Karımı Gördünüz Mü?

Karımı Gördünüz Mü?

Son dakika Karımı Gördünüz mü? haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Karımı Gördünüz mü? ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Karımı Gördünüz mü? haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karımı Gördünüz Mü?

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karımı gördünüz mü? gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 karımı gördünüz mü? haberi bulunmuştur. Tüm karımı gördünüz mü? haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hüseyin Elmalıpınar öldü mü, neden? Hüseyin Elmalıpınar kimdir, filmleri ve rol aldığı diziler!
Hüseyin Elmalıpınar öldü mü, neden? Hüseyin Elmalıpınar kimdir, filmleri ve rol aldığı diziler! Hüseyin Elmalıpınar öldü mü? Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Peki, Hüseyin Elmalıpınar nede öldü? Hüseyin Elmalıpınar kimdir, hangi dizi ve filmlerde rol aldı?
3.03.2022 Magazin
İvana Sert’e kötü haber
İvana Sert’e kötü haber İvana Sert, “Bana ekranda ‘motor’ dedi” diyerek rol arkadaşı Peker Açıkalın’ı savcılığa şikayet etti. Ancak savcılık, Sert’in şikayetiyle ilgili takipsizlik kararı verdi. İstanbul Sulh Ceza Hakimliği’ne başvuran Sert, bu karara itiraz etti. Ancak itirazı reddedilen Sert, bir kez daha hayal kırıklığına uğradı. Böylece karar kesinleşti
3.01.2019 Magazin
"Ivana Sert'i tanımıyorum"
"Ivana Sert'i tanımıyorum" Ece Erken ve Ivana Sert, önceki gün Bursa’daki bir mağaza açılışında bir araya geldi
25.04.2018 Magazin
İvana Sert, o sözleri affetmedi!
İvana Sert, o sözleri affetmedi! İvana Sert, Karımı Gördünüz mü? filminde birlikte oynadığı Peker Açıkalın’ı savcılığa şikayet etti.
19.04.2018 Magazin
Peker'e hakaret davası
Peker'e hakaret davası Ivana Sert, ‘Karımı Gördünüz Mü?’ filmindeki rol arkadaşı Peker Açıkalın’a hakaret davası açıyor.
5.04.2018 Magazin
Ivana Sert, Peker Açıkalın’ı mahkemeye veriyor
Ivana Sert, Peker Açıkalın’ı mahkemeye veriyor Ivana Sert'in canlı yayında kendisine hakaret eden Peker Açıkalın'ı mahkemeye vermeye hazırlandığı öğrenildi.
5.04.2018 Magazin
6 ay önce nişanlandık
6 ay önce nişanlandık PEKER Açıkalın, Ivana Sert, Nuri Alço’nun başrolü paylaştığı ‘Karımı Gördünüz mü?’ filmi Ümraniye Canpark AVM’de yapılan galayla görücüye çıktı.
4.04.2018 Magazin
Acun'un parlattığı o isim paylaşılamıyor!
Acun'un parlattığı o isim paylaşılamıyor! Survivor 2017'nin ses getiren yarışmacılarından Erdi Ünver, 'Organik Aşk' ve 'Karımı Gördünüz mü?' isimli sinema filmleriyle kamera karşısına geçti.
4.01.2018 Magazin
Dilay Korkmaz kimdir?
Dilay Korkmaz kimdir? Dilay Korkmaz kimdir sorusu gündemde sıklıkla araştırılmaya başlandı. Demet Akalın ile polemiğiyle gündeme gelen Dilay Korkmaz'ın hayatı merak edilmeye başlandı. İşte güzel sunucu Dilay Korkmaz'a dair merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
Soğuk havaları denizde karşıladı
Soğuk havaları denizde karşıladı Oyuncu ve sunucu Esra Sönmezer, kış başlarken deniz sefası yaptı.
31.10.2017 Magazin
'Tecavüzcü Coşkun' yıllar sonra isyan etti!
'Tecavüzcü Coşkun' yıllar sonra isyan etti! Yeşilçam’ın en çok sevilen kötü karakteri ’Tecavüzcü Coşkun’ lakaplı Coşkun Göğen, "1975-80’li yıllarda günde 3 filmde oynamışlığım oldu. Şimdilerde sinema mı bizi terk etti, biz mi sinemayı bilmiyorum. Aldığım para yediğim küfre yetmedi" dedi.
25.10.2017 Magazin
Esra Sönmezer 'Zeyna' oldu!
Esra Sönmezer 'Zeyna' oldu! Oyuncu-sunucu Esra Sönmezer, yeni saç imajıyla 90’lı yılların Zeyna’sını yansıttı.
25.10.2017 Kültür Sanat
Annesi yalnız bırakmıyor!
Annesi yalnız bırakmıyor! İvana Sert'in başrolü Peker Açıkalın'la paylaştığı 'Karımı Gördünüz mü?' filminin çekimleri Antalya'da başladı.
19.10.2017 Magazin
Bülent Kayabaş kimdir?
Bülent Kayabaş kimdir? Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Bülent Kayabaş bugün hayata gözlerini yumdu. 1945 Eskişehir doğumlu olan Bülent Kayabaş'ın ölümü hayranlarını ve tüm sanat camiasını hüzne boğdu. Bülent Kayabaş'a dair merak edilen soruların yanıtlarını sizler için derledik...
29.09.2021 Gündem
Sunucu Murat Başoğlu suç duyurusunda bulundu
Sunucu Murat Başoğlu suç duyurusunda bulundu Ünlü sunucu Murat Başoğlu suskunluğunu bozarak gözyaşları içinde basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Burnunda yara izi bulunan Başoğlu, darp ve tehdit edildiğini iddia etti. Eşinin kendisini 2 kez darp ettirdiğini ifade eden Başoğlu, 'Eşim kafama silah dayasa bile ondan şikayetçi olmayacağım' dedi. Hakkında çıkan haberlerin yalan olduğunu da belirten Başoğlu 'Ben namuslu bir adamım, namussuz değilim benim hakkımda artık televizyonlarda konuşmasınlar' dedi.
1.11.2018 Magazin
Eşim değil 'Kar'ımdı eridi gitti!
Eşim değil 'Kar'ımdı eridi gitti! Beklenmedik bir şekilde eşini kaybeden oyuncu Burçin Bildik, yaşadıklarını Ayşe Arman'a anlattı...
29.09.2021 Gündem
'Kibar Feyzo' gerçek oldu
'Kibar Feyzo' gerçek oldu Iğdır'ın 'Kibar Feyzo'su 75 koyun başlığı iki taksitle ödeyip evlendi ancak talihsiz koca şimdi...
9.12.2010 Yaşam
Yılmaz Erdoğan VATAN"a konuştu
Yılmaz Erdoğan VATAN"a konuştu İyi baba bebeğin gazını almasından belli olur ben de bunu çok iyi yapıyorum
15.01.2010 Arşiv
Yeni bir Fulin Arıkan vakası mı?
Yeni bir Fulin Arıkan vakası mı? Eşim dizi boyunca Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikteydi. Evliyken ihanete uğradığımı düşünüyorum...
19.09.2007 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Karımı Gördünüz Mü? ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karımı gördünüz mü? haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.