Katy Perry

Katy Perry

Son dakika Katy Perry haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Katy Perry ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Katy Perry haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Katy Perry

haberleri sayfasında son dakika yaşanan katy perry gelişmeleri de dahil olmak üzere 230 katy perry haberi bulunmuştur. Tüm katy perry haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beklenmedik bir şekilde aşkları başladı! 'Aşığım sana, savaşçım benim!'
Beklenmedik bir şekilde aşkları başladı! 'Aşığım sana, savaşçım benim!' 'Hamburger yerken kalbim ona kilitlendi.. ' Beklenmedik bir şekilde başlayan aşklarını işte böyle tanımlamıştı ünlü oyuncu. Aradan yıllar geçti. Anlattığına göre her konuda tam olarak anlaşamasalar da aşkları hala ilk günkü heyecanıyla sürüp gidiyor. Belki bunda aralarındaki farklılıkların da katkısı var. Ünlü çift, ateşi hiç sönmeyen aşklarının son örneklerinden birini de bir sosyal medya paylaşımıyla gözler önüne serdi.
2.05.2023 Magazin
Katy Perry nişanlısı Orlando Bloom'a söz verdi!
Katy Perry nişanlısı Orlando Bloom'a söz verdi! Katy Perry, nişanlısı Orlando Bloom ile bir anlaşma yaptığını ifade etti. Ünlü şarkıcı, "Alkolü bırakmak istiyorum" dedi
4.04.2023 Magazin
Katy Perry nişanlısı Orlando Bloom'dan dert yandı!
Katy Perry nişanlısı Orlando Bloom'dan dert yandı! 2020'de kızı Daisy Dove'u kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşayan şarkıcı Katy Perry, nişanlısı Orlando Bloom'un en kötü alışkanlığını katıldığı bir programda anlattı.
19.01.2022 Magazin
Orlando Bloom: Annemin bu ay 80 yaşına gireceğine inanamıyorum
Orlando Bloom: Annemin bu ay 80 yaşına gireceğine inanamıyorum Orlando Bloom, annesi Sonia Constance Josephine Copeland'ın dans ettiği anları paylaştı. İngiliz oyuncu, takipçilerine, "Onun bu ay 80 yaşına gireceğine inanmayan tek kişi ben miyim?" sorusunu yöneltti.
20.11.2021 Magazin
'Aradığım her şeyi anne olduğumda buldum'
'Aradığım her şeyi anne olduğumda buldum' Katy Perry, Anneler Günü'nde duygusal bir mesaj yayınladı.
11.05.2021 Magazin
Klip Hadise'si!
Klip Hadise'si! Hadise’nin ‘Küçük Bir Yol’ şarkısına çektiği klip, YouTube’da 2 milyondan fazla görüntülenmeyle, dünyada en çok izlenilenler listesinde 27’nci sırada yer aldı.
5.09.2020 Magazin
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi MTV Video Müzik Ödülleri 2020 adayları ve sunucusu açıklandı. Peki, MTV müzik ödülleri ne zaman? İşte MTV müzik ödülleri aday listesi...
17.08.2020 Gündem
Bebeğin cinsiyeti belli oldu
Bebeğin cinsiyeti belli oldu Hamile şarkıcı, nişanlısını pembe kremaya bulayıp doğacak bebeğin cinsiyetini açıkladı.
4.04.2020 Magazin
Orlondo Bloom'un ilişki itirafı! 6 ay boyunca...
Orlondo Bloom'un ilişki itirafı! 6 ay boyunca... ABD'li oyuncu Orlando Bloom, arkadaşının tavsiyesi üzerine 6 ay boyunca kimseyle ilişkiye girmediğini ve bunu sağlıklı bulmadığını anlattı.
16.03.2020 Magazin
35’e özel poz!
35’e özel poz! 25 Ekim’de 35 yaşına giren ABD’li şarkıcı Katy Perry, doğum gününe özel bir kareyle Instagram’dan kutlama yaptı.
27.10.2019 Magazin
Türkiye’de en çok dinlenen şarkılar
Türkiye’de en çok dinlenen şarkılar 2019 yazının dünya genelinde en çok dinlenen şarkısı Shawn Mendes ve Camila Cabello’nun Señorita şarkısı olurken, Türkiye’de 2019 yazına Norm Ender’in “Mekanın Sahibi” adlı şarkısı damga vurdu. Yaz boyunca Türkiye’de en çok dinlenen 20 şarkının ilk 10’u tamamen Türkçe şarkılardan oluştu, rap ise en çok dinlenen müzik türü olarak öne çıktı
28.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Katy Perry'nin Dark Horse şarkısı çalıntı çıktı
Katy Perry'nin Dark Horse şarkısı çalıntı çıktı ABD'li pop yıldızı Katy Perry'nin başı Amerikan yargısıyla belada. Sanatçının tüm dünyada en çok dinlenen şarkılarından 'Dark Horse'un çalıntı olduğu ortaya çıktı
31.07.2019 Magazin
Cazseverlere Postmodern Jukebox sürprizi
Cazseverlere Postmodern Jukebox sürprizi Scott Bradlee önderliğindeki Postmodern Jukebox, Yapı Kredi 75. Yıl Konserleri kapsamında 1920’lerin estetiğini, zamansız stilini caz ve swing dokunuşlarıyla Ekim ayında Türkiye’ye taşıyacak.
1.07.2019 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Katy Perry ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki katy perry haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.