Karısını Öldürdü

Karısını Öldürdü

Son dakika karısını öldürdü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karısını öldürdü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karısını öldürdü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karısını Öldürdü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karısını öldürdü gelişmeleri de dahil olmak üzere 282 karısını öldürdü haberi bulunmuştur. Tüm karısını öldürdü haberleri aşağıda listelenmiştir.
‘Komando dede’ baltayla karısını katletti! 3 yıl önce de dehşet saçmış polisi alarma geçirmişti...
‘Komando dede’ baltayla karısını katletti! 3 yıl önce de dehşet saçmış polisi alarma geçirmişti... Korkunç olay sabah saatlerinde Adana’da meydana geldi. “Komando dede” olarak bilinen emekli Türkçe öğretmeni, karısını baltayla öldürüp ardından mahallenin muhtarına gidip teslim oldu.
26.10.2023 Gündem
Eşi için kayıp ilanı vermişti, korkunç gerçek 2 yıl sonra ortaya çıktı! Şüpheliler tutuklandı
Eşi için kayıp ilanı vermişti, korkunç gerçek 2 yıl sonra ortaya çıktı! Şüpheliler tutuklandı Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde eşini öldürüp aile ferleriyle birlikte gömdükten sonra kayıp ilanı veren koca ile birlikte ona yardım eden 3 şüpheli aradan geçen 2 yıl sonra yakalandı. Korkunç gerçeğin ortaya çıkmasından sonra 4 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
20.09.2022 Gündem
Cani koca, 2 ay önce evlendiği karısını öldürdü
Cani koca, 2 ay önce evlendiği karısını öldürdü Aydın'ın Koçarlı ilçesinde bir şahıs, 2 ay önce evlendiği karısını boğazını keserek öldürdü.
31.08.2022 Yaşam
Hollywood yıldızlarının ustası köyüne döndü! ‘Sifu usta’ Eskişehir’de alabalık tesisi açtı
Hollywood yıldızlarının ustası köyüne döndü! ‘Sifu usta’ Eskişehir’de alabalık tesisi açtı Avrupa ve dünya çapında önemli başarılara sahip Eskişehirli ünlü aktör ve dövüş sporları ustası Emin Boztepe, Kovid-19 salgınıyla birlikte ABD’nin Los Angeles şehrindeki hayatını bırakıp, baba ocağı olan Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesine bağlı Bağlıca Köyü’nde alabalık tesisi açtı.
17.08.2022 Yaşam
Cani koca dehşet saçtı: Karısını öldürdü, bir kişiyi ağır yaraladı
Cani koca dehşet saçtı: Karısını öldürdü, bir kişiyi ağır yaraladı Afyonkarahisar'da kahvehanede tartıştığı kişiyi silahla ağır yaralayan şahıs, ardından muhtarlığa sığınan karısını öldürdü. Kaçan şahıs, polisin yaptığı başarılı takip sonrası saklandığı metruk binada yakalandı.
16.08.2022 Yaşam
Gaziosmanpaşa'da gece yarısı dehşet! Eşini ve kayınvalidesini öldürdü polis memurunu yaraladı...
Gaziosmanpaşa'da gece yarısı dehşet! Eşini ve kayınvalidesini öldürdü polis memurunu yaraladı... Gaziosmanpaşa'da boşanmak isteyen eşini ve kayınvalidesini öldüren Tugay Turgut, bir polis memurunu da yaraladıktan sonra yapılan operasyon sonucunda vurularak gözaltına alındı. Polis memurunun "vuruldum" dediği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
12.07.2022 Gündem
Zafer Algöz: Teklif gelirse kralını oynarım!
Zafer Algöz: Teklif gelirse kralını oynarım! Oyuncu Zafer Algöz, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı.
11.10.2020 Magazin
Aydın'da bir kişi oğlu ile eski karısını öldürdü
Aydın'da bir kişi oğlu ile eski karısını öldürdü Aydın'ın Kuyucak ilçesinde bir kişi, av tüfeğiyle eski karısını ve oğlunu öldürdü.
27.03.2020 Gündem
Kargo dehşetinde pes dedirten sözler! 'Kafamda şimşekler çaktı'
Kargo dehşetinde pes dedirten sözler! 'Kafamda şimşekler çaktı' Bursa’da adına kargo geldiği yalanıyla tuzağa düşürdüğü boşanma aşamasındaki eşi Aynur Canıtez’i (46) tabancayla öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen Ali Canıtez (51), "Beni istemediğini, özürlü oğlumu 'Babamın evinden mi getirdim, ben yuvamı kurdum, sen de kur' deyince kafamda şimşekler çaktı, gerisini hatırlamıyorum" dedi.
13.09.2019 Yaşam
Babadan kan donduran sözler! "Gel anneni öldürdüm"
Babadan kan donduran sözler! "Gel anneni öldürdüm" Bursa’nın Mudanya ilçesinde evden kaçan kızıyla görüşmek isteyen anne, kızını reddeden kocası tarafından pompalı tüfekle öldürüldü. Karısını öldüren katil zanlısı, önce oğlunu arayıp "Gel anneni öldürdüm" dedi, ardından polise giderek teslim oldu.
3.07.2019 Yaşam
Ünlü iş adamı karısını öldürüp intihar etti
Ünlü iş adamı karısını öldürüp intihar etti İstanbul Başakşehir'de karısını öldüren iş adamı Turgay Cantaş intihar etti. Olay sırasında evde olan çiftin oğlu, bir el silah sesi duyduktan sonra babasının odasına gelip mermi aldığını "Beni affet oğlum" dediğini ve bir el daha silah sesi duyduğunu söylediği öğrenildi.
1.07.2019 Gündem
Başakşehir'de koca vahşeti!
Başakşehir'de koca vahşeti! Başakşehir'de karısını öldüren bir kişi durumu polise bildirerek, intihara teşebbüs etti. Kapıyı kırarak içeriye giren ekipler, kadının hayatını kaybettiğini tespit ederken, yaralı hastaneye kaldırıldı.
17.06.2019 Yaşam
Maltepe'de eski koca dehşeti! Yeniden bir araya geldikten sonra...
Maltepe'de eski koca dehşeti! Yeniden bir araya geldikten sonra... Maltepe'de 20 yıl önce boşandığı Ebru C. ile 3 yıldır birlikte yaşayan Yavuz P., tartışma sonrası annesinin yanına giden Ebru C.'nin evini kundakladı. Yanan evi gören kadın baygınlık geçirirken, annesi gözyaşları içinde "Kızımın evini yaktı." diyerek feryat etti. Polis kaçan Yavuz P.yi arıyor.
17.02.2019 Yaşam
83 yaşındaki adam karısını öldürdü
83 yaşındaki adam karısını öldürdü 76 yaşındaki eşi Esme Aksakal'ı 4 bıçak darbesiyle öldürdüğü iddiasıyla yargılanan 83 yaşındaki sanık Bilal Aksakal, 'O an hayvanlığım tuttu' dedi.
28.11.2018 Yaşam
Cemal Kaşıkçı'nın kardeşinin Cidde'deki evinde öldürüldüğü iddiası
Cemal Kaşıkçı'nın kardeşinin Cidde'deki evinde öldürüldüğü iddiası Beyrut’ta bir gazete, geçen hafta Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra kaybolan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kardeşinin ve karısının Cidde’de Pazartesi gecesi eve giren maskeli kişiler tarafından öldürüldüğünü, çocuklarının kaçarak kurtulduğunu yazdı.
11.10.2018 Gündem
Karısını öldürdü, cezaevine "Hadi kurban başın dik git" sözleriyle uğurlandı
Karısını öldürdü, cezaevine "Hadi kurban başın dik git" sözleriyle uğurlandı Gaziantep'te tartıştığı karısını öldüren şahıs tutuklandı. Yakınları, şahsı "Hadi kurban güle güle, başın dik git" sözleri ile cezaevine uğurladı.
7.10.2018 Yaşam
Satırla karısını öldürdü
Satırla karısını öldürdü Küçükçekmece'de kıskançlık krizine giren Adil D. (68) eşi İkram D.'yi (57) satırla öldürdü.
4.10.2018 Yaşam
Boşanmaya çalıştığı karısını öldürdü
Boşanmaya çalıştığı karısını öldürdü Adana’da emekli polis memuru Hasan Güngör (56), boşanma aşamasında olduğu eşi Nilay Güngör’ü (55) tabancasıyla vurarak öldürdü.
31.05.2018 Yaşam
8 aylık hamile karısını öldürdü
8 aylık hamile karısını öldürdü Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, eşi tarafından bıçaklanan 8 aylık hamile kadın yaşamını yitirdi.
30.05.2018 Yaşam
72 yaşındaki adam karısını öldürdü
72 yaşındaki adam karısını öldürdü Kayseri'de 72 yaşındaki adam tartıştığı karısını bıçaklayarak öldürdü.
26.05.2018 Yaşam
Mutfaktan bıçak alıp yatak odasındaki karısını öldürdü
Mutfaktan bıçak alıp yatak odasındaki karısını öldürdü Adana'da resmi nikahı olmayan çift arasında başlayan tartışma, cinayetle sonuçlandı.
23.12.2017 Yaşam
'Uyuyan adam eski kız arkadaşına tecavüz etti'
'Uyuyan adam eski kız arkadaşına tecavüz etti' Herkes uykusunda ayağa kalkıp yürüyüşe çıkan insanları duymuştur, ancak uykularında seks yapmaya çalışan erkeklerin hikayeleri pek yaygın değil.
6.12.2017 Dünya
Karısını öldürdü, birlikte gördüğü adamı ağır yaraladı
Karısını öldürdü, birlikte gördüğü adamı ağır yaraladı Antalya'da 36 yaşındaki Sedat Uluışık, boşanma aşamasında olan ve annesinin yanına yerleşen eşi 27 yaşındaki Sultan Uluışık ile evde bulunan 60 yaşındaki M.Ö.'yü bıçakladı. 2 çocuk annesi genç kadın yaşamını yitirirken, M.Ö. ise ağır yaralı olarak tedavi altına salındı.
4.12.2017 Yaşam
Düğüne iki saat kala  karısını öldürdü
Düğüne iki saat kala karısını öldürdü Bursa’da düğün günü evlerinde çıkan tartışmada 1 hafta önce nikahlandığı eşini bıçaklayarak öldüren genç, gözaltına alındı
3.12.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Karısını Öldürdü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karısını öldürdü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.