Kask

Kask

Son dakika kask haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kask ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kask haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kask

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kask gelişmeleri de dahil olmak üzere 618 kask haberi bulunmuştur. Tüm kask haberleri aşağıda listelenmiştir.
Motosiklet kaza yaptı! Saniye saniye kask kamerasına yakalandı
Motosiklet kaza yaptı! Saniye saniye kask kamerasına yakalandı İstanbul'un Zeytinburnu İlçesinin Maltepe mevki Edirnekapı İstikametinde bulunan D-100 Karayolu'nda motosiklet sürücüsü, başka bir motosikletliye çarparak yaralandı. Kaza anı trafikteki başka bir motosikletlinin kask kamerasına saniye saniye yansıdı.
30.04.2024 Vatan TV
Motosiklet kaza yaptı! Saniye saniye kask kamerasına yakalandı
Motosiklet kaza yaptı! Saniye saniye kask kamerasına yakalandı İstanbul'un Zeytinburnu İlçesinin Maltepe mevki Edirnekapı İstikametinde bulunan D-100 Karayolu'nda motosiklet sürücüsü, başka bir motosikletliye çarparak yaralandı. Kaza anı trafikteki başka bir motosikletlinin kask kamerasına saniye saniye yansıdı.
30.04.2024 Gündem
ABD'de 2. George Floyd vakası: Boynuna basarak öldürdüler
ABD'de 2. George Floyd vakası: Boynuna basarak öldürdüler ABD'de siyahi bir adamın polis nezaretinde ölmesi üzerine soruşturma başlatıldı. Olay görüntüleri ülke gündemine bomba gibi düşerken, kan donduran olay 2020 yılında polis şiddeti sonucu hayatını kaybeden siyahi Amerikalı George Floyd'un ölümüne benzetildi.
27.04.2024 Dünya
Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı! O anlar kask kamerasına saniye saniye yakalandı
Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı! O anlar kask kamerasına saniye saniye yakalandı Sakarya’nın Serdivan ilçesinin 2. Cadde'de üzerinde yaşanan olayda,şerit dışından giderek araçları geçen motorlu kuryeyi durduran polisin, kuryeyi otomobil sürücüleri ve trafik hakkında uyardığı anlar kask kamerasına yansıdı. Polis,"Üç kuruş için canını tehlikeye atma” dedi.
19.04.2024 Gündem
Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı! O anlar kask kamerasına saniye saniye yakalandı
Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı! O anlar kask kamerasına saniye saniye yakalandı Sakarya’nın Serdivan ilçesinin 2. Cadde'de üzerinde yaşanan olayda, şerit dışından giderek araçları geçen motorlu kuryeyi durduran polisin, kuryeyi otomobil sürücüleri ve trafik hakkında uyardığı anlar kask kamerasına yansıdı. Polis, "Üç kuruş için canını tehlikeye atma” dedi.
19.04.2024 Vatan TV
Motosiklet kazasında öldü! Ailesi eylem yapıyor
Motosiklet kazasında öldü! Ailesi eylem yapıyor Antalya'nın Kepez ilçesi'nde geçtiğimiz yıl 14 Aralık'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Osman Alp Kavak'ın ailesi, olayın yaşandığı yerde açıklama yaptı. Anne Zehra Tok, tutuklanan sürücü Yusuf Şahin Yüksel'in yanı sıra, kendisiyle yarıştığını iddia ettiği diğer otomobil sürücü Ramazan A.'nın da tutuklanmasını istedi. Anne Tok, "Ben her gün ölüyorum ama o her gün rahat gezebiliyor. Dışarıda olan kişinin de tutuklanmasını istiyorum" dedi.
7.04.2024 Gündem
İstanbul'da 'Mahzen-25' operasyonu! Gözaltılar var
İstanbul'da 'Mahzen-25' operasyonu! Gözaltılar var İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından, 12 işyerinin kurşunlanması olayına karışan şahıslara yönelik düzenlenen Mahzen-25 Operasyonu'nda 11 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
5.04.2024 Gündem
Esnafla motorkuryelerin kavgası Esenyurt'u savaş alanına çevirdi
Esnafla motorkuryelerin kavgası Esenyurt'u savaş alanına çevirdi Esenyurt'ta müşteri sipariş verdiği yemeği döküldüğünü öne sürerek teslim almadı. Bunun üzerine restorana geri giden kurye siparişlerin düzgünce paketlenmesi gerektiğini söyleyince kavga çıktı. Çevredeki esnaf ve kuryelerin de kavgaya dahil olmasıyla ortalık savaş alanına döndü. Çekiç ve sopaların kullanıldığı, 4 esnafın da yaralandığı kavga cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
21.03.2024 Gündem
Adana’da motosiklet kullananlara sıkı denetim
Adana’da motosiklet kullananlara sıkı denetim Adana’da trafik birimleri, kurallara uymayan motosiklet sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirdi.
11.02.2024 Adana
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde skuterle tehlikeli yolculuk kamerada
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde skuterle tehlikeli yolculuk kamerada 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde skuterle ilerleyen sürücü, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Yasağa aldırış etmeden köprüden geçen sürücünün hiçbir güvenlik ekipmanı kullanmaması dikkat çekti.
6.01.2024 Gündem
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
İstanbul'da lüks sitedeki kafeye silahlı saldırı! 6 İsveçli gözaltına alındı
İstanbul'da lüks sitedeki kafeye silahlı saldırı! 6 İsveçli gözaltına alındı İstanbul Sarıyer'de site içerisindeki kafeye motosikletli iki kişi tarafından ateş açıldı. Açılan ateşe silahlı karşılık veren İsveç uyruklu 6 kişi ile kaçtıkları aracın şoförü gözaltına alındı. İsveç uyruklu şüphelilerin evlerinde ve araçlarında yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda mermi, havalı tüfek ve tabancalar ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildiği öğrenildi.
15.09.2023 Yaşam
Go-kart faciası! Uzun saçları araca sıkıştı, ölümden döndü! Uzman isim uyardı: Asansör için de aynı durum geçerli
Go-kart faciası! Uzun saçları araca sıkıştı, ölümden döndü! Uzman isim uyardı: Asansör için de aynı durum geçerli Tatil için geldiği Antalya'da go-kart aracına binen Iraklı Lara Ali Turki Aljanabad'ın (15) uzun saçı, sürüş halindeyken aracın tekerlerine dolandı. Aljanabad'ın başından sıyrılan saçlı derisi saatler süren ameliyatla yerine dikildi. Prof. Dr. Ömer Özkan, "Kıl gibi damarlarla uğraşılıyor. Zor ameliyatlardan biriydi" dedi.
10.09.2023 Yaşam
Ehliyetsiz yakalanan kadın polisleri böyle tehdit etti: Mehmet abiyi tanıyor musunuz?
Ehliyetsiz yakalanan kadın polisleri böyle tehdit etti: Mehmet abiyi tanıyor musunuz? İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Kadıköy'de denetim yaptı. Trafik ekipleri kırmızı ışık ihlali yapan, seyir halinde cep telefonuyla konuşan ve emniyet kemeri takmayan sürücülere toplam 262 bin 252 TL ceza kesildi. Denetimlere ehliyetsiz yakalanan bir sürücü ise polis ekiplerine 'Şimdi ararım ve buraya yığarım. Şimdi burada sıkıntı çıkacak' dedi.
26.08.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya kritik rakamı duyurdu! 1 ayda 21 bin düzensiz göçmen sınır dışı edildi
Bakan Yerlikaya kritik rakamı duyurdu! 1 ayda 21 bin düzensiz göçmen sınır dışı edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, düzensiz göçmenlerin tespitine yönelik İstanbul’da mobil göç noktaları kurduklarını hatırlatarak, son duruma ilişkin bilgileri paylaştı.
22.08.2023 Gündem
İstanbul trafiğinde büyük tehlike! Hızla şerit değiştirdi
İstanbul trafiğinde büyük tehlike! Hızla şerit değiştirdi Ümraniye Şile Otoyolu'nda yoğun trafikte skuter kullanan bir kişi hem kendi hayatını hem de trafik güvenliğini tehlikeye attı. O anlar bir sürücünün cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.
20.08.2023 Yaşam
78/1 B Trafik Cezası Kodu Nedir? 78/1 B Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
78/1 B Trafik Cezası Kodu Nedir? 78/1 B Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? Ülkemizde her verginin bir kodu bulunmaktadır. Aynı şekilde trafik cezalarının da kodları bulunmaktadır. Trafik şube denetleme ve kara yolları işletme tarafından trafik cezaları için belirli kodlar düzenlenmektedir. Bu kodlar ile cezaların ayrıntılarına, ne kadar ceza verildiğine ve nasıl itiraz edildiğine kolayca ulaşılabilmektedir. 78/1 B ceza kodu bunlardan birisidir. 
17.08.2023 Gündem
Trafik kurallarına uymayan sürücülere ceza yağdı
Trafik kurallarına uymayan sürücülere ceza yağdı  Kadıköy'de trafik ekiplerinin yaptığı denetimlerde kurallara uymayan sürücülere ceza yağdı. Hız yapan, abart egzoz kullanan sürücülere ve modifiyeli araçlara yönelik yapılan trafik denetimlerinde, 143 sürücüye toplam 353 bin 535 TL ceza uygulandı.
13.08.2023 Yaşam
İstanbul'da ölüm kuryeleri 4 kişiyi öldürdü
İstanbul'da ölüm kuryeleri 4 kişiyi öldürdü ‘7 Bela Taner’ olarak bilinen, ismi daha önce birçok olaya karışan Taner Şanlı, motosikletli saldırganlar tarafından öldürüldü. Cinayet, İstanbul’da ‘ölüm kuryeleri’nin son bir hafta içinde gerçekleştirdiği 4’üncü saldırı olarak öne çıktı.
8.08.2023 Gündem
İstanbul'da motosikletlilere yönelik sabit yol uygulaması
İstanbul'da motosikletlilere yönelik sabit yol uygulaması İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin bir çok noktasında motosikletlilere yönelik sabit yol uygulaması yapıldı. Bahçelievler'de gerçekleştirilen uygulamada 4 motosikletliye kask takmamaktan cezai işlem uygulanırken, araçları ise trafikten men edildi.
6.08.2023 Gündem
İstanbul'da 'Huzur İstanbul Uygulaması'
İstanbul'da 'Huzur İstanbul Uygulaması' İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde 'Huzur İstanbul Uygulaması' yapıldı. Eş zamanlı olarak yapılan denetimlerde Beyoğlu'nda durdurulan araçlar didik didik aranırken kask takmayan motosiklet sürücülerine cezai işlem uygulandı.
29.07.2023 Gündem
Kadıköy'de bisikletli Doğanay Güzelgün'ün kaza anı kameraya yansıdı
Kadıköy'de bisikletli Doğanay Güzelgün'ün kaza anı kameraya yansıdı Kadıköy Bostancı sahil yolunda polis kontrolünden kaçtığı iddia edilen otomobil sürücüsü yolun karşısına geçmek isteyen bisikletliye çarptı. Kazadan saniyeler önce bisikletli grubun yol kenarında durduğu sırada, otomobilin hızla grubun yanından geçmesi bir bisikletlinin kask kamerasına yansıdı.
18.07.2023 Yaşam
Kadıköy'de polisten kaçan sürücü bisikletli Doğanay Güzelgün'ü öldürdü
Kadıköy'de polisten kaçan sürücü bisikletli Doğanay Güzelgün'ü öldürdü Kadıköy Bostancı sahil yolunda polis kontrolünden kaçtığı iddia edilen otomobil sürücüsü yolun karşısına geçmek isteyen bisikletliye çarptı. Kazada bisiklet sürücüsü Doğanay Güzelgün hayatını kaybetti
18.07.2023 Yaşam
Motosiklet sürücüsü Nur Ökçesiz kazada hayatını kaybetmişti: Acı detaylar ortaya çıktı
Motosiklet sürücüsü Nur Ökçesiz kazada hayatını kaybetmişti: Acı detaylar ortaya çıktı Nevşehir’de otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Nur Ökçesiz'in (16), kaza sırasında kask takmadığı, 1 gün önce kask siparişi verdiği öğrenildi. Kazadaki motosikletin sahibi Ömer Çatal, arkadaşı Nur'un motosiklet sevdasının yarışçı olan ve çok sayıda derece elde eden ablası Sümeyye Ökçesiz'den geldiğini, iki kardeşin ileriki günlerde Antalya'da düzenlenecek yarışlara gitmeyi planladığını söyledi.
7.07.2023 Gündem
Sollama yaparken arkadaşının kullandığı motosiklete çarptı; 18 yaşındaki Ezgi hayatını kaybetti
Sollama yaparken arkadaşının kullandığı motosiklete çarptı; 18 yaşındaki Ezgi hayatını kaybetti Eskişehir'de motosiklet sürücüsü Gökhan Demirkapı (30), aynı yönde giden arkadaşı Ruşen Can'ı (30) sollarken motosikletine çarptı. Yaklaşık 50 metre sürüklenen motosikletlerin sürücüleri yaralanırken, Gökhan Demirkapı'nın kullandığı motosiklette bulunan Ezgi Nehir Uçarlı (18) ise kaza yerinde hayatını kaybetti.
30.06.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kask ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kask haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.