Karnı

Karnı

Son dakika karnı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karnı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karnı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karnı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karnı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.010 karnı haberi bulunmuştur. Tüm karnı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karın ağrısıyla hastaneye gitti! Böbreğini gören doktorlar şaşırdı
Karın ağrısıyla hastaneye gitti! Böbreğini gören doktorlar şaşırdı Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yaşayan 10 yıldır karın ağrısı çeken Sabahat Korkmazer,sağ böbreğinden 3 kilo ağırlığında ve 20 santimetre büyüklüğünde kitle çıkarıldı. Operasyonu yapan Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Mansur Dağgülü, “Hem böbreği hem de kitleyi komple çıkardık" dedi.
25.04.2024 Gündem
Karnınızı içeri çekmeye son: Bu karışım karnı dümdüz yapıyor! Tek şart var: Yatmadan önce için
Karnınızı içeri çekmeye son: Bu karışım karnı dümdüz yapıyor! Tek şart var: Yatmadan önce için Her yaştan kişi kilo vermek için uğraşır. Kalori yakmak söz konusu olunca da karın bölgesi özellikle ilk aklan gelen bölgedir. Gün sonunda yatağa girdiğinizde ya da güne yeni başlarken içeceğiniz bu karışım karnınızı dümdüz yapacak.
24.03.2024 Yaşam
Adana Büyükşehir Belediyesi Aşevi açıldı! Herkesin karnı doyacak
Adana Büyükşehir Belediyesi Aşevi açıldı! Herkesin karnı doyacak Adana Büyükşehir Belediyesi ve Birlemiş Milletler Göç Örgütü (IOM) birlikteliğiyle hayata geçirilen aşevinin açılışı Meydan Mahallesi Bakımyurdu Caddesi’nde gerçekleştirildi.
7.02.2024 Adana
Tuğçe Tayfur karnı burnunda son halini yayınladı! 'Üçüncü fotoğraf şaka mı?'
Tuğçe Tayfur karnı burnunda son halini yayınladı! 'Üçüncü fotoğraf şaka mı?' Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz aylarda anne olacağını açıklamıştı. Tayfur sosyal medyadan yaptığı paylaşımla ilk kez karnı burnunda pozunu paylaştı.
15.01.2024 Magazin
Karın Ağrısı Nasıl Geçer? Karın Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Karın Ağrısı Nasıl Geçer? Karın Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Karın ağrısı, herkesin yaşadığı bir sağlık sorunudur. Karın ağrısının birçok çeşitli nedeni olabilir. Ağrının geçirilmesi için mutlaka öncelikle nedeni bilinmelidir. Karın ağrısının geçmesi için ilk akla gelen yöntem ise sıcak komprestir. Genelde kabızlık gibi problemlerden dolayı ortaya çıkan karın ağrıları için ılık su içilmesi de önerilir.
3.01.2024 Sağlık
Hamile dönmüştü, babası şimdi ortaya çıktı! Yalı Çapkını dizisinde Pelin'in bebeğinin babası o detayda saklı
Hamile dönmüştü, babası şimdi ortaya çıktı! Yalı Çapkını dizisinde Pelin'in bebeğinin babası o detayda saklı Her bölümü olaylı, her sahnesi kafa karıştırıcı Yalı Çapkını dizisinde iddialar her gün bir başka şekliyle ortaya çıkıyor. Cuma günlerinin rakipsiz yapımı, bir süredir düşen reytinglerden şikayeçiydi. Pelin'in hamile olarak dönmesi Seyran ve Ferit ilişkisine bombayı koymuştu. Ancak akıllarda bebeğin babasının kim olduğu da kalmıştı. Londra'dan karnı burnunda dönen Pelin'in bebeğinin babasına görünce yok artık demek mümkün. İşte Yalı Çapkını'ndaki bomba detay...
15.12.2023 Televizyon
Kaan Urgancıoğlu baba oldu!
Kaan Urgancıoğlu baba oldu! Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'Yargı'da 'Savcı Ilgaz' karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu ile geçtiğimiz haziran ayında nikâh masasına oturduğu Burcu Denizer'in bebekleri dünyaya geldi.
9.12.2023 Magazin
Yasemin Şefkatli'den yeni poz geldi!
Yasemin Şefkatli'den yeni poz geldi! İkiz bebek bekleyen İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli, karnı burnunda pozlarını paylaştı. Çiftin ikiz çocuklarına babalarının isimlerini vereceği öğrenilmişti.
26.11.2023 Magazin
Wilma Elles dördüncü çocuğu istiyor!
Wilma Elles dördüncü çocuğu istiyor! 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de 'Caroline' karakteriyle hayatımıza giren Wilma Elles, 5 Ekim'de kızı Tiara Manolya'yı kucağına almıştı. 37 yaşındaki oyuncu, doğumdan 50 gün sonra dördüncü çocuk hakkında konuştu.
24.11.2023 Magazin
Yanlış meme ameliyatı nedeniyle aynaya bakamaz hale geldi
Yanlış meme ameliyatı nedeniyle aynaya bakamaz hale geldi Tülay Ö., meme dikleştirme ameliyatı için geldiği İstanbul’da yanlış tedavi uygulayarak memelerini küçülttükleri iddiasıyla hastane yönetimi ile ameliyatı yapan doktora 3 milyon liralık tazminat davası açtı.
10.10.2023 Yaşam
Wilma Elles:  Rüyalar gerçekleştiğinde... Çok şükür
Wilma Elles: Rüyalar gerçekleştiğinde... Çok şükür Yaynlandığı döneme damga vuran 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisiyle şöhreti yakalayan Wilma Elles, üçüncü çocuğunu beklediğini geçtiğimiz aylarda açıklamıştı. Doğum için eşi Mehmet Şah Çelik ve ikizleriyle birlikte Amerika'ya giden Elles, kızını kucağına aldığını duyurdu. Ünlü isim, bebeğinin adını da paylaştı.
9.10.2023 Magazin
MHP lideri Devlet Bahçeli: Soysuzların kökü kurutulacak
MHP lideri Devlet Bahçeli: Soysuzların kökü kurutulacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayıları 16 milyonu bulan emeklilerimizin insanca ve huzur içinde yaşayacakları bir ücret düzeyine kavuşmalarından başka seçenek kalmamıştır. Emekli maaşlarındaki muhtemel iyileştirmeler, enflasyon üzerinde zam verilmesi, hatta zammın kök ücrete yansıtılması samimi dileğimiz ve beklentimizdir" dedi.
3.10.2023 Gündem
Doğumuna günler kaldı: Wilma Elles karnı burnunda podyuma çıktı
Doğumuna günler kaldı: Wilma Elles karnı burnunda podyuma çıktı Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle ününe ün katan Wilma Elles üçüncü çocuğuna hamile. Elles hamileliğinin 8.5 ayında olmasına rağmen podyumlarda yerini almaya devam ediyor.
31.08.2023 Magazin
Atiye'den karnı burnunda poz! Sadece günler kaldı
Atiye'den karnı burnunda poz! Sadece günler kaldı 2018 yılında prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci ile nikâh masasına oturan Atiye, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. "Normal doğum yapacağım" diyen 34 yaşındaki şarkıcı, bebeğinin cinsiyetini ve adını açıkladı.
29.08.2023 Magazin
Anne olmak için gün sayıyor: Ezgi Mola'dan karnı burnunda pozlar
Anne olmak için gün sayıyor: Ezgi Mola'dan karnı burnunda pozlar Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen cinsiyet partisiyle erkek bebek beklediğini duyuran Ezgi Mola, şimdi ise sosyal medya hesabından karnı burnunda pozlarını paylaştı.
23.08.2023 Magazin
Ezgi Mola'dan karnı burnunda poz: Fit haliyle dikkat çekti
Ezgi Mola'dan karnı burnunda poz: Fit haliyle dikkat çekti Ünlü oyuncu Ezgi Mola Instagram hesabından tatil hallerini paylaştı. Mola, paylaştığı fotoğrafa 'Bugün yoga dersine başladım bakın bağdaş kurabiliyorum' notunu düştü.
13.08.2023 Magazin
Nazlı Sabancı'nın son paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu
Nazlı Sabancı'nın son paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu Hacı Sabancı ile nikah masasına oturan ve anne olmak için gün sayan Nazlı Kayı Sabancı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla diikkat çekiyor. Şimdilerde doğum için gün sayan Nazlı Sabancı, karnı burnunda son halini paylaştı.
9.08.2023 Magazin
Nazlı Sabancı doğum için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar
Nazlı Sabancı doğum için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar Anne olmak için gün sayan Nazlı Sabancı, karnı burnunda yeni pozlarını sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.
6.08.2023 Magazin
Karnınızı içeri çekince neler oluyor bir bilseniz! İşte vücutta neden olduğu değişimler
Karnınızı içeri çekince neler oluyor bir bilseniz! İşte vücutta neden olduğu değişimler Gün içerisinde karnınızı içeri çektiğinizi hiç fark ettiniz mi? Sağlık uzmanları, karnınızı içeri çektiğinizde vücuttaki etkilerini araştırdı. Sırt ve boyun ağrılarının nedeni bu olabilir. Vücut kaslarının gereksiz yere gerilmesine neden olan karnı içeri çekince neler oluyor bakalım.
4.08.2023 Sağlık
Hailey Bieber hamile mi? Karnını saklaması şüpheleri arttırdı
Hailey Bieber hamile mi? Karnını saklaması şüpheleri arttırdı Ünlü şarkıcı Justin Bieber ile mutlu bir evliliği olan Hailey Bieber'ın hamile olduğu haberleri sık sık yayılıyordu. Ünlü modelin bir takım davranışları hamile dedikodularına sebep oldu.
3.08.2023 Magazin
Ezgi Mola anne olmak için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar verdi
Ezgi Mola anne olmak için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar verdi 8 Mayıs'ta dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı'nın bebeklerinin cinsiyeti, geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Oğlan çocuğu bekleyen Mola , karnı burnunda tatil pozlarını sosyal medyada paylaştı.
27.07.2023 Magazin
Lindsay Lohan’dan bebek müjdesi geldi!
Lindsay Lohan’dan bebek müjdesi geldi! Dünya çapındaki şöhreti yüzünden zor yıllar geçiren Lindsay Lohan, sonunda aşkı bulmuş ve geçen yıl evlenmişti. Ünlü oyuncu son aylarda büyüyen karnı ve hamilelik sürecini anlattığı röportajlarıyla gündemdeydi. Başta hayranları olmak üzere kimse bir zamanların asi kızının durulup aile kuracağını beklemiyordu ama Lohan herkesi şaşırttı.
18.07.2023 Magazin
Wilma Elles: İkiz istiyordum, tek çocuk olunca ekstra heyecanlıyım
Wilma Elles: İkiz istiyordum, tek çocuk olunca ekstra heyecanlıyım Arif Kerem Göğüş ile 2019 yılında biten evliliğinden Milat ve Melodi adında sekiz yaşında ikizleri olan Wilma Elles, geçtiğimiz aralık ayında Avukat Mehmet Şah Çelik ile dünyaevine girmişti. Geçtiğimiz ay hamile olduğunu duyuran ünlü oyuncu, karnı burnunda bir etkinlikte boy gösterdi.
18.07.2023 Magazin
Nazlı Sabancı doğum için gün sayıyor! Karnı burnunda paylaşım
Nazlı Sabancı doğum için gün sayıyor! Karnı burnunda paylaşım Hacı Sabancı ile iki yıl önce dünyaevine giren sosyetik güzel Nazlı Sabancı Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyurmuştu. Nazlı Sabancı’dan şimdi ise karnı burnunda tekne paylaşımı geldi.
12.07.2023 Magazin
Ekmek Kaç Kalori? Ekmek Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Ekmek Kaç Kalori? Ekmek Besin Değerleri Ve Kalorisi... Gün içerisinde en çok tüketilen ve temel gıdalar içerisinde ekmek gelir. Hem sabah kahvaltılarda hem de öğlen veya akşam yemeklerinde yaygın olarak tüketilmektedir. Tabii aynı zamanda ekmeğin kaç kalori olduğu da önemlidir. Çünkü en fazla kilo aldıran yiyecekler içerisinde ekmek gelir.
12.07.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Karnı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karnı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.