Karikatürist

Karikatürist

Son dakika Karikatürist haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Karikatürist ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Karikatürist haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karikatürist

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karikatürist gelişmeleri de dahil olmak üzere 365 karikatürist haberi bulunmuştur. Tüm karikatürist haberleri aşağıda listelenmiştir.
Begüm Kütük'ten çocuk açıklaması! Mutlu evliliğin sırrını verdi
Begüm Kütük'ten çocuk açıklaması! Mutlu evliliğin sırrını verdi Karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren Begüm Kütük, geçtiğimiz gün Kuruçeşme'de yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. 2018 yılında 3.5 aylık hamileyken bebeğini kaybeden oyuncu, "Çocuk sahibi olma düşünceniz var mı?" sorusunu cevapladı.
19.11.2023 Magazin
Begüm Kütük tatil karelerini yayınladı!
Begüm Kütük tatil karelerini yayınladı! Karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Begüm Kütük, tatil sezonunu Muğla'da açtı. Ebru Akel'in objektifine poz veren Kütük, tatil karelerini ''Yaz başladı'' notuyla yayınladı. Ebru Akel, arkadaşının paylaşımına kayıtsız kalmadı.
11.06.2023 Magazin
'Domuz' benzetmesini affetmeyen Eser Yenenler ilk kez konuştu!
'Domuz' benzetmesini affetmeyen Eser Yenenler ilk kez konuştu! Oyuncu Eser Yenenler, kendisini domuza benzeterek karikatür çizen ve sosyal medyada hakaret içerikli açıklamalar yapan karikatürist Öznur Kalender’e açtığı manevi tazminat davasını kazanmıştı. Eşi Berfu Yenenler ile 'Çift Terapisi' adlı gösterilerinin provası öncesi görüntülenen ünlü isim, mahkemeye taşınan olay sonrası ilk kez konuştu.
29.04.2023 Magazin
Eser Yenenler davayı kazandı! 3,5 yıl hapsi istendi
Eser Yenenler davayı kazandı! 3,5 yıl hapsi istendi Sunucu ve oyuncu Eser Yenenler’in kendisini domuza benzeterek karikatürünü çizdiği ve hakaret içerikli açıklamalar yaptığı iddiasıyla şikâyetçi olduğu karikatürist Öznur Kalender hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.
25.04.2023 Magazin
Acun Ilıcalı deprem bölgesindeki çocuklarla film izledi!
Acun Ilıcalı deprem bölgesindeki çocuklarla film izledi! Acun Ilıcalı, sevgilisi Çağla Ayça Altunkaya ve karikatürist Varol Yaşaroğlu ile Hatay'da depremzede çocuklarla bir araya gelip, 'Kral Şakir: Mikrop Avcıları' animasyon filmini izledi.
3.04.2023 Magazin
Yirminci yıla özel sergi ve NFT koleksiyonu
Yirminci yıla özel sergi ve NFT koleksiyonu 20’nci yılını dolduran Sütaş Çiftliği Karikatürleri için sergi açılışı gerçekleştirilirken hazırlanan NFT Koleksiyonu da tanıtıldı.
27.12.2022 Kültür Sanat
Begüm Kütük ile Erdil Yaşaroğlu tatil sezonunu açtı!
Begüm Kütük ile Erdil Yaşaroğlu tatil sezonunu açtı! Oyuncu Begüm Kütük ve karikatürist eşi Erdi Yaşaroğlu, önceki gün Bodrum'da sezonu açtı. Kütük, denize girmeye hazırlanırken eşinin şakasına sinirlendi.
20.06.2022 Magazin
Latif Demirci neden öldü, kaç yaşında? Karikatürist Latif Demirci kimdir, nereli? Latif Demirci karakterleri!
Latif Demirci neden öldü, kaç yaşında? Karikatürist Latif Demirci kimdir, nereli? Latif Demirci karakterleri! Karikatürist Latif Demirci bu sabah hayatını kaybetti. Peki, Latif Demirci neden öldü, kaç yaşında? Karikatürist Latif Demirci kimdir, nereli? Latif Demirci karakterleri…
6.06.2022 Gündem
NFT yatırım aracı olabilir mi? NFT'den nasıl gelir elde edilir?
NFT yatırım aracı olabilir mi? NFT'den nasıl gelir elde edilir? NFT ile son zamanlarda sanata olan ilgi de büyük ivme kaydetmeye başladı. Sanatın ve sanatçının değeri artarken, sanatın bir yatırım aracına dönüşmesi tüm dünyada yatırım trendlerini farklı bir boyuta getirdi. Dijital pazarlama ajansı CEO'su Kaan Gülten NFT’nin bu kadar büyük talep oluşturmasının arka planında yatan nedenleri aktardı. Peki, NFT yatırım aracı olabilir mi? NFT'den nasıl gelir elde edilir? NFT nasıl olmalı? İşte NFT ile ilgili bilmeniz gerekenler...
12.11.2021 Ekonomi
Karikatürist, yazar Yalçın Turgut Balaban vefat etti
Karikatürist, yazar Yalçın Turgut Balaban vefat etti Beyninde ve karaciğerinde bulunan tümör nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden karikatürist Yalçın Turgut Balaban, Şakirin Camisi'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
17.10.2021 Kültür Sanat
Lars Vilks öldü mü? Hazreti Muhammed’in karikatürünü çizen Lars Vilks 2007 yılından bu yana gizli adreste yaşıyordu!
Lars Vilks öldü mü? Hazreti Muhammed’in karikatürünü çizen Lars Vilks 2007 yılından bu yana gizli adreste yaşıyordu! Lars Vilks öldü mü? Çizdiği Hazreti Muhammed karikatürleri nedeniyle İslam dünyasında büyük tepkiye neden olan İsveçli karikatürist Lars Vilks ile iki koruma polisi, trafik kazası sonrası yanarak öldü.
4.10.2021 Gündem
İslam karşıtlığıyla bilinen İsveçli karikatürist Vilks öldü!
İslam karşıtlığıyla bilinen İsveçli karikatürist Vilks öldü! İslam karşıtlığıyla bilinen ve çizdiği Hazreti Muhammed karikatürleri nedeniyle İslam dünyasında büyük tepkiye neden olan İsveçli karikatürist Lars Vilks ile iki koruma polisi, trafik kazası sonrası yanarak öldü.
3.10.2021 Dünya
İslam karşıtı Danimarkalı karikatürist Kurt Westergaard öldü
İslam karşıtı Danimarkalı karikatürist Kurt Westergaard öldü İslam karşıtlığıyla bilinen Danimarkalı karikatürist Kurt Westergaard'ın öldüğü bildirildi.
18.07.2021 Dünya
2 Temmuz 1993 Sivas'ta ne oldu, Madımak Katliamı’nı kim yaptı? Sivas Madımak Oteli neden yakıldı, yangınında ölenlerin isimleri?
2 Temmuz 1993 Sivas'ta ne oldu, Madımak Katliamı’nı kim yaptı? Sivas Madımak Oteli neden yakıldı, yangınında ölenlerin isimleri? 2 Temmuz 1993'te Sivas'ta yaşamını yitiren canların üzerinden 28 yıl geçti. Madımak da ölenler bu yıl da Türkiye'nin farklı yerlerinde düzenlenen eylem ve etkinliklerle anılıyor. Katliamlar tarihindeki yerini alan Madımak’ta yazar, ozan ve sanatçılardan oluşan 33 kişi yakılarak öldürüldü. Sivas katliamı neden yapıldı? Sivas Madımak Oteli neden yakıldı? 2 Temmuz Sivas'ta ne oldu?
2.07.2021 Gündem
Ünlü ressam Şafak Tavkul hayatını kaybetti
Ünlü ressam Şafak Tavkul hayatını kaybetti Çizer ve ressam Şafak Tavkul, 58 yaşında hayatını kaybetti.
25.06.2021 Yaşam
Beşiktaş Jimnastik Kulübü mahkemelik oldu! Kartallı logo...
Beşiktaş Jimnastik Kulübü mahkemelik oldu! Kartallı logo... Son dakika haberine göre; Spor tarihçisi, ressam ve karikatürist Vala Somalı’nın iki çocuğu, babalarına ait ‘Kartallı Beşiktaş’ logosunu izinsiz kullandığı iddiasıyla Beşiktaş Jimnastik Kulübü ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği’ne dava açtı.
9.06.2021 Ekonomi
Charlie Hebdo'ya Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret davası
Charlie Hebdo'ya Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret davası Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Charlie Hebdo'da yer alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içerikli görsele ilişkin 4 kişi hakkında iddianame hazırladı
26.03.2021 Gündem
Ünlü  karikatürist Oğuz Aral’ın ailesinden korunma talebi! 'Sizi bu ülkeye rezil edeceğim!
Ünlü karikatürist Oğuz Aral’ın ailesinden korunma talebi! 'Sizi bu ülkeye rezil edeceğim! "Utanmaz Adam" ve "Avanak Avni" adlı mizah karakterlerini üreten karikatürist, yazar, tiyatro ve pandomim sanatçısı Oğuz Aral,’ın eşi ve oğlu, İstanbul Eyüp’teki arsalarında pay sahibi olduğunu iddia eden Alaattin Koral’dan şikâyetçi oldu ve korunma talebinde bulundu. Mahkeme Aral Ailesi’nin korunma talebini reddetti.
23.03.2021 Gündem
Erdil Yaşaroğlu’na şok suçlama! Sosyal medyada gündem oldu
Erdil Yaşaroğlu’na şok suçlama! Sosyal medyada gündem oldu Karikatürlerini telifsiz olarak web sitelerinde paylaşan isimlere açtığı davalarla bir süredir gündemde olan Erdil Yaşaroğlu’na Amerikalı bir meslektaşından çarpıcı bir mesaj geldi.
5.02.2021 Magazin
Begüm Kütük: Yakın arkadaşımı kaybettim
Begüm Kütük: Yakın arkadaşımı kaybettim Oyuncu, Begüm Kütük, önceki gün Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Kütük, yaşadığı acıyı anlattı.
13.01.2021 Magazin
İfşa listeleri çoğalıyor! Tacizle suçlananlar arasında...
İfşa listeleri çoğalıyor! Tacizle suçlananlar arasında... Yazar Hasan Ali Toptaş’ın tacizine uğradığını iddia eden çok sayıda kadının ardından sosyal medyada ‘ifşa listeleri’ dolaşmaya başladı. Tacizle suçlanan isimler arasında ünlü gazeteci, yazar, mimar, karikatürist ve yönetmenler var.
13.12.2020 Yaşam
Türkiye harekete geçti! Charlie Hebdo dergisi ile ilgili soruşturma başlatıldı!
Türkiye harekete geçti! Charlie Hebdo dergisi ile ilgili soruşturma başlatıldı! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli yayınları nedeniyle Fransız Charlie Hebdo dergisi hakkında soruşturma başlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine yönelik hakaret içerikli karikatür yayınlayan Fransız Charlie Hebdo dergisi Genel Yayın Yönetmedi Laurent Sourisseau, Yazı İşleri Müdürü Gerard Bıard ve karikatürist Alice Petit hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
28.10.2020 Gündem
Turhan Selçuk ve Abdülcanbaz Google'da Doodle oldu! Karikatürist Turhan Selçuk nereli, kaç yaşında vefat etti? Turhan Selçuk kimdir?
Turhan Selçuk ve Abdülcanbaz Google'da Doodle oldu! Karikatürist Turhan Selçuk nereli, kaç yaşında vefat etti? Turhan Selçuk kimdir? Turhan Selçuk 98. doğum gününde Doodle oldu. Turhan Selçuk anısına hazırlanan özel Doodle kullanıcıların ünlü karikatüristin hayatı hakkında araştırma yapmasına neden oldu. Semih Balcıoğlu, Ferit Öngören ile beraber Karikatürcüler derneğini kuran, Abdülcambaz'ın çizeri Turhan Selçuk kimdir? Turhan Selçuk nereli, kaç yaşında vefat etti? İşte Turhan Selçuk'un biyografisi…
30.07.2020 Gündem
2 Temmuz 1993 Sivas'ta ne oldu? Sivas madımak oteli katliamı neden yapıldı?
2 Temmuz 1993 Sivas'ta ne oldu? Sivas madımak oteli katliamı neden yapıldı? Sivas Katliamı, 2 Temmuz 1993 tarihinde Sivas'ta düzenlenen Pir Sultan Abdal Şenlikleri sırasında Madımak Oteli'nin yakılması sonucu çoğunluğu Alevi 33 yazar, ozan, düşünür ile 2 otel çalışanının yanarak ya da dumandan boğularak hayatlarını kaybetmesi ile sonuçlanan olaylar. Peki, 2 Temmuz 1993 Sivas'ta ne oldu? Sivas madımak oteli katliamı neden yapıldı?
2.07.2020 Gündem
Siyah beyaz filmlerin unutulmaz jönü: Ayhan Işık
Siyah beyaz filmlerin unutulmaz jönü: Ayhan Işık "Sezercik", "Acı Hayat", "Küçük Hanım", "Otobüs Yolcuları", "Üç Tekerlekli Bisiklet" ve "Kanun Namına" filmlerinde canlandırdığı karakterlerle unutulmayan oyuncu Ayhan Işık'ın vefatının üzerinden 41 yıl geçti.
15.06.2020 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Karikatürist ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karikatürist haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.