Kaynarca

Kaynarca

Son dakika KAYNARCA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KAYNARCA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KAYNARCA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaynarca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaynarca gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.171 kaynarca haberi bulunmuştur. Tüm kaynarca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oktay Kaynarca'dan Süleyman Çakır paylaşımı! '20. yılında unutulmadı'
Oktay Kaynarca'dan Süleyman Çakır paylaşımı! '20. yılında unutulmadı' Kurtlar Vadisinin efsane karakteri Süleyman Çakır ölümünün 20'nci yıl dönümünde unutulmadı. 2003 yılında ilk bölümüyle ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Kurtlar Vadisi'nde 'Süleyman Çakır' karakterini canlandıran Oktay Kaynarca, geleneği bozmayarak bu yıl da paylaşım yaptı.
8.04.2024 Magazin
Sakarya yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Sakarya belediyesi hangi partiye geçti?
Sakarya yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Sakarya belediyesi hangi partiye geçti? SAKARYA yerel seçim sonuçları 2024: Türkiye 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sandık başına gitti. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı yerel seçimler 81 ilde devam etti. YSK'nın seçim takvimi işledi ve partilar adaylarıyla birlikte belediye başkanlıkları için yarıştı. Deprem bölgesi seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merakla takip edildi. Özellikle kızgın bir yarışınn hakim olduğu SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? SAKARYA Büyükşehir Belediye başkanlığı hangi partiye geçti? İşte 2024 SAKARYA yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Ben Bu Cihana Sığmazam'da ortalık karıştı! Ayrılık haberi tahmin edilenden çok farklı oldu!
Ben Bu Cihana Sığmazam'da ortalık karıştı! Ayrılık haberi tahmin edilenden çok farklı oldu! Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi seyircisi şok bir haberle sarsıldı. İşte yeni bölümüyle izleyiciyi sarsan o detay...
5.12.2023 Televizyon
İstanbul'da İETT otobüsünün çarptığı yaya yaralandı
İstanbul'da İETT otobüsünün çarptığı yaya yaralandı Pendik’te İBB’nin yol bakım çalışmasından dolayı tek şeride düşen caddede karşıya geçmeye çalışan kişiye İETT otobüsü çarptı. Yaralanan şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı.
21.10.2023 Yaşam
İspark ücretlerine zam geldi
İspark ücretlerine zam geldi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı üçüncü oturumunda İspark'ın otopark ücret tarifelerine yüzde 57'ye varan oranda zam yapıldı. İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edilen İspark'ın yeni ücret tarifesi, bugünden itibaren geçerli olmak kaydıyla 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olacak. 3 Metro projesi için toplam 688 Milyon Euro dış borçlanma yetkisi verildi.
11.10.2023 Ekonomi
Yavuz Bingöl'den evlilik açıklaması
Yavuz Bingöl'den evlilik açıklaması Yavuz Bingöl, nişanlısı Nilşah Ağaoğlu ile uzun bir yol yürüdüğünü söyledi ve ekledi: “Kısmet olursa evleniriz. Kendisi çok detaycıdır. İşime de çok büyük emeği ve katkısı vardır.”
8.10.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4’üncü Olağanüstü Kongresi’nde delegeler tarafından kullanılan geçerli 1399 oyun tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Büyük kongre seçim tutanağına göre 1402 oy kullanıldı. Geçerli oy sayısı 1399. Geçersiz oy sayısı 3. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 1399 oyun tamamını alarak yeniden AK Parti Genel Başkanı olarak seçildi" dedi.
7.10.2023 Gündem
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan: ''Emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili bakanlığımız çalışmasını yapıyor. İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız.'' dedi.
7.10.2023 Gündem
Küçük Kaynarca Antlaşması Özeti Ve Önemi... Küçük Kaynarca Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Küçük Kaynarca Antlaşması Özeti Ve Önemi... Küçük Kaynarca Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Osmanlı Devletinin tarihinde Rus savaşları oldukça önem taşımaktadır. Bu anlamda Osmanlı İmparatorluğu Rus güçleri karşısında çok fazla toprak kaybetmiştir. Osmanlı İmparatorluğuna toprak kaybetmesine yol açan Küçük Kaynarca Antlaşması olmuştur.
10.09.2023 Eğitim
Ben Bu Cihana Sığmazam yeni sezon tarihi belli oldu! Ben Bu Cihana Sığmazam 2. sezonda oyuncu kadrosu değişti mi?
Ben Bu Cihana Sığmazam yeni sezon tarihi belli oldu! Ben Bu Cihana Sığmazam 2. sezonda oyuncu kadrosu değişti mi? Ben Bu Cihana Sığmazam ikinci sezon ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. ATV'de yayınlanan Ebru Özkan ve Oktay Kaynarca'nın başrollerinde yer aldığı dizi yeni sezon için gün sayıyor. İlk sezonunda büyük dikkat çeken dizinin yeni sezonda senaristleri değişti. Peki Ben Bu Cihana Sığmazam 2. sezon ne zaman başlıyor? Ben Bu Cihana Sığmazam ikinci sezon oyuncuları kimler? İşte detaylar...
5.09.2023 Televizyon
İstanbul depreminde en tehlikeli bölgeler! Sıvılaşma tehlikesi var
İstanbul depreminde en tehlikeli bölgeler! Sıvılaşma tehlikesi var Olası İstanbul depreminde 200 binden fazla binanın ağır hasar alacağı tahmin edilirken, zemin açısından riskli olan bölgelerde hasarın çok daha büyük olacağı tahmin ediliyor. Kahramanmaraş depreminde zemin sıvılaşması yaşanan alanlarda birçok bina yerle bir olurken İstanbul’un sıvılaşma riskli bölgelerini de yer bilimci Prof. Dr. Okan Tüysüz sıraladı.
24.08.2023 Yaşam
Kasalarca domatesi çöpe döktüler! Sosyal medyada gündem oldu, O market için harekete geçildi
Kasalarca domatesi çöpe döktüler! Sosyal medyada gündem oldu, O market için harekete geçildi Sosyal medyada domateslerin kasa kasa çöpe atıldığı görüntüler bir andan gündem oldu. İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü, domateslerin çöpe döküldüğüne dair sosyal medyada yayınlanan görüntülerin ardından gerekli inceleme ve denetimleri gerçekleştirdi. Markette incelemelerde bulunan İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü'nden konuya ilişkin açıklama yapıldı.
18.08.2023 Yaşam
Telefon numarası izinsiz verilince küplere bindi: Görgü kurallarını tek tek yazdı!
Telefon numarası izinsiz verilince küplere bindi: Görgü kurallarını tek tek yazdı! Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, telefon numarasının izinsiz olarak tanımadığı kişilere verildiğini ve rahatsız edildiğini belirterek tepki gösterdi.
17.08.2023 Magazin
Rip akıntısı nedir, ne demek ve nasıl oluşur? Rip akıntısının nedeni ne, Rip akıntısı (çeken akıntı) en çok nerede görülür, hangi denizde olur?
Rip akıntısı nedir, ne demek ve nasıl oluşur? Rip akıntısının nedeni ne, Rip akıntısı (çeken akıntı) en çok nerede görülür, hangi denizde olur? Sakarya'nın Karadeniz'e kıyı ilçeleri Karasu, Kocaali ve Kaynarca'da 3 gün süreyle oluşması beklenen "rip akıntısı" ve yoğun dalga nedeniyle denize gireceklere dikkatli olmaları uyarısında bulunuldu. Peki, Rip akıntısı nedir, neden ve nasıl oluşur?
28.07.2023 Gündem
Sakarya'da denize girmek yasaklandı! Bu sahillere kırmızı bayraklar asıldı
Sakarya'da denize girmek yasaklandı! Bu sahillere kırmızı bayraklar asıldı Sakarya'nın denize kıyısı bulunan Karasu, Kocaali ve Kaynarca ilçelerinde olumsuz hava koşulları sebebiyle denize girmek yasaklandı. Bayramın ilk günü dolan sahillerde tatilciler yürüyüş yapmakla yetindi.
29.06.2023 Gündem
Pendik'te kaportacı dükkanında patlama: 2'si itfaiye personeli 7 yaralı
Pendik'te kaportacı dükkanında patlama: 2'si itfaiye personeli 7 yaralı Pendik'te 5 katlı binanın bodrum katındaki kaportacı dükkanında iddiaya göre gazlı bir araçta patlama meydana geldi. Patlamada dükanda bulunan 5 kişi ile, yangını söndürmeye çalışan 2 itfaiye personeli dumandan etkilendi. O anlar cep telefonu ve güvenlik kameralarına yansıdı
25.06.2023 Yaşam
Erkan Petekkaya yeni filmi için sete çıktı
Erkan Petekkaya yeni filmi için sete çıktı Geçtiğimiz mart ayında final yapan Kanal D dizisi 'O Kız'da 'Kadir' karekteriyle alkış alan usta oyuncu Erkan Petekkaya, 'Bana Sor' sinema filmi ile sevenlerinin karşısına çıkacak.
4.06.2023 Magazin
Oktay Kaynarca: Hastalık beni çok zorladı
Oktay Kaynarca: Hastalık beni çok zorladı Oktay Kaynarca'nın, geçtiğimiz hafta besin zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ve midesinin yıkandığı iddia edilmişti. Ünlü oyuncu, basın mensuplarının konuyla ilgili sorularına cevap verdi.
29.05.2023 Magazin
Sakarya seçim sonuçları 2023: Sakarya Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranları... Sakarya hangi parti kazandı?
Sakarya seçim sonuçları 2023: Sakarya Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranları... Sakarya hangi parti kazandı? Sakarya seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs genel seçim sonuçları ve milletvekili oy oranları kapsamında değerlendirilecek. Oy pusulasında Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olarak yer alacak. gazetevatan seçim 2023 sayfasında Sakarya il, ilçe sonuçları yer alacak. Genel seçimlerde oy kullanacak vatandaşlar oyumu nerede kullanacağım sorusuna da yanıt aramya başladı. YSK'nın seçim yasaklarının kaldıracağık saat 21:00'dan sonra anlık Sakarya seçim sonuçları ekrana gelecek. Peki Sakarya'da hangi parti kazandı? Sakarya'da hangi ittifak kazandı? İşte 2023 genel seçim sonuçları ve Sakarya milletvekili oy oranları...
14.05.2023 Seçim
Oktay Kaynarca'nın aldığı otomobilin fiyatı dudak uçuklattı!
Oktay Kaynarca'nın aldığı otomobilin fiyatı dudak uçuklattı! 'Ben Bu Cihana Sığmazam'la ekranlarda fırtınalar estiren Oktay Kaynarca'nın yeni arabasının fiyatı dudak uçuklattı. 58 yaşındaki oyuncu çevreyi düşünerek elektrikli araca geçti.
1.05.2023 Magazin
Talep yüzde 200 arttı! İşte en çok tercih edilen ilçeler
Talep yüzde 200 arttı! İşte en çok tercih edilen ilçeler Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Trakya bölgesinde arsalara ilgi yüzde 200'e varan oranlarda artarken, uzmanlar yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Peki arsa talebi en çok hangi bölgelerde yoğunlukta? İşte detaylar...
16.03.2023 Ekonomi
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler Kahramanmaraşlı depremlerden sonra İstanbul'un ilçelerinin depreme ne kadar hazırlıklı ve dayanıklı olduğu tartışılıyor. AFAD tarafından yayınlanan 'kırmızı eylem' planıyla birlikte İstanbul'da meydana gelebilecek olası deprem öncesinde 'En riskli ilçeler' ve 'En riskli mahalleler' belli oldu. CNN Türk Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, konuyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
14.03.2023 Gündem
Oktay Kaynarca Ben Bu Cihana Sığmazam'dan ayrıldı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam Cezayi öldü mü?
Oktay Kaynarca Ben Bu Cihana Sığmazam'dan ayrıldı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam Cezayi öldü mü? Oktay Kaynarca'nın hem oyuncu hem de yapımcı olarak yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ayrıldığı iddiası izleyicilerin merak konusu oldu. Yapımcılığını da üstlendiği dizide Cezayir karakterini oynayan Oktay Kaynarca dizinin son bölümde vuruldu. Peki Oktay Kaynarca diziden ayrıldı mı?
7.03.2023 Televizyon
Oktay Kaynarca takipçilerine seslendi: Memleketin sarılacak çok yarası var!
Oktay Kaynarca takipçilerine seslendi: Memleketin sarılacak çok yarası var! Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki şiddetli depremler, 11 ilimizde yıkıma yol açtı. Felaketin ardından depremzedelere destek olan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, sosyal medya hesabından takipçilerine seslendiği bir mesajla dikkat çekti.
24.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kaynarca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaynarca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.