeki iki köpeği baygın halde buldu. Ekipler, ilk yardım müdahalesi yaptığı iki köpeği hayata döndürdü ancak evde kapalı kalan diğer iki köpek bir kedi kurtarılamadı. Ekiplerin müdahalesi polisin vücut kamerasına yansıdı.
27.03.2024 Dünya
Yanan evde baygın bulunan iki köpek ilk yardımla hayata döndü
Yanan evde baygın bulunan iki köpek ilk yardımla hayata döndü ABD’nin Florida eyaletinde yangın ihbarı alan itfaiye ve polis, yanan evin içindeki iki köpeği baygın halde buldu. Ekipler, ilk yardım müdahalesi yaptığı iki köpeği hayata döndürdü ancak evde kapalı kalan diğer iki köpek bir kedi kurtarılamadı. Ekiplerin müdahalesi polisin vücut kamerasına yansıdı.
27.03.2024 Dünya
Ofisin tavanındaki lamba boşluğundan düşen yavru kedileri ceketiyle tutmaya çalıştı
Ofisin tavanındaki lamba boşluğundan düşen yavru kedileri ceketiyle tutmaya çalıştı Fatih'te soğuk havadan sığındığı ofisin tavanında doğum yapan kedi, yavrularıyla birlikte aşağı düştü. Ofiste çalışan Aydın Yokmaç, tavandan düşen kedileri ceketiyle tutmaya çalışsa da başarılı olamadı. Sağlık durumları iyi olan kediler Yokmaç'ın ofisinde bakılıyor.
27.03.2024 Gündem
Tavandan düşen kedileri ceketiyle tutmaya çalıştı
Tavandan düşen kedileri ceketiyle tutmaya çalıştı İstanbul Fatih'te soğuk havadan sığındığı ofisin tavanında doğum yapan kedi, yavrularıyla birlikte aşağı düştü. Ofiste çalışan Aydın Yokmaç, tavandan düşen kedileri ceketiyle tutmaya çalışsa da başarılı olamadı. Sağlık durumları iyi olan kediler Yokmaç'ın ofisinde bakılıyor.
27.03.2024 Gündem
Adana'da hayvanlarla ilgili inançlar şaşırtıyor: Kimi Hac'dan geliyor, kimi şeytanın ta kendisi!
Adana'da hayvanlarla ilgili inançlar şaşırtıyor: Kimi Hac'dan geliyor, kimi şeytanın ta kendisi! Pek çok hayvan Türk kültüründe kutsaldır. Örneğin kurtla ilgili Anadolu’da birçok inanç bulunmaktadır. Türkler, bu hayvanı kendilerine kapalı kaldıkları dağların arasından çıkmalarında kılavuzluk ettiği için de kutlu sayarlarmış. Adana'da ise hayvanlarla ilgili inançlar duyanları şaşırtıyor. Mesela eşekten düşenin iflah olmayacağından tutun da kedi öldürenin bağışlanması için 7 cami yaptırması gerektiğine inanmak gibi... Gelin Adana'da on yıllardır süren bu inanışlara birlikte bakalım.
25.03.2024 Adana
Adana'da hayvanlarla ilgili inançlar şaşırtıyor: Kimi Hac'dan geliyor, kimi şeytanın ta kendisi!
Adana'da hayvanlarla ilgili inançlar şaşırtıyor: Kimi Hac'dan geliyor, kimi şeytanın ta kendisi! Pek çok hayvan Türk kültüründe kutsaldır. Örneğin kurtla ilgili Anadolu’da birçok inanç bulunmaktadır. Türkler, bu hayvanı kendilerine kapalı kaldıkları dağların arasından çıkmalarında kılavuzluk ettiği için de kutlu sayarlarmış. Adana'da ise hayvanlarla ilgili inançlar duyanları şaşırtıyor. Mesela eşekten düşenin iflah olmayacağından tutun da kedi öldürenin bağışlanması için 7 cami yaptırması gerektiğine inanmak gibi... Gelin Adana'da on yıllardır süren bu inanışlara birlikte bakalım.
24.03.2024 Adana
Kedi Eros'u öldüren sanığa verilen cezaya savcılık itiraz edecek
Kedi Eros'u öldüren sanığa verilen cezaya savcılık itiraz edecek Başakşehir’de yılbaşı gecesi Eros adlı kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldürmesi sebebiyle İbrahim Keloğlan’a verilen 2 yıl 6 ay hapis cezasına Cumhuriyet Savcısı itiraz edecek.
20.03.2024 Gündem
Adalet Bakanı Tunç’tan önemli açıklamalar: ABD Eylem Tok ve oğlunu iade edecek mi?
Adalet Bakanı Tunç’tan önemli açıklamalar: ABD Eylem Tok ve oğlunu iade edecek mi? İftarda gazetecilerle bir araya gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, oğlunu önce Mısır’a oradan da ABD’ye kaçıran anne Eylem Tok’tan kedi katiline verilen cezaya ve CHP’deki para sayma görüntülerine kadar kamuoyunun gündemine oturan çok sayıda konuyla ilgili soruları yanıtladı, önemli açıklamalarda bulundu.
20.03.2024 Gündem
'Pazarcı ördek' Pamuk'un ölümüne neden olan taksici için savcılığa şikayette bulundu
'Pazarcı ördek' Pamuk'un ölümüne neden olan taksici için savcılığa şikayette bulundu Sosyal medyada semt pazarında sahibiyle alışverişe giden "Pazarcı ördek" olarak dikkat çeken Pamuk, Kağıthane'de bir taksinin çarpması sonucu öldü. Ördeğin sahibi Anahit Khachatryan, taksi şoförü hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Khachatrayn, "Ördek olsa, kedi olsa, köpek olsa, inek olsa da önemli değil. O bir can, bizim gibi bir can, ne olur yardımcı olun" dedi.
19.03.2024 Gündem
Sarıyer'de dehşete düşüren olay! Çöp konteynerindeki not polisi harekete geçirdi
Sarıyer'de dehşete düşüren olay! Çöp konteynerindeki not polisi harekete geçirdi Sarıyer'de çöp konteynerinin üzerindeki "ceset aşağıda" yazısı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, yaklaşık 300 metre uzaklıkta bir ceset buldu.
18.03.2024 Gündem
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu Başakşehir'de yılbaşı gecesi eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasının üst mahkemece bozulmasının ardından yeniden yargılama bugün başladı. Duruşma için hayvanseverler adliyeye akın etti. Cumhuriyet savcısı esasa ilişkin mütalaasında sanığın cezalandırılmasını ve hükümle birlikte tutuklanmasını talep etti. Duruşmaya katılmak isteyenlerin izdiham oluşturması nedeniyle Mahkeme Başkanı duruşmanın konferans salonunda yapılmasına karar verdi. İbrahim Keloğlan ifadesinde, "Kendimi kaybettim. Ben ve eşim insan içine çıkamayacak hale geldi" dedi. Sanık Keloğlan'a iyi hal indirimi ile 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi, sanığa yurt dışına çıkma yasağı getirildi.
13.03.2024 Gündem
Ahmet Kural'a Murat Cemcir'den mesaj: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok
Ahmet Kural'a Murat Cemcir'den mesaj: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in arasına kara kedi girmiş ünlü ikilinin yolları ayrılmıştı. 2020'den beri ortak bir projesine imza atmayan ve bir yıldan uzun süredir birlikte görüntü vermeyen Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in, küs oldukları ortaya çıkmıştı. Eski dostunun Bodrum'daki düğününe de katılmayan Cemcir, "Ahmet'le görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de" demişti. Ünlü oyuncudan dikkat çeken bir açıklama daha geldi.
13.03.2024 Magazin
Kulübede sokak hayvanlarına adanan bir ömür!
Kulübede sokak hayvanlarına adanan bir ömür! Adana’da tapusunu almadığı arsasındaki evinden atılan ayakkabı tamircisi Hamza Avlar, tamirhane kulübesinde kedi ve kuşlarıyla birlikte yaşıyor. Yaşlılık aylığını sokak hayvanlarıyla paylaşan Avlar vatandaşlardan yardım bekliyor.
8.03.2024 Adana
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı İstanbul’da sahte cinsel içerikli ilaçları internet sitesi üzerinden satışa çıkarıp, sipariş veren kişileri telefonla arayarak 'Kargonuzu teslim almadığınız için hakkınızda icra takibi başlatıldı' mesajıyla yüzlerce kişiyi dolandıran 82 kişilik şebeke hakkında yürütülen soruşturma tamamlanarak, iddianame düzenlendi.
29.02.2024 Gündem
Kedi tüyü batıl inancı: Boğazınıza kaçınca 1 hafta içerisinde ölür müsünüz?
Kedi tüyü batıl inancı: Boğazınıza kaçınca 1 hafta içerisinde ölür müsünüz? Evcil hayvanların tüy dökme mevsiminde evler adeta tüy yumağı haline gelir. Bu durumdan endişe duyuyorsanız yapmanız gereken birkaç şey var. Boğazınıza kedi tüyü kaçması durumunda yapmanız gerekenler basittir. Ancak kedi tüyüyle ilgili birçok batıl inanç da vardır.
26.02.2024 Yaşam
İbrahim Keloğlan tutuklandı mı? Kediyi tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan’ın son durumu
İbrahim Keloğlan tutuklandı mı? Kediyi tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan’ın son durumu Küçükçekmece'de Eros adlı kedinin İbrahim Keloğlan tarafından öldürülmesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Mahkeme, avukatların ve savcıların iyi hal indirimine yönelik itirazlarını kabul etti. Peki, İbrahim Keloğlan tutuklandı mı?
20.02.2024 Gündem
Hayvan mezarlığına tepki gösteren mahalle halkı CİMER'e başvurdu
Hayvan mezarlığına tepki gösteren mahalle halkı CİMER'e başvurdu Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yerleşim yerine yaklaşık 500 metre uzaklıkta bulunan arazide bir şirket tarafından evcil hayvan mezarlığı oluşturulmasına tepki gösteren mahalle halkı, çevredeki arazilerinin değerinin düştüğünü savunarak, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) başvurdu.
20.02.2024 Gündem
Dünya Kediler günü nasıl ortaya çıktı? 17 Şubat Kediler Günü ilk ne zaman kutlandı?
Dünya Kediler günü nasıl ortaya çıktı? 17 Şubat Kediler Günü ilk ne zaman kutlandı? Dünya Kediler Günü ne zaman, 17 Şubat Dünya Kediler Günü nasıl ortaya çıktı? 17 Şubat Avrupa kıtası ve dünyanın birçok bölgesinde "Dünya Kediler Günü" kutlanıyor. Bugünün kediler günü olmasının nedeni ise paylaşımların artmasıyla sorgulanmaya başlandı.
17.02.2024 Gündem
İhbar üzerine ekipler harekete geçti, evden 1 kamyon çöp çıktı: Her şeyimi alıyorsunuz!
İhbar üzerine ekipler harekete geçti, evden 1 kamyon çöp çıktı: Her şeyimi alıyorsunuz! Bursa'da kötü koku ihbarı sonrası 2 katlı evden 1 kamyon dolusu çöp çıkartıldı. Bu sırada Merda Aydınoğlu (60), "Her şeyimi alıyorsunuz, eşyalarımı kamyondan çıkarın" diyerek ekiplere tepki gösterip, kamyonun peşinden gitti.
7.02.2024 Gündem
Metafor Ne Demek, Nasıl Yapılır? Metaforum Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir?
Metafor Ne Demek, Nasıl Yapılır? Metaforum Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir? Orijinali "Metaphore" şeklinde yazılan sözcük, ilk kez M.Ö 5. yüzyılda, Antik Yunan şairleri tarafından kullanılmıştır. Eğretileme, istiare ve ödünçleme kelimeleriyle eş anlamlı olan metafor, edebiyat dışında felsefe, tarih ve mantık gibi bilim dallarında da sıklıkla kullanılmaktadır. 
31.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kedi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kedi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.