Ben Bu Cihana Sığmazam

Ben Bu Cihana Sığmazam

Son dakika Ben Bu Cihana Sığmazam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ben Bu Cihana Sığmazam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ben Bu Cihana Sığmazam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ben Bu Cihana Sığmazam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ben bu cihana sığmazam gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 ben bu cihana sığmazam haberi bulunmuştur. Tüm ben bu cihana sığmazam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu akşam Ben Bu Cihana Sığmazam var mı, 7 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam (BBCS) neden yok? Yeni bölüm ne zaman?
Bu akşam Ben Bu Cihana Sığmazam var mı, 7 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam (BBCS) neden yok? Yeni bölüm ne zaman? Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı yok mu? 7 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazan (BBCS) dizisini yayın akışında görmeyen vatandaşlar dizinin neden olmadığını araştırmaya başladı. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik, İsmail Demirci ve Ozan Akbaba’nın olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam 65. bölümün bu akşam yayınlanmıyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm ne zaman, 7 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam neden yok? İşte 7 Mayıs 2024 Salı Atv yayın akışı!
7.05.2024 Magazin
6 Şubat reyting sonuçları: Hangi yapım birinci oldu? Survivor, Ben Bu Cihana Sığmazam...
6 Şubat reyting sonuçları: Hangi yapım birinci oldu? Survivor, Ben Bu Cihana Sığmazam... 6 Şubat reytinglerde kim birinci oldu? Milyonlarca kişi dün ekran başına geçti. Kanallarda Üç Kız Kardeş, Survivor ve Ben Bu Cihana Sığmazam yapımları vardı. Peki en çok hangisi izlendi? İşte 6 Şubat Salı reyting sonuçları...
7.02.2024 Magazin
Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı? Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm var mı, neden yok, Ben Bu Cihana Sığmazam bu hafta var mı 2 Ocak?
Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı? Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm var mı, neden yok, Ben Bu Cihana Sığmazam bu hafta var mı 2 Ocak? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin bu akşam olup olmadığı dizinin hayranları tarafından sorgulanıyor. Yılbaşı haftası bazı diziler ara verilmesi sonrası ATV ekranlarında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yeni bölümünün yayın akışında olup olmamasının araştırılmasına neden oldu. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam yok mu, yeni bölüm ne zaman? Ben Bu Cihana Sığmazam neden yok?
2.01.2024 Televizyon
Ben Bu Cihana Sığmazam'da ortalık karıştı! Ayrılık haberi tahmin edilenden çok farklı oldu!
Ben Bu Cihana Sığmazam'da ortalık karıştı! Ayrılık haberi tahmin edilenden çok farklı oldu! Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi seyircisi şok bir haberle sarsıldı. İşte yeni bölümüyle izleyiciyi sarsan o detay...
5.12.2023 Televizyon
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
Ben Bu Cihana Sığmazam yeni sezon tarihi belli oldu! Ben Bu Cihana Sığmazam 2. sezonda oyuncu kadrosu değişti mi?
Ben Bu Cihana Sığmazam yeni sezon tarihi belli oldu! Ben Bu Cihana Sığmazam 2. sezonda oyuncu kadrosu değişti mi? Ben Bu Cihana Sığmazam ikinci sezon ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. ATV'de yayınlanan Ebru Özkan ve Oktay Kaynarca'nın başrollerinde yer aldığı dizi yeni sezon için gün sayıyor. İlk sezonunda büyük dikkat çeken dizinin yeni sezonda senaristleri değişti. Peki Ben Bu Cihana Sığmazam 2. sezon ne zaman başlıyor? Ben Bu Cihana Sığmazam ikinci sezon oyuncuları kimler? İşte detaylar...
5.09.2023 Televizyon
Altay Bayındır'ın gerçek aşkı oyuncu çıktı!
Altay Bayındır'ın gerçek aşkı oyuncu çıktı! Yeşil sahaların sevilen isimlerinden Altay Bayındır gönlünü, güzel oyuncu Pelin Uluksar’a kaptırdı. Bir aydır birlikte olan çift, aşklarını gözlerden uzak yaşıyor.
14.06.2023 Magazin
Oktay Kaynarca'nın aldığı otomobilin fiyatı dudak uçuklattı!
Oktay Kaynarca'nın aldığı otomobilin fiyatı dudak uçuklattı! 'Ben Bu Cihana Sığmazam'la ekranlarda fırtınalar estiren Oktay Kaynarca'nın yeni arabasının fiyatı dudak uçuklattı. 58 yaşındaki oyuncu çevreyi düşünerek elektrikli araca geçti.
1.05.2023 Magazin
Oktay Kaynarca Ben Bu Cihana Sığmazam'dan ayrıldı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam Cezayi öldü mü?
Oktay Kaynarca Ben Bu Cihana Sığmazam'dan ayrıldı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam Cezayi öldü mü? Oktay Kaynarca'nın hem oyuncu hem de yapımcı olarak yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ayrıldığı iddiası izleyicilerin merak konusu oldu. Yapımcılığını da üstlendiği dizide Cezayir karakterini oynayan Oktay Kaynarca dizinin son bölümde vuruldu. Peki Oktay Kaynarca diziden ayrıldı mı?
7.03.2023 Televizyon
ATV'den son dakika değişikliği! 21 Şubat Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümü iptal edildi
ATV'den son dakika değişikliği! 21 Şubat Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümü iptal edildi ATV'den son dakika değişikliği geldi. Salı akşamları yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümü yayından kaldırıldı. 21 Şubat 2023 Salı akşamı ATV yayın akışında yer alan Oktay Kaynarca'nın başrolünde olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam neden yayından kaldırıldı? Yeni bölüm ne zaman ekrana gelecek?
21.02.2023 Televizyon
Oktay Kaynarca astronomik teklifi geri çevirmedi! Ben Bu Cihana Sığmazam'dan ayrılıyor mu?
Oktay Kaynarca astronomik teklifi geri çevirmedi! Ben Bu Cihana Sığmazam'dan ayrılıyor mu? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde hem başrol oynayan hem de yapımcılığını üstlenen oyuncu Oktay Kaynarca, dizinin yeni bölümünde vuruluyor. Gelen haberlere göre dijital bir platform için çekilecek bir projeden teklif alan Kaynarca'nın bu teklifi kabul ettiği belirtiliyor. Peki Oktay Kaynarca Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ayrılacak mı?
2.02.2023 Televizyon
Pelin Akil: Hikaye çok fazla yerlere gidiyor
Pelin Akil: Hikaye çok fazla yerlere gidiyor Yeni sezonda ATV'de izleyiciyle buluşacak 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinin oyuncularından Pelin Akil, önceki akşam eşi Anıl Altan ile Arnavutköy'de bir mekanda yemekteydi. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu çiftin, keyfide bir hayli yerindeydi.
30.07.2022 Magazin
Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinden ilk kareler geldi!
Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinden ilk kareler geldi! Proje tasarım ve genel hikayesini Oktay Kaynarca ile Onur Tan’ın oluşturduğu, usta oyuncunun aynı zamanda yapımcılığını da üstlendiği, yeni sezonda ATV’de ekranlara gelecek olan 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisi, uzun bir ön hazırlık çalışmasının ardından sete çıktı. Konusuyla dikkat çeken diziden ilk kareler de paylaşıldı.
1.07.2022 Magazin
Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin konusu ne, oyuncular kim? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ne zaman başlayacak?
Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin konusu ne, oyuncular kim? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ne zaman başlayacak? Ben Bu Cihana Sığmazam dizi konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”ın final yapmasının ardından “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Oktay Kaynarca'nın partneri de Pelin Akil oldu. Peki, Ben Bu Cihana Aığmazam dizisinin konusu ne, oyuncular kim? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ne zaman başlayacak?
13.06.2022 Televizyon
Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi ve karakterinin adı belli oldu! Hem başrol, hem yapımcı...
Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi ve karakterinin adı belli oldu! Hem başrol, hem yapımcı... Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol alan Oktay Kaynarca, ATV ekranlarında yayınlanacak olan "Ben Bu Cihana Sığmazam" isimli dizide Cezayir karakterini oynayacak. Kaynarca dizide başrol olmanın yanı sıra projenin yapımcılığını da üstleniyor.
14.05.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ben Bu Cihana Sığmazam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ben bu cihana sığmazam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.